Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 25-12-2007, 04:05   #2601
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk

Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
Domyślny

@up
hunted xD
Kiroy Wind jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-12-2007, 04:08   #2602
Arha
Guest

Domyślny

no wiesz... bede walczyl a potem pojdziesz do mojego rl lub friend i "pay boh" ??

stary 25-12-2007, 04:09   #2603
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Domyślny

a czemu nie?
Kiroy Wind jest offline  
stary 25-12-2007, 04:10   #2604
Arha
Guest

Domyślny

a co amm walczyc przeciwko pa zeby bylo nowe pa? no thanks

stary 25-12-2007, 04:12   #2605
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Domyślny

N o wlasnie jak bedziesz z nami to nie przylece do twojego kumpla po bohy, a jak nie bedziesz to czemu mam cie szanowac jak sie boisz cokolwiek zrobic? I tak nie bedziesz walczyc bo sie boisz to bede toba pomiatac
Kiroy Wind jest offline  
stary 25-12-2007, 04:14   #2606
Arha
Guest

Domyślny

ehh nie bede robil waste forum space. jak chcesz pogadac to jestem online.

stary 25-12-2007, 04:14   #2607
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Domyślny

Ja nie mam o czym, zaczales to odpowiedzialem. Lece spac, elo!
Kiroy Wind jest offline  
stary 25-12-2007, 04:19   #2608
Shandowsky
Użytkownik Forum

Shandowsky's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2007

Stan: Na Emeryturze
Imię: Archin
Gildia: Saint
Poziom: 180
Skille: 103
Poziom mag.: 23
Domyślny

OK czyli wolisz
1. PA robione przez szwedów na polakach?
2. PA robione przez Kiroya etc na Szwedach?

WYWALCZ COŚ KURWA Z NAMI I BEDZIESZ MOGL CHRONIC SWOICH RLI A JAK JESTES TCHÓRZEM I BOISZ SIE COS ZROBIC TO POTEM PO WOJNIE NIE WYMAGAJ WIELE I NIE MYSL ZE BEDZIESZ MIAL DUZO DO GADANIA
stary 25-12-2007, 04:20   #2609
Arha
Guest

Domyślny

nvm nie bd sie klocic

Ostatnio edytowany przez Arha - 25-12-2007 o 04:30.

stary 25-12-2007, 10:00   #2610
Slayer-Nuddle
Użytkownik Forum

Slayer-Nuddle's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shandowsky Pokaż post
Może ja jestem głupim rolnikiem, ale mam następujące pytanie.

Szwedzi powiedzieli, iż nie pozwolą grać tutaj żadnemu polakowi, może prócz Pephyego (i tak pewnie potem go wyjebią ale chuj z tym). Do takich Arha, Dio Ridev etc. Co myslicie, że bedziecie sobie jak przegramy wojne grali na loozie ? Zastanowcie sie, teraz moze macie wyjebane w gre ale za kilka miechow bedziecie sobie chciec wbic lvl a jedyne co bedziecie mogli robic to expic ale w dół.

OVER AND OUT
Rolniczy Paladyn
Widzisz drogi Sylwestrze, twoje granie na loozie zarowno jak i kilku innych mieszkancow Saint to wielkie pg, a nie granie. Arha musi sie sama przekonac co to znaczy pasc za nic. Szwedzi wykazuja instynkt samozachowawczy. A zeby nie byc tak do konca rasistami to zostawiaja pephego na deser. A moze dlatego ze to on zazwyczaj byl najwyzszolvlowym polakiem magiem?
Slayer-Nuddle jest offline  
stary 25-12-2007, 10:32   #2611
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Żarówka

Arha : drogi kolego , mlody akurat ma w jednej kwestii racje jak jestes pizda to masz gowno do gadania tak bylo jest i bedzie ale predzej my uszanujemy twoich rli niz swe i nie musisz nam pomagac twoj char twoj wybor ja cie nie jade bo nam nie pomagasz ale nie oczekuj tez z naszej strony jakiegos love d ociebie bo ja juz nie ebde poruszal kwestii Asmitow itsd jak to pare miesiecy temu cisneli po mnie jacy to nie sa pro i friendy NG ale to juz nie pora na takie brudy wiec zastanow sie a chara predzej czy pozniej nivre z pephym ci zrookuja chyba ze wierzysz w Pephego jak jego rl friend Yaguardo ktory padl ostatnio od NG bo niby zabil kogos noobchara : hahahahaha ( sorry bartek ale to jest kupa smiechu braciaku :*:*:*: )

Slayer : Pephy teraz na pewno nie bedzie ruszony bo jest za grozny dla nich a ze on byl zawsze" loyal to the end Ng " iiiiiiiiiiiiiiiiii " ng nigdy mu nic nie zrobilo ani nie zabilo i w ogole go kochaja " to Pephy bedzie z nimi ale to tylko dlatego ze zobaczyl ze polacy i ltk slabo graja i hawki maja sieczke w glowie dlatego poszedl do Ng ze wzgledu tez na chara bo znimi ma wieksza szansepograc oraz mniej sily w to wszystko wlozyc bo swe za niego wojne wygraja i bedzie mial loooz poki co ale to jego wybor !! byl z nami i moze nie mial tyle cierpliwosci np co ja do pa hawkow itd i wiesz to sa rtakie smiechy ze Xuso ostatnio robote zalatwial Ng w Anglii waldorio mannowowi itd i do niego mieli wpasc takie historyje slyszalem ciekawe czy nadal ma dla nich prace dla friendow i przyklad xuso pokazuje jak twardo szedl w zaparte i jak cchcial byc kumplem NG a oni przy najblizszej okazji jak byl spokoj na servie i nie spodziewali sie od nas wojny , nie pomogli mu i wybrali ze kolo ze swe od nich moze se paowac xusa i jego friendow bo nam polacks juz niepotrzebny

Skacowany wuja Kiroy btw co to byla za pasterka swietna
Kiroy jest offline  
stary 25-12-2007, 10:45   #2612
Slayer-Nuddle
Użytkownik Forum

Slayer-Nuddle's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2007

Domyślny

Kiroy
co do pephego to kobieta zmienna jest

OO taaa pasterka wyjepana takze u mnie

Nie wiem dokladnie jak z ta robota, ale napewno xuso IM robil robote (You know what I mean)

gdzie suf?

Ostatnio edytowany przez Slayer-Nuddle - 25-12-2007 o 11:39.
Slayer-Nuddle jest offline  
stary 25-12-2007, 11:08   #2613
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

wiecie co a taka swiateczna refleksja jest czas swiat wybaczania zapominania przebaczania itd nie zapomnijmy wesprzec tych ktorzy prosza o pomoc pod kosciolami, bo zycie musialo ich naprawde do tego zmusic a my siedzimy w cieplych domkach !!! niech i dla nich ten czas bedzie wyjatkowy dzieki nam

Suv wybaczam ci :* masz u mnie kwiaty
Kiroy jest offline  
stary 25-12-2007, 12:02   #2614
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

@shandowsky
moze jestes glupim rolnikiem , ja jestem chlopakiem z miasta i nasu(ó)wa mi sie jedno pytanie.

Czy naprwade myslisz ze takimi wywodami "NIE POGRACIE TU ! SZWEDY WAS WYRZUCA , WALCZCIE ZE MNA TO WAS NIE WYRZUCA!"
Ty naprawde masz szwedow za jakis rasistów ?

sprawa druga. juz widze jak młody nie robi PA na polaku , bo jest jego rodakiem xDDDD

Twoj post gdzie piszesz zeby arha dolaczyl bo cos tam a jak nie to jest tchórz =Arha albo walczysz z nami a jak nie to nie pograsz sobie na tym servie bo bedziemy robic na Tobie pa .ktos inny to jeszcze tak zrozumial ?

co do teamu Nebula ( do ktorego nic nie mam) + ltk , to juz naprawde brak mi sil , zeby nawet hayalet wrocil do lask ehh
zielaq jest offline  
stary 25-12-2007, 12:59   #2615
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007

Domyślny

@ Kiroy
Drogi kochany przyjacielu, padłem z własnej głupoty go nie dałem dojść do słowa Soltrionowi, i naprawdę nie rusza mnie to ze straciłem te 3 lvl to tylko gra, może jestem AntiPOLACK ( okreslenie General Castera vel. Roman) ale nie mam zamiaru pomagać niestety im...Tak samo padłem od Modego jak od Soltriona tylko młody zrobił PA a soltrion mil reason taka różnica. Nie chce sie z nikim kłócić bo nie o to w tym chodzi wprawdzie Pephy Rl ale niekiedy za swoje błędy sie płaci

Wesołych Świat
Skacowany Bartek\

@Edit

NO i zapomniałem o Ranko z tym człowiekiem nie chce mieć nic wspólnego -.- za często traci połączenie z mózgiem bym mógł obok niego walczyć pozatym nie lubimy sie za bardzo

@ WASZ RASIZM
Rasizm, dyskryminacja rasowa (z fr. le racisme od la race – ród, rasa, grupa spokrewnionych) – pseudonaukowa ideologia oraz wypływające z niej zachowania przyjmujące założenie wyższości niektórych ras ludzi nad innymi. Przetrwanie tych "wyższych" ras staje się wartością nadrzędną i z racji swej wyższości dążą do dominowania nad rasami "niższymi". Większość ideologów rasizmu opiera się na różnicach w wyglądzie ludzi.
(Źródło. Wikipedia)
czy oni nas nie lubia za kolor skory?? juz nie moge patrzec jak piszecie rasizm -.-

Ostatnio edytowany przez Yaugardo - 25-12-2007 o 13:57.
Yaugardo jest offline  
stary 25-12-2007, 14:02   #2616
axio90
Użytkownik Forum

axio90's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun

Stan: Aktywny Gracz
Poziom: +++
Evul

Cwaniaczyl to padl na floor

I jeszcze nie raz padnie jak sie szwedzi uporaja z polaczkami
axio90 jest offline  
stary 25-12-2007, 14:21   #2617
omagad
Użytkownik Forum

omagad's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Profesja: Rookstayer
Gildia: Miodzio
Świat: Peace and Love
Poziom: 01
Skille: 1\1
Poziom mag.: 9
Domyślny

Omfg Yao dobrze wiesz ze nie o taki rasizm tu chodzi, wszyscy potrafia ogarnac o co tylko ty oczywiscie doslownie..zal
po 2 nikt Cie nie namawia bys walczyl z nami wiec na h+j te twoje wywody slabiakow nie potrzebujemy w teamie
a co do Pepiego: no to sprawa wyglada jasno bedzie tak jak z Xsusem predzej czy pozniej no chyba ze dostanie exp locka bo Mannowowi czy Dorpazowi nie bedzie sie podobalo ze ktos ich w top wyjeb*l albo za duzo lvl wbil i Manow bedzie go musial gonic...

co do all Polaks to zaloze sie ze nie minie pare miechow i sami beda robic nowa wojne przeciwko nim choc mam nadzieje ze nie beda mieli przeciwko komu bo ta wojna napewno nie skonczy sie szybko i NG nie bedzie bezpieczne bo zawsze sie cos "skreci"

pzdro
omagad jest offline  
stary 25-12-2007, 14:40   #2618
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez omagad Pokaż post
Omfg Yao dobrze wiesz ze nie o taki rasizm tu chodzi, wszyscy potrafia ogarnac o co tylko ty oczywiscie doslownie..zal
po 2 nikt Cie nie namawia bys walczyl z nami wiec na h+j te twoje wywody slabiakow nie potrzebujemy w teamie
a co do Pepiego: no to sprawa wyglada jasno bedzie tak jak z Xsusem predzej czy pozniej no chyba ze dostanie exp locka bo Mannowowi czy Dorpazowi nie bedzie sie podobalo ze ktos ich w top wyjeb*l albo za duzo lvl wbil i Manow bedzie go musial gonic...

co do all Polaks to zaloze sie ze nie minie pare miechow i sami beda robic nowa wojne przeciwko nim choc mam nadzieje ze nie beda mieli przeciwko komu bo ta wojna napewno nie skonczy sie szybko i NG nie bedzie bezpieczne bo zawsze sie cos "skreci"

pzdro
Odezwal sie ten mocny poza tym nie pisalem do Ciebie tylko do kiroya. I wlasnie przez takich "POLACKSOW" nie bede im pomagac

@ Rasizm

W*****a mnie jak ktos uzywa pojeć ktore znacza cos innego -.-

Ostatnio edytowany przez Yaugardo - 25-12-2007 o 14:42.
Yaugardo jest offline  
stary 25-12-2007, 14:45   #2619
Thavenix
Użytkownik Forum

Thavenix's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Braniewo

Stan: Niegrający
Imię: Yson
Profesja: Knight
Poziom: 167
Thavenix ma numer GG 6606578
Domyślny

Cytuj:
@ WASZ RASIZM
Rasizm, dyskryminacja rasowa (z fr. le racisme od la race – ród, rasa, grupa spokrewnionych) – pseudonaukowa ideologia oraz wypływające z niej zachowania przyjmujące założenie wyższości niektórych ras ludzi nad innymi. Przetrwanie tych "wyższych" ras staje się wartością nadrzędną i z racji swej wyższości dążą do dominowania nad rasami "niższymi". Większość ideologów rasizmu opiera się na różnicach w wyglądzie ludzi.
(Źródło. Wikipedia)
czy oni nas nie lubia za kolor skory?? juz nie moge patrzec jak piszecie rasizm -.-
dokładnie, tu raczej objawia się nacjonalizm ( W GÓRE RĘCE KTO JEST Z NAMI !!!! ) ; oo
stary 25-12-2007, 14:52   #2620
omagad
Użytkownik Forum

omagad's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Profesja: Rookstayer
Gildia: Miodzio
Świat: Peace and Love
Poziom: 01
Skille: 1\1
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yaugardo Pokaż post
Odezwal sie ten mocny poza tym nie pisalem do Ciebie tylko do kiroya. I wlasnie przez takich "POLACKSOW" nie bede im pomagac

@ Rasizm

W*****a mnie jak ktos uzywa pojeć ktore znacza cos innego -.-
Pisales na forum a jak sama nazwa wskazuje na cos...! jestes tak inteligentny ze chyba nie musze Ci dalej tlumaczyc jak chcesz pisac do samego Kiroya itd to masz priv od tego.

a jesli chodzi o ten rasizm to wiesz napewno co to przenosnia

no ty to bys nam pomogl..prosze Cie..: zalizalbys dupe NG na smierc?
omagad jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania