Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Azura

Notki

Azura Wydarzenia ze świata Azura

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-12-2009, 00:29   #3121
Ciri the Witcher
Zbanowany

Ciri the Witcher's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamyxx
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nephilims
Świat: Azura
Domyślny

udanego sylwka i szczesliwego nowego roku!
Ciri the Witcher jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-12-2009, 01:17   #3122
spirit-of-bicho
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2009

Domyślny

smieszy mnie to ze wy pizdy piszecie ze hand of ~ to sa chodzace m walle a deduwa ktora robi to samo to po prostu pomagaja wam bloczyc chociaz to jedna pizda jest
spirit-of-bicho jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2009, 01:21   #3123
Savan
Użytkownik Forum

Savan's Avatar

Data dołączenia: 30 03 2009
Lokacja: Rzeszów

Imię: Savan
Gildia: Deduwa
Poziom: 80
Poziom mag.: 55
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spirit-of-bicho Pokaż post
smieszy mnie to ze wy pizdy piszecie ze hand of ~ to sa chodzace m walle a deduwa ktora robi to samo to po prostu pomagaja wam bloczyc chociaz to jedna pizda jest
Co?

Pozdrawiam
Savan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2009, 01:27   #3124
REnvious
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 12 2009

Domyślny

Jakbyscie tym "najlepszym gracza ktorzy nie moga sie podpisac nickiem z gry" nie odpisywali to by sie przestali pocic na tym forum.
REnvious jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2009, 01:36   #3125
spirit-of-bicho
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Savan Pokaż post
Co?

Pozdrawiam
taki kurwa polonista jestes a prostego zdania nie mozesz zrozumiec? oj kiepsko kiepsko
stary 27-12-2009, 01:41   #3126
Savan
Użytkownik Forum

Savan's Avatar

Data dołączenia: 30 03 2009

Imię: Savan
Poziom: 80
Poziom mag.: 55
Domyślny

Cytuj:
taki kurwa polonista jestes a prostego zdania nie mozesz zrozumiec? oj kiepsko kiepsko
Zacznij uzywac przecinkow, prosty czlowiek te wypociny moze wreszcie zrozumie...
Savan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2009, 01:42   #3127
AdiZgOlekk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: ZGORZELEC

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Pandoria
Domyślny

spojrz na lvle deduwy a na lvle hand of justice + hand of justice to zgraja noobow ktora sie bala latac na war modzie i zalozyla gildie jak wy to mowicie chodzacych m walli
AdiZgOlekk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2009, 02:07   #3128
spirit-of-bicho
Użytkownik Forum

Domyślny

polowe hand of~miala chociaz mozliwosc walczenia w war mode z nep~ i mogla wyjsc jesli chciala,a nie tak jak te popychadla z deduwy ktora robi za frajer i nigdy nie dostana inva ani venta wanted
stary 27-12-2009, 02:09   #3129
Xandael
Użytkownik forum

Xandael's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: Gdańsk

Imię: Brak
Profesja: Elite Knight
Gildia: Unfair
Poziom: 61
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kubek_ll Pokaż post
kto jak kto ale ty sie na pewno nie dowiesz kim jestem, a lvl mam 3 razy wiekszy od twojego wiec raczej o swojego chara sie nie boje lamusie. Jako m wall to ty robisz na ob haha juz nie liz dupy nurielowi bo i tak ci to nic nie pomoze kiedy bedziesz chcial sie wyplacac pizdo, a teraz czekam na twoj mega wy*****sty post pro lamusie_/ a o turkach nie zamierzam juz dyskutowac, bo kazdy wie jak jest i musialoby przyjsc ich tu co najmniej z 20 zeby mnie rozjebac frajerze
Nie wiedziałem, że na Azurze mamy 300+ lvle.
Xandael jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2009, 02:16   #3130
AdiZgOlekk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: ZGORZELEC

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Pandoria
Domyślny

Cytuj:
polowe hand of~miala chociaz mozliwosc walczenia w war mode z nep~ i mogla wyjsc jesli chciala,a nie tak jak te popychadla z deduwy ktora robi za frajer i nigdy nie dostana inva ani venta wanted
przynajmniej deduwa skutecznie utrudnia nephom zycie a nie jak te faile z hand~ ;]
AdiZgOlekk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2009, 04:48   #3131
REnvious
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 12 2009

Domyślny

Ja mialem/mam vt wanted i z tego co wiem Savan tez ma. Zreszta po co mi ich vt?
REnvious jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2009, 08:59   #3132
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
Domyślny

