![]() |
#261 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Aktywny gracz
Imię: Xavine
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Poziom: 121
Skille: 99/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Przypomina mi się ded tego roku (Dany Darko zabity przez slima)żałosne 120+ pada na potworku dla low leveli jakim jest slime Buahahahaha
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
|
![]() Śmierć moja i Pkera, ale cóż:
Wracam se do Thais(byłem już przy bramie) po treningu na Trollach(młodośc[11lvl] nie radość) i nagle widzę gościa z białą czachą. Nie przejąłem się-tego samego dnia jakiegoś gościa rookowali czy coś, więc nie uznałem ziomka za takiego co morduje przypadkowych ludzi. Mimo wszystko uważnie mu się przyglądam. I w pewnym momencie tenże paladyn składa się do strzału, a z jego kuszy wylatuje jeden brązowy bełt, a za nim kolejne. Trzeba było uciekać. Stwierdziłem, że do centrum nie dobiegne, nikt mi nie pomoże, więc desperacko zszedłem do kanałów chodząc na drabince atakowałem napastnika. Wjeżdżałem mu nawet po 20hp, co ze względu na to, że miałem dwukrotnie niższy poziom i słabą broń, nie było słabym wynikiem. Jednak nie pomyślałem, że on się może leczyć i to całkiem nieźle wymawiając exura gran. Rozpocząłem proces ucieczki i... wpadłem w ślepą uliczkę. Standardowo: You are dead. ![]() ![]() I jedna, i druga smierć z deka głupia. ![]() Kurcze, ale się rozpisałem, uff. Mam nadzieje, że chciało się wam to czytać. ![]()
![]() |
#263 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Cytuj:
@Topic. Kiedyś chodziłem po outlaw campie. Stanąłem przy rzeczce bo mnie starzy wołali. Wracam... Deep red. Wild warriory mnie otoczyly a nie zauwazylem ze jestem obok respu huntera... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Profesja: Knight
![]() |
![]() Dobra moze to nie jest smierc alemusze sie gdzies wyladowac.
Standardowo przed huntem poszedlem na WW (obok Femor Hills). Patrze PK White skull 33 ED. Zaraz Fire fieldy wokolo mnie mysle "KONIEC DED" ale co mi tam sprobuje. Zaczela sie ucieczka BP otworzylem z IH (zapomnialem hotkeya ![]() ![]() ![]() ![]() Najlepsze jest zakonczenie. Pisze do kolesia dlaczego chcial mne zabic on mowi ze zabilem jego drugiego PK chara ja pisze :sorry itp: i pytam czy bedzie dalej probowal a TU SZOK !!! Podziekowal za uczciwa ucieczke pogratulowal i powiedzial ze juz nie bedzie ze dal mi popalic ITP. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#265 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Bonn ^^
Imię: Weicher Schwabinz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Uncles
Świat: Harmonia
Poziom: 43
Skille: x/x
Poziom mag.: 49
|
![]() A to mojego kumpla :/ lag albo kick,. niepamietam:
Sep 28 2006, 20:05:59 CEST Died at Level 43 by a scorpion ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
The Witcher
|
![]() Robiąc annihilatora też można mieć wpis, że zabił cię fire elemental, albo bijąc Omruca wpis "killed by a stalker". Nie widzę w tym nic śmiesznego. Są również inni, groźniejsi zabójcy w tibii, to do nich należą niechlubne rekordy, są to: lagi i kicki.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: W-wa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Najgłupszy dead. Hmmmm...
To było na początku grania w Tibie. Dopiero co wyszedłem z rooka (miałem wtedy knighta z ekwipunkiem z rooka ![]() Ja niestety byłem taki głupi, że musiałem się wrócic, bo chciałem zobaczyc czy kolega uciekł(nie wiedziałem o opcji private channel). Los chciał, że kolega był cały i zdrowy, a ja padłem. ![]()
![]() |
#268 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Usunięty
Imię: Pawell Druidek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 136
Skille: 18/27
Poziom mag.: 73
|
![]() Hmmm...... Najgluszy rodzaj smierci .. 10 sec lag na d land , 100k w tyłek
![]()
Ja techniki różne znam i dlatego wygrywam. <Ryski> ktos wie co oznaczaja w zoltym kwadraciku w lewym gornym rogu cyferki w TVP? <Ryski> nowe oznaczenia programow? <imano> tam pisze <imano> ile browarow trzeba wypic zeby zrozumiec film ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Manu Lisek
Świat: Chimera
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() jeszcze zapomnialem o jednym dedzie kiedy to 8 lvl dal party mojemu uhmakerowi
ja je wzialem i go chcilalem raz uderzyc ale zlapalem laga i zjechalem go do czerwonego on zwial do depo a do party podloczyl sie 50 lvl... nie chcac stracic 2 sd to je w niego wywalilem i mial zolty pasek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
Tez dla low lvl? Moj qmpel padl od rata, na 28 poziomie, byl sorkiem, a to dla tego, ze wykonywal postmana i niols jakas paczek cap 800, i nie mial eq -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() To teraz ja się pochwalę:
Oct 21 2006, 08:02:01 CEST Died at Level 22 by a dwarf guard Oct 11 2006, 15:40:25 CEST Died at Level 20 by a dwarf guard Jak będę chciał posłuchać kogoś z forum to trzaśnijcie mnie w łeb... tylko delikatnie, żeby mnie echo nie zabiło... 1 raz - lag, 2 raz - lurer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oct 09 2006, 09:44:33 CEST Died at Level 265 by a minotaur mage
Niestety to śmierć Taifuna Devilry ciekawe kto mu tak dokopał |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() A ja nie znając dobrze tibii tez wykazałem sie głupotą. Grając jeszcze na askarze 15 knightem qmpel (tez niedoswiadczony -.-') tlumaczyl mi zasady "No! Jesli zobaczysz kogos z białą czaszką to uciekaj albo sprobuj zabic! Bo tak to on Ciebie bedzie chcial zabic!!!!" No to ja pamietajac ta "Zasade" widząc przed depo jakiegos h-lvl z białą czachą zacząłem go naparzac -.-' padłem w 3 sek.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Użytkownik forum
|
![]() Cze,ja nigdy nie padlem moim knightem ale nie poto pisze ten post LUDZIE JAK WY MOZECIE PADAC NA ROTACH ?!?!?!?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ przezyj 10 minutowego kicka gdy bije cie 8 rotow.
![]() http://mroziak.blogspot.com/ Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty. <Tompior> ale najlepsze z kont evana <Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw Ostatnio edytowany przez Frapper - 31-10-2006 o 21:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nelo Grey'bow
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hacked ;(
Świat: Askara
|
![]() Gdy jeszcze grałem druidem zginolem w ciągu 3 min na dragu DWA razy...
to było tak... Poszlismy z kolegami na draga ja 2drut kolega najt też coś koło tewgo i kolega palk 30 lev. wszystko szło jak po masle ale nasz BARDZO mądry kolega palk podszedl za blisko draga i tamten sprytnie sie przezucil. Oczywiscie ja zgon bo tam bylo dosyć ciasno.Postanowilem wrócić po ciało... Lece, lece widze draga nagle kick i gine krok przed drabinka. Oczywiscie polecialo bo robe warte wtedy ze 25k >,< Ale sie rozpisalem ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Guest
|
![]() Kumpen na w-fie mi dzisiaj opowiadał. Lał z kumplem swoimi pk charami 27 druta i tak jechali go do reda a ten zamisat exura.. to on
utevo lux;utevo lux;utevo lux;utevo lux myslałem że padne jak to usłyszałem ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: Wroclaw
Imię: Elon Cararr
Profesja: Elite Knight
Świat: Valoria
Poziom: 70
Skille: 85.85
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() No skoro tak mowisz...ale mnie nie raz kicklo na Guardach i jak to bywa,zawsze mnie bo 1min wywala
![]() ![]() A co do glupich rodzaji smierdzi widzialem pare razy deady typu,killed by his own fe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
|
![]() uciekam przed PK na bagnach a tu nagle wpadam w duży resp witchów
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |