![]() |
#302 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up 2up
Zamieśćcie Screeny (tylko nie z jakiegoś OTS'a ani TS) |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Przeczytanie całego tematu zajęło mi ze 2h
![]() Wpadłem na kilka interesujących koncepcji wynikających ze zmęczenia, należy więc wziąć pod uwagę, że ten post ma charakter mocno denny ![]() Np ciekawe co się stanie jak zbierzemy więcej jak kilka ciał tego wilka co ma 100oz... a może CIPy zrobiły to tak, aby to wyglądało jakby mu te orki coś wycięły? ![]() Zacznę je zbierać może, to się czegoś dowiemy... A jak nie to się je opchnie Nupkowi;p Mam też inny koncept... Anuż to jest quest (NIE QEST) (MM) z maina??? Może na mainie jest lub był/będzie jakiś tp tam??? Drzwi ofkoz nie do otworzenia ![]() Bo tak to by różne 150 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i by można było pozdrowić przez ścianę kumpli z roka, bsem poszpanować i 100 spikami, ew zrobić mały pokaz walki pvp i pokazać co ue robi z Minomagiem Niepokonanym;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Guest
|
![]() Witam
Nie wiem jak dostac sie do MM ale nie mozecie odrazu odrzucac tego co ta osoba napisala [quote=Nocny_Mysliwy;1164168]Witam, coś słyszałem, że jakiś Orc robi klucze do pokoju z Mino Magiem i można się do niego dostać...QUOTE] Nie wiem czy rzeczywiscie jakis orc robi klucze, ale kilka dni temu pewien gracz z Meksyku (podam nick jesli bedziecie chcieli) pisal na trade buy all piece of iron each 100 gp. Ma on 22 lvl i nie ma zamiaru wyjsc z rooka, zapytalem sie go po co mu te itemy na poczatku nie chcial powiedziec dopiero jak mu powiedzialem gdzie ich szukac napisal ze trzeba ich zebrac chyba 100 (nie jestem pewny ile) i wtedy jakis NPC wymieni je na klucz. Wiec moze ta teoria ze Orc robi klucze jest dobra trzeba mu zaniesc material z ktorego moze go zrobic ale jak sie z nim dogadac tego nie wiem. Sam tej osobie pomagalem zbierac te pieces of iron, nie wiem ile ich juz ma ja mu dostarczylem tylko 2. P.S. To jest moj pierwszy wpis wiec badzcie wyrozumiali |
![]() |
![]() |
#306 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Sopot
Imię: Simon Rokkie
Świat: Candia
![]() |
![]() [quote=Scina;1197787]Witam
Nie wiem jak dostac sie do MM ale nie mozecie odrazu odrzucac tego co ta osoba napisala Cytuj:
![]() |
![]() |
#307 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Nadal nikt nieodpowiedział na moje pytanie dlaczego wielu ludzi nosi sandaly a nie leather boots i z kad mozna je dostac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
Stop DN! Trolls deserveas to DIE! @kubitron Nikt Ci nie odpowiedzial bo zadajesz debilne pytania w nieodpowiednim miejscu. Use the power of SZUKAJ button....... Za takie pytania sa punkty karne.
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Czytam ten temat i widze że dużo ludzi pisze coś o boots of water walking i o tym że dzięki nim można dojść na wysepkę na której jest spike sword. Wszyscy wypisują bzdury że można go wziąć ale nikt nie wspomniał o tym że spike sword otaczają głazy na których jest ogień po których przejść się nie da
więc z tym wiązać się kolejny mit...
![]() Ostatnio edytowany przez Duch Guardi - 22-01-2007 o 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Raszyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Karmazynowa Mysz
Świat: Malvera
Poziom: 32
Skille: 21/27
![]() |
![]() Oj, już dużo osób o tym wspomniało (gdybyś dokładnie czytał posty).
![]() |
#311 |
Guest
|
![]() W jednym poście było:
"1.Słyszałem kiedyś o Soft Boots na rooku na tym samym quescie co spike sword (jesli to jest quest) była taka zagadka od GM, że Soft Boots należy szukać na początku gry było to powiedziane około 3 lat temu! 2.Odkrycie zagadki (jesli ona istnieje) może należy poszukać w tunelach na carlin quest gdzie jest dużo miejsc do odkopania kilofem." Na początku gry, to może być w świątyni u Cipfrieda. To są tylko przypuszczenia ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() @up
Taa... Jak już to boots of waterwalking bo na co soft >.< Trzeba kombinować jak SoF zniknie, gdzieś w tamtych rejonach gdzie sie to robi, bo napewno bez przyczyny tak nie jest... Ostatnio edytowany przez Ameriov - 29-01-2007 o 14:29. Powód: Literówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Polska/Lubuskie/Zbąszynek/Dom
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Kiedyś na mapach Rooka było zapisane że NPC Dixi pracuje razem z innym NPC nie pamiętam już jakim. Tylko, że jest problem ja nigdy nie widziałem tego drugiego NPC może on jest związany z którąś zagadką. A już mam NPC miał na imię Veroth!! Jak mogą pracować na zmiane, skoro raz juz robiłem test stałem moim charem u Dixi 24 godziny na dobę oczywiście na zmianę z kolegą żeby był czas sie kimnąć
![]() Cipfried jest obrońcą Spike Sworda, Veroth żucił pracę może po to żeby poszukiwać Spike Sworda. A może poszukując poprostu, umarł spowodu iż rzucając pracę był zwykłym człowiekiem i to on jest tym zmarłym człowiekiem na kamieniu w Pacc Area?Chodzi o te miejsce z podwójnym respem skeletów. Kometujcie.
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gofin
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 24
Skille: 22/24
|
![]() Kolejny zorientowany... po pierwsze to on miał na imię VENDOR. A teraz odwiedź sobie stronę www.translate.pl, wpisz Vendor i poproś o przetłumaczenie na polski.
Ojć... przepraszam... za dużo zachodu. To po prostu wejdź w ten link: http://www.translate.pl/odp.php4?dir...=1&word=vendor I co ci wyszło? O kurcze! Vendor to po angielsku sprzedawca. Przyjmij więc do wiadomości, że tibia.pl popełniła błąd (który był już wytykany wieeeele razy, ale coś nasz ukochany portal nie kwapi się do poprawki ![]() The End |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Poland, Bydgoszcz
Imię: Calandriun
Gildia: Heaven of Rookgaard
Świat: Iridia
Skille: 22/29
|
![]() Nie wiem czy to bylo, ale nie che mi sie czytac
![]() Jezeli ktos posiada pacc'a i wychodzi z mostu expic powinien zauwarzyc takzwane: "spalone drzewo" w ksiazkach w bibliotece czytalem cos, ze jezeli sie go dotknie to otworzy sie jakas dziura czy cos. Rowzniez w biblii czytalem o zielonych stworach z lukiem na Rooku... mmm... czyzby Elfy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Poland, Bydgoszcz
Imię: Calandriun
Gildia: Heaven of Rookgaard
Świat: Iridia
Skille: 22/29
|
![]() Wiec coz, ostatnio nie mam zbytnio czasu na gre...
ale postaram sie, prosze o czas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
elfy nie są zielone -.- orce są zielone ale czy ktoś widzał orca z łukiem?? ja tylko jednego blind orca
![]() |
![]() |
#319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Imię: Drengir Rook Stayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
|
![]() z zielonych stworków tylko dworci używają łuku. Ale nigdy nie widziałem książki na rooku z treścią o spalonym drzewie, a zielone istoty... ump.
![]() |
#320 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Świat: Menera
|
![]() Spike sword zdobyty wiadomo przez kogo: [CHAR]Shadow rex[/CHAR]
Zrobiłe nawet filmik ![]()