Cytuj:
Te tzw. "popychadla" skutecznie wam utrudniaja zycie i bede dalej utrudniac. Napewno wlasnie za takie komentarze. Co innego byc 50 lvlem w war modzie, a np 208, nie(nie wspominam o innych)? Chyba jest zauwazalna roznica? No chyba ze taki kretyn jak ty nie moze tego dostrzec. Pewnie zaraz dostane riposte, ale wy mieliscie brazoli <puacz>, Dmpaha na 242 ek <puacz>, to odrazu wam odpowiem - "Macie to na co zasluzyliscie, chcieliscie walczyc to walczcie".
Co do posiadania VT, owszem posiadaja je, a co do inva - to spytaj sie pierw ich,czy ktorys z nich by chcial
@WAR
Podpisujcie war moda !
tajemniczy111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2009, 11:15   #3133
spirit-of-bicho
Użytkownik Forum

Domyślny

widzisz to jest wlasnie to co mowie. deudwa nie chciala inva do wanted bo miala za male lvl, to to nie jest nic zlego, ale juz jak 100 palki z hand~ wyszly z nep~ bo tez maja za male lvl to połowa z was sie prawie posrała- patrz xoti. i jak deduwa robi za chodzace m walle to wy nie widzicie nic zlego ale jak hand~to robi to płaczecie na forum jakie lamusy z nich i teksty noobow od was wannabelikeadeduwa? i ty mi mówisz o poziomie moich wypowiedzi to lepiej ogarnij kolegow z gildi bo to jest smiech na sali jakie teksty pisza z nubcharow

Ostatnio edytowany przez spirit-of-bicho - 27-12-2009 o 11:27.
stary 27-12-2009, 11:47   #3134
eldar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 04 2007

Imię: Swifthand
Profesja: Druid
Poziom: 54
Poziom mag.: 44
Domyślny

130 palki i 100 magi - takich to u nas nie ma, u was pelno(hand~) i w wanted tez sa, mimo ze byl warmode i jakos nie bali sie stracic kilku leveli.

Ostatnio edytowany przez eldar - 27-12-2009 o 11:49.
eldar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2009, 12:05   #3135
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2009

Domyślny

L O L !
Narzekacie, że Deduwa nie ma inva do Wanted? Chyba 60-siąte sorki to jeszcze trochę za mało by brać udział w war modzie.

Ale za to spójrz sobie na levele tej waszej śmiesznej gildii - wystarczająco, żeby pomagać w war modzie.

A i tak Deduwa może się pochwalić już jakimiś osiągnięciami w tej wojnie, chociażby zabicie Ahabilito. A Hand of Justice? Dajcie spokój...

Osobiście uważam, że to, że zostali zmuszeni do odejścia (czy wywaleni, nie wiem) z Nephów, było raczej motywowane tym, że nie umieli się bić, walczyć i robili za free fragi, a tylko przy okazji, będą mogli robić za chodzącego m walla (pozdrawiam Mariela, Kinotha, Friara, Zoxiego, Toxica, i innych niespełnionych wojowników).

Więc chyba ustaliliśmy sobie jedno - kto nie umie w tę grę grać - idzie na HandofJustice.

@Kiks
Dempah na pewno chciałby być i byłby w war modzie, ale przeniósł on tutaj swojego chara już po podpisaniu wara, więc nie mógł dostać inva choćby chciał, ale widać, że niektórych pojęcie tego po prostu przerasta.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher
wasz leader nie wychodzil z chaty przez miesiac
PussyWizak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2009, 13:20   #3136
Xandael
Użytkownik forum

Xandael's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: Gdańsk

Imię: Brak
Gildia: Unfair
Poziom: 61
Domyślny

O Dempahu już była mowa, że przeniósł przed podpisaniem war moda.

/Piotrek
Xandael jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2009, 13:27   #3137
spirit-of-bicho
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PussyWizak Pokaż post
L O L !
Narzekacie, że Deduwa nie ma inva do Wanted? Chyba 60-siąte sorki to jeszcze trochę za mało by brać udział w war modzie.
Eldar Lodil-97ms
Ostrowski Jerzy 140ek
Michev- 100 ms
Ailish Angel- 80 ms
Baleq- 80 ms
Lady Lema- 120ek
Magiczny umbrella- 90 ms
Shatterhand - 120ek
Athane Imgarek- 109 ms

wypisywalem tylko 80+ lvl z paccem (bo bez pacca z 3-4 osoby tez by sie znalazly) wiec jak widac to nie sa same 60lvl jak ty tutaj nam pierolisz. i czemu nie placzesz ze dirgameli albo zuclix wyszli z wanted po war mode tak samo jak to zrobil mariel toxic kinoth itd- oni chociaz mieli jaja zeby wyjsc na 1 ob- fakt faktem padli ale takimi lvl to nawet nie zdaza dogonic lidujacego marjana
stary 27-12-2009, 13:34   #3138
Pels0n
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 11 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PussyWizak Pokaż post
L O L !

Ale za to spójrz sobie na levele tej waszej śmiesznej gildii - wystarczająco, żeby pomagać w war modzie.

A i tak Deduwa może się pochwalić już jakimiś osiągnięciami w tej wojnie, chociażby zabicie Ahabilito. A Hand of Justice? Dajcie spokój...

Osobiście uważam, że to, że zostali zmuszeni do odejścia (czy wywaleni, nie wiem) z Nephów, było raczej motywowane tym, że nie umieli się bić, walczyć i robili za free fragi, a tylko przy okazji, będą mogli robić za chodzącego m walla (pozdrawiam Mariela, Kinotha, Friara, Zoxiego, Toxica, i innych niespełnionych wojowników).

Więc chyba ustaliliśmy sobie jedno - kto nie umie w tę grę grać - idzie na HandofJustice.

@Kiks
Dempah na pewno chciałby być i byłby w war modzie, ale przeniósł on tutaj swojego chara już po podpisaniu wara, więc nie mógł dostać inva choćby chciał, ale widać, że niektórych pojęcie tego po prostu przerasta.
Kolego, a ty dalej wierzysz w te swoje przesądy, że Dempah przyszedl tu po podpisaniu war mode, chociaż juz 2x Zuther pokazal ze sie mylisz. Przyszedl on na serv 2 dni przed war modem. Bedzie mial okazje walczyc w nastepnym war modzie jesli dojdzie, a z gildia HandOfJustice wcale nie bylo tak, nikt nie zostal wyrzucony, nikt nie bal sie walczyc pokazal to kazdy z nich swoja death lista. Odeszli oni 2 dni przed koncem war mode. Kazdego z nich bylo widac na Openkach. Spojrz na takiego Azitoxa, Cuvareci'ego,Lord the karizme, Lord Xoti'ego i innych 100 magow z wanted. Nikt z nich nie byl online w trakcie war mode. Przykro mi ;>
Jesli uwazasz sie za jakiegos prze ogara i cisniesz kazdemu ujawnij swoj name jesli naprawde masz sie czym pochwalic w tej wojnie.
Pels0n jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2009, 13:53   #3139
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
Domyślny

Za to ja swoim 90 ed bylem na kazdej akcji i jestem proeloziom. I mam wyjebane czy jestem w war modzie czy nie jestem jo.
Wesolych swiat!
tajemniczy111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2009, 14:11   #3140
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2009

Domyślny

@Bicho
Wy wyłazicie z gildii 105 MSami, a my mamy zapraszać osiemdziesiątych? Nie bądź śmieszny. Na tych levelach 20-25 poziomów to więcej niż dużo.

Dodatkowo: widziałeś kiedyś Ostrowskiego, Lady Leme czy Shatterhanda na bitwie? Fajnie też, że wymieniłeś Athane'a (oczywiste względy).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bicho
i czemu nie placzesz ze dirgameli albo zuclix wyszli z wanted po war mode tak samo jak to zrobil mariel toxic kinoth itd- oni chociaz mieli jaja zeby wyjsc na 1 ob
Bo kurwa Urb dawał ina wszystkim jak leci, a trudno jest ogarnąć kto jest kto, bo Turki ciągle się wymieniają się między sobą postaciami, więc tak;

- Zuclix, to już od dawna nie postać Sonata (tzn Sonat to też już nie "Sonat" ;d). Kupił go jakiś Turk, zobaczył, że ma inva do Wanted, to sobie dołączył. Potem jak się okazało, że to tylko noob char, to go kicknęliśmy, bo jak ma już inva na mainie, to po co na noob charze?
- Dirgameli też dostał inva przez pomyłke, on nawet nigdy nie miał venta.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ples0n
Kolego, a ty dalej wierzysz w te swoje przesądy, że Dempah przyszedl tu po podpisaniu war mode, chociaż juz 2x Zuther pokazal ze sie mylisz.
rly? ja sobie nie przypominam, żeby Zuther mi coś wyjaśniał (jakby był do tego zdolny). Może char był transfernięty ze dwa dni wcześniej, ale co z tego, skoro Dempah zabrał się za ogarnięcie tego po podpisaniu wara? VT account dostał tuż przed OB i wtedy też dopiero zaczął z nami biegać. Wcześniej to nawet nie wiem, czy ktoś z nas wiedział kto to jest ten Vasco~ (ja nawet nie wiedziałem )
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher
wasz leader nie wychodzil z chaty przez miesiac
PussyWizak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania