Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-05-2007, 14:50   #2801
$orc
Guest

Dumny Zmiany

Tak czy siak kiedyś to by się stało...
Jeszcze nie wiem komu kibicować
Może Royal~ a może Avis...
Ale jak Royal~ poczuje władze może będą zabijać bez powodu
Jak kolega kilka razy up:
POŻYJEMY ZOBACZYMY

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-05-2007, 16:11   #2802
OWRZ
Guest

Domyślny

Do użytkowników BABIS i WUJO JUZIO
Chciałbym aby to co piszecie się sprawdziło ... jeszcze raz powtarzam - pożyjemy, zobaczymy ...

stary 11-05-2007, 19:20   #2803
Delarev
Użytkownik Forum

Delarev's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
Domyślny

ja tez kibicuje Royal Navy. Nizahe juz za dlugo rzadzi na Morganie. Mnie to osobiscie nie dotknelo ale przydalyby sie jakies zmiany. Mam nadzieje ze RN udowodni nam, ze kadencja Nizahe sie skonczyla.
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE?
19:00 Kenami [299]: fajnie ; )?
19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu?
19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz

'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd
Delarev jest offline  
stary 11-05-2007, 21:16   #2804
Itawi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Poziom: 115
Poziom mag.: 66
Domyślny

Gdyby RN oddalo swoje chary Kopengas to Avis by nie mialo szans
Itawi jest offline  
stary 12-05-2007, 00:12   #2805
Knobik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Częstochowa

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Itawi Pokaż post
Gdyby RN oddalo swoje chary Kopengas to Avis by nie mialo szans

a Czy Oni są PCK że maja dać swoje postacie ? zastanów sie co Ty gadasz
u mnie to było nieuchronne
nie zapomnę ...
Knobik jest offline  
stary 12-05-2007, 00:28   #2806
Itawi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2006

Poziom: 115
Poziom mag.: 66
Domyślny

Raczej mialem na mysli to, ze Kopengas spuszczaja niezle manto Avis, a RN cicho siedzi i nic nie robi (pewnie tylko ich sponsoruje). Takie male nawiazanie do dzisiejszej akcji : p Jeszcze kiedys cos tam mi sie obilo o uszy ze Hurricane mialo oddac chary teamowi z Titanii wzamian za pomoc w wojnie (tzn. poprzez oddanie charow), ale okazalo sie ze to tylko pogloski
Itawi jest offline  
stary 12-05-2007, 00:50   #2807
Knobik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Częstochowa

Stan: Niegrający
Domyślny

Przecież RN nie ma nic wspolnego z tym szwedzkim pk teamem i ich nie sponsoruje Oni poprostu pekuja dla zabawy i toczą piekną beke z Avisów gdyz fraguja bez konsekwencji glebą Musze przyznac ze maja dobre pvp i dobrego bota hehe a co do RN to potrzeba tylko lepszej organizacji i server jest NASZ raczejjjj xDDDDDD ?
u mnie to było nieuchronne
nie zapomnę ...
Knobik jest offline  
stary 12-05-2007, 01:01   #2808
Kafffffar
Zbanowany

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Cz-wa

Imię: Kafar~
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rise
Poziom: 100
Domyślny

@Vacek
Zawsze uwazalem cie za w miare normalnego,porzadnego typa ktory nie pisze glupot na forum ... zajebiscie sie pomylilem bo jestes zalosnym idiota ... pie*****z jak potrzaskany ... lizesz dupsko avis ,myslisz ze ci to pomoze? ze ktos bedzie uwazal ze jestes wielki? Frajer jestes bo zrobiles "war statistic"
na forum (tibia.com) lizesz tam duspko avis dodajac fragi ktorych ewidetnie tam nie powinno byc... oczywiste jest ze gebhard mial hacka bo chyba tylko ty bylbys takim idiota zeby w ciagu wojny w kilkanascie minut pasc 5 razy(?)
Swoja droga "war statistic" powinny byc prowadzone przez kogos kto jest poprawnie rozwiniety umyslowo i przede wszystkim jest "Neutralny".
I nie pie**** ze w avis od poczatku masz ziomkow bo gowno nas to obchodzi ,dozo osob ma kumpli po obu stronach ale nie widze zeby tak zajebiscie czyscili dupsko "avisowca"

co do twojego "Patriotyzmu"
(nie chodzi mi o tibie tylko o twoja wczesniejsza wypowiedz)
gowno mnie obochodzi czy jedziesz do angli,niemiec,kazachstanu czy lecisz na marsa ale chyba moglbys idioto pomyslec ze Polsce nalezy sie troche szacunku? bo jest to kraj w ktorym sie urodziles i ktoremu przedewszystkim nalezy sie szacunek...

i tu juz odpowiadam na twoja odpowiedz ktora pewnie bys zadal
"za co nalezy sie szacunek?"
miedzy innymi za to ze kilkadzisiat lat temu nie po to miliony ludzi ginely za "wolnosc" zeby jakis frajer teraz mowil ze zaluje ze jest Polakiem.
W moich oczach jestes jedynie pier******tym debilem ktory chce zrobic z siebie "pro" i wypisuje rozne bzdury na forum zeby zwrocic na siebie uwage.

@Volltio
szkoda mi slow na twoj temat... okazales sie chujem i tyle.. jedyne co cie usprawiedliwia to tylko to ze to "gra"....

@Fureyka
Od samego poczatku trzymala strone Avis wiec rozumiem ze jest im wierna i walczy razem z nimi ... przynjamniej jest lojalna ...
szanuje twoj wybor co nie oznacza ze przy najblizszej okazji nie bede cie "atakowal xd"

@Kafar~(ja xd)
23:50 You see yourself. You are a royal paladin. You are One of the Royal Navy. =DD?

@War
Niech wygra lepszy
cya in battle !

sry za bledy

//Amigo
Kafffffar jest offline  
stary 12-05-2007, 01:28   #2809
Vacek
Użytkownik Forum

Vacek's Avatar

Data dołączenia: 05 11 2006

Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kafffffar Pokaż post
@Vacek
Zawsze uwazalem cie za w miare normalnego,porzadnego typa ktory nie pisze glupot na forum ... zajebiscie sie pomylilem bo jestes zalosnym idiota ... pie*****z jak potrzaskany ... lizesz dupsko avis ,myslisz ze ci to pomoze? ze ktos bedzie uwazal ze jestes wielki? Frajer jestes bo zrobiles "war statistic"
na forum (tibia.com) lizesz tam duspko avis dodajac fragi ktorych ewidetnie tam nie powinno byc... oczywiste jest ze gebhard mial hacka bo chyba tylko ty bylbys takim idiota zeby w ciagu wojny w kilkanascie minut pasc 5 razy(?)
Swoja droga "war statistic" powinny byc prowadzone przez kogos kto jest poprawnie rozwiniety umyslowo i przede wszystkim jest "Neutralny".
I nie pie**** ze w avis od poczatku masz ziomkow bo gowno nas to obchodzi ,dozo osob ma kumpli po obu stronach ale nie widze zeby tak zajebiscie czyscili dupsko "avisowca"

co do twojego "Patriotyzmu"
(nie chodzi mi o tibie tylko o twoja wczesniejsza wypowiedz)
gowno mnie obochodzi czy jedziesz do angli,niemiec,kazachstanu czy lecisz na marsa ale chyba moglbys idioto pomyslec ze Polsce nalezy sie troche szacunku? bo jest to kraj w ktorym sie urodziles i ktoremu przedewszystkim nalezy sie szacunek...

i tu juz odpowiadam na twoja odpowiedz ktora pewnie bys zadal
"za co nalezy sie szacunek?"
miedzy innymi za to ze kilkadzisiat lat temu nie po to miliony ludzi ginely za "wolnosc" zeby jakis frajer teraz mowil ze zaluje ze jest Polakiem.
W moich oczach jestes jedynie pier******tym debilem ktory chce zrobic z siebie "pro" i wypisuje rozne bzdury na forum zeby zwrocic na siebie uwage.
Taa, liże dupę Avis :/

PS. 1) Nie urodziłem się w Polsce, nie spędziłem tu także dzieciństwa. Rodzice są Polakami, do Polski wróciłem ze starymi jak miałem 10 lat ze względów, które Tobie nie będą znane
2) Jak mogę zadać odpowiedź? Jeżeli chodziło Ci o "pytanie" to nie, nie zadałbym, bo po co?
3) O historii Polski wiesz mniej niż nic tak naprawdę, może trochę wyniosłeś z lekcji, które Cię zapewne nudzą. Nie wiesz nic o tym jak te miliony ludzi ginęły, kiedy, gdzie, za co. Grając w Tibię twierdzisz, że jesteś "patriotą". Czy kiedykolwiek byłeś na uroczystościach na 3 maja, 11 listopada? Wątpie, chyba, że Ci starzy kazali. Nigdy nie interesowałeś się historią tego 'wspaniałego' kraju.
4) Mam swoje powody aby nie być dumnym z bycia Polakiem i uwierz mi, że nie muszę się z nich Tobie tłumaczyć. Ponadto nie potrzebuję robić z siebie "pro".
5) Źli są Szwedzi, Hiszpanie, Brazylijczycy, Anglicy, Amerykanie itd itp. Dlaczego? Bo Cię wy*******ają z expa i nie dają grać na servie?
stary 12-05-2007, 06:56   #2810
Victeron
Zbanowany

Data dołączenia: 26 03 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Victeron
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 201
Poziom mag.: 81
Domyślny

Co do tego co mowicie czy Royal Navy ma szanse i kto wygra powiem tak.
Wojna sie nie skonczyla wrecz przeciwnie to dopiero poczatek. A ten moj dead na wrl to tez w pewnym stopniu zaslóga naszrgo kochanego Volltia no ale trudno dalem sie nabrac na to. Niebawem powrocimy do gry tylko kazdy musi swoje sprawy pozalatwiac. Zaloze sie ze jak Avis bedzie przegrywac to wezna do siebie jeszcze Ehazina Solle Villdingena i reszte tej ekipy no ale im tez mozemy stawic czolo jak sie nam postawia. A jesli chodzi o PA to nie przypominam sobie zebym kogos kolwiek z expa wywalil tak jak reszta Royal Navy, w przeciwienstwie do Avis ale to juz odrebna historia. Jak mi to Fureyka powiedziala jak wywalila mi kumpla z hydr co czekal na nie 2 dni "Jestem w najlepszej gildi i mam takie prawo wywalac kogo chce i nikt mi nie zabroni" No to zobaczysz jak te osoby co cie wywalili wpadna po Ciebie na te hydry tak ze Ci sie odechce juz tam chodzic.

Pozyjemy zobaczymy.

btw. Halunke hacked jest to rekompensata za Gebharda

Pozdrawiam
Victeron jest offline  
stary 12-05-2007, 08:50   #2811
Soul's
Zbanowany

Soul's's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: -*-

Gildia: Illusion
Soul's ma numer GG ;]
Domyślny

KopehnagaMenz

Chlopacy miażdżą!
Soul's jest offline  
stary 12-05-2007, 10:11   #2812
Kafffffar
Zbanowany

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Cz-wa

Imię: Kafar~
Gildia: Rise
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vacek Pokaż post
Taa, liże dupę Avis :/

PS. 1) Nie urodziłem się w Polsce, nie spędziłem tu także dzieciństwa. Rodzice są Polakami, do Polski wróciłem ze starymi jak miałem 10 lat ze względów, które Tobie nie będą znane
2) Jak mogę zadać odpowiedź? Jeżeli chodziło Ci o "pytanie" to nie, nie zadałbym, bo po co?
3) O historii Polski wiesz mniej niż nic tak naprawdę, może trochę wyniosłeś z lekcji, które Cię zapewne nudzą. Nie wiesz nic o tym jak te miliony ludzi ginęły, kiedy, gdzie, za co. Grając w Tibię twierdzisz, że jesteś "patriotą". Czy kiedykolwiek byłeś na uroczystościach na 3 maja, 11 listopada? Wątpie, chyba, że Ci starzy kazali. Nigdy nie interesowałeś się historią tego 'wspaniałego' kraju.
4) Mam swoje powody aby nie być dumnym z bycia Polakiem i uwierz mi, że nie muszę się z nich Tobie tłumaczyć. Ponadto nie potrzebuję robić z siebie "pro".
5) Źli są Szwedzi, Hiszpanie, Brazylijczycy, Anglicy, Amerykanie itd itp. Dlaczego? Bo Cię wy*******ają z expa i nie dają grać na servie?

Nie powiedzialem ze jestem wielkim Patriota ale mam szacunek do swojego kraju kretynie.I nikt nie wymaga od ciebie zebys byl dumnym Polakiem wystarczylo bys nie pie****** glupot zeby zwrocic na siebie uwage

Rzeczywisice nie lizesz dupska avis... to ja zaliczam fragi ktory nie powinno byc, ja mowie gdzie w danym momencie jest RN,to ja poszedlem z nimi zabic valyrr-a i chuj wie co ty tam jescze robisz ....

Dla mnie jestes frajerem nic wiecej i nie bede sie juz wypowiadal o twojej zalosnej osobie ...

//Amigo
Kafffffar jest offline  
stary 12-05-2007, 10:57   #2813
Wujo_Juzio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kafffffar Pokaż post
Nie powiedzialem ze jestem wielkim Patriota ale mam szacunek do swojego kraju kretynie.I nikt nie wymaga od ciebie zebys byl dumnym Polakiem wystarczylo bys nie pie****** glupot zeby zwrocic na siebie uwage

Rzeczywisice nie lizesz dupska avis... to ja zaliczam fragi ktory nie powinno byc, ja mowie gdzie w danym momencie jest RN,to ja poszedlem z nimi zabic valyrr-a i chuj wie co ty tam jescze robisz ....

Dla mnie jestes frajerem nic wiecej i nie bede sie juz wypowiadal o twojej zalosnej osobie ...

//Amigo
Popieram Panie sznawony Kafarze w 100%

P.S. A pozatym Vacku jak nawet się w Polsce nie urodziłeś to stul ryj i ganiaj kangury w Australii XDDD oneoneoneone

Ostatnio edytowany przez Wujo_Juzio - 12-05-2007 o 10:59.
Wujo_Juzio jest offline  
stary 12-05-2007, 11:03   #2814
Tensz-in
Zbanowany

Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua

Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
Domyślny

Vacek nie chce nic mowic, ale z tym pojsciem z Avis po Valyrr'a to juz dojebales jak lysy grzywka o parapet. Po chuj ty tam szedles ? Wiem ze fajnie jest zabic kogos kogo nigdy nie moglbys zsolowac, z kolesiami ktorzy wogole cie tam nie chcieli. Poprostu nie plataj sie w sprawy wojny. Dzialasz pod wplywem sytuacji i to widac. Jakims cudem zawsze jestes po tej stronie ktora (chwilowo badz nie chwilowo) panuje na serverze i akurat TAM sa twoi "kumple". Zaluje teraz jedynie tego ze victeron, zabster i reszta jak podlecieli po jofawaga na hydry to nie znalezli czasu zeby wjebac jeszcze w ciebie tego sdka. See yaa.
Tensz-in jest offline  
stary 12-05-2007, 12:37   #2815
Nireek
Guest

Domyślny

Ty vic nigdy nikogo nie wyjebales z expa a ja sie przyznam ze nie raz kogos wyjebalem ;p ale to bylo dawno i sie zmienilem

stary 12-05-2007, 13:00   #2816
Vacek
Użytkownik Forum

Vacek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tensz-in Pokaż post
Vacek nie chce nic mowic, ale z tym pojsciem z Avis po Valyrr'a to juz dojebales jak lysy grzywka o parapet. Po chuj ty tam szedles ?
A czego mialbym nie isc? :| Nudzilem sie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tensz-in Pokaż post
Jakims cudem zawsze jestes po tej stronie ktora (chwilowo badz nie chwilowo) panuje na serverze i akurat TAM sa twoi "kumple".
To co, w każdej wojnie jestem po innej stronie? Nie, w każdej wojnie byłem raczej neutralny. Teraz się to zmieniło, gdyż do Avis doszli ludzie, których znam DŁUGI CZAS. Uwierz mi, że nie potrzebuję im lizać dupy
stary 12-05-2007, 13:12   #2817
Babis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 05 2007

Domyślny

@up Nireek
Chyba zdajesz sobie sprawe, że to Twoja szansa powrotu do gry!! Musicie wygrać ten war!!!

Znam pare osób neutral, ktorzy cały czas wahają się. Ech gdyby postawili wszystko na jedną kartę (Royal Navy). Byłoby ciekawie.
Jeszcze raz napiszę: Royal Navy musi wygrać, chociażby dlatego, że w Avis za dużo jest kozaków, Judaszy i chorągiewek.
Babis jest offline  
stary 12-05-2007, 13:14   #2818
Vacek
Użytkownik Forum

Vacek's Avatar

Domyślny

nirek@
ahaaaaaa
stary 12-05-2007, 14:37   #2819
Nireek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Babis Pokaż post
@up Nireek
Chyba zdajesz sobie sprawe, że to Twoja szansa powrotu do gry!! Musicie wygrać ten war!!!

Znam pare osób neutral, ktorzy cały czas wahają się. Ech gdyby postawili wszystko na jedną kartę (Royal Navy). Byłoby ciekawie.
Jeszcze raz napiszę: Royal Navy musi wygrać, chociażby dlatego, że w Avis za dużo jest kozaków, Judaszy i chorągiewek.
wygramy wygramy oni narazie 1 sorc mniej

stary 12-05-2007, 16:16   #2820
HardClan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 11 2006

Domyślny

Nie obiecujcie, że wygracie Tylko zabierzcie się do roboty

@Vacek
Jak zawsz lojalny.
HardClan jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania