Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Xerena

Notki

Xerena Wydarzenia ze świata Xerena

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 05-10-2007, 01:40   #281
Golden'Fanatyk
Zbanowany

Golden'Fanatyk's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: ObeRschlesien

Poziom: 189
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Bonczek Pokaż post
Może i ściska ale jeśli myślisz, że powodem tego jest to, że przegralismy wojne to sie mylisz - mam prace, szkole i zajebiste życie, wiec i tak nie mialbym czasu grac a dupcie mi sciska zal z powodu dzieci takich jak ty :-)

o stary, nie gadaj!

masz prace, a nawet szkole ?!?!1 nie wierze!!!1

rispeckt!
Golden'Fanatyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-10-2007, 20:46   #282
Eldi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 09 2007

Domyślny

Hehe chyba coś Ci shift od tej tibii nie ogarnia mała kurewko chyba że tak mocno się psychicznie podbudowałeś tymi !, ? że za bardzo chcialeś a Ci nie wyszło... gz mistrzu 150 i padnięcia hah kolejny raz kiedy chciałes pokazać jaki jestes elo i pro a znów i tutaj Ci nie wyszło

Nie martw się pij mleko a może kiedyś uda Ci sie dokonać tego czego narazie nie potrafisz

Ostatnio edytowany przez Eldi - 05-10-2007 o 20:49.
Eldi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-10-2007, 21:59   #283
Master Bonczek
Użytkownik Forum

Master Bonczek's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 113
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Golden'Fanatyk Pokaż post
o stary, nie gadaj!

masz prace, a nawet szkole ?!?!1 nie wierze!!!1

rispeckt!
heh, co tu dodawać - dziecko neo

Pisząc tak widać, że chyba zazdrościsz - bo z tego co widze to nie masz niczego z tego co wymienilem bo jak mialem wolne to cie widzialem cale dnie on line szkoda mi ciebie ale coz twoj wybor.
stary 09-10-2007, 15:24   #284
Eldi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 09 2007

Domyślny

teraz to każdy sie boi ich ruszyć więc h Szwedzi robią co chcą ^^ chcą botować to to będą robić i nikt im nic nie zrobi.. pozostaje czekać na to jak bedą się wybijać nawzajem ^^
Eldi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-10-2007, 12:35   #285
Sir-Babolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 04 2007
Lokacja: Siemianowice

Stan: Na Emeryturze
Świat: Galana
Poziom: 175
Poziom mag.: 73
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Antybotter Pokaż post
Może kogoś zainteresuje botujący 145 EK (teraz z red skullem).

Zdradzilbys tajemnice wkoncu jaki jest twoj main char, bo jestes najbardziej poszukiwana osoba przez Hampisha A.K.A Fukeen Arab.
Sir-Babolek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-10-2007, 11:24   #286
Mispex
Użytkownik Forum

Mispex's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
Domyślny

Ciekawie sie robi;d
stary 13-10-2007, 12:05   #287
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: miast0 FxP

Imię: Namsto
Domyślny

Jakas wojenka ? Ja nie w temacie...
stary 14-10-2007, 20:06   #288
Viedzminek
Użytkownik Forum

Viedzminek's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2007
Lokacja: Zielona Góra

Profesja: Knight
Poziom: 40+
Skille: secret
Poziom mag.: 5
Domyślny

No własnie będzie jakiś war ? Bo słyszałem, że coś ma być. Jeśli coś wiecie to napiszcie i nie wyzywajcie mnie, bo o to pytam. Widzę, że obrażanie w tym temacie to już tradycja ;p.
stary 15-10-2007, 18:34   #289
abarth
Użytkownik Forum

abarth's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Mazuren

Poziom: 57
Poziom mag.: 50
Domyślny

...wojna powiadacie ... a jak narazie to Xerene jest najnudniejszym serwerem w Tibii

No może oprócz non-pvp
17:06 Lanner Elwi [18]: Polowa dzieci w tibi ginie z powodu pk.Podziel się UHem..

Hail _/
abarth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-10-2007, 18:34   #290
abarth
Użytkownik Forum

abarth's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Mazuren

Poziom: 57
Poziom mag.: 50
Domyślny

ale i tak chce jakiś War
17:06 Lanner Elwi [18]: Polowa dzieci w tibi ginie z powodu pk.Podziel się UHem..

Hail _/

Ostatnio edytowany przez abarth - 15-10-2007 o 18:36.
abarth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-10-2007, 23:59   #291
Uriza_Immortal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 09 2007
Lokacja: Morgana/Venore

Imię: Uriza
Profesja: Druid
Świat: Morgana
Poziom: 22
Poziom mag.: 25
Domyślny

a kto ma walczyc jak jedyni normalni ludzie mogący temu podołac zostali zdradzeni?
Uriza_Immortal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2007, 19:03   #292
ElynAlvia
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 05 2007

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Ludzie nie robicie kolejnych wojen... To nie ma sensu... Potracicie tylko lvle :/

I tak w ogóle nie mam pojęcia czemu każdy tutaj (no prawie ) ma coś do Tengu... Kurde... Ta gra jest min. po to aby zawierać nowe znajomości... Mówicie, że każdy szwed ma coś do Polaka Otóż po pytaniu do przyszłego pr0, który jest szwededm czy jest rasistą odpowiedział : Nie obchodzi mnie skad jesteś, jeśli będziesz dobry w stosunku do mnie ja będę do Ciebie.
ElynAlvia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2007, 19:21   #293
Mispex
Użytkownik Forum

Mispex's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
Domyślny

Nieznasz ich z tej drugiej strony,ale kazdy ma "dwie twarze"
stary 17-10-2007, 21:08   #294
Blood Angel
Użytkownik Forum

Blood Angel's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Mława

Profesja: Elite Knight
Blood Angel ma numer GG 7998390
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ElynAlvia Pokaż post
(...) Potracicie tylko lvle :/
Dla jednych lvl niema znaczenia jesli jest choc cien szansy na to, że można zrobić coś z tym swiatem. Ci co maja i tak już wyjebane na te postacie wojna jest czasem gdzie moga sie wyszalec.

Cytuj:
I tak w ogóle nie mam pojęcia czemu każdy tutaj (no prawie ) ma coś do Tengu... Kurde...
Zacznij bic za szybko lvl/skille bedziesz wiedział dlaczego nie którzy nie luba Tengusów. Ja na poczatku serva za szybko expilem i dostalem takiego payemnta, że nie byłem nawet wstanie spłacić.

Cytuj:
Ta gra jest min. po to aby zawierać nowe znajomości...
Znajomości? LoL Tibia to jedna z najbardziej chasmkich gier online. Tu masz lvl/znasz ludzi jestes Super w innym przypadku bedziesz nazywany noobem badz bedziesz traktowany bardzo chamsko albo zostaniesz spostrzezony jako "lizodup" =] Taka prawda.

Cytuj:
Mówicie, że każdy szwed ma coś do Polaka
Nie każdy ale znaczna wiekszość.

Cytuj:
Otóż po pytaniu do przyszłego pr0, który jest szwededm czy jest rasistą odpowiedział : Nie obchodzi mnie skad jesteś, jeśli będziesz dobry w stosunku do mnie ja będę do Ciebie.
Tak owszem nie powiem sa i takie osoby ale wiedz, że po jednej prostej komedzie od jednego z h lvl tengu ( Mitzum, Narogiel, Blokhan itp) zostaniesz zabite przez swego pro. Powód? "Nie chcial mi zejsc z respa kiedy gralem moim noobcharem. Nie obchodzi mnie to, że on tam był pierwszy" przykład z życia wziety.

Ostatnio edytowany przez Blood Angel - 17-10-2007 o 21:16.
Blood Angel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2007, 23:03   #295
Freddd
Użytkownik Forum

Freddd's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława

Świat: Azura / Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Ludzie nie robicie kolejnych wojen... To nie ma sensu... Potracicie tylko lvle :/

I tak w ogóle nie mam pojęcia czemu każdy tutaj (no prawie ) ma coś do Tengu... Kurde... Ta gra jest min. po to aby zawierać nowe znajomości... Mówicie, że każdy szwed ma coś do Polaka Otóż po pytaniu do przyszłego pr0, który jest szwededm czy jest rasistą odpowiedział : Nie obchodzi mnie skad jesteś, jeśli będziesz dobry w stosunku do mnie ja będę do Ciebie.
Jezeli masz maly lvl i powoli expisz to szwedzi nic nie beda mieli do ciebie ale tylko zacznij szybko lvl bic to zawsze znajdzie sie pretekst do zabicia ciebie. Taka prawda jedyna droga zeby szwedzi przestali zabijac i robic pa na polakach jest wojna ale jakos ciemno to widze choc mam nadzieje ze wkoncu Tengu i ich przydupasy skancza rzadzic tym serwem. Tym którzy maja zamiar uczestniczyc w wojnie moge jedynie zyczyc powodzenia.
stary 17-10-2007, 23:04   #296
krzysheak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2

Gildia: Guildless
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blood Angel Pokaż post
Dla jednych lvl niema znaczenia jesli jest choc cien szansy na to, że można zrobić coś z tym swiatem. Ci co maja i tak już wyjebane na te postacie wojna jest czasem gdzie moga sie wyszalec.

Zacznij bic za szybko lvl/skille bedziesz wiedział dlaczego nie którzy nie luba Tengusów. Ja na poczatku serva za szybko expilem i dostalem takiego payemnta, że nie byłem nawet wstanie spłacić.

Znajomości? LoL Tibia to jedna z najbardziej chasmkich gier online. Tu masz lvl/znasz ludzi jestes Super w innym przypadku bedziesz nazywany noobem badz bedziesz traktowany bardzo chamsko albo zostaniesz spostrzezony jako "lizodup" =] Taka prawda.

Nie każdy ale znaczna wiekszość.

Tak owszem nie powiem sa i takie osoby ale wiedz, że po jednej prostej komedzie od jednego z h lvl tengu ( Mitzum, Narogiel, Blokhan itp) zostaniesz zabite przez swego pro. Powód? "Nie chcial mi zejsc z respa kiedy gralem moim noobcharem. Nie obchodzi mnie to, że on tam był pierwszy" przykład z życia wziety.
Ja nie mam takich zlych doswiadczen, jestem 114 lvl na xerenie, nigdy nie bylem zajebany, w 3 miechy zrobilem taki lvl wiec chyba pgowalem (mam 24kk expa czyli jakies 8kk expa miesiecznie czyli jakies 2kk expa tygodniowo)
Przychodzac tu mialem zerowa protekcje itp, nigdy nie lizalem dupy i jakos sie wybilem.

Po prostu trzeba umiec grac a nie wszystko zwalac na swe nooby, bo moze z wami jest cos nie tak a nie ze swe.
To logiczne, wygrali wojne= moga robic co chca, a jak jeden polaczek z drugim wbija 80 lvl i mysla ze juz moga kozaczyc to ich sprawa.
krzysheak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2007, 23:53   #297
st1L
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak Pokaż post
Ja nie mam takich zlych doswiadczen, jestem 114 lvl na xerenie, nigdy nie bylem zajebany, w 3 miechy zrobilem taki lvl wiec chyba pgowalem (mam 24kk expa czyli jakies 8kk expa miesiecznie czyli jakies 2kk expa tygodniowo)
Przychodzac tu mialem zerowa protekcje itp, nigdy nie lizalem dupy i jakos sie wybilem.

Po prostu trzeba umiec grac a nie wszystko zwalac na swe nooby, bo moze z wami jest cos nie tak a nie ze swe.
To logiczne, wygrali wojne= moga robic co chca, a jak jeden polaczek z drugim wbija 80 lvl i mysla ze juz moga kozaczyc to ich sprawa.
No ale musisz przyznac, ze tez wiesz jak to jest byc wyrzuconym z expowiska lub uciekac przed Blokkah Malice jak dobrze pamietam, prawda Mogash:>
Taa, lvl ladnie bijesz

Ostatnio edytowany przez st1L - 19-10-2007 o 22:34.
st1L jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-10-2007, 01:35   #298
Golden'Fanatyk
Zbanowany

Golden'Fanatyk's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: ObeRschlesien

Poziom: 189
Domyślny

wzruszające historie

nikt z Was jeszcze nie zauważył, że Xerena ciągle zmienia się na lepsze? to już nie ten sam serwer co kiedyś, gdy Mitzum czy Xazez podlatywałdo Ciebie i pisał teksty typu "armor now!".

co do osób, które piszą: "swe sux..."

- jesteście niepoważni, nie ocenia się kogoś po tym jakiej jest narodowści, lecz jakim jest człowiekiem..

zaraz pewnie będą posty typu "ale to swe nas zabija, za nic!!!11"

- większość takich osób, które są huntowane "za nic" to poprostu nooby, nie potrafiące porozumiewać się w języku angielskim, myślące, że potrafią sami podbić świat..

Adrian =)

Ostatnio edytowany przez Golden'Fanatyk - 18-10-2007 o 01:37.
Golden'Fanatyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-10-2007, 14:22   #299
Blood Angel
Użytkownik Forum

Blood Angel's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Mława

Profesja: Elite Knight
Blood Angel ma numer GG 7998390
Domyślny

@Adrian
Teraz owszem nie mam problemów byc moze dlatego, że bije skille póki co. Może i masz racje, że xerena zmienila sie na lepsze ale nie gadaj, że nie zdaża się Mitzumowi wbic pz "przez przypadek". Kiedyś byłem tepiony jak głupi.
P.S Jak selekcjonujecie ludzi na noobów i tych którzy moga grac? hmm?
@Topic wkońcu ktos zaczał gadać.
stary 18-10-2007, 19:19   #300
Freddd
Użytkownik Forum

Freddd's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława

Świat: Azura / Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Golden'Fanatyk Pokaż post
wzruszające historie

nikt z Was jeszcze nie zauważył, że Xerena ciągle zmienia się na lepsze? to już nie ten sam serwer co kiedyś, gdy Mitzum czy Xazez podlatywałdo Ciebie i pisał teksty typu "armor now!".

co do osób, które piszą: "swe sux..."

- jesteście niepoważni, nie ocenia się kogoś po tym jakiej jest narodowści, lecz jakim jest człowiekiem..

zaraz pewnie będą posty typu "ale to swe nas zabija, za nic!!!11"

- większość takich osób, które są huntowane "za nic" to poprostu nooby, nie potrafiące porozumiewać się w języku angielskim, myślące, że potrafią sami podbić świat..

Adrian =)
A jak myslisz dlaczego Mitzum albo Xazez nie wpadaja juz tak czesto na respy i nie robia pa ?
Poniewaz po ostatnim upie taki sorc gówno moze zrobic juz nie bije z sd po 400+ i to jest glówny powód poniewaz teraz o wiele latwiej jest uciec spod rak takiego Mitzuma do pz'a. Zreszta i tak juz na xerenie nie gram i nie mam zamiaru wrócic na ten serwer. Jedyne czego mi szkoda to ludze z którymi tam gralem
@Adrian i nie oceniaj ludzi w ten sposób uwierz jest wiele osób którzy znaja dobrze angielski ale poprostu ktos z Tengu sie do nich przyczepil i teraz nie maja juz po co grac na xerenie

Ostatnio edytowany przez Freddd - 18-10-2007 o 19:22.
Freddd jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania