![]() |
#2781 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Gildia: Next Generation
|
![]() Też wam życzę wszystkiego dobrego ;d żeby ten nowy rok był lepszy niż poprzedni, maturzystom powodzenia ;-) no a co do tibii, to żeby każdy widział mimo wszystko człowieka a nie tylko postać ;]
aaa i może jednak nie za dużo tego rzygania ![]() btw. Ile Szwedzi fragów wbili? ile Bubble nabil skili? ile demon expa Da?Ile warte MPA? Ile noobkow jest na rooku? Tyle szczescia w nowym roku ;d ^przed chwilą mi to ktoś wysłał hihihihih
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nattii - 31-12-2007 o 17:45. |
![]() |
|
![]() |
#2782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: LKR
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Collel Tellederluksap
Profesja: Elder Druid
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 95
Poziom mag.: 63
|
![]() Ja też od Siebie życzę wam Szczęśliwego nowego roku.
Niech już wystrzelą korki szampana a wy bawcie się świetnie do białego rana ![]() Collel |
![]() |
![]() |
#2783 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
Ps. To nie było bezposrednio do Kiroyka, tylko do wszystkich którzy wjeżdzają na tych którzy nie trzymią z Polakami. Bo to nie Wasz problem. Jeśli oni potem chcą być pomiatani, to co się wy nimi przejmujecie ? Rozumiem, agitacja - ale nie pod hasłem szowinizmu.
![]() |
![]() |
#2784 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Imię: Blade'Qu / Gamio
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint / AIE
Świat: Obsidia/Xerena
Poziom: 146
Skille: 96/100
Poziom mag.: 22
|
![]() Szczęśliwego Nowego Roku
![]() |
![]() |
![]() |
#2785 |
Użytkownik Forum
|
![]() o tym calym pomiataniu...
Jedynymi Polakami, ktorzy nie byli smieciami na serverze bylem Ja, Dedmit, Xuso i Pephy. Gdy wygralismy wojne, reszta Polakow byla smieciami i nawet NG robilo na nich PA. Nie raz ktos kto byl w NG pytal sie na vencie o cos typu "Kto to jest Marite pal, moge go wyjebac z respa?". Jak dobrze wiemy Marite BYL w ng. Rownie dobrze wszyscy wyzej wymienieni mogli by grac do teraz bez wojny, ale coz to jest za gra gdzie jakis frajer co przyszedl z Saphiry, kupil chara, wysharowal go i przyniosl za soba bande przydupasow tzn. "Izo family" zabija twoich kolegow za nic. Ja, Dedal I Xuso wybralismy kumpli zamiast wladzy, natomiast Pephy zostal z ludzmi, ktorzy zabili mu rl ziomkow nie raz. Nie to zebym mial cos do Michala, ktorego szanuje i nie mam zamiaru nigdy wyzwac za to ze walczy z NG. Ja osobiscie mam znajomych w NG i nic sie nie zmienilo miedzy nami. Jedynymi chwastami byli Izo i Nivre, gdyby nie oni PA bylo by zredukowane w duzym stopniu odkad Ripplahy i cale Sundby odeszlo z servera. Trudno mamy co mamy, naszej gildii to bardzo pasuje, nawet jezeli moze sie to wydawac monotonne. ![]() Na konic chcial bym zyczyc szczesliwego nowego roku ;* Dobra, impreza czeka... ![]() |
![]() |
![]() |
#2786 |
Guest
|
![]() najlepszego : )
btw FINER zajebiscie to ujales ![]() |
![]() |
#2787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Poziom: +++
|
![]() Asmit
a ty skad przyszedles i z kim wyszarowales tego chara ? i gdzie teraz jest twoja banda przydupasow ![]() ![]() ![]() nie zycze wam dobrego roku bo mam was w d*psku ![]() szczegolnie gleboko w d*psku mam nebula gejow wiecznych pro by ng i teraz wielce nie smiecie na serwie ![]() nie byles pro by imhrey i reszta ? latwo cwaniaczyc bedac pro by ng. pamieytam jak waszej gildi serbiowie dokopali to po 1 open battle prosiliscie o peace ![]() Teraz bedzie ta samo za 2 tygodnie polacy zaczna placic za wolnosc a 2 miesiace tylko ryba i kiroj bedzie walczyc bo oni nie maja wyboru, dla nich nie ma opcji zaplaty. co i was przybledy z nebuli w koncu spotka ![]() a tak swoja dorga to nie strasz mnie tym razem ze mnie zhuncisz ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez axio90 - 31-12-2007 o 20:49. |
![]() |
![]() |
#2788 |
Guest
|
![]() kto jedzie do wrocka na sylwestra . Podobno ma zajebisty
|
![]() |
#2789 |
Użytkownik Forum
|
![]() wszystkiego najlepszeog w onowym roku dla michala gawrona lukasza ryby matiego i calej gildi saint sw szegolnosci ORAZ NEBULASOW ktorych od zawsze lubilem :**** xD o rl ziomkach grajacych dla cLEGO ln KYRY DL moich miastrzow w szegolsnocin dla Nonixa bez ktroeg bylbym zerem ale ch.uj w du.pe geddowi jevbmu zgredow jak to cztasz to kurwa zycze zebys zginal od kazdego z LN bo LN tyo nprWDiW POTEGA TY KU..WO JEBANA gedd zginnnnnnnn ty pizdo jebna nie nawidze cie pRZYJEDZ DO gdaNKSAt
Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 31-12-2007 o 22:19. |
![]() |
![]() |
#2790 |
Użytkownik Forum
|
![]() pozatym knaaku moj kochany byli tez inni szanowani polacy jak yunichi gawqron kiroy ,tyljko ze byli hunted
![]()
#2791 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zacznijmy od tego ze lvl to nie wszystko, Bo kazdy kto ma wiecej kasy moze kupic 200 lvl i dalej byc noobem.A co do wyplacenia to niektorzy z Saintu juz dawno poprzestawali grac, Logowali sie dla kumpli i teraz walcza dla kumpli, dlatego watpie zeby ktos sie wyplacil |
|
![]() |
![]() |
#2792 |
Guest
|
![]() Ciekawe co tam u benka'plaxxa xD, tak mi sie o nim przypomnialo teraz.
|
![]() |
#2793 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kiroy Wind
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
|
![]() pamietajcie to miejsce ten RAP TO TO MEIN NAojpwdsI jooooooooool [poseo sl iOMKOQ SAINT JESTESMY NO LIFERAMI I WAS DOJEBIEMJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL CHUJ WM W DUPE _/
|
![]() |
![]() |
#2794 |
Użytkownik Forum
|
![]() benek=gAWRON=SZIKAKA ROMAN \\
POZDRO DLA ANDRZEJA I NESTORA_/
#2795 |
Użytkownik Forum
|
![]() skoe skurqysynu kochAM CIE "*/KIROY PROKOM RULWZ
#2798 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2007
|
![]() Cytuj:
CZLOWIEQ miej troszq szacunq chocby do samego siebie a nie gadasz tu jakies bzdury moze i troszq wypilem i je*ia mi sie literki ale ja kczytam twoj post to mi sie plakac chce ze mamy tak powalonych ludzi w naszym kraju jak ty poniewaz jestes jak dla mnie dzieckiem ktore nie rozumie wielu pojec wielu zasad itd. Michael... co do Ciebie brak Ci partryjotyznu tak jak i temu up !! pamietajcie co nasze to nasze nie oddamy tego nikomu po grob !! Polskie to co nasze a nie wasze i nigdy nie bedzie tak jak chcecie bo na to nie zaslugujecie !! SAINT walczy o Honor Wolnosc I Sprawiedliwosc ! i dla nich warto poswiecic swoje zycie !!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2799 |
Guest
|
![]() pozdro !!
Ale jazda! Dostałem inva do kolesia chatki i spędziliśmy z kumplami z Thais sylwka. YEYEYE !!!!!! Zajebiste ziomalki z nich ![]() A za rok mamy zamiar guild house wykupic ![]() zajebiście sie rok zaczął btw. kto to gawron i asmit bo nie czaje. Dla mnie zondzom suv, kiroj, nedomanus, pephy (moj pies ktorego dostalem nazwalm jego imieniem, ale stara wola na niego "pepi". A stary glupek jeden jak se wypije to wola "picza" albo "pićka". Hehe, starzy mi psa kupili zebym tyle przed tibia nie siedzial i czasem na dwór wychodzil). Podobno mi witamin brakuje bo zbladlem. Ahauahaa ![]() ![]() ![]() Radosny Ben Ostatnio edytowany przez bencio - 01-01-2008 o 03:37. |
![]() |
#2800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Poziom: 145
|
![]() Jak już zostanę premierem/prezydentem, to pierwsze co zrobię to zniosę Sylwestra i inne bezsensowne święta. >.<
|
![]() |