Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 08-03-2006, 13:16   #261
Mr. M
Użytkownik Forum

Mr. M's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez friik
Okej, a słoniki są różowe.

Post za postem równomiernie i efektywnie podkreślasz swoją głupotę. Zachowujesz się dokładnie tak, jak 10 letni znajdor latający po podwórku z kijem większym niż on sam.
przyjamniej biegam po podrorku, atetro siedzi i muli przed kompem. buahauauhauuahuaha

to ostatnie zdanie na moj temat, idz sobie zainwestoj w REAL LIFE.

HEHHE to by bylo na tyle.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-03-2006, 13:50   #262
Phy Praefectus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 03 2006

Domyślny

wszyscy co odnosza sie dowygladu tetra piszac texty typu "wieprzyku" itd po prostu jestescie ku*** zalosni
Phy Praefectus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2006, 14:40   #263
Slyth
Użytkownik Forum

Slyth's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005

Profesja: Knight
Świat: Kyra
Slyth ma numer GG 8339652
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pitt6ull
Ano mnie hakneli a chlopaki nie beda NG placic ;] Wole pojsc na serwa z normalniejsza ekipa rządzącą;]
no tak ale ja cos o jakis klotniach slyszalem :/ niedobrze niemozna sie klocic o glupia gre
stary 08-03-2006, 15:10   #264
=Pekin=
Użytkownik Forum

=Pekin='s Avatar

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park

Poziom: 70+
=Pekin= ma numer GG 7778722
Domyślny

GhahahHAHAAhahahAAHAHAHhahahahAHAHAhahahHAHAAHAH
ze zdjęć nie moge, z komentów nie moge, z całego tematu tez nie moge xDDD
a najbardziej z tetra buhahahahahahhaha
Tetro zapusc zdjęcie swojej dziewczyny xDDDDDDDDDDDDDDD
boshe jak on kłamie

Screw you guys, Im going home.

Suck my balls Kyle.

Jak tu nie lubic Cartmana :>

http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss
Cartman- Screw you guys, Im going home.
Stan- But cartman we try..
Cartman-no, no, no Screw you guys > Home

Byhahahahahhahaaha
=Pekin= jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2006, 15:15   #265
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr. M
Exodus ale mu pisliazałes, normalnei wazelina 3 kg.

Dobra bede cicho i podlizujcie sie dalej dla pana sharera, ale nie sahruje pewnie a co uwiezcie mu mam z was darcie. Z tych co go bronia on jest cwaniak i klamca, ma szczesie ze kolo mnie nie mieszka bo mu by tibia nie pomogla tyo nie grozba ale prawda. tetro idz na pszcolke ^^.

n/c more.

ide se pograc w tibie ^^. a do tetro to mam jeszcze duzo i podobno ma super kumpli z tego co wiem to polwa go obraza

pozdro 1030. hehe ciekawe ile dojde?

a wy mowicie ze mam 10 lat, mam lat 14 a nie 10.
to znaczy ze masz 14 lat ale jestes na poziomie 10-letniego dziecka [ nie wiem czy dobrze ze sie przyznales] i wogule to co napisales na poczatku jest tylko twoja glupia odpowiedzia na moj post gdyz innej nie mogles wymyslic....
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2006, 16:37   #266
Sifu M.S.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin

Stan: Na emeryturze
Domyślny

@Galtar
Z mojego miasta to sie lepiej kmiotku nie smiej, dobra? Czy takim jak ty to trzeba sylabizowac zeby zrozumieli... No sorka za wybuch, mnie, prosze bardzo mozna besztac, ale ludzi z mojego otoczenia, albo moje miasto to juz NIE. I to prosze zapamietac raz na cale zycie... Niebylbym soba jakbym sie jeszcze nie przyczepil, panie wszystko wiedzacy wywiadowco, moze to ty lepiej wiesz kto siedzi na silowni u mojego sasiada, eee!!??? I kto mowi ze za sciana, widzisz jakbys nie widzial na tym swiecie istnieje takie cos jak DOMY. Powiedz mi czym cie rozbawilem, Wolomin to nie jest duze miasto, raptem ponad 30tys mieszkancow, czemu polowa z ludzi cwiczacych tam nie mialaby chodzic do mojego ziomka, podaj mi kilka racjonalnych powodow... A moze ty jestes z wolomina, jak tak to zapraszam, silownia Samson, Warszawska 48. A jak nie to dam ci przestroge: za wysokie progi na amatorow nogi! Wiec sie nie wypowiadaj jak go*** wiesz, a tak napewno jest bo ja cie w realu nie znam.

