![]() |
#281 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@do kogos tam wyzej znasz mnie na rl i moja rodzine? ze pierdolisz takie glupoty, ze wlasnej matki nie szanuje?? nie znasz, wiec laskawie zamknij ten swoj zgrzybialy ryj. |
|
![]() |
|
![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: pod schodami
|
![]() @Poyeman
Zamiast pierdol*ć głupoty i pokazywać jaki mądry jesteś (co ci się nie udaje a jedynie bawisz i nie zostawiasz mi złudzeń że na serio masz 15 lat, albo i nawet mniej) to zamknij się... @do reszty ludu Odwalcie się od lindka, nie wjeżdżać sobie i wyzywać rodziców itd. bo przez to nie rozśmieszycie nikogo(pomijając gówniarzerię) a jedynie poniżacie samych siebie ...Jeśli chcecie się wypowiadać to piszcie coś mądrego a nie teksty typu "twój stary spierdol*ł cię z krawężnika na ulicę" i inne denne teksty. Ostatnio edytowany przez Pumba - 12-06-2007 o 18:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#284 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla twojej wiadomości powiem ci że mam więcej niż 16 lat =>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() ooo jaki ty madry ....
![]() |
#286 |
Użytkownik Forum
|
![]() Swoją wypowiedzią nie chciałem Cię poniżyć, ale abyś przemyślał co nie co...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Gildia: Silver Flame
Poziom: 70+
|
![]() @Ezix
Hmm a zwłaszcza jak kogoś uważało się za kolegę ? ale nvm @koszyk Hmm jeśli patrzysz na lvle ... to wynik tej wojny jest chyba jasny. Wiec zastanów sie co piszesz :| Ostatnio edytowany przez MagMagik - 12-06-2007 o 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() A ja wam powiem jedno i mam nadzieje ze da to wam do myslenia..
moze i niektorzy (bez obrazy) zachowali sie jak zdrajcy i dolaczyli do ttt majac dosc dpft.. zastanowmy sie co bedzie jesli wojne wygraloby(mniejsze szanse ;P) ttt a nie dpft. Wszyscy polacy zostaliby wyrzuceni lub zabici z ttt czego dowodem jest ten obrazek co go zalaczyl kuremetesisi nawet koles nie jest w guild a mowi ze esp beda ownerami serva ![]() zastanowcie sie bo wojny do niczego nie prowadza, niepotrzebne smierci, niepotrzebne wydawania kasy, i przedewszystkim te glupie klotnie na forum a juz do obrazania mam i w ogole calej rodziny sie nie wypowiadam bo to naprawde chore i dziecinne. przemyslcie to na pewno bedziecie mieli 2 szanse ![]()
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przecież wojny wg. mnie to jeden z najfajniejszych elementów tej gry
![]()
![]() |
#290 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
|
![]() SF to nie gildia ktora pada bo ma low lvl tylko pada bo niestety niektorzy niewiedza co sie robi na wojnie... hmmm dobry przyklad ten 90+rp co stal i chyba mane ladowal lub runy robi:| ale glupota...
Integra tutaj juz mozna powiedziec ze to najwieksze kozaki obecnie na serwie:| 40lvl a mysli ze jest bogiem HAHAH xD Czy Open Bedzie dzis czy nie tak czy siak do niego dojdzie i wtedy zobaczymy kogo na co stac...
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Patrze na to jakie lvle sa w SF... a nie sa one niewiadomo jak zadowalajace ( przynajmniej wiekszosc nie przekracza 100+ ) wiec u TTT wiekszosc znich jest na 3-4 strzaly z sd... wiec fragi sie posypia z SF...
![]() |
#292 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm równie dobrze można powiedzieć ze duża część z TTT jest na 1 sdka lub ue od aaty.
Tak przy okazji ... znasz coś takiego jak ssa albo might ring ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Moderator
|
![]() Cytuj:
300*25 = ( w przyblizeniu) 7500 dmg ( z samych sd. dolicz ok. 5 pallow z boltami... to + 200 hp) znajdz mi kozaka w SF co to przezyje ![]()
![]() |
![]() |
#295 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rozmowa jak z dzieckiem
![]() Powtórzę . Zastanów się co piszesz =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Moderator
|
![]() To są tylko zalozenia jak moze byc
![]() uwazam ze problemem nie jest walnac 25 sdkow naraz ( szczegolnie na Ventcie//Tsie) lecz problemem bylo by to ze nie jest to tylko 25vs1 tylko znacznie wiecej ( jesli chodzi o open battle) @MagMagik Nie chce sie klocic ale chce Ci udowodnic ze jednak te 20-30 lvli robi duza roznice... policz sobie ze to nie jest 1 osoba tylko z 20 osob... zreszta wiekszosc waszej gildi to same 'tanki' co duzo nie zdzialaja...
![]() |
#299 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Cadix
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() @up
Grozisz mu?!
![]() |
#300 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Imię: ;P
Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 90+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() @ Lindlay
chlopie, jest cos w Tobie, juz jakis czas czytam to forum, ale nigdy nie pisalem na nim, bo po co. Jednak czytajac twoje wypowiedzi o wojnie, i patrzac na to kozaczenie musialem sie zarejestrowac. Normalnie zal dupe sciska, jestes tak zalosny ze rece sie zalamuja. Wez sie w koncu za granie, a nie pieprz smuty... chcieliscie wojne, no to ja macie, wiec rusz dupe i jazda na open -.- hmm, chyba ze hiszpani was olali, no to masz problem... zbieraj kase w pz na paymenta (moze jakies parcele na makulature i do skupu? ;s) |
![]() |
![]() |