Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 01-12-2006, 22:03   #3161
Azenus
Użytkownik Forum

Azenus's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki

Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maffer Pokaż post
Go wyjebalem dlatego bo ty jego rl ) I sie ciesze wiedzialem ze na to zasluzyl ) I nie wy*******am moich ziomkow ) Tylko tych co na to zasluzyli! elo
Złodzieje są dla mnie najniższą warstwą społeczną, elo elo, haha.
Brolliego wina jest taka że wpadłeś po mnie na dragon lair without reason, zaczales sypac sdkami, wyjebales 16k w bloto bo jednak mnie nie ujebales, narobiles se wstydu, niebawem sam padłeś na tym samym terenie, to musiałeś opierdolić człowieka który dażył Cię zaufaniem bo jest moim rl? phi
Btw. Wanna cam?
Azenus jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-12-2006, 22:12   #3162
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

siur that we wanna siur evul menz
stary 01-12-2006, 22:31   #3163
Azenus
Użytkownik Forum

Azenus's Avatar

Domyślny

omigosh menz its 200min dragon hunt + 20 min pvp
skrins better
Azenus jest offline  
stary 01-12-2006, 23:18   #3164
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azenus Pokaż post
omigosh menz its 200min dragon hunt + 20 min pvp
skrins better
siur its gut tu bat post muwi tu plxor
stary 02-12-2006, 00:06   #3165
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

nie ma to jak wrocic z roboty i opczytac te niektore brednie...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dauthislayer Pokaż post
@Tharrin
Skoro Navo mowi ze takie pomysly byly to pewnie cos w tym jest (i jesli macie 100% racji to te osoby nie wykazaly sie wyobraznia), ale bardziej prawdopodobne wydaje sie byc to, ze chcieli sie przygotowac az lognie sie wiecej shooterow.

Anyway od dawna wiadomo ze trzeba niezlej sily zeby ubic takiego knighta, z reszta sami wiecie jak bylo z Aylitha.

@Navoxiv
Przeciez wszyscy wiedza, ze sami (prawie?) nic nie zdzialamy wiec, po co to mowic. Jestesmy od nich zalezni i ja sie zdazylem z tym juz pogodzic.

@Catrishia
Pytasz czemu nie zrobimy nic poza Ank i Dara? To moze od razu ustawcie trapa i poproscie nas zebysmy po kolei tam wchodzili. Z pewnoscia sie zgodzimy.
dauti jakby ktos mnie popieral na vent kiedy ja torepdowalem ich beznadziejne pomysly wytykajac bledy to moze bym ciagle byl w tej wojnie... ale zawsze bylem osamotniona jednostka ktora "szuka dziuy w calym". ja wiem ze nie bylo dosc shooterow, nie musisz mi o tym mowic, i wiem jak bylo z aylitha i naszym atakiem na niego bo sami go organizowalismy...ja jestem realista, a oni maja fantazje
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boltina89 Pokaż post
Nie wiem chlopaki( i dziewczeta) czemu wojna wywoluje tutaj tyle spiec. Kazdy ma swoje zdanie i na tym skonczmy. Przeciez Polacy bez pomocy Rattena Lovize i Kondy nie sa w stanie nic zrobic. Tak smao Lithium nie jest wstanie nic zrobic Kondzie, Rattenowi i Lovize w Dara~ Ankh~. Kazdy ma swoje sugestie i zdanie. Tak samo mozna powiedziec, ze przebieg open battle bylby inny, gdyby nie noobchary Lith~.

Nie chce sie za bardzo wypowiadac o kulisach wojny, bo oprocz openbattle i akcji na DHQ nic na zywo nie widzialem. Jednak sam Lovize przyznal mi w rozmowie, ze Gru~ i Sira to noobish in pvp. Grudgiie ma 10 sec na exure vite lub utamo, a tu nic...Kompletny brak kompetencji. Jak pozniej mozna miec pretensje do Kondy, ze sie nie angazuje? Jakby mial w guild only pvp like on albo Kardear to caly czas by byly akcje. Swoja droga dziwne, ze Kardear w ogole nie pomaga. Bo by sie przydal.

@Tharrin

Jesli moge tutaj zabrac slowo to...Wierz mi, ze gdybys mial dobre plany akcji i zawsze dawaly by szanse fragga Konda z pewnoscia by tego posluchal i rozwazyl. A Ty tutaj caly czas narzekasz i na dodatek wygadujesz plany swojej Old Guild, ze niby trap na Catr chcieli... Moim zdaniem sprawy i plany w swoim gronie w owym gronie pozostaja. A Ty teraz probujesz osmieszyc LOEM etc...

Trzeba leciec do 127 Cu
moje plany akcji byly naprawde dobre, moze nawet nie akcji, bo przeciwnik w wojnie tak naprawde jest jedyna zmienna X nie do przewidzenia, ale zachowania po fragu, gubienie pz locka itp... wiesz mi mialem to przygotowane chyba jako jednyny z gildii porozstwialem odpowienio noob chary itp... robilem ssy itd itp, taki dauti cos o tym wie po tym jak mielismy 15 min po rainfangerze... ja nic nie zostawiam przypadkowi...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
@boltina
Nie chce ci podcinac skrzydel. Ale nie wypowiadaj sie na temat kondy. Kardear nie walczy bo takiego 112 pala z 1100 zycia od razu sciagna -.-. Konda zazwyczaj ufa swoim taktykom, chociaz jakby taktyka rzeczywiscie byla dobra to by poszedl.

@tharrin
Sam sobie zaprzeczasz. Mowisz ze niech zrobia cos bez kondy i tego, a na koncu dodajesz ze w 5ek nie zabija 140 ek -.-.

Wybieraja ankh i dara do bicia bo to dla nich najbezpieczniejsze miejsca.
kardear nie walczy bio wbrew pozorom boi sie pasc... jest jedynym palem obecnie na galanie z 22 mag lev i chce tak zostac.. wszystko inne co mowi to tylko wymowki...masz racje nie ubijesz w 5 140 EK, ale ubiejsz na luzie 70+ palka, msa czy nawet knighta... rzecz tkwi we wlasciwym doboru celu zaleznie od mozliwosci...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
no to tak ucieklem tam bo wiedzialem ze tam nie wpadniecie i mialem fuksa xD ze
wy sie gdzie kolwiek bojicie wejsc gdzie nie ma ucieczki dla kondy i reszty XD
juz nie chroni Oena to za drugim razem tez sobie odpuscil czemu nie lol parodia konda zostawia rl brata zeby padl zreszta was tez by zostawil xD a co do tom-reka moge powiedzeci w czym zanoobil ? lol padl z honorem i z glupoty ze sluchal kondy ze przyjda i beda sie bic ciekawe co ty bys zrobil padl w 1 sec czy powiedzial ooooo po co tracic uhy xD lol

PS. a gdzie mialem uciekac na otwarte pole ? gdzie mnie zgasza na ue combo lol tam mialem przynajmniej szanse stanac na mostku i ograniczyc ilosc ludzi ktora by mnie bila
rozni ludzie rozne wersje... czy byl trap czy nie.. nie wazne, wiadomo bylo ze nie wejda, szczescie sprzyja zuchwalym
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dauthislayer Pokaż post
Gdyby tam poszli i by padli to bys ich teraz wyzywal od noobow, ze nie potrafia przewidziec najprostszego trapa. To byla tylko czysta logika.
Widzisz, czasem nie warto ryzykowac, kiedy do stracenia jest tak wiele a do zyskanie wrecz przeciwnie. Bo nawet jesli zaliczysz w tej wojnie 10 dedow to sytuacja nie ulegnie zmianie, a wasze combo sd tez nie ucierpi.
naprawde tych slow trzeba bylo na vent keidy ja siek lcoilem o niektore akcjie... wszsytk by moglo wtedy wygladac inaczej..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
nie nie zostawil bym rl brata zreszta lovize plus konda ue i juz nie ma pallow XD ale oni o tym nie wiedzia a co do tom-rek oni mu wyraznie powiedzieli ze beda walczyc a co zrobili nic ... i nie mow mi ze bylo inaczej
oni o tym wiedza(ue) i wy tez.... po to zawsze biegaja za wami noby bez ktorych sie nie ruszacie... do tego macie ssa.. a jak nie macie to nobuicie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maffer Pokaż post
Tak to prawda ... konda powiedzial ze przyjdzie a nie przyszedl bylem tylko ja Rattzor Kardear i Tom-rek zaczelismy spier**** bo was bylo z 15 nas 4 -.- wiec co bylo do zrobienia ? nic to dalismy loga proste.
Catri to samo bys zrobil ;-)
ehm? ciebie tam akurat nie pamietam, na fibule dobieglem ja, ratten kardear i konda, konda jak zobaczyl ze polacy z vent w liczbie 15 nie wejda pomoc wybiegl z fibuli w sama pore, reszta dala loga ja wszedlem do pzta(domku kumpla).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arkuss Pokaż post
tak btw. ile osob juz oszukales z pacciem za 100k?? czekam na odp.

a co do Kondy trzeba mu i tak przyznac ze jest dobrym zawodnikiem, przynajmniej potrafi myslec, a ze ma w guildi "kozakow" co potrafia tylko gadac to woli samemu wszystko robic. Lithium tez w 90% to ludzie myslacy nad swoimi ruchami i przez to sa najlepsi na tym serverze. To jest strategia a nie mysl: "jestem silny, zniszcze wszystkich!"
odnosnie kondy bardzo sie mylisz.l.. on ma paniczyny strach przed zamiknietymi obszarami niezaleznie od planu, strategii czy czegokolwiek....

Cytuj:
Dobra, to tak. Tom-rek zfragowal stypa i sie przykleil do kondy... nie na odwrot, wbil nie potrzebnie pz locka w trakcie wojny. Ja bym na jego miejscu dal loga jak mi pz zszedl, bo chyba ma oczy i widzi jest tylko on z 3 osobami na 15 -.-.
I jakis czas wczesniej Malia miala tam gh nie wiem czy podczas krecenia go jeszcze miala...

Dalej jak juz go dorwaliscie to zachowywal sie bardzo przyzwoicie to prawda. Uciekl wam z noob trapa itp.

I jakbyscie Kur** umieli czytac to nie napisalem ze tom-rek to noob, tylko noobersko padl - zupelnie niepotrzebnie bez pz'ta itp kumacie to ?
Wina niedomowienia, zlego zgrania.

Somos, owszem konda zaatakowal was na DHQ wiec siarap ^^
maila juz nie miala tego GH.. poza tym maili nie bylo... no i do tego ja tez wierzylem ze "nasi" przyjda... potem przejrzalem na oczy.

a tak w ogole jak pewnie niektorzy zauawzyli staram sie byc retired i swietnie mi wychodzi, oby tak dalej
stary 02-12-2006, 00:57   #3166
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ...

ty jak tego napiszesz to...
Mowilem ze chyba ma gh ale oddaje honor ^^
Tylko ze zazwyczaj zaden 70 z HWL nie opuszcza pz ani nie wbija pz lock'a
To nie konda zorganizowal sneaka na aylithe? JEsli nie to sorry
Tu tez sie zgodze anarchista nie widzialem na tej fibuli i z jakiej racji robi sobie w ogole nick maffer -.-
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 02-12-2006, 01:36   #3167
Arkuss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poznań

Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
Domyślny

@Tharrin
To sie nazywa schizofremia? no bo wie ze tam latwiej trapnac a DHQ to zamknieta przestrzen a jednak przyszedl po Lithium. I tu Cie mam!

@Maffer
glupszego czlowieka nie bylo tutaj jeszcze, a wiec dla Ciebie!
stary 02-12-2006, 01:51   #3168
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arkuss Pokaż post
@Tharrin
To sie nazywa schizofremia? no bo wie ze tam latwiej trapnac a DHQ to zamknieta przestrzen a jednak przyszedl po Lithium. I tu Cie mam!

@Maffer
glupszego czlowieka nie bylo tutaj jeszcze, a wiec dla Ciebie!
nie, to sie nazywa super przewaga nad przeciwnikiem i obietnica latwych fragow przy 0 ryzyka(anii room). no ale to trzeba byc konda zeby to zchrzanic...
stary 02-12-2006, 11:50   #3169
DfJ
Guest

Domyślny

Trzeba być Tharrinem żeby się spłacić

Apropo Anarchista, zgadzam się w 100%

stary 02-12-2006, 12:29   #3170
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Stan: Początkujący
Domyślny

Widziałem filmik jak tom-rek pada... Missclicka miał na kardeara i wyskoczylo mu PK i on dobil Stypa i miał 15 min pz... Wtedy przylecieli mu pomuc i przez 15 min udało im sie przetrwać.. Ale nagle ktoś(chyba konda) wpadł na genialny pomysl żeby nie dawać loga, tlyko lecieć na Fibule i tam na mostku sie zabarykadować tom-rekiem, a reszta by nawalała odobe najbliżej reka.. tylko że wyszlo jakoś tak, że został sam rek a reszta log.. bronił się dość długo ale wiadomo przewaga liczebna... Filmik jest na www.tibiacam.com(chyba tak)

PS.Evanesence-Lithium.... Ptf juz nie mieli o czym spiewac
aragorn uczciwy jest offline  
stary 02-12-2006, 12:41   #3171
Azenus
Użytkownik Forum

Azenus's Avatar

Domyślny

groar ^^
Azenus jest offline  
stary 02-12-2006, 14:19   #3172
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ...

Arkuss jestes wielki jakbys zobaczyl kilka stron wczsniej to bys widzial, ze to napisalem.

Aragorn z tym swoim slownictwem : WBil PK -.- haha

Anarchist zeby bylo wiadomo
Bycie online to nie fibula, to ze byles online, nie znaczy, ze byles na fibuli a w dodatku srales zeby kogos tam nie zabijac maskotko ^^ Rodzi sie Nowy Dajmos ale po stronie Relictus
stary 02-12-2006, 15:03   #3173
Coleman
Użytkownik forum

Coleman's Avatar

Data dołączenia: 03 09 2006

Profesja: Druid
Domyślny

Orsh na galanie.. tylko kto bloknie...
Coleman jest offline  
stary 02-12-2006, 15:43   #3174
Adelao
Zbanowany

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja

Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Coleman Pokaż post
Orsh na galanie.. tylko kto bloknie...
Wielki Dajmos ?
Adelao jest offline  
stary 02-12-2006, 16:22   #3175
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Domyślny

Kur** lurnac orsha nie umia... moj filmik trwa juz 68 min i nic... blokuje atnaz.. a kazdy sei boi lurnac A najsmieszniejsze jest to:

15:17 Wielki dajmos [58]: ja chcialem bloknac

Buahahahhahahahahahahaha
aragorn uczciwy jest offline  
stary 02-12-2006, 16:32   #3176
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ...b

Blokneli w koncu czy nie? Zazek powinien bloczyc ale kit z tym ^^
stary 02-12-2006, 18:21   #3177
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Blokneli w koncu czy nie? Zazek powinien bloczyc ale kit z tym ^^
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1465343
Na filmie wygladalo to tak, ze Orsh trapnal sie przez wlasne demony i kilka osob z dystansu pociskało SD, nawet blokera nie trzeba było..

A do Was mam małą prośbę, może potraficie mi pomóc --->

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1465370

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 02-12-2006 o 19:06.
Rybzor jest offline  
stary 03-12-2006, 11:44   #3178
Adelao
Zbanowany

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja

Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Domyślny

Dzis zobaczylem ciekawa rzecz na forum tibia.com

http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=780509

Wiem juz dlaczego keekz~ jest taki PA mnial problemy kiedys a teraz proboje sie odegrac

I just wanna ask how much is my payout?

//Keko Mistro~

hrhrhr
Adelao jest offline  
stary 03-12-2006, 12:06   #3179
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ...

straszne,
o tym jak Konda poszedl do Beggera zeby shakowac go i Boltana sie nie mowi? Wole zaplacic niz rzucac sie na kogos w RL
stary 03-12-2006, 14:09   #3180
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
straszne,
o tym jak Konda poszedl do Beggera zeby shakowac go i Boltana sie nie mowi? Wole zaplacic niz rzucac sie na kogos w RL
Bo o tym było już tyle gadane że rzygać sie chce jak to słysze , każdy kto chciał i nawet Ci co niechceli znają tą akcje ze szczegółami , czy naprawde trzeba ciągle o tym przypominać ? To jest poprostu nudne.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania