![]() |
#281 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dragoholikus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wanted
Świat: Azura
Poziom: 137
Skille: Dist 99
Poziom mag.: 22
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
#283 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() no niby znam ale to nic nie zmienia raula tez znam na real od malego zasranca a bilem go i jego gildie dla takich jak ty ale i tak postanowilem zmienic serwer bo zaden aleksy nie bedzie mi rozkazywac materialisci nie powinli rzadzic bo chca ssac coraz wiecej mamony
drago ty napewno kase dostajesz od aleksego ale co z innymi co traca kase na blesssy przez jakas jebnieta wojne a nic z tego nie maja np. Grimm padl 4x ciekawe ile dostal
Hail ••Avano•• Ostatnio edytowany przez Eldyn - 24-07-2006 o 10:34. |
![]() |
![]() |
#285 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#286 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
2. Chyba jednak nie wiesz, skoro ponownie napisales dwa posty pod soba. Co do wszystkich Twoich postow na temat DoFu - szkoda, ze nie mam starych logow, kiedy skamlales o przyjecie do DoF, i prosiles kazdego zeby dal Ci poparcie w sprawie przyjecia do gildii. Koledzy z Wanted mieliby sie z czego posmiac : D Ogolem, na Twoim miejscu forum zostawilbym pisanie tutaj madrzejszym ludziom z Twojej gildii, takim jak Saxe, Draz czy nawet kochany Citek, bo widac, ze poprawne wyslawianie sie i uzywanie pewnych funkcji tego forum przychodzi Ci z trudem. Pozdrawiam. @down Niestety, ponownie sie mylisz. W czasach pokoju, kiedy w DoF byl tzw. "old team", aby zostac przyjetym do gildii, nie mogl pasc ani jeden glos sprzeciwu. Dlatego tez, swego czasu, mialem w gildii dopisek "Czlowiek Veto", funkcje ta "przejmujac" zreszta od Yavaliona.. Przykro mi, nie bylo mozliwosci, by ktokolwiek cie tam "wkrecil". Pozdrawiam po raz kolejny, udanego pobytu w USA. Ostatnio edytowany przez Gimlos - 24-07-2006 o 11:07. |
|
![]() |
![]() |
#287 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#288 |
Użytkownik Forum
|
![]() drago musze sie ugadac z taba i reszta i wam postawic szkrzynke piwa akceptujesz paynament ?
#289 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Przypomniały mi się stare czasy jak zajebałem fifiego... Oto log z rozmowy z Drazem:
Cytuj:
![]()
![]() |
#290 |
Użytkownik Forum
|
![]() yavi powiedz po co to wszystko
draz to jak BMW duzo pali i duzo potrzebuje ![]() a czarnuchy robia za niego ![]()
#291 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
#292 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2006
Lokacja: wroclaw
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Igor~
Świat: Xerena
Poziom: 20
Skille: 61/58
Poziom mag.: 4
|
![]() skonczmy juz z tymi beznadziejnymi klotniami... Tylko pomyslmy nad tym jak odbudowac server i nie doprowadzic do robienia pa...NIe mowie zeby azura stala sie nonpvp zabic mozna ale nie "random"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SPROBOJMY |
![]() |
![]() |
#293 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława
Stan: Zbanowany
Imię: Nosso Mc'Furry
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Teraz jestem w DoF i jestem z tego dumny, czemu? Bo Defenders of Fangorn jest swojego rodzaju rodziną, mimo iż nie jestem old memberem jak Heg, Gimlos, Poll Mebi i inni, to czuje się w pewnym sęsie jednym z nich, i warto o to walczyć, bo walcze tym samym o przyjaciół. Ja napewno nie zrezygnuje, nigdy! Pozdrowionka dla DoFołudków i DrazóLudków xD (nie wszystkich ofc) ![]() Na zawsze, DOF!
![]() |
![]() |
#294 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Imię: Unknow
Profesja: Paladin
Gildia: No Remorse
Poziom: 83
Skille: -
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
Own3d huauahuahuahua to było dobre Shanoz!! xDD Btw. To tych kłótni to może odpuśccie sobie już z tym bo to faktycznie nie ma sensu, ten topic jest tak dobrze moderowany że żadne wyzwisko nie przejdzie niezauważone. Modki czuwają!
![]() |
#295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Gildia: Synergy
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Ty modek nie edytuj tych klotni bo one sa smieszne i wlasnie z powodu tych wyzwisk azuryjski topic jest zawsze taki dlugi i taki popularny.
|
![]() |
![]() |
#296 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Ludzie jestescie tak smieszni ze az zal.Falzer napisal fajnego posta na tibia.com.Szlo to mniej wiecej tak, "wszyscy placza ze wanted jest zle ,wiec zacznijcie walczyc zlikwidujcie to zlo a nie placzecie na forum tylko".
Nosso dal kolejny przyklad uzaleznienia od gry gada jakies farmazony o rodzinach buahahahha i kto tu jest uzalzeniony od tibii.Rodzine se jakas w tibii wymyslili buahahahahaha zal.Szkoda mi weas tych co pograja w jakas gre i od razu nazywaja wielkimi przyjaciolmi ba nawet rodzina jakiegos typa z drugiej strony monitora,ludzie to zwykla gra dla zabawy z nudow a nie jakies wielkie przyjzanie.Ogolnie mam gdzies typow z wanted jestem w tej gildii bo fajna zabawa jest lejemy se druga gildie ,wywalam ludzi z expa jak mi sie podoba robie pa random kiling bo po to jest ta gra na tym ona polega,a ci co traktuja ja jako jakas swoja droge zyciowa niech sie ida leczyc.Oczywiscie zeby nie bylo nie mowie ze w dofie sa tylko takie osoby w wanted tez ich sporo jest dlatego zal mi was.Jak mozna nazywac swoim przyjacielem jakiegos typka o ktorym sie nie ma zielonego pojecia zna sie go tylko z gry.Co ty myslisz ze jak miales kicka na dlach i typ czekal na ciebie uhajac cie to jest twoj przyjaciel buahahahaha to niezle masz w glowie. |
![]() |
![]() |
#297 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Imię: Unknow
Profesja: Paladin
Gildia: No Remorse
Poziom: 83
Skille: -
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
Oczywiscie mozna zauwarzuc ze Najwyzszy noob nie umie czytac postów. Nosso w swojej wypowiedzi napisal "Prawie jak rodzina" a nie ze to jest rodzina, a to spora roznica bo jak dobrze wiemu "prawie robi duza roznice". W Wanted jestes zeby sie podlizac aleksowi jak wiekszosc was, wiec nie rob z siebie bohatera, bo jestes nikim. Kazdy poprze moja wypowiedz tak sadze. Jestes jednym z nieudacznikow, sam zobacz kazdy kto sie wypowiada z wanted na tym forum jest podpisany, nickiem i gildia a ty? Czyste frajerstwo. Kto cię spłodził ![]()
![]() |
#298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() @up
Ja pier****. Sluchac Cie juz nie moge. Dlaczego sadzisz, ze kazdy kto jest w Wanted to lize dupe Aleksowi ?? Moze masz jakis kompleks ? edit: I dlaczego piszesz do Najwyzszej prawdy, ze nie ujawnia nicku skoro sam tego nei robisz ? Ostatnio edytowany przez tajemniczy111 - 24-07-2006 o 22:24. |
![]() |
![]() |
#299 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Gildia: Synergy
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Azureus ja sie z tobie nie zgodze wiec nie kazdy , zle sadzisz. Poza tym jak poda nick i napisze cos co sie nie spodoba drazowi to dostanie hunta. Po co sobie marnowac chara, podaniem nicku na forum , jak mozna tego uniknac dojsc do wanted , naexpic a potem drazitowi walka wyciac . To by bylo smieszne.
@tajemniczy I dlaczego piszesz do Azureus'a ze nie ujawnia nicku skoro sam tego nie robisz? |
![]() |
![]() |
#300 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() A gdzie w regulaminie jest napisane, ze musze podac nick w grze albo nick najwyzszego lvl'a jakiego mam ? Podalem nick swojego nooba i tak mi sie podoba. A zwrocilem mu uwage bo sam nie podaje nicku.
Skoro tak sie trzepiasz szczegołow to popraw sobie lvl i skile bo nie masz takich. |
![]() |