![]() |
#281 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Crissbi'orki
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 61
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
true true xd ale potrafil dowodzic.. tak mi sie wydaje.. ciagle mam w pamieci ta bitwe w kanionie.. gdzie Avisi polegli jak psy..
11:34 Osamek: i kto tu noob jest? 11:34 Ogothoss: GETUR |
|
![]() |
|
![]() |
#282 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Sochaczew
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vaikor Morales
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 102
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#283 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Vaikor, to jest tylko gra. Nie gorączkuj się tak. ;]
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#284 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Crissbi - Bitwa byla przednia, ale nagranie ze strony niespodziewanie dolaczajacych sie Sunblade. Bardzo dobrze sie wywiazali z zadania i glownie z tego powodu Nizahe, totalnie zaskoczony, nie mial jak sie bronic. Element zaskoczenia i bylo dobrze.
: > |
![]() |
![]() |
#285 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() EDIT: @Naharth, Zaznoz założył gildie Nemesis razem z Michałem, Kissmeną. Ostatnio edytowany przez Vaikor - 23-05-2006 o 11:31. |
|
![]() |
![]() |
#286 | |
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 23-05-2006 o 15:21. |
|
![]() |
![]() |
#287 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Vaikor - tak, zalozyl wychodzac z Avis. Dzieki czemu pozniej zostali zaatakowani i wojna 'se przyszla'. A Sunblade dolaczylo, bez oficjalnej deklaracji. Tak, z niespodzianki. x) No i to wlasnie dzieki SUNBLADE ta bitwa tak zownzowala Avis.
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() I po co gadacie o przeszlości???
Wazniejsze jest to co teraz sie dzieje. ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
eX Moderator
|
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 24-05-2006 o 17:46. |
![]() |
![]() |
#290 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aaaaaaah, ok. Ladne exori.
![]() I chyba synku, Vandozie, co Crazy Froga czcisz, nie masz chyba zbyt dobrej oceny z historii? 'Lepiej sie skupiac na tym co jest, psze pani'. Brawo. I na Morganie nie dzieje sie nic ciekawego, w porownaniu do tego, co sie dzialo kiedys. Morgana to takie wymarle dinozaury. x) |
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Bogatynia
Imię: Dider from rivia
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 130
Skille: 95/92
|
![]() @Raul
Moze wreszcie wyjdziesz z cyco ![]() A tak na marginesie to Gratz! |
![]() |
![]() |
#292 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#293 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() @UP
Slyszalem ze chcesz Ahazina zabic. To prawda??? Powodenia >.< @Naharth Cytuj:
Mam piatke z hiry ![]() Ostatnio edytowany przez Vandoz - 24-05-2006 o 13:58. |
|
![]() |
![]() |
#294 | |
eX Moderator
|
![]() Vaikor już ma zabić mnie, Toraxa, Torpedo, Ahazina i może Nizahe na deser. Tylko zrób to zanim Twój lvl spadnie poniżej 40. ;]
Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 24-05-2006 o 17:44. |
|
![]() |
![]() |
#295 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
No to czekajmy na kolejny atak Over~ ![]() |
|
![]() |
#296 |
eX Moderator
|
![]() @up
Całkiem, całkiem. Najlepszy był moment jak Steph uciekał gdy się Nizahe zalogował.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#297 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
NNIeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Najlepsze było jak go Nizahe (157ek z 9mlvl [mwalls]) dogonić nie mógł ![]() |
|
![]() |
#298 | |
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
![]() To ja się powinienem spytać czemu Overshadows nie zabili mnie w Venore, gdy miałem pz locka i mieli mnie jak na tacy. Na dodatek jeszcze przebiegłem z Venore do Thais.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 24-05-2006 o 20:11. |
|
![]() |
![]() |
#299 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Trepik, nastepnym razem nam sie uda
![]() Co do Russela, to wczoraj zabiłem na dwa sdy 63 master sorca którego zabić nie powinienem, ja tam nie gram, Russel i jego kolega graja więc... troche było by nie ładnie ze strony Russela jeśli nic by z tym nie zrobił, on nadal jest moim kolegą codziennie rozmawiamy na msn ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|