![]() |
#3121 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
;;; |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3122 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 11 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Ogarnij sie raz piszesz jak debil a pozniej jak przecietny czlowiek... Wiem choroba psyhiczna kazdego dotyka ale nie musisz nam tego pokazywac. Chyba lekarz przepisal ci leki?? @Yooshi ahh banished :/ Nudaaaa :/ Konczmy ta maskarade hahah ![]() Ostatnio edytowany przez Morseton - 16-12-2007 o 13:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3123 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"psychiczna" btw, czlowieku ktory nawet nie musi udawac retarda zeby robic takie bledy, lecz ktore mu wychodza naturalnie ![]() Ostatnio edytowany przez Olorion. - 16-12-2007 o 15:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3124 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3125 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Bravo ![]() ![]() Ale jak robisz to dla swoich kolegow z invi to powodzenia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3127 |
Użytkownik Forum
|
![]() Troszke rozbudowane jakby ktos jednak nie zrozumial komenta do ktorego odwoluje feav : >
Tibia – gra online, w której gracz wciela się w postać wesołkowatego piksela, wędrującego po świecie pełnym innych pikseli. Najczęściej w grze spotykane są piksele polskie, brazylijskie i angielskie. W Tibię najczęściej grają dzieci, które chcą uderzyć matkę, jednak nie mają pretekstu, żeby to zrobić. Tibia uczy nas, jak być wojownikiem i żyć w zgodzie z naturą oraz kolorowym otoczeniem pikseli. Gra zrzesza piksele w gildie, stada, klany i sekty. Do gry w Tibię wystarczą jedynie dobre chęci, monitor, myszka, klawiatura i internet (a jeśli zamierzasz coś osiągnąć, to także 90 zł na płatne konto). Mile widziany słownik ortograficzny, aby nauczać inne piksele. Typowy tibijczyk to analfabeta, ktury hodżi na potforki. Do tego jeszcze jest knajtem i wali z aksa, a jego kumpel jest drutem i wali z ruszczki. Zdarzają się osobnicy, którzy poszedli, a potem wrucili. Gracze Tibii w szale wywołanym porażką są w stanie użyć mebli i przedmiotów pozornie uważanych za niegroźne, np. krzesła, wazonu czy też, ostatnio popularnego, irygatora dopochwowego w celu straszliwym. Innym typem graczy są mężczyźni po trzydziestce, którzy nie odnaleźli dotychczas swojego życiowego celu. Odnajdują go w kopalniach pełnych dwarfów, na pustyniach pełnych piasku, w dżunglach pełnych śniegu. Mimo tego gra jest bardzo pożyteczna. W trakcie bicia rodziny krzesłem zwiększa się siła, ma się kontakt z rodziną. Przeciętny tibijczyk zna każde obraźliwe słowo w języku polskim, brazylijskim, szwedzkim, angielskim i niemieckim, choć niekoniecznie potrafi je poprawnie zapisać. Gra poszerza także podstawowe umiejętności ekonomiczne (kradzież przedmiotów innym graczom) oraz informatyczne (hackowanie kont). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3128 |
Zbanowany
|
![]() http://forum.tibia.pl/blog.php?blogid=475
zapraszam wszystkich na muj blog jeszcze morzna w panelu kontrolnym uzytkownika czyli << od tego postu kliknonc "blog" i wtedy wybieracie najnowszy wpis prosze o komenty i oceny narazie prowadze jestem top 1 blog |
![]() |
![]() |
![]() |
#3129 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() To tyle co mam do powiedzienia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
|
![]() kto chce adres domowy krleta?
![]() |
#3133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
|
![]() Dzis Wieczorem Boruta, Kolo 20 ! Wszyscy Karlin <3 !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() no wlasnie ze nie mielismy ;/ a chcemy miec ;/;/
Olorion z tego co wiem zagoniles starego to czemu nie mialbys zagonic ktoregos z nas jebany necrofilu ? :>
21:56 Velandil [14]: a bongo them guwno moze |
![]() |
![]() |
![]() |
#3136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gruhard
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Deadly Delight
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
![]() |
![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/35157
Zaprasham na boróte w mojim wykonaniu ; pozdrawiam vif i osiwiadczam rze bende mial paca bo kolega kópil mi bo on fajny a nie to co niktoży ;s
Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3137 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() powiem tak
ale kurwa boruta Omg az sie lepiej spalo bedzie xDDDD 7 fragow ladnych? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() Napisz kto tam padl, bo stracilem orietacje przy 5 chyba
![]() |
#3139 |
Zbanowany
|
![]() OMAGAD!!!
Kuchin znowu padl ![]() Panom z invi sie widocznie nudzi bo powstala nowa gildia Deadly Delight Ehhh Wino marki Kino ![]() Boruta wczoraj byla Zajebista hyhy |
![]() |
![]() |
![]() |
#3140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Lokacja: HAIL RYBNIK
Imię: Nitz - Diliveer
Profesja: Knight
Gildia: BONGO TEAM
Poziom: 40
Skille: hujowe
|
![]() ciekawe czy ma ktoś cama z wczoraj bo chciałbym policzyć fragi i ich nicki z tego co pamiętam padli
81 ek 73 ek 76 ek 41 rp 45 rp 44 rp 116 ek I paru innych (jak dostane cama napisze ich nicki) Dawno iridia takiej boruty nie widziała jak wczorajsza <3 gdy biliśmy 81 kina nawet na atk zaznaczyć niezdążyłem ![]() Szkoda że nikt nie chciał wejść na d lair a taka ekipa była i wszyscy dali loga jedynie sensation k'shad chciał walczyć i cóż 3x red wiele wyjaśnia ryc+e ring i niestety nie padł |
![]() |
![]() |