@Trany
Nie to ze nienawidze Tetra, w sumie to ani mu nie zazdroszcze, ani go nie potepiam az tak jakby na to wygladalo, poprostu prubuje mu uswiadomic, na swoj sposob ze jego zachowanie jest raczej... nie wiem jak to opisac, ale czlowiek ktory zdobyl 100 lvl tak szybko, i mial reprezentowac polakow w tibii, zeby sie juz ludzie nie smiali z nas tak jak teraz, bo wkoncu ktos pokazal ze polak potrafi zachowuje sie tak jak sie zachowuje... swoja droga rekord watpliwy, trzeba by expa podzielix przez ilosc ownerow.

Co do moich argumentow... w sumie to tesh sa malo warte, zeby tak powaznie porozmawiac to trzeba sie do tego przygotowac, a ja tylko sypie myslami jakie mi w tej chwili do glowy przychodza, ale w sumie odebralem to jako swego rodzaju komplement, ze w bagnie tej beznadzieji ktos dostrzegl mniej zablocony kawalek ziemi oczywiscie joke

@Tomek
Milo wkoncu znac twoje imie, widze ze wiekszosc ludzi smieje sie z twojego wygladu, ja ci powiem co mnie smieszylo w tym zdjeciu. Otoz Tetro Aurelius, Power Gamer jakich malo, wkurza niemilosiernie, jest w gildii ktora tak naprawde malo kto lubi, jeszcze jego odzywki, az tu ktos pokazuje jego zdjecie... niegroznie wygladajacy chlopak, w domowych dresikach, troche gruby, ale mi akurat to wisi, widac inni nigdy nie widzieli chorobliwie otylych ludzi, z tryumfalnie wzniesionymi rekoma... normalnie smiech, nie wiem ale chyba wiekszosc z nas spodziewala sie cien czlowieka, kogos kto aby grac musi sie do kroplowiki podlaczyc, z przekrwionymi oczami, obledem wyrytym na twarzy wyszczerbionym dlutem... Ech, nie wiem mnie to rozbawilo

@Do wszystkich ktorzy mowia ze to nie temat o Tetro

Otoz wojna sie skonczyla, i teraz omawiamy sobie strone wygrana, wiec ma to cos wspolnego z Kyra, pozatym temat brzmi "Oczyszczanie serwera.... WOJNA!!?? " a kto inny jak nie nasz/nasi kochany/kochani Tomek/Tomkowie to robia??

Na marginesie dodam jeszcze ze chyba lepiej uslyszec troche na swoj temat, od kogos kto chce zeby bylo tylko lepiej (czytaj mua ) niz od kogos kto wyzywa dla samej zasady wyzywania...

A Kaczynski to i tak nie jest moj prezydent... ^^
Sifu M.S. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2006, 17:18   #267
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Stan: Niegrający
Domyślny

Wszystkie posty, które powstaną po moim poście, a które będą się jakkolwiek odnosiły do wyglądu kogoś, będą obrażały innych użytkowników, w jakikolwiek sposób nawiązywały do rzeczywistości, a nie do gry (ogólnie tzw. offtopiki), będą usuwane, a autorzy dostaną bana na tydzień. Jeśli zrobi się naprawdę bajzel, to temat zostanie zamknięty.

Pozdrawiam i życzę budującej dyskusji.
stary 08-03-2006, 17:32   #268
Sifu M.S.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin

Stan: Na emeryturze
Domyślny

@up
To zesmy nabroili

@Topic
Jak mamy sie trzymac tematu, to sie trzymamy, pewnie zainteresuje was ze NG dostalo zaplate juz od 24 plyerow z BM
Sezeerp
Spike Kamil
Geo Aldarion
Valayn Spir
Godis
Vanwen
Barret Sauga
Meepy
Pontheus
Arcticuz
Crimo
Veraton
Shin Cinus
Seniana
Awer Fast
Acardy
Don Tramores
Sokul
Fociu
Avenis
Zhah
Lidi Aivar
Maxuna Elvan
Rukh'tall
Impalex

Inni twardo sie trzymaja, albo poprostu nie maja kasy

@Raynold, again
Sorka ale musze to zrobic, jezeli wysmiewalem sie z Tomka, a obiecalem ze zamieszcze swoje zdjacie, to musze to zrobic, wiec sory, ale honor tego wymaga... O komenty prosze jednak na PW aby nie robily sie juz tutaj takie smieci.

http://rapidshare.de/files/15004510/PAblo.jpg.html
Milego ogladania

Ps , nawet jezeli bede mial bana to wiem za co, wiec nie bede mial pretensij, jednak nie chce uciekac od odpowiedzialnosci, ze wysmiewam sie z innych, i nie daje szasy na rewanz

A Kaczynski to i tak nie jest moj prezydent... ^^

Ostatnio edytowany przez Sifu M.S. - 08-03-2006 o 17:33.
Sifu M.S. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2006, 18:20   #269
Falrir
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 02 2006
Lokacja: ankh:)

Imię: Falrir
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
Domyślny

@Mr.M widzę, że zmieniłeś podpis...Czyżbyś zrozumiał??
Falrir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2006, 19:53   #270
Mr. M
Użytkownik Forum

Mr. M's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Zielona Góra

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Falrir
@Mr.M widzę, że zmieniłeś podpis...Czyżbyś zrozumiał??
Jeśli to wam przeszkadza to zmazalem, jestes az taki madry, to dawaj na free style

do ciebie nic nei mowie wiec n/c. @Up do was nic nie mam, admini sorki ale to bylo w afekcie nei chcialem sie nasmiewc z tetra lecz ja nei 1, jak wszyscy to wszyscy tak mi sie wydaje

bl ble ble nara
stary 08-03-2006, 20:12   #271
Falrir
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 02 2006
Lokacja: ankh:)

Imię: Falrir
Świat: Pacera
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
Domyślny

@Mr.M to żle ci się wydaję.To polegało na zasadzie wszyscy skaczą z mostu to ja też- ja tak rozumiem sens twojej wypowiedzi.
Falrir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-03-2006, 08:10   #272
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo

Domyślny hehh

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sifu M.S.
@Galtar
Z mojego miasta to sie lepiej kmiotku nie smiej, dobra? Czy takim jak ty to trzeba sylabizowac zeby zrozumieli... No sorka za wybuch, mnie, prosze bardzo mozna besztac, ale ludzi z mojego otoczenia, albo moje miasto to juz NIE. I to prosze zapamietac raz na cale zycie... Niebylbym soba jakbym sie jeszcze nie przyczepil, panie wszystko wiedzacy wywiadowco, moze to ty lepiej wiesz kto siedzi na silowni u mojego sasiada, eee!!??? I kto mowi ze za sciana, widzisz jakbys nie widzial na tym swiecie istnieje takie cos jak DOMY. Powiedz mi czym cie rozbawilem, Wolomin to nie jest duze miasto, raptem ponad 30tys mieszkancow, czemu polowa z ludzi cwiczacych tam nie mialaby chodzic do mojego ziomka, podaj mi kilka racjonalnych powodow... A moze ty jestes z wolomina, jak tak to zapraszam, silownia Samson, Warszawska 48. A jak nie to dam ci przestroge: za wysokie progi na amatorow nogi! Wiec sie nie wypowiadaj jak go*** wiesz, a tak napewno jest bo ja cie w realu nie znam.

@Trany
Nie to ze nienawidze Tetra, w sumie to ani mu nie zazdroszcze, ani go nie potepiam az tak jakby na to wygladalo, poprostu prubuje mu uswiadomic, na swoj sposob ze jego zachowanie jest raczej... nie wiem jak to opisac, ale czlowiek ktory zdobyl 100 lvl tak szybko, i mial reprezentowac polakow w tibii, zeby sie juz ludzie nie smiali z nas tak jak teraz, bo wkoncu ktos pokazal ze polak potrafi zachowuje sie tak jak sie zachowuje... swoja droga rekord watpliwy, trzeba by expa podzielix przez ilosc ownerow.

Co do moich argumentow... w sumie to tesh sa malo warte, zeby tak powaznie porozmawiac to trzeba sie do tego przygotowac, a ja tylko sypie myslami jakie mi w tej chwili do glowy przychodza, ale w sumie odebralem to jako swego rodzaju komplement, ze w bagnie tej beznadzieji ktos dostrzegl mniej zablocony kawalek ziemi oczywiscie joke

@Tomek
Milo wkoncu znac twoje imie, widze ze wiekszosc ludzi smieje sie z twojego wygladu, ja ci powiem co mnie smieszylo w tym zdjeciu. Otoz Tetro Aurelius, Power Gamer jakich malo, wkurza niemilosiernie, jest w gildii ktora tak naprawde malo kto lubi, jeszcze jego odzywki, az tu ktos pokazuje jego zdjecie... niegroznie wygladajacy chlopak, w domowych dresikach, troche gruby, ale mi akurat to wisi, widac inni nigdy nie widzieli chorobliwie otylych ludzi, z tryumfalnie wzniesionymi rekoma... normalnie smiech, nie wiem ale chyba wiekszosc z nas spodziewala sie cien czlowieka, kogos kto aby grac musi sie do kroplowiki podlaczyc, z przekrwionymi oczami, obledem wyrytym na twarzy wyszczerbionym dlutem... Ech, nie wiem mnie to rozbawilo

@Do wszystkich ktorzy mowia ze to nie temat o Tetro

Otoz wojna sie skonczyla, i teraz omawiamy sobie strone wygrana, wiec ma to cos wspolnego z Kyra, pozatym temat brzmi "Oczyszczanie serwera.... WOJNA!!?? " a kto inny jak nie nasz/nasi kochany/kochani Tomek/Tomkowie to robia??

Na marginesie dodam jeszcze ze chyba lepiej uslyszec troche na swoj temat, od kogos kto chce zeby bylo tylko lepiej (czytaj mua ) niz od kogos kto wyzywa dla samej zasady wyzywania...

a co mnie to obchodzi czy ludzie lubia moja gildie ? nie przjmuje sie tym i mam to gdzies lol jak ktos nie lubi na kyrze to niech zrobi wojne z nami przynajmiej bedzie ciekawe mowcie se co cchecie tak gadacie jak by ng musialo byc lubianie i ja tez lol. mam kolegow w ng i sie z nimi trzymam i z nimi ciagle rozmawiam wiecej znajomosci na kyrze mi nie potrzeba
stary 09-03-2006, 08:11   #273
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo

Domyślny lalal

a co do fotki to masz ja tutaj

http://rapidshare.de/files/14945369/kulak.jpg.html
stary 13-03-2006, 12:03   #274
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron

Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
Domyślny

oj pitt pitt..... jak ty sie mylisz...

ja nie stracilam przez tibie znajomych, wrecz przeciwnie. zyskalam wspanialych przyjaciol. zawsze pomoga, nie wyzywaja mnie od .. gdy mam swoje zdanie, nie nazywaja ze jestem zdrajca bo jestem neutralna.
ja nie mialam nawet najmniejszego argumentu dlaczego mialabym byc po stronie waszej czy ng. ja bylam neutralna. oni nigdy mi nic nie zrobili. wiec dlaczego mialabym byc z wami? bo mamy ten sam nick? nieeeeee... gdy zostalam okradziona z calego eq i wszystkiego co mialam kto mi pomogl??? dajac eq tass i kiroy, zabijajac od razu sprawce- waldorio i divilonia. co najlepsze... nie patrzyli sie na to ze jest to char ich kolegi po prostu zbili. mam duzo takich opowiesci gdzie pomocna dlon podali mi ludzie z ng i nie bylo to po wojnie, takze przed.... gdy wy jeszcze graliscie.

sam idziesz tam gdzie masz znajomych i przyjaciol a ja mialam po jednej i 2giej stronie kogos mi bliskiego (przynajmniej tak myslalam na poczatku) nie potrafilam wybrac jedenej z drog (teraz be problemu bym wybrala). a poza tym sam wiesz ze moje pvp to... jakie pvp

nie zdeklaroalam sie nigdy. fakt bylam rozczaroana po wyzywkach pod moim adresem najbardziej bolaly te ktore uslyszalam od osob 3cich. nie uwazam sie za zdrajce i nie uwazam ze stracilam znajomych, ja ich nigdy nie mialam jak sie okazalo. dla was jestem zdrajca dla innych kims kto ma swoje zdanie.

teraz wiem ze mam prawdziwych przyjaiol, za ktorymi poszla bym w ogien. i za to im naprade dziekuje i nigdy nie bede potrafila sie im odwdziezyc za ta pomoc (oni wiedza kim sa).

wiec pitt nie rozpaczaj i nie czuj sie jak bog bo nim nie jestes. aby kogos obrazac, aby walczyc z kims (wrogiem) poznaj go najpierw. nie dopowiadaj soibe rzeczy ktore nie sa prawdziwe.
ja sie klocic nie chce i nie mam zamiaru, ja tylko sprostowalam to co ty napisales....

zycze wam milej gry, mniej wojen, mniej klotni, prawdziwych przyjaciol
ja to juz mam

hail NG
hail GG
stary 13-03-2006, 13:04   #275
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
Domyślny

Lol sol , a kto tu mowi o jakims przylaczaniu sie do wojny, nigdy bym tego od ciebie nie wymagal, przeciez bylabys tylko fragiem. W obronie kiroya zmieszalas z blotem kogos na tsie pamietasz?? Tez nie uznalas jego zdania za poprawne ,ale to wkoncu bylo jego zdanie, wiec mieszanie go z blotem nie bylo fair.Co do poznania innych i owszem , ale rozumujac twoja logika to jak nam sie dal poznac kiroy ? Ja poprostu oceniam ludzi po czynach ,a nie slowach i juz tak zostanie.

powodzenia na obsidii , mam nadzieje ze wkoncu zrobisz tam 100 lvl ;]

Ostatnio edytowany przez pitt6ull - 13-03-2006 o 13:08.
pitt6ull jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2006, 15:48   #276
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron

Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
Domyślny

jego z blotem?? owszem!!! przynaje sie
poztraktowlam jego tak jak ty i on mnie!!!!! nie widzicie swoich bledow tylko innych. nie mowie ze jestem idealem bo nim nie jestem. ale umiem sie przyznac do bledow wy nie...dla mnie temat skonczony. przykro mi ze tak mnie potraktowaliscie. wiec ja wami byc nie chce ani taka jak wy. dlatego stwierdzam nie stracilam was bo nigdy was nie mialam ani jako znajomych ani jako ktos podobny. wiec czasami popatrz w lustro i zobacz na siebie a jak to nie pomoze palnij se ceglowka w leb moze uprzytomniejesz. ja potraktowalam was w ten sam sposob co wy mnie przez ostatni miesiac naszej "znajomosci" jak ty to nazywasz.

pozdrawiam nie do przeczytania......
stary 14-03-2006, 00:30   #277
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów

Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
Domyślny

eot. Mam na ten temat inne zdanie ale nie lubie sie klocic ;]
stary 14-03-2006, 01:18   #278
FyFy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Tarnów

Stan: Początkujący
Imię: Gevius~
Świat: Xerena
Poziom: 84
Skille: 84/77
Poziom mag.: 50
FyFy ma numer GG 2205539
Domyślny

Mar 12 2006, 04:04:33 CET Killed at Level 34 by Anvisado
and by Tetro Aurelius
FyFy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-03-2006, 11:24   #279
Gargusiekk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2006
Lokacja: Opole

Imię: Gargusiek
Świat: Azura
Poziom: 60
Skille: 95/85
Poziom mag.: 20
Gargusiekk ma numer GG 2099275
Domyślny

No no widze ze ostatnio Xeretza ladnie popadal ;]

Gz NG

Pozdro for Xezbeth
Gargusiekk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-03-2006, 00:34   #280
ChachaŁ
Użytkownik Forum

ChachaŁ's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2005

Stan: Niegrający
Gildia: Team Beka
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gargusiekk
No no widze ze ostatnio Xeretza ladnie popadal ;]
z tego co mi wiadomo to on sprzedał chara i teraz jakis noob gra ktory nie wie ze ma hunta od calego ng

ChachaŁ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania