|
|
#263 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Bochnia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamarroo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Para Squad Forever
Świat: Titania
Poziom: 80
Poziom mag.: 59
|
kobajashi kiedy sie znowu wypłacasz zeby troche podexpic?xDD
zwierze podaj swój nick bo chce sie dowiedziec kto ty okz? xD <prosze> a i do chłopaków z wawy chłopaczki nie bijcie mojego viluma bo bedzie wojna xdddddddd kirshna ty tez go biłes a to przechój xddddddddddddddd
Veison :Im Who Im 21:41 Kamarroo [77]: Gather 4:35 xD 21:41 Master Vopi [88]: o tej godzine to mi sie snia gole panienki XD 16:31 Karurakus [59]: chyba będą coś ogarniać bo zeweus kupił pacca |
|
|
|
|
|
#265 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k
Stan: Na Emeryturze
Imię: Smuggler~
Gildia: Wolny strzelec <3
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
|
Cytuj:
Ehh... I tak do zajebania ; ddddd Btw, Komar odezwij sie jutro do mnie na gg w okolicach ~17;00
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
|
|
|
|
|
|
#267 |
|
Użytkownik Forum
|
hehe, moja fota na photobuckecie była robiona jakieś 3 lata temu, wiec pozdrawiam
![]()
|
|
|
|
#268 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH GHAHAHAHSDUAHSDHASUDH A Dobre szkoda ze to ty pierdoliles bajk ze cie deskami pobili i wogole ze nas tylu bylo itd i nie z partyzantki 2 tylko poszedlem sam do ciebie i powiedzialem siemasz i niewiem czego sie spodziewales ze ci reke podam? i potem ci zajebalem wiec nie pierdol ze z partyzanta dop potem scroopy podbiegl I tka nie wrocilismy bo jak ockneles sie po 40 min kiedy mu juz blizej warszawy bylismy niz twojego zadupia to sie dziwisz zreszta nie sram chajsem zeby na wache miec po za tym dziwisz sie ze nie czekalismy co mielismy we 2 czekac az ty sobie zbierzesz 10-15 osob to moze ty wpadnij do nas i zadzwon ze jestes zobaczymy jak ty na tym wyjdziesz ))Obiecalem ze dostaniesz i wielokrotnie ci mowilem VILUM AkA FRYZJER AKA NIE POTRAFIE OBRONIC RYJA BO JESTEM CIOTA ze nie bede ci mowil kiedy i jak tylko wpadne i ci zajebie w twoj ryj i ci udowodnie ze jestes poprostu cipa ktora sie uwaza za niewiadomo kogo. I proste dostales u siebie choc byles taki kozak na forum nikt nie jest na tyle debilem zeby we 2 czekac az ty przyjdziesz z 10 + po za tym tak nie moglismy wyjechac z siedlec okolo 10-15 min bo seqowi padl tel z nawigacja A co do ile kto gra sie zgodze ale fakt jest taki ze peace byl w czasie wakacji a teraz mamy szkole i inne zaintersowania zwiazane z znajomymi ze szkoly nadal siedze i gram ale nie tyle co w wakacje to jest chyba logiczne za to taki wizz czy wakacje czy nie siedzi tyle samo .
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
|
|
|
|
|
|
#269 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2008
|
bardzo ladnie powodzenia w dalszej grze !! ps. ( podaj nbick, jakies typa z gory ) kiedy 100?xDD
|
|
|
|
|
|
#271 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2008
|
Yapan veri okz
|
|
|
|
|
|
#273 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
|
Przecinek przed "cioto", oraz pytajnik na końcu. Sens zdania jak najbardziej w porządku.
|
|
|
|
|
|
#276 |
|
Użytkownik Forum
|
ah jaracie sie tym jak by to bylo cos czym warto jest sie chwalic ;P
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
|
|
|
|
|
#277 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan
Imię: Wojtemo Koscian
Profesja: Knight
Gildia: Oven
Poziom: 121
|
Wizz zacieszasz się jakbyś Amerykę odkrył...A jak ciebie hackneli to nie było Ci tak wesoło
Pamiętasz??A jakbyś jeszcze wiedział kto to zrobił to w ogóle byś się chyba popłakał znając ciebie![]() |
|
|
|
|
|
#278 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Bo kilka twoich ziomkow juz stracilo chary a to dopiero poczatek i mi sie zwrocilo 2x za tamte hacki ![]() OKz |
|
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
<wypowiedź w twoim stylu> Tylko sie kurwo pojawisz na Targówku to Ci łeb rozjebie </wypowiedź w twoim stylu> Edit: Przypadkiem dałem cytowanie na ciebie wizz więc, przepraszam x). |
|
|
|
|