![]() |
#301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() "drzazge w oku blizniego widzicie a belki w swoim nie dostrzegacie" (albo jakos podobnie to idzie). Po prostu stwierdzam ze jezeli zarzucasz cos komus to sam najpierw powinnies swiecic dobrym przykladem. On nie podal nicka i sie czepial do typa ktory nie podal. A ty ktory rowniez nie podales nicka sie czepiasz kolesia ktory czepia sie kolesia ktory nie podal nicka. CZYLI ROBISZ TO SAMO. I nie pluj tylko teraz ze podales nick n00b chara bo to zalosne jest i tylko koledze mozesz klopotow narobic.
|
![]() |
|
![]() |
#302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Do tego jak mu tam Azureans czy jakos tak dzieciaku jak mozesz mi wypominac ze nie podaje nicku skoro sam tego nie robisz.
Po drugie jak mozesz mowic ze sie podlizuje komukolwiek skoro nikt nie wie kim jestem i do tego wcale sie dobrze o wanted sie wypowiadam bo sa tam tez niezbyt madre typy jak wszedzie.No nic blysnales tym postem jak i zreszta pozostalymi.Co do twojego pytania kto mnie splodzil to juz odpowiadam.Napewno ktos kilka razy inteligentniejszy i madrzejszy niz ciebie. Teraz mozesz sie wypowiedziec jakims kolejnym blyskotliwym postem ktory znowu nic nie bedzie wnosil do dyskusji oprocz bluzgow i obrazania. Btw.przejzalem teraz z ciekawosci twoje posty i wnosze ze masz kompleks Draza skoro robisz jakies zdjecia przerobione z jego osobom bo jak mozna poswiecaj tyle czasu czlowiekoqwi ktorego sie tak nie lubi wrecz nienawidzi ,a moze tuy go kochasz bo tyle czasu poswieca sie tylko osobie ktora sie kocha.Pewnie masz jego zdjecie na scianie powieszone no ale coz niektorzy kochaja sie w dziewczynach ,niektorzy w chlopakach a jeszcze inni w postaci znanej z gry. |
![]() |
![]() |
#303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() @Up
Czemu mi jeszcze nie ujawniłeś swojego nicka? Obawiasz się, że jak zejdzie mi RS, to Ty jako pierwszy padniesz?
#304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() Haha Drago jak mi podasz te nicki naszych noobow co niby zawsze na nich jestesmy to Ci daje 100 k od nooba
![]() Wogole nie chce mi sie czytac Twoich postow i mysle czy to ten sam Drago ktorego znalem 2 lata temu? @Najwyzsza Nieprawda napisales, ze kumpel z Tibii to taki co tylko siedzi gdzies tam za monitorem. Wiesz zawsze mozna sie spotkac w rl tak jak juz to robilismy pare razy i pewnie zrobimy na wakacjach jak ludzie sobie wolne zalatwia albo zjada do kraju, a i twoi rl przyjaciele nie graja w Tibie? czy moze takich nie posiadasz?? Btw Azureus Sex: male Profession: Paladin Level: 19 World: Guardia Idz go scigaj na Guardie. |
![]() |
![]() |
#305 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Unknow
Profesja: Paladin
Gildia: No Remorse
Poziom: 83
Skille: -
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
@ Woor Jak wposmnialem nie mowie ze kazdy jest w Wanted dupolizem, ale wiekszosc. I zdania nie zmienie.
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Koszalin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cron Raven aka Miter
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 136
Skille: 92/69
Poziom mag.: 22
|
![]() ehhehe nosso to pan forum (kazdego)
|
![]() |
![]() |
#307 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2006
Lokacja: wroclaw
Imię: Igor~
Poziom: 20
Skille: 61/58
Poziom mag.: 4
|
![]() @Qual [Wiesz zawsze mozna sie spotkac w rl tak jak juz to robilismy pare razy]
ja naprzyklad sie spotykam z ziomkami z tibii na rl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie podalem nicka w poprzednim temacie i nie podam tutaj bo nie widze takiej potrzeby i ty tymi straszliwymi postami Yavi mnie nie sprowokujesz.
Nie mam zamiaru wysluchiwac bluzgow z noob charow. Tak poza tym boje sie ze Yavi mnie ubije pare razy i zjade z lvl ---zal mi cie chlopaku no ale coz zostalo ci juz tylko bycie groznym na forum rosnie nam drugi Nosso. |
![]() |
![]() |
#309 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Miter hehe no, ale wiesz ze ty jestes skonczony na azurce, od nas i od dofu ;] Ravili, bardzo ciekawa historia...
![]() Ostatnio edytowany przez Azureus - 25-07-2006 o 14:36. |
|
![]() |
![]() |
#311 |
Użytkownik Forum
|
![]() Azu cos tam gdzie ja kozacze ,gdzie ja kogos wyzywam jesli ktos pierwszy mnie nie obrazi poczytaj,przemysl i sie zastanow.
Czemu podpisujac sie masz zdjecie Draza??? widze ze to jednak prawdziwe uczucie utozsamiasz sie z nim??Fajnie tak miec idola w grze komputerowej jak to jest???? Opowiedz nam o tym. Po raz kolejny jak moge sie podlizywac jak nikt nie wie kto ja jestem. |
![]() |
![]() |
#312 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Zdjecie Draza? Hmm tak moj idol. Glupszego typka od niego nie widzialem temu tak go lubie ![]()
![]() |
#313 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
#314 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Gildia: Synergy
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() <trzask zamykanych drzwi>
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() @up
jajcarz !! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jezeli slowa krytyki nazywasz "jechaniem" po sobie, to dowodzi jednego ze jest to racja ze jestes zakochanym w sobie pyszalkiem.
Wiec sam se wstan i wyjdz. Wiem ze to boli skille prawie 100/100 i co teraz zostalo nic tylko krzyczec na forum.Nie zgadzam sie z wieloma decyzjami Draza badz sa one dla mnie dziwne ale to ze masz hunta kazdy przyjal w gildii z wielka frajda jedyny Dalipi stanal w twojej obronie. |
![]() |
![]() |
#317 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Maly'Terrorysta
Profesja: Druid
Gildia: Solo Style
Poziom: 30
Skille: -.-/-.-
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() Koniec wojny aha...Prosze mi to wytlumaczyc
Arucard la'Flak Jul 26 2006, 13:50:52 CET Killed at Level 98 by Sandra Magnus ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @up
Jesli jestes taki cwany to po co ublizasz na forum zabij go w tibi a co do yavy to jego postac nie jest skonczona chodzi mi dokladnie o udpate i botka ktorego bedzie miec kazdy gracz ![]() a nie tak jak na ostatnim open battle wanted na botach a dof bez ![]() skoczy sie era botow za 1 zl z allegro ktore drazz rosyla po waszej wspanialej gildi A co do mnie to ja sie zegnam z azura ![]()
#319 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2006
Lokacja: wroclaw
Imię: Igor~
Poziom: 20
Skille: 61/58
Poziom mag.: 4
|
![]() jak chcecie zaproponowac ekipe na questy,sprzedac cos??
Forum Tibia.pl>forum ogólne>Handel> Azura - Ktos chce cos kupic? moze szuka kogos na questa? ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Użytkownik Forum
|
![]() DoF, wraca na Azure? Kto wie... Ja dzisiaj też mało od nich nie padłem.
![]()