Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 25-12-2007, 15:10   #2621
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Żarówka

Yag Pephy kochamy te propagande wzjamena co nie ?? przyznaje sie ebz bicia ale Misieq wjezdzacie na mlodego ale sami lepsi nie jestescie i nie zaprzeczajcie

Saint : nie ma sensu sie prosic ludzi aby dolaczali , dobry wynik mozna zrobic tylko z ludzmi ktorzy sami chca tego i do tego brna !! a nie ci invitnieci na sile !! srac na to !! trzeba pokazac zgraniem kolektywem i zaangazowaniem kto wygra te wojne i pokazalismy to juz raz w 8 osob przypominam
Kiroy jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-12-2007, 15:14   #2622
omagad
Użytkownik Forum

omagad's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Profesja: Rookstayer
Gildia: Miodzio
Świat: Peace and Love
Poziom: 01
Skille: 1\1
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Pokaż post
Yag Pephy kochamy te propagande wzjamena co nie ?? przyznaje sie ebz bicia ale Misieq wjezdzacie na mlodego ale sami lepsi nie jestescie i nie zaprzeczajcie

Saint : nie ma sensu sie prosic ludzi aby dolaczali , dobry wynik mozna zrobic tylko z ludzmi ktorzy sami chca tego i do tego brna !! a nie ci invitnieci na sile !! srac na to !! trzeba pokazac zgraniem kolektywem i zaangazowaniem kto wygra te wojne i pokazalismy to juz raz w 8 osob przypominam
o toz to Kiroy zgranie a nie nooby co to ich pierwszy setny lvl a ostatni ich war byl przeciw noobom z Carlin;D

be quick or be death!!!
omagad jest offline  
stary 25-12-2007, 15:21   #2623
Dedalek
Użytkownik Forum

Dedalek's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 145
Domyślny

@Yaugardo
Towarzyszy broni się nie wybiera. XD Też w większości nie lubię rodaków, ale akurat w tym wypadku to Szwedzi zachowywali się jak kretyni. Mowie oczywiście o Nivre i jego upośledzonych kolegach Izotopach. W tej wojnie walczymy o wolność i przeciwko Nivre i Izotopom, nie mam nic do Dorpaza, Mannowa, Fooziego, Pephego, ani reszcie.

"Don't forget the success of others doesn't lessen your skills, and jealousy doesn't increase it either"
Brixx
Dedalek jest offline  
stary 25-12-2007, 15:26   #2624
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez omagad Pokaż post
Pisales na forum a jak sama nazwa wskazuje na cos...! jestes tak inteligentny ze chyba nie musze Ci dalej tlumaczyc jak chcesz pisac do samego Kiroya itd to masz priv od tego.

a jesli chodzi o ten rasizm to wiesz napewno co to przenosnia

no ty to bys nam pomogl..prosze Cie..: zalizalbys dupe NG na smierc?
Mowilem ze nie chce sie klocic to moja sprawa co robie i nikomu nie musze lizac dupy zeby na tym serwie siedziec

If u gonna die... DIE WITH YOUR BOOTS ON Muthafucker

Ostatnio edytowany przez Yaugardo - 25-12-2007 o 15:32.
Yaugardo jest offline  
stary 25-12-2007, 15:38   #2625
omagad
Użytkownik Forum

omagad's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Profesja: Rookstayer
Gildia: Miodzio
Świat: Peace and Love
Poziom: 01
Skille: 1\1
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yaugardo Pokaż post
Mowilem ze nie chce sie klocic to moja sprawa co robie i nikomu nie musze lizac dupy zeby na tym serwie siedziec

If u gonna die... DIE WITH YOUR BOOTS ON Muthafucker

nikt sie nie kloci wymieniamy poglady miedzy sobaD!
w Tibii moze jej nie lizesz ale na rl... jak znam zycie i przyjdzie co do czego to i Pepii zawinie ogon..

I CAN DIE FOR FRIENDS!!!!!!!!!!!!!!!!!
stary 25-12-2007, 15:40   #2626
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Domyślny

wierz mi ze wolla bym mieszkac w Szwecji niz w polsce tak moze jestem jakis jebanym backstabberem myslicie sobie co chcecie

wierz mi ze tez moge dla przyjaciół tego chara zrookowac bo to tylko gra

Ostatnio edytowany przez Yaugardo - 25-12-2007 o 15:45.
Yaugardo jest offline  
stary 25-12-2007, 15:45   #2627
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

nie wjezdzam na mlodego , ja sobie nie mam nic do zarzucenia bo ja nie mam serca do PAowania ludzi lub randomowania , nie to co Daniel
zielaq jest offline  
stary 25-12-2007, 15:48   #2628
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zielaq Pokaż post
nie wjezdzam na mlodego , ja sobie nie mam nic do zarzucenia bo ja nie mam serca do PAowania ludzi lub randomowania , nie to co Daniel
przeciez wiesz ze Daniel jets Gangsta nawet ma na fotce taki nick cos tam z Gansgta
Yaugardo jest offline  
stary 25-12-2007, 16:01   #2629
pelle
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 11 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Magic Tius
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 170
Skille: 90/85
pelle ma numer GG 4792346
Domyślny

ja tam mlodego za bardzo nie znam, ale po tym co tu napisales do arhy to mnie troche zdziwilo. zgadzam sie tu z arha tez bym nie walczyl z takim gosciem u boku
pelle jest offline  
stary 25-12-2007, 16:04   #2630
pelle
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 11 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Magic Tius
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 170
Skille: 90/85
pelle ma numer GG 4792346
Domyślny

a nasze neutralne polaczki bija lvl po cichu ;d vryy, dio ridev etc.
pelle jest offline  
stary 25-12-2007, 16:14   #2631
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Żarówka

mlody troche przesadzil ale to tylko pokazuje jego frustarcje zachowaniem co niektorych ludzi :/

Izotopy to koledzy Kleytona wszczegolnosci i starego imhreeya oraz gerlimo bo to kolesie z saphiry
Kiroy jest offline  
stary 25-12-2007, 16:21   #2632
Allirav
Użytkownik Forum

Allirav's Avatar

Data dołączenia: 17 10 2007
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Allirav
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Poziom: 60
Skille: 75+
Poziom mag.: 16
Domyślny

Heh i nic im to nie da. Mysle ze zaden polak nie wbije narazie na obsidi 150 lvla bez hunta , wojny , paymentu , paowania jak i ze strony NG tak i
ze strony Saint , za to ze nie walczyl. Ten kto chce niech walczy,racja ze z przymusu to chuj z tego wyjdzie. Jednak Iskierka nadzieji plonie niczym lampka na choince ze moze tym razem wojownicy o wolnosc pokonaja tyranie i dyskryminacje NEXT GENERATION. A co do Pephego to jestem pewien w 100% ze wkoncu skonczy tak jak Xuso.
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko
14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej
Allirav jest offline  
stary 25-12-2007, 16:32   #2633
Arha
Guest

Domyślny

I co znowu zaczniecie wygrywać.. potem polaczki zaczną "rządzić" i ng sie odnowi i znowu bd rządzić. chcecie przykład polskiego rządzenia ?? popatrzcie na server Furora, wojna za wojna bo polaczki biją się o władze.
z wojny do wojny ? nie dziękuje

stary 25-12-2007, 18:06   #2634
Slayer-Nuddle
Użytkownik Forum

Slayer-Nuddle's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2007

Domyślny

Cytuj:
wierz mi ze wolla bym mieszkac w Szwecji niz w polsce tak moze jestem jakis jebanym backstabberem myslicie sobie co chcecie

wierz mi ze tez moge dla przyjaciół tego chara zrookowac bo to tylko gra
To tylko gra, a chcialbys mieszkac w Szwecji bo lubisz szwedow? (male/female). Tak smialo wpisujesz w wikipedii rasizm, a sam uzywasz jakis najprawdopodobniej niezrozumialych dla siebie slow. Backstabing.

@Yson
No kurde wyprzedziles mnie z tym nacjonalizmem

Bo widzicie to jest tak. Polacy maja to do siebie ze zazwyczaj ze lubia sie napiedalac miedzy soba. Wynika to moze z braku inteligencji, a bycmoze to kwesta wieku lub dojzalosci. Naprawde zadko sie widuje zeby szwedki sie napieprzaly na siebie. I zgadzam sie z Kiroyem, ze powinni oni wziac naprawde zdeterminowane osoby, ktore chca wygrac i nie widza innej opcji. I Archin jest jedna z takich osob. Co prawda zdal sobie sprawe z tego, ze szwedzi nie beda go kochac dosc pozno, ale lepiej pozno niz wcale. I mam nadzieje ze Pepsi zrobi to samo. Wszystkie oczy patrza teraz co on zrobi. Wiec pepsiontko ,,daj przyklad polakom jak zwyciezac mamy".

Slayah

Ostatnio edytowany przez Slayer-Nuddle - 25-12-2007 o 18:07.
Slayer-Nuddle jest offline  
stary 25-12-2007, 18:14   #2635
InvisibleWound
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2007

Domyślny

jakies recki z soltriona?

jakby ktos z saints byl na tyle mily i by mogl tutaj all recki wklejac a nie ludzie musza sie meczyc, szperac po tibicams to bylbym wdzieczny :>
InvisibleWound jest offline  
stary 25-12-2007, 18:41   #2636
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slayer-Nuddle Pokaż post
To tylko gra, a chcialbys mieszkac w Szwecji bo lubisz szwedow? (male/female). Tak smialo wpisujesz w wikipedii rasizm, a sam uzywasz jakis najprawdopodobniej niezrozumialych dla siebie slow. Backstabing.

@Yson
No kurde wyprzedziles mnie z tym nacjonalizmem

Bo widzicie to jest tak. Polacy maja to do siebie ze zazwyczaj ze lubia sie napiedalac miedzy soba. Wynika to moze z braku inteligencji, a bycmoze to kwesta wieku lub dojzalosci. Naprawde zadko sie widuje zeby szwedki sie napieprzaly na siebie. I zgadzam sie z Kiroyem, ze powinni oni wziac naprawde zdeterminowane osoby, ktore chca wygrac i nie widza innej opcji. I Archin jest jedna z takich osob. Co prawda zdal sobie sprawe z tego, ze szwedzi nie beda go kochac dosc pozno, ale lepiej pozno niz wcale. I mam nadzieje ze Pepsi zrobi to samo. Wszystkie oczy patrza teraz co on zrobi. Wiec pepsiontko ,,daj przyklad polakom jak zwyciezac mamy".

Slayah
Nie chodzi tutaj o moje osobiste upodobania tylko o sytuacje calego panstwa (gospodarka, ekonomia etc). Poza tym darze ten kraj wielkim uczuciem ( nie nie kocham go) etc. wiec teraz widze ze ja jestem wielki "pedal co polske sprzedal" ...
Yaugardo jest offline  
stary 25-12-2007, 18:59   #2637
Slayer-Nuddle
Użytkownik Forum

Slayer-Nuddle's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Nie chodzi tutaj o moje osobiste upodobania tylko o sytuacje calego panstwa (gospodarka, ekonomia etc). Poza tym darze ten kraj wielkim uczuciem ( nie nie kocham go) etc. wiec teraz widze ze ja jestem wielki "pedal co polske sprzedal" ...
haha az taki popularny to nie jestes (i vice versa?). Widzisz, darzenie czegos wielkim uczuciem = nie odrzucanie tej rzeczy dla innych, podobnych. Kazdy jest kowalem wlasnego losu. I to ze bedziesz mieszkal w Polsce, w Szwecji czy na Grenlandii to juz nie ma znaczenia.
Slayer-Nuddle jest offline  
stary 25-12-2007, 19:29   #2638
Thavenix
Użytkownik Forum

Thavenix's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Braniewo

Stan: Niegrający
Imię: Yson
Profesja: Knight
Poziom: 167
Thavenix ma numer GG 6606578
Domyślny

brawo za akcje dla SAINT

<ironia>

zostawiac membersów w potrzebie, gz

Shepeenator w ng? huh?

Ostatnio edytowany przez Thavenix - 25-12-2007 o 19:59.
Thavenix jest offline  
stary 25-12-2007, 19:49   #2639
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slayer-Nuddle Pokaż post
haha az taki popularny to nie jestes (i vice versa?). Widzisz, darzenie czegos wielkim uczuciem = nie odrzucanie tej rzeczy dla innych, podobnych. Kazdy jest kowalem wlasnego losu. I to ze bedziesz mieszkal w Polsce, w Szwecji czy na Grenlandii to juz nie ma znaczenia.
Ale to nie znaczy czy lubie czy nie po prostu wiesz kazdy ma swoje zainteresowania ja akurat jestem zainteresowany kultura skandynawska
Yaugardo jest offline  
stary 25-12-2007, 20:12   #2640
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

albo nvm .
slywek ja juz decyzje podjalem

Ostatnio edytowany przez zielaq - 25-12-2007 o 20:18.
zielaq jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania