![]() |
#2621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Yag Pephy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saint : nie ma sensu sie prosic ludzi aby dolaczali , dobry wynik mozna zrobic tylko z ludzmi ktorzy sami chca tego i do tego brna !! a nie ci invitnieci na sile !! srac na to !! trzeba pokazac zgraniem kolektywem i zaangazowaniem kto wygra te wojne i pokazalismy to juz raz w 8 osob przypominam ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2622 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Imię: Misio Pysio
Profesja: Rookstayer
Gildia: Miodzio
Świat: Peace and Love
Poziom: 01
Skille: 1\1
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() be quick or be death!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Świat: Obsidia
Poziom: 145
|
![]() @Yaugardo
Towarzyszy broni się nie wybiera. XD Też w większości nie lubię rodaków, ale akurat w tym wypadku to Szwedzi zachowywali się jak kretyni. Mowie oczywiście o Nivre i jego upośledzonych kolegach Izotopach. W tej wojnie walczymy o wolność i przeciwko Nivre i Izotopom, nie mam nic do Dorpaza, Mannowa, Fooziego, Pephego, ani reszcie. |
![]() |
![]() |
#2624 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() If u gonna die... DIE WITH YOUR BOOTS ON Muthafucker Ostatnio edytowany przez Yaugardo - 25-12-2007 o 15:32. |
|
![]() |
![]() |
#2625 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Imię: Misio Pysio
Profesja: Rookstayer
Gildia: Miodzio
Świat: Peace and Love
Poziom: 01
Skille: 1\1
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
nikt sie nie kloci wymieniamy poglady miedzy soba ![]() w Tibii moze jej nie lizesz ale na rl... jak znam zycie i przyjdzie co do czego to i Pepii zawinie ogon.. ![]() I CAN DIE FOR FRIENDS!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2626 |
Użytkownik Forum
|
![]() wierz mi ze wolla bym mieszkac w Szwecji niz w polsce
![]() wierz mi ze tez moge dla przyjaciół tego chara zrookowac bo to tylko gra ![]() Ostatnio edytowany przez Yaugardo - 25-12-2007 o 15:45. |
![]() |
![]() |
#2627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() nie wjezdzam na mlodego , ja sobie nie mam nic do zarzucenia bo ja nie mam serca do PAowania ludzi lub randomowania , nie to co Daniel
![]() |
![]() |
![]() |
#2628 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Magic Tius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Guardian Of Beer
Świat: Arcania
Poziom: 170
Skille: 90/85
![]() |
![]() ja tam mlodego za bardzo nie znam, ale po tym co tu napisales do arhy to mnie troche zdziwilo. zgadzam sie tu z arha tez bym nie walczyl z takim gosciem u boku
|
![]() |
![]() |
#2630 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Magic Tius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Guardian Of Beer
Świat: Arcania
Poziom: 170
Skille: 90/85
![]() |
![]() a nasze neutralne polaczki bija lvl po cichu ;d vryy, dio ridev etc.
|
![]() |
![]() |
#2631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() mlody troche przesadzil ale to tylko pokazuje jego frustarcje zachowaniem co niektorych ludzi :/
Izotopy to koledzy Kleytona wszczegolnosci i starego imhreeya ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2632 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh i nic im to nie da. Mysle ze zaden polak nie wbije narazie na obsidi 150 lvla bez hunta , wojny , paymentu , paowania jak i ze strony NG tak i
ze strony Saint , za to ze nie walczyl. Ten kto chce niech walczy,racja ze z przymusu to chuj z tego wyjdzie. Jednak Iskierka nadzieji plonie niczym lampka na choince ze moze tym razem wojownicy o wolnosc pokonaja tyranie i dyskryminacje NEXT GENERATION. A co do Pephego to jestem pewien w 100% ze wkoncu skonczy tak jak Xuso.
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko 14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej |
![]() |
![]() |
#2633 |
Guest
|
![]() I co znowu zaczniecie wygrywać.. potem polaczki zaczną "rządzić" i ng sie odnowi i znowu bd rządzić. chcecie przykład polskiego rządzenia ?? popatrzcie na server Furora, wojna za wojna bo polaczki biją się o władze.
z wojny do wojny ? nie dziękuje |
![]() |
#2634 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() Cytuj:
@Yson No kurde wyprzedziles mnie z tym nacjonalizmem ![]() Bo widzicie to jest tak. Polacy maja to do siebie ze zazwyczaj ze lubia sie napiedalac miedzy soba. Wynika to moze z braku inteligencji, a bycmoze to kwesta wieku lub dojzalosci. Naprawde zadko sie widuje zeby szwedki sie napieprzaly na siebie. I zgadzam sie z Kiroyem, ze powinni oni wziac naprawde zdeterminowane osoby, ktore chca wygrac i nie widza innej opcji. I Archin jest jedna z takich osob. Co prawda zdal sobie sprawe z tego, ze szwedzi nie beda go kochac dosc pozno, ale lepiej pozno niz wcale. I mam nadzieje ze Pepsi zrobi to samo. Wszystkie oczy patrza teraz co on zrobi. Wiec pepsiontko ,,daj przyklad polakom jak zwyciezac mamy". Slayah Ostatnio edytowany przez Slayer-Nuddle - 25-12-2007 o 18:07. |
|
![]() |
![]() |
#2635 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2007
|
![]() jakies recki z soltriona?
jakby ktos z saints byl na tyle mily i by mogl tutaj all recki wklejac a nie ludzie musza sie meczyc, szperac po tibicams to bylbym wdzieczny :> |
![]() |
![]() |
#2636 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2637 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2638 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Braniewo
Stan: Niegrający
Imię: Yson
Profesja: Knight
Poziom: 167
![]() |
![]() brawo za akcje dla SAINT
<ironia> zostawiac membersów w potrzebie, gz Shepeenator w ng? huh?
to be honest. Ostatnio edytowany przez Thavenix - 25-12-2007 o 19:59. |
![]() |
![]() |
#2639 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2640 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() albo nvm .
slywek ja juz decyzje podjalem Ostatnio edytowany przez zielaq - 25-12-2007 o 20:18. |
![]() |