![]() |
#2841 |
Użytkownik Forum
|
![]() JE xx BAĆ bedzie spam pajacu, te swoją gadke zachowaj dla siebie docinki ala ciota
|
![]() |
#2842 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to sie dales skompromitowac teraz ;d pisz to co Ci lezy na sumieniu. skopiuj jeszcze 100 razy Knight'Daron, powiedz ze jestem no lifer i co tam jeszcze chcesz a pozniej wylacz komputer i zastanow sie czy to ma sens?
![]() |
#2843 |
Użytkownik Forum
|
![]() a co ku xx rwa nienapiszesz nic na temat mojego eq złodzieju ile można jeszcze czekać i zasypywać cię wiadomościami żebyś oddał eq olewałeś mnie to i tak się kończy pajacu ja się niepogrążam bo nie mam juz nic do stracenia ^^/ sam się nazwałeś no lifer ja tego typu określeń nie używam................
![]() |
#2844 |
Użytkownik Forum
|
![]() co do eq? pierdol sie. poczyczyles mi jakas demonke pozniej ja Ci oddalem pozniej ryba cos pisal pozniej byla cisza a teraz po roku wyskakujes mi ze mam Ci oddac softy? kopnij sie w czolo i przestan spamowac bo tylko sie osmieszasz. koks za dyche ;]
![]() |
#2845 |
Użytkownik Forum
|
![]() demonke ciekawe co na to ryba by powiedział na twoją wypowiedź ^^ czyli mówisz że mnie ryba wy xxx chujał ładnie pierdo xx lcu ,,,,demonke a to dobre zresztą już nie ważne jesteś zerem i Koniec
![]() |
#2846 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2009
Stan: Początkujący
Imię: Zaklety Ksiaze
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 20
|
![]() xD nice topic;p ostatnie posty mi sie podobaja;] do darona: da sie jescze uzywac ng?
![]()
![]() |
#2847 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2007
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hail de'Cloud Family!
Świat: Olympa
Poziom: 239
Skille: 109+6eq
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() Ej ej ej...?
![]()
korzeń: (12:55) "Twoja truskaweczka chce byc dzis w Twoim truskawkowym snie, moje cialo jest jak miazsz i pragnie abys wzial je do ust" "...niestety wszystko ma swoje wady, zalety" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2848 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2849 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
|
![]() Cytuj:
Tak tak, dla przyjemności a płaczesz jak Ci kilka pikseli brakuje ;< Allegro.pl <-- polecam dla ludzi takich jak Ty. O stary ale mi pojechałeś po ambicji ; \\ no rzeczywiscie, tlyko z tego co ja widze, to masz kilka postaci %-) %-) %-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2850 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#2851 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Quary całkiem fajne są
![]() ![]() #Ostry_666 Wy*******aj okz?
korzeń: (12:55) "Twoja truskaweczka chce byc dzis w Twoim truskawkowym snie, moje cialo jest jak miazsz i pragnie abys wzial je do ust" "...niestety wszystko ma swoje wady, zalety" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2852 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie sraj ogniem synek. Idź grać, bo Ci 2x exp ucieknie ;<< Nie, okz? W*******aj to se do swoich ziomków z Tibi pisz bo innych nie masz ; ) Eot bocie ; ) @down Z czego to wywnioskowałeś ? Twoja inteligencja, tzn. jej brak mnie przeraża. Ukojenia w internecie ? * kompleksy się odzywają ? Synku, przeczytaj co Ty za pierdoły piszesz, przecież to się w pale nie mieści. Nie w stylu 12-latka ... Nie wiesz to oznacza pojęcie ironia/ironizować? bo w Tibi chyba tego nie uczą. Jedyną osobą, która tu powinna zmądrzeć to jesteś Ty, myśląc, że mi pojedziesz jakimiś wywodami z dupy wyciągniętymi. Z jedną Twą prośbą się zgodzę, nie będę więcej odpisywał na Twoje badziewne teksty bo wiem, że znowu w tych wypowiedziach nic się nie będzie trzymało kupy. Więc pozdrawiam i życzę owocnych sukcesów w tej grze, tzn w Tibii. Ostatnio edytowany przez Ostry_666 - 23-03-2009 o 21:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2853 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() #Ostry_666
Tak, tak Panie Wszechwiedzący, tylko że to Ty tutaj piszesz na naszym forum jakbyś miał jakieś trudności w życiu prywatnym i szukał ukojenia przez internet, a może i "poznania nowych kolegów" :> Przypomnę Ci, że Ty napisałeś posta o Adamie w stylu 12 latka, którym ZAPEWNE jesteś lub masz iloraz inteligencji na takim poziomie. I wiesz tak od siebie dodam, a pewnie większość tak uważa, że dużo przyjemniej by było dla wszystkich jakbyś stad wy*******ał i zrobił coś dla nas i więcej tu nie wchodził nie pisał postów, chyba że zmądrzejesz, hę?
![]() |
![]() |
![]() |
#2854 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2004
Lokacja: Birmingham
Profesja: Elder Druid
Świat: Olympia
Poziom: 50
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Jeszcze jedno. Nie udawaj takiego prze ch*ja, bo ty sie tez bawisz w to cale gowno juz od 3 lat. Wez pod uwage to ze ludzie maja rozne pasje i hobby, lubia sport, nie ktorzy lubia jechac obce im osoby na forum i czerpac z tego satysfakcje, inni zamykaja swoje wlasne corki w piwnicach a jeszcze inni graja w Tibie. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2855 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2009
Lokacja: Łódź
Imię: Krantox
Profesja: Knight
Gildia: Underground Fighters
Poziom: 39
Skille: 60+/60+
Poziom mag.: 4
|
![]() fajne sski;] gratz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2856 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Jesteś żałosny tak jak ta cała wasza gra. Nie przesadzaj, bo gram rok i przez ten rok zarobiłem tyle kasy, co pewnie Twoje oczy nie widziały ; ) i tak dla sprostowania to naucz się kultury gówniarzu i nigdy nie wcinaj się w czyjąś gadkę, to taka dobra rada na przyszłość ![]() @Down Nie trzeba siedzieć przy tej grze, żeby coś w niej zdziałać ( co jest żałosne ) ; ) A Ty widzę, że hardy gracz jesteś 5 lat postać i 133 lv ! Kooozii w chuj jesteś ! ![]() Ostatnio edytowany przez Ostry_666 - 24-03-2009 o 18:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2857 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2004
Lokacja: Birmingham
Profesja: Elder Druid
Świat: Olympia
Poziom: 50
|
![]() @Up: Ale jednak posiedziales ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze male zadanie, zobacz od ktorego roku Guardia istnieje ![]() Cytuj:
Podejrzewam ze mam ciut wiecej lat od Ciebie, to po pierwsze. Po drugie nie interesuje mnie ile kasy zarobiles (choc wynika z tego ze posiedziales troche przy tej grze). Po trzecie, skoro grasz rok to musiales kupic konto z "Twojego" Allegro.pl. ![]() Co do kultury, nie pouczaj mnie bo to nie ja robie rozpizdziel w temacie ludzi ktorych totalnie nie znam. ![]() Panie "Dobra Rada" jestes troche oszukany ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Elveloya - 24-03-2009 o 19:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2858 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2008
Lokacja: Łódź
Imię: Amaru Shakur
Profesja: Elite Knight
Gildia: Tupac Makaveli
Świat: Harmonia
Poziom: 90
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Widzew Next Fan Tupac ; ) Więcej Takich ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2859 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hydry i "demuny" sa całkiem elo
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2860 |
Użytkownik Forum
|
![]() I przyjdzie CI takich paru 14 latków i sufią i brudzą i be!
![]() @topic troche lvla bo loot marny. ![]() ![]()