![]() |
#302 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() Cytuj:
![]() pamietam cors jak gadalem z toba pod swiatynia,po tym jak padlem,powiedzales cos w stylu"Nie obchodzi nas co swe z nami zrobi,wissi nam juz azura"tylko sie nie wypieraj ale tak wlasnie mowiles,comment plx Ostatnio edytowany przez Mad'khorn - 30-11-2005 o 18:06. |
|
![]() |
![]() |
#303 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Te jak Ty to mowisz "lamusy" zaczynaja kopac dupe dla Wanted i nic na to nie poradzisz. Jedyne co jak dotad zrobiles to zaspamowales temat i obrzuciles ludzi obelgami. To moja sprawa za kim stoje i mi nie mow komu mam "kibicowac" a komu nie. ![]() @Up Wszyscy? Jak narazie twierdza tak tylko przeciwnicy Sf. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnich kilku linijek nie warto komentowac bo tu nie ma nic do komentowania. Pokazales, ze jestes idiota i tyle. =] Ostatnio edytowany przez Rankor - 30-11-2005 o 20:11. |
|||||
![]() |
![]() |
#304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Dlaczego wypowiadaja sie ludzei ktorzy nie maja bladego pojecia o czym pisza? Jak chcecie udowidnic ze naprawde z na sa takie nooby to zapraszam na azurke i zatanczymy
moze tak powody wojny zostawicie nam - ludziom ktorzy byli w wanted i zaczeli te wojne a nie swoje teorie wysnute na podstawie opowiesci 10 lvli spod depo - o tym kto "sie sprzedał" ADD Kolejne bezsensowne posty nie wnoszace nic do topicu beda hurtowo kasowane
Cors Ent & Tegax - Yellow Alliance One of the founders and ex-member of Defenders of Fangorn. "the swedish one" Warrior of DödsMetal and Vision. rl boyfriend of Floaterka Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 30-11-2005 o 18:17. |
![]() |
![]() |
#305 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2005
|
![]() Wiesz dlaczego uzywam slowa "lamusy"?Bo najpierw walczyli przeciwko szweda a jak zobaczyli ze teraz sobie nie daja rady to polaczyli sily z najwiekszym wrogiem i nie mysl ze jezeli zabiliscie amena to zabijecie reszte wy zabilisice 1 a oni 15+wiec widac kto jest lepszy.oni oddali azure w rece swe i to mi wystarczy przez to wiele osob skonczylo gre na azurze bo swe zaczelo sie panoszyc od pierwszego dnia powrotu.Na dniach sam zobaczysz kto potrafi grac i jeszcze raz mowie SF TO SA ***ANE LAMUSY CORS I POLL TO NAJWIEKSZE CIPY JAKIE ZNAM!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#306 |
Użytkownik forum
|
![]() ej nie do przesady,jakas kultura na tym forum musi byc....
|
![]() |
![]() |
#307 |
Użytkownik forum
|
![]() Kultura?Never czlowieku dla nich 0 kultury dla frajerow nie mam szacunku.
|
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik forum
|
![]() W sumie cors on ma racje,zfrajezyliscie,Azura miala byc poskim serverem i wszelkie incydenty mialy pozostac wewnatrz kraju,to wy wusciliscie swe,ja mam do was pretensje tyko wylacznie o to,i nie dziwcie sie ze macie wrogow bo to wielu osobom sie nie podoba,mnie h** obchodzi kto rozpetal ta wojne,przez to ze swe wrucilo na azure ,dla mnie nie wem jak dla innych dalzsa gra nie ma sensu.
|
![]() |
![]() |
#310 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
hmm moim zdaniem nie jestes godnym partnerem do tanca ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#311 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Wyjdz, jestes za glupi na to forum. Cytuj:
![]() <albo spadaj ownowac furore razem z naszymi rodako-sharerami, milej zabawy - przyp. Adolphus> Nie chce mi sie juz pisac o tym, ze jestescie nietolerancyjni dla innych narodowosci itp. @Down Wiec badz laskaw o wielki Drazie wstawic nam tlumaczenie. *zedytowane. =P Ostatnio edytowany przez Rankor - 30-11-2005 o 20:07. |
||
![]() |
![]() |
#312 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#313 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#314 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Okenosix
Profesja: Knight
Poziom: 20
|
![]() ludzie opanujcie sie cors ma racje draz wywolal te wojne bez zadnych powodów gadalem z kolega z azury powiedzial ze zabicie członków DoF przez wanted bylo tak glupim ze śmieją sie wszyscy z tego
![]() _____________________________________ Pozdro dla Fea Umarth i innych z DoF I dla mojego Brata Morte Arenn !!! !!! !!! Ostatnio edytowany przez Markee - 30-11-2005 o 18:42. |
![]() |
![]() |
#315 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() WIEC WIELKIE PODZIEKOWANIA DRUZYNIE Z POZNANIA!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#316 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#317 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Maly Wielki Czlowiek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Steel Enclave
Poziom: 104
Skille: 90/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#318 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 89
![]() |
![]() Uyztkownik OWNEEED zbanowany za wulgaryzmy kierowane pod adresem Cors Ent.
Uzytkownik Drazharm zbanowany za wyzywanie innych uzytkownikow forum w jezyku szwedzkim. Przypominam ze brak kultury na forum byl, jest i bedzie surowo karany. |
![]() |
![]() |
#319 |
Użytkownik forum
|
![]() A pomyśl sobie ze mam dobrego informatora jeden z h lvl dobry kolega etc.
pomyśl koszmar kto i po co by wywołał tą wojnę polacy vs. polacy to bez sensu ... |
![]() |
![]() |
#320 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj: