![]() |
#2721 |
Użytkownik Forum
|
![]() a blokowalismy?
![]() Z tego co mi wiadomo Falszywe raportowanie do Gma grozi banem na 7 dni. |
![]() |
|
![]() |
#2722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() oj makon , wiesz o co mi chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
#2723 |
Użytkownik Forum
|
![]() ofc WIem
![]() ![]() Prawo zawsze mozna odpowienio do potrzeb nagiac;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2726 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Michu naszym zadaniem ejst wygrać wojnę tak jak nam pasuję, i kiedy będziemy chcieli to wyjdziemy na battle i keidy będzie nam to pasowało , już to przerabialiśmy za czasów NG , że oni chcą battle keidy są gotowi i ciebie etz to w*******ało Michu , więc teraz nie pie.... tak jak oni , i na ambicje nie trzeba nam wjezdzac !! " Kommt zeit kommt rat " niech ci evo przetlumaczy o ile dobrze napisalem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2727 |
Użytkownik Forum
|
![]() zapomniałem dodać : Misiek to nie ofensywa na Ciebie , ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie jak to mówił Pawlak :d i zaczyna się już taktyka Ng po trupach do celu jakieś gmy hiphopy sratatata
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2728 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thessin
Dec 29 2007, 05:22:39 CET Killed at Level 92 by Archin and by Elder Pojarra niah niah niah ![]() |
![]() |
![]() |
#2729 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja niewjezdzalem na Pephego tylko chcialem cos sie doweidziec
![]() |
![]() |
![]() |
#2730 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kiroy
przeciez napisalem tylko ze liczylem na battle a nie napisalem ze jestescie cioty lamusy i sie boicie bo nie chcecie wyjsc na battle czy cos ![]() no ale robcie co chcecie ![]() |
![]() |
![]() |
#2731 |
Użytkownik Forum
|
![]() Misiek : wszyscy dobrze wiemy , że na open battle poki co nie mozemy se pozwolic z wami
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2732 |
Użytkownik Forum
|
![]() mialem na mysli tylko wczorajsza sytuacje gdzie byl stosunek 34v32 , nic pozatym
![]() |
![]() |
![]() |
#2733 |
Guest
|
![]() ktos cos krecil ? filmiki mile widziane ;p
|
![]() |
#2734 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Odyn master
Poziom: 116
Poziom mag.: 67
|
![]() Cytuj:
![]() Ps.Juz sie osiedlilem w ab na new servie ![]() Ostatnio edytowany przez hugo'odyn - 29-12-2007 o 13:36. |
|
![]() |
![]() |
#2735 |
Użytkownik Forum
|
![]() When they see us they will run for their lives
To the end they will pay for their lies So long did we wait, now we are home Here once again there's a battle to fight Gather together for the sound and the might So long did we wait, now we are home Now we will fight for the kingdom, fighting with steel Kill all of them, their blood is our seal Fight till the last of the enemy is dead Ride through their blood that we gladly have shed I now issue the call, are you ready to fight - yeah Fight altogether as one for the right To be free once again - tonight we will win I can see by the look that you have in your eyes You came here for metal, to fight and to die Defenders of steel, now we are home Fight for the kingdom bound for glory Armed with a heart of steel I swear by the brothers who stand before me To no man shall I kneel Then blood is upon my steel http://youtube.com/watch?v=gIFmYnP_RDQ |
![]() |
![]() |
#2736 |
Użytkownik Forum
|
![]() Saint to gildia w wiekszosci starych znajomych pare osob jest nowych , ale z reguly to grupki przyjaciol i znajomych ktorzy pojda za soba i dlatego wlasnie wygramy te wojne !! nie dlatego ze musimy bo chcemy grac ale dlatego ze wszyscy wspolnie tego chcemy
![]() ![]() King is back xD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wuja Kiroy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2737 |
Guest
|
![]() wuja ty to chyba powinienes 3ciej rzeszy propagande prowadzic
![]() |
![]() |
#2738 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Poziom: 145
|
![]() Uczeń Goebbels'a
|
![]() |
![]() |
#2739 |
Guest
|
![]() Lubimy propagande wuja kiroya, no ale na nic propaganda jesli koniec jest z gory wiadomy.
Co za duzo polakow w jednej gildi to nie zdrowo. Mielismy juz tego wiele przykladow jak to sie konczy predzej czy pozniej, wiem wiem narazie jest super, robicie udane akcje kazdy sumiennie wykonuje polecenia batel komandiera, jednym slowem - cudownie. Ale pozyjemy zobaczymy jak to dalej sie potoczy. Osobiscie nie gram juz i nie zamierzam na obsidii ani wogole na jakimkolwiek innym serwie, wiec szczerze to mi obojetnie ktora gildia bedzie rzadzic czy tez ktora zdobedzie wiecej fragow. Troche szkoda ze znow ucierpia na tym starzy wyjadacze - Rzacha, Ryba i Gawron. Pozdrowienia dla nich ![]() |
![]() |
#2740 |
Guest
|
![]() |