Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-08-2009, 13:59   #281
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
jak wyobrazisz se dziesiatki tysiecy ludzi
Nie wyobrażam sobie, bo to nierealne, aż tylu kretynów by się nie znalazło, żeby narażać życie swoje / niszczyć życie rodziny / cokolwiek, bo rząd coś wprowadził.
Cytuj:
idacych ulica i rozwalajacych co sie da
Deportacja do Afryki, ludzie buszu do buszu. Ale jak już pisałem, piłka = agresja, co udowadnia fakt, że sytuacji zmian ustaw kibicowania dajecie ryzyko ogromnej wojny domowej. Jakby to była najważniejsza rzecz w życiu.

Cytuj:
rzad szybko by skapitulował zeby nie bylo nie potrzebnego rozlewu krwi.
Oh wcale by nie skapitulował, i wcale nie byłby niepotrzebny. Zauważ że jesteśmy w UE - mielibyśmy dwa wyjścia: pozbyć się tego problemu raz na zawsze, albo poddać się, co jest jednoznaczne z tym, że jesteśmy krajem słabym - papa UE.

Cytuj:
Wystarczylo by tylko troche ogarnietych ludzi ze zdolnosciami przywodczymi a wtedy nawet by można rząd zmienić.
Chyba za dużo grasz w gry wojenne i nie widzisz rzeczywistości.

Cytuj:
I nie mow ze nie , bo ludzie maja duza sile , niby jak obalilismy komune?
Nie sami, to po pierwsze. Po drugie twoja głupota i obsesja na punkcie piłki mnie przeraża. KOMUNA I PIŁKA, NOSZ KURWA TEN SAM POZIOM. Chyba synku nie wiesz co się działo za czasów komuny.

Cytuj:
glownie poprzez strajki wiec tu mozna zrobic to samo a nawet latwiej bo komunisci nie bali sie strzelac do ludzi a teraz w swiecie gdzie sa te jakies prawa czlowieka to bali by sie strzelac ostra amunicja.
Masz spaczoną psychikę. Każdy kto gotów byłby zabijać i podbijać kraj, bo zabronili mu nosić szaliki, jest chory psychicznie i to trzeba leczyć, a takich ludzi zamykać bo są niebezpieczni dla społeczeństwa. Weź jeszcze raz przemyśl to, co napisałeś, bo to naprawdę jest szczyt szczytu głupoty.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gierubesoen Pokaż post
Nic nie poradzisz, kibice piłkarscy w Polsce na dzień dzisiejszy to potężna siła, czy tego chcesz, czy nie
Fanatycy i obsesyjni debile - tak. Kibice - nie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MasterofPuppets Pokaż post
Gówno wiesz, wiec opuść ten temat z łaski swojej . Skoro tak wiele masz do kibiców, po co tu zaglądasz w ogole ?
Bo co mi zrobisz Zaglądam, żeby przekonać się jak społeczeństwo może być pojebane, z rządzą mordu w oczach. Myślałem, że stereotypy są złe, ale w tym przypadku stereotyp kibica to baranek przy tym, jak to jest naprawdę.

Tylko mnie nie zabijcie, lol.

Cytuj:
Strajki Kibicuf Som Gupie! Lepiej Zrupy Strajk Pedaluf, Ubiezmy Sie Na Rurzowo Bendzie Spoko
Słotki jestesi, kotqu.

Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 12-08-2009 o 14:00.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-08-2009, 14:17   #282
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

latwo bylo by opanowac taka sile ? :

http://www.youtube.com/watch?v=pACb6...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=FEr7b...eature=related

a wyobrazic se ze ich jest x wiecej niz na filmikach? Nie ma co ukrywac , kibice to duza sila.

I nie wiem co jest z toba , zyjesz w innym swiecie , myslisz ze tu jest tak ze jak ktos cos komus zrobi to sie idzie do sadu i po sprawie , obudz sie , prawo u nas karze za glupoty a na prawdziwe przestepstwa przymykane jest oko.

chcesz przyklad? ok;

ja mialem sprawe w sadzie za to ze kolega idacy obok mnie rzucil sniezka , we 4 mielismy sprawe za dzialanie wspolne i w porozumieniu. a pare lat temu 3 kolesi bestialsko zabili chlopaka , torturowali go chyba pare godzin przed smiercia itp. a co dostali? po pare lat wiezienia , bo jeden juz wyszedl chyba z pol roku temu ale co z tego jak on juz nie zyje.

nadal myslisz ze zyjemy w kraju prawa? jestem pewny ze kazdy zna przypadki temu podobne

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 14:20   #283
Gierubesoen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3

Świat: Iridia
Domyślny

Chyba was fantazja ponosi... Kapitulacja rządu? No way, ale trochę napsutej krwi i szkód by było, pomijając to, że do takiego przemarszu nigdy nie dojdzie
Gierubesoen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 14:26   #284
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gierubesoen Pokaż post
Chyba was fantazja ponosi... Kapitulacja rządu? No way, ale trochę napsutej krwi i szkód by było, pomijając to, że do takiego przemarszu nigdy nie dojdzie
nie dojdzie bo rzad nie wprowadzi tak glupiego prawa jak w kolumbi ;D

Cytuj:
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
stary 12-08-2009, 14:41   #285
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Nie ma co ukrywac , kibice to duza sila.
Według mnie normalny kibic nic nie zrobi. Fanatycy tak. To tak jak z Tibią: prawdziwi gracze z zaciśniętymi wargami przyjmują kolejne rujnujące update'y, a dzieci wciąż się żalą. Naprawdę Albertus, musisz zrozumieć, że mamy XXI wiek, w którym legendarne walki, bitwy, przyciskania rządu itp to przeszłość. Takie coś nie ma szans się wydarzyć, nawet w Polsce.

Cytuj:
I nie wiem co jest z toba , zyjesz w innym swiecie , myslisz ze tu jest tak ze jak ktos cos komus zrobi to sie idzie do sadu i po sprawie , obudz sie , prawo u nas karze za glupoty a na prawdziwe przestepstwa przymykane jest oko.
Sugeruję się tym co jest u mnie. Jeśli u was rzeczywiście jest tak jak piszesz, współczuję. Ale po co mieszkać w takim miejscu?

Cytuj:
chcesz przyklad? ok;
Nie znam cię, więc nie chcę oceniać, ani podważać twojej wiarygodności. Naprawdę trudno mi uwierzyć w te wszystkie sytuacje, ale cóż, może miałem po prostu tak wielkie szczęście mieszkać tam, gdzie mieszkam. Jedno wiem na pewno - nie ma sytuacji bez wyjścia.

Cytuj:
nadal myslisz ze zyjemy w kraju prawa? jestem pewny ze kazdy zna przypadki temu podobne
Żyjemy w kraju należącym do UE. Zawsze można się odwołać do najwyższej instancji, procedury w Brukseli przeprowadza się o wiele inaczej niż w zacofanej Polsce. A kilka osób na pewno wyleciałoby na zbity pysk ze swoich stanowisk.
stary 12-08-2009, 15:23   #286
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Według mnie normalny kibic nic nie zrobi. Fanatycy tak. To tak jak z Tibią: prawdziwi gracze z zaciśniętymi wargami przyjmują kolejne rujnujące update'y, a dzieci wciąż się żalą. Naprawdę Albertus, musisz zrozumieć, że mamy XXI wiek, w którym legendarne walki, bitwy, przyciskania rządu itp to przeszłość. Takie coś nie ma szans się wydarzyć, nawet w Polsce.

Sugeruję się tym co jest u mnie. Jeśli u was rzeczywiście jest tak jak piszesz, współczuję. Ale po co mieszkać w takim miejscu?

Nie znam cię, więc nie chcę oceniać, ani podważać twojej wiarygodności. Naprawdę trudno mi uwierzyć w te wszystkie sytuacje, ale cóż, może miałem po prostu tak wielkie szczęście mieszkać tam, gdzie mieszkam. Jedno wiem na pewno - nie ma sytuacji bez wyjścia.

Żyjemy w kraju należącym do UE. Zawsze można się odwołać do najwyższej instancji, procedury w Brukseli przeprowadza się o wiele inaczej niż w zacofanej Polsce. A kilka osób na pewno wyleciałoby na zbity pysk ze swoich stanowisk.
moze i tak by bylo w duzym miescie , ale u nas nie ma szans bo u nas w malym miasteczku w 99 % licza sie znajomosci. A co do tego morderstwa to matka tego zabitego chlopaka to kolezanka moiej mamy , odwolywala sie nawety do Hagi i dupa.

mysle ze u was tez jest tyle sytuacji , bo ja moglbym opowiadac ich duzo. mozliwe ze to u nas jest tylko takie miejsce (tak przynaimniej mowi mi ciotka mieszkajaca w bialymstoku) a mozliwe ze tak jest wszedzie. Ale u nas przynaimniej 5/6 sytuacji tego typu do roku. ostatnio gdzies dla kolesia glowe obcieli i ciagle takie cos. Pewnie slyszales o takiej sytuacji ze chlop gwalcil curke i trzymal ja w domu zamknieta? to bylo pod Siemiatyczami bardzo glosna sprawa. tyle ze u nas takie rzeczy sa ciagle jakies mordy , bujki uliczne itp.

Cytuj:
stary 12-08-2009, 15:43   #287
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
mysle ze u was tez jest tyle sytuacji
Nie wykluczam tego. Może jest to spowodowane tym, że u was, jako iż to małe miasto, wszyscy się znają i to się szybko rozchodzi. Ja prawie że nie mam możliwości dowiedzieć się, co dzieje się po drugiej stronie miasta.

Cytuj:
Pewnie slyszales o takiej sytuacji ze chlop gwalcil curke i trzymal ja w domu zamknieta? to bylo pod Siemiatyczami bardzo glosna sprawa. tyle ze u nas takie rzeczy sa ciagle jakies mordy , bujki uliczne itp.
Ano słyszałem. IMO chore, ale dla każdego pojęcie czegoś chorego jest inne...

Aha, skończmy już tą dyskusję, to temat Ultrasów podobno (:
stary 12-08-2009, 15:59   #288
MasterofPuppets
Użytkownik Forum

MasterofPuppets's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2009

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Divines
Świat: Refugia
Domyślny

Spam poleciał straszny . No ale trudno, Albertus z tym strajkiem cos Cię za bardzo poniosło . Dobra wróćmy do tematu Panowie, może jakieś fotki dajmy z opraw w tym sezonie ?

" A teraz jesteśmy tymi, przed którymi ostrzegali nas rodzice.."
MasterofPuppets jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 20:31   #289
LoluU$
Użytkownik Forum

LoluU$'s Avatar

Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów

Stan: Niegrający
LoluU$ ma numer GG 8018677
Domyślny

Albertus troche Ciebie fantazja poniosła. Do tematu : Dobrze ze masz ten 3/15 osobowy mlyn, udzielasz sie. Jest bardzo dobrze aczkolwiek dlaczego nie mozna zmobilizowac innych ? Watpie ze tylko wasza 3/15 jest tak zapalona do kibicowania, inni tez moze. Dla mnie to sie strasznie dziwne wydaje... 3/15 osobowy mlyn O_O ?!
Felix 19:39:59
to co
Felix 19:40:02
cicho
Felix 19:40:16
spamuje juz prawie 3 lata znam sie

// //
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xevez Pokaż post
ale fjuta mi nie pozwalają używać:
LoluU$ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 23:04   #290
Gierubesoen
Użytkownik Forum

Domyślny

Ładny, głosny doping w Bydgoszczy Orientuje się ktoś co się działo gdzieś tak w 20. minucie, po trybunie było widać biegających ludzi i jakiś trans, z tego co wyczytałem autorstwa Zawiszy? :d
stary 12-08-2009, 23:06   #291
Gordorczyk
Użytkownik Forum

Gordorczyk's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Honera
Domyślny

@up
tez to zauwazylem i tez nie wiem o co poszlo (i co dokladnie sie dzialo)
zapewne dzis sie nie dowiemy
na szalikowcy.com za niedlugo napewno bedzie jakis artykul o tym
Полскa!!!

Ostatnio edytowany przez Gordorczyk - 12-08-2009 o 23:09.
Gordorczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 23:11   #292
LoluU$
Użytkownik Forum

LoluU$'s Avatar

Domyślny

moze cos o PZPNie badz jakis trans na przywitanie Obraniaka? Dokladnie meczu nie ogladalem, dopiero w 2 polowce sie przysiadlem.

Prawie caly czas HSV slyszalem ; o
to co
cicho

// //
Cytuj:
stary 12-08-2009, 23:13   #293
MasterofPuppets
Użytkownik Forum

MasterofPuppets's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2009

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Divines
Domyślny

Mecz taki sobie. Pod względem piłkarskim przeciętny, z dopingu to raczej monotonia, bo było tylko la la la la la POLSKA ! No ale dobrze, że wygrana

" A teraz jesteśmy tymi, przed którymi ostrzegali nas rodzice.."
MasterofPuppets jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 23:17   #294
Gordorczyk
Użytkownik Forum

Gordorczyk's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Honera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MasterofPuppets Pokaż post
Mecz taki sobie. Pod względem piłkarskim przeciętny, z dopingu to raczej monotonia, bo było tylko la la la la la POLSKA ! No ale dobrze, że wygrana
te la la la la la POLSKA to jak powiedzial LoluU$ to HSV i racja pol meczu ciagle to lecialo
Полскa!!!
Gordorczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 23:19   #295
Gierubesoen
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LoluU$ Pokaż post
moze cos o PZPNie badz jakis trans na przywitanie Obraniaka? Dokladnie meczu nie ogladalem, dopiero w 2 polowce sie przysiadlem.
Nie nie, końcówka zdanie wyglądała tak- NIGDY NIE BĘDZIESZ ZAWISZAKIEM ... Myślę, że to po prostu był trans z wrzutem na jakiegoś działacza, ochrona go zdjęła no i Zawisza protestowała, ale to tylko moje przypuszczenia

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LoluU$ Pokaż post

Prawie caly czas HSV slyszalem ; o

Ta, wałkowane było często, szkoda że śpiewali za szybko... Najlepiej wychodzi wolno, z przerwami i klaskaniem ;
stary 12-08-2009, 23:26   #296
LoluU$
Użytkownik Forum

LoluU$'s Avatar

Domyślny

Prawidlowe templo jest takie srednie. Nie za szybkie, bardziej wolniejsze i co 3 razy dochodzi klaszczenie w lapy. Taka seryjka 9 HSV i fajnie wychodzi i nie jest takie zle na jakie dzisiaj wygladalo w TV, a raczej "slyszalo". Pozatym wczesniej czytajac na kibice.net/forum doczytalem sie cos w stylu

a)"Panowie mozna by bylo zrobic jakis trans na temat Obraniaka"
b)"No mozna mozna, trzeba z Zawiszakami pogadac. Moglibyscie tez zrobic trans o PZPN'owskich kurwach"

@edit

http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=11022

@edit 2

to co
cicho

// //
Cytuj:

Ostatnio edytowany przez LoluU$ - 12-08-2009 o 23:42.
stary 12-08-2009, 23:51   #297
Articuno
Użytkownik Forum

Articuno's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2005

Domyślny

Co do dopingu w Bydogszczy, warto zaznaczyć, że jest tam cienka akustyka, gdyż dach jest tylko nad dwoma sektorami(?), więc tym bardziej brawo!
Articuno jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2009, 00:29   #298
Gierubesoen
Użytkownik Forum

Domyślny

Polska na dwie strony i tak wyszło zajebiście
stary 13-08-2009, 00:44   #299
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Gildia: Moonblades
Domyślny

Cytuj:
Bardzo latwo, wystarczy 1 uzbrojony smiglowiec.
Obudz sie, o sile nie decyduje liczebnosc, a pieniadze.
stary 13-08-2009, 11:38   #300
Argen
Użytkownik Forum

Argen's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2006
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Nawet śmigłowiec nie potrzebny, wystarczy grupa żołnierzy z gazem łzawiącym/obezwładniającym i po zabawie. Z tym, że debili demolujących miasto przez to, że "zły rząd" zabrał szaliki powinno się traktować cyklonem B.
Argen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania