![]() |
#281 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
o stary, nie gadaj! masz prace, a nawet szkole ?!?!1 nie wierze!!!1 rispeckt! |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2007
|
![]() Hehe chyba coś Ci shift od tej tibii nie ogarnia mała kurewko chyba że tak mocno się psychicznie podbudowałeś tymi !, ? że za bardzo chcialeś a Ci nie wyszło... gz mistrzu 150 i padnięcia hah kolejny raz kiedy chciałes pokazać jaki jestes elo i pro a znów i tutaj Ci nie wyszło
![]() Nie martw się pij mleko a może kiedyś uda Ci sie dokonać tego czego narazie nie potrafisz ![]() Ostatnio edytowany przez Eldi - 05-10-2007 o 20:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Bonczek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 113
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
![]() Pisząc tak widać, że chyba zazdrościsz - bo z tego co widze to nie masz niczego z tego co wymienilem bo jak mialem wolne to cie widzialem cale dnie on line ![]()
![]() |
![]() |
#284 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2007
|
![]() teraz to każdy sie boi ich ruszyć więc h Szwedzi robią co chcą ^^ chcą botować to to będą robić i nikt im nic nie zrobi.. pozostaje czekać na to jak bedą się wybijać nawzajem ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Lokacja: Siemianowice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Babolek
Świat: Galana
Poziom: 175
Poziom mag.: 73
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
|
![]() Ciekawie sie robi;d
![]() |
#288 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Knight
Poziom: 40+
Skille: secret
Poziom mag.: 5
|
![]() No własnie będzie jakiś war ? Bo słyszałem, że coś ma być. Jeśli coś wiecie to napiszcie i nie wyzywajcie mnie, bo o to pytam. Widzę, że obrażanie w tym temacie to już tradycja ;p.
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Mazuren
Gildia: Xerenian March
Poziom: 57
Poziom mag.: 50
|
![]() ...wojna powiadacie ... a jak narazie to Xerene jest najnudniejszym serwerem w Tibii
No może oprócz non-pvp ![]()
17:06 Lanner Elwi [18]: Polowa dzieci w tibi ginie z powodu pk.Podziel się UHem.. ![]() Hail _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Mazuren
Gildia: Xerenian March
Poziom: 57
Poziom mag.: 50
|
![]() ale i tak chce jakiś War
![]()
17:06 Lanner Elwi [18]: Polowa dzieci w tibi ginie z powodu pk.Podziel się UHem.. ![]() Hail _/ Ostatnio edytowany przez abarth - 15-10-2007 o 18:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2007
Lokacja: Morgana/Venore
Imię: Uriza
Profesja: Druid
Gildia: Uriza Pk Team
Świat: Morgana
Poziom: 22
Poziom mag.: 25
|
![]() a kto ma walczyc jak jedyni normalni ludzie mogący temu podołac zostali zdradzeni?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Profesja: Elder Druid
|
![]() Ludzie nie robicie kolejnych wojen... To nie ma sensu... Potracicie tylko lvle :/
I tak w ogóle nie mam pojęcia czemu każdy tutaj (no prawie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
|
![]() Nieznasz ich z tej drugiej strony
![]()
![]() |
#294 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Mława
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Dla jednych lvl niema znaczenia jesli jest choc cien szansy na to, że można zrobić coś z tym swiatem. Ci co maja i tak już wyjebane na te postacie wojna jest czasem gdzie moga sie wyszalec.
Cytuj:
Znajomości? LoL Tibia to jedna z najbardziej chasmkich gier online. Tu masz lvl/znasz ludzi jestes Super w innym przypadku bedziesz nazywany noobem badz bedziesz traktowany bardzo chamsko albo zostaniesz spostrzezony jako "lizodup" =] Taka prawda. Nie każdy ale znaczna wiekszość. Tak owszem nie powiem sa i takie osoby ale wiedz, że po jednej prostej komedzie od jednego z h lvl tengu ( Mitzum, Narogiel, Blokhan itp) zostaniesz zabite przez swego pro. Powód? "Nie chcial mi zejsc z respa kiedy gralem moim noobcharem. Nie obchodzi mnie to, że on tam był pierwszy" przykład z życia wziety.
Używaj słownika ortograficznego oraz opcji "szukaj", miej serce dla innych użytkowników i nie pisz głupich postów. Ostatnio edytowany przez Blood Angel - 17-10-2007 o 21:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#296 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Imię: Mogart/Mogash
Gildia: Guildless
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Przychodzac tu mialem zerowa protekcje itp, nigdy nie lizalem dupy i jakos sie wybilem. Po prostu trzeba umiec grac a nie wszystko zwalac na swe nooby, bo moze z wami jest cos nie tak a nie ze swe. To logiczne, wygrali wojne= moga robic co chca, a jak jeden polaczek z drugim wbija 80 lvl i mysla ze juz moga kozaczyc to ich sprawa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
|
![]() Cytuj:
Taa, lvl ladnie bijesz Ostatnio edytowany przez st1L - 19-10-2007 o 22:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zbanowany
|
![]() wzruszające historie
![]() nikt z Was jeszcze nie zauważył, że Xerena ciągle zmienia się na lepsze? to już nie ten sam serwer co kiedyś, gdy Mitzum czy Xazez podlatywałdo Ciebie i pisał teksty typu "armor now!". co do osób, które piszą: "swe sux..." - jesteście niepoważni, nie ocenia się kogoś po tym jakiej jest narodowści, lecz jakim jest człowiekiem.. zaraz pewnie będą posty typu "ale to swe nas zabija, za nic!!!11" - większość takich osób, które są huntowane "za nic" to poprostu nooby, nie potrafiące porozumiewać się w języku angielskim, myślące, że potrafią sami podbić świat.. Adrian =) Ostatnio edytowany przez Golden'Fanatyk - 18-10-2007 o 01:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Mława
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() @Adrian
Teraz owszem nie mam problemów byc moze dlatego, że bije skille póki co. Może i masz racje, że xerena zmienila sie na lepsze ale nie gadaj, że nie zdaża się Mitzumowi wbic pz "przez przypadek". Kiedyś byłem tepiony jak głupi. P.S Jak selekcjonujecie ludzi na noobów i tych którzy moga grac? hmm? @Topic wkońcu ktos zaczał gadać.
![]() |
#300 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Cytuj:
Poniewaz po ostatnim upie taki sorc gówno moze zrobic juz nie bije z sd po 400+ i to jest glówny powód poniewaz teraz o wiele latwiej jest uciec spod rak takiego Mitzuma do pz'a. Zreszta i tak juz na xerenie nie gram i nie mam zamiaru wrócic na ten serwer. Jedyne czego mi szkoda to ludze z którymi tam gralem ![]() @Adrian i nie oceniaj ludzi w ten sposób uwierz jest wiele osób którzy znaja dobrze angielski ale poprostu ktos z Tengu sie do nich przyczepil i teraz nie maja juz po co grac na xerenie
Legalize it !! _\|/_ Ostatnio edytowany przez Freddd - 18-10-2007 o 19:22. |
|
![]() |
![]() |