![]() |
#261 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() OMG! Postac allegro.pl? Pewnie knight nie musi szukac wolnego i pustego od pk miejsca do skilowania, liczyć na skruchę napotkanych noobów którzy ubiją ci rota na redzie byle dostac parę expa. Knight nie wypije sobie skill fluida i bedzie good. Co to za problem stanąć pod depo i dawac czary lol. Na non pvp to poprostu... A knight? Zawsze może się obawać zlurowanego potworka.
|
![]() |
![]() |
#263 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() Cytuj:
Z poczatku all mi sie podobalo w tym update i bylem stanowczym zwolennikiem ale teraz nie bardzo chodz i tak nie bende gral sorkiem ani drutem ale bez przesady palla i knighta ulepszyli to sorka mogli choaż zostawic w spokoju... |
|
![]() |
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Imię: Krrystek
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 53
Poziom mag.: 46
|
![]() taa ale hp i brak waste sie nie liczy ?
niech knajt wali 500 , ma full hp i capa i brak waste a magowie malo hp , malo capa , i niech malo traca , bosko NIe płacz kupie ci kredki
-= You Can See Fire in my Eyes =- -= You Can See Devil in my Soul =- -= You Can See Your death in my Spells =- -= Mine Shadow is your Destiny =- Ostatnio edytowany przez Krystek - 14-06-2007 o 22:25. |
![]() |
![]() |
#265 |
Guest
|
![]() ok, będę robił jak niektórzy ahahhahahah cipszoft zwalil sorca uhauhauuh knigcht bedzie lepszy ahahahahha jest jest, ja się cieszę ze cipsoft wreszcie coś zmienił w grze knighta, co prawda mógł zostawić sorca takim jaki jest ale niech sorc teraz pocierpi takie jest moje zdanie, cya
|
![]() |
#266 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Rycerz ma HP i CAP, a sorc nie, no popatrz popatrz ![]() PS Jesteś pojebem. Mam 62 MAGIC, od ponad tygodnia klepie po około 5-7h dziennie runki (w międzyczasie 3x przeładowywałem softy, czyli po około 30 000 many + piłem trochę MF) i wiesz co, mistrzu? Wbiłem 45% magica. Przypominam, że dążę do 63. Pozdro. |
|
![]() |
![]() |
#267 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: o.Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Cytuj:
![]() |
#270 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Imię: Ksen
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 159
|
![]() Cytuj:
ok przetestowalismy wasze teroie. nie da sie zabic draga na 3 hity walilismy je ze 3 h i najlepszy winik osiognol ted( 5 hitow) owszem padaja szybciej. wyciagalismy na tombie 120 Ek 100k. 120 MS wyciagnol tam 130. przy tych samych nakladach. co do pb ich cena ulegnie zmianom. to jest tylko cena na testa. 140 k zabil draga na 5 uh uzywal takrze exury bo mial softy i trawalo to bardzo dlugo.
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Wawa
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: bez
Świat: Honera
Poziom: 94
Skille: 86/78
Poziom mag.: 7
|
![]() Macie coś żebyście sie niekłucili
1.Zaprzeng ![]() 2.Bawanik ![]() 3.nowy npc ![]() 4.Statek vikingów ![]() 5.Avanger i royal helmet ;p ![]() @edit Widze że ktos buł odemnie szybszy ;p ale i tak macie
~~~~~Hail Vision~~~~~ Pozdro dla: Ligu Rajek of Knight-kumpel z real ~~~~~Hail Vision~~~~~ ![]() \\========= //==Borek=== \\========= // \\ // Ostatnio edytowany przez Biorek - 14-06-2007 o 22:33. |
![]() |
![]() |
#273 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Pomyśl człowieku! Poza tym sam jesteś Poje***y. Oblicz sobie ile taki knight musi trenić zęby wbić ten 100 sword? Wy ciągle wbijacie lev a runy robicie tylko wtedy gdy potrzepujecie a rycerze trenia żeby chociaż ubić tego draga i stracić przy tym z 5 uh. A wy magowie takiego draga walicie z sd po 600++. A teraz na 80 mlev będziesz tyle walić. A pomyśl sobie bitwe knighta i sorca. Knight podchodzi wali cie max po 90, 70, 4, 6, 58. A ty podchodzisz UE za 500++ i na dobitkę sd za 300++
|
![]() |
![]() |
#274 |
Guest
|
![]() walić, jeśli tibia straci paru zbuntowanych nabów nic sie nie stanie x) nie podoba się ?! nie grać !
|
![]() |
#275 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() jestem za mi tez sie podoba chociaż gram palkiem
|
![]() |
![]() |
#277 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
|
![]() Cytuj:
Ta wale ue za 500+ i niemam 1200 many ![]() ZAstanowmy sie jak bedzie wyglądac gra: Sorc[220]:hi how are you Knight[130]: fine Sorc:[220]: hunted knight130[okey comon] you see recognize sorc. he was killed by knight ![]() uwazacie zw to funny jest? ![]() jak dlamnie powinni ulepszyc knightow i palkow bo maja przejebane zycie. ale bez jaj :d miejmy nadzieje ze to spozniony zart prima aprilis |
|
![]() |
![]() |
#278 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Grając bez przerwy, mając promocję (czyli przyrost many 2/2sec): 1y 14d 3h 30m 40s Ponad rok. Wtedy z VISa walniesz (zakładając level również 80, żeby było CI to łatwiej rozumkiem objąć) około 200 (przed update, po - kto wie?). A teraz powiedz mi, palancie, ile czasu wbijasz skill 76 knajtem? No? 4tygodnie? A widziałeś na poprzedniej stronie tematu, za ile w dragi z durnego BSa łupił ~45 knight ze skillem 76? 200+, bez wastowania MFków na każdy hit, leje je za darmo. Jest jakieś porównanie do trenowania magica przez rok (załóżmy nawet kurwa, że będziesz ciągle pił MF - kosztuje Cię to wtedy 18 mln gp i trwa ponad tydzień) a trenowania skilla przez miesiąc, nie mówiąc o waste na expach, o ŁATWEJ możliwości padnięcia przez denną ilość HP, o słabszych i kosztowniejszych hitach? Jak masz zamiar być stronniczy to wyjdź. Miałem już kontakt ze wszystkimi, wykluczając palka profesjami, i bynajmniej wiem co mówię. |
|
![]() |
![]() |
#279 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Płockowo City
Imię: Gall anonim :P
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 130
Skille: zmienne