![]() |
#3201 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kórwa jak Ty taki przystojniak to wstaw swoje [ ;
![]() |
#3203 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ah Ci dzisiejsi dowcipnisie [ ;. Uszanuj to, że chłopak wstawił w avatar swoją rl fotke -.-". Jak ktoś wstawi swoją fotke w avatar na tym forum to zaraz lecą komentarze typu "Ale parszywy ryj" a jak każdy wstawia na takich servisach jak fotka.pl albo epuls.pl to nikt nie pisze takich bzdetnych komentarzy ; ) bo tam każdy ma a tu się ludzie wstydzą [ ;
#3204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Tibijczyk dziekuje milo mi to slyszec
![]() ![]() bardzo prosze teraz bezkomentarzy ze zostalismy z tibijczykiem pierwsza para homo na tym forum ![]() ![]() Obsidia : ogolem walka bedzie zawsze .... moze prophersy troche zmadrzeje i nas poprze bo ng ich powybijalo a oni grzecznie przyjmuja ciosy ... zobaczymy co znimi moze nadejdzie kiedys taki dzien ze ich wykopiemy ... a moze to nigdy nie nastanie .. aczkolwiek napewno jeszcze nie jedna osoba padnie od nas i od nich ![]() |
![]() |
![]() |
#3206 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
Jak już to raczej wynika z lenistwa -> każdy pisze jak mu się pisze wygodniej.
![]() |
![]() |
#3207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() nie kłóćcie sie o ta ortografie juz
![]() paktos, Twoj av to Twoja rl fotka ?
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() co do ostatnich kacji .... to maly popis pephego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3209 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Guildford/England
Imię: Eli~
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60+
|
![]() Kurde wlasnie expie ale musze napisac ze mi imponuje to combo na Azaredzie 4xUe albo 5 juz nie pamietam ale to mi sie zajebiscie podoba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() teraz zacznie sie rozmowa o tym kto jest ładny, a kto nie
![]() I tak ja wygram ;p |
![]() |
![]() |
#3211 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2007
Lokacja: polska
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: 0o
Świat: o0
Poziom: 0o
Skille: o0
Poziom mag.: 0o
|
![]() Suv zapomnij ...
ja juz wczesniej zarezerwowalem sobie paktoske ![]() ![]() a tak powaznie to gz fragow ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3212 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Guildford/England
Imię: Eli~
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60+
|
![]() Szafa a mi imponuja twoje skille
![]() ![]() Pamietasz jak cie zabili w venore?te noobchary.Akurat bylem w dp chcialem ci pomoc ale nie bylo jak.Troche ich za duzo i jeszcze Bonadi i Lady~ .Mam pare screenow jakbys chcial.Trzymaj sie. ![]() |
![]() |
![]() |
#3213 |
Użytkownik Forum
|
![]() noo padłem przez to że ich tak dużo było i żadnych ludzi do pomocy online więc się trzymałem dopóki mf i uhy miałem ;p, najgorsze ze wtedy bylem facc i bez blessów ....
|
![]() |
![]() |
#3214 |
Użytkownik Forum
|
![]() mhm, a mnie na filmiku pephego urzeklo cos innego - to spamowanie hotkeya SD jak archin mial red hp
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3215 |
Użytkownik Forum
|
![]() noo to jest racja ze ten hotkey dużo daje w walce, ale według mnie w tych hotkeyach jest jedna dobra rzecz ;p jak sie ma kicka , loga sie da w złym miejscu to jak sie zaloguje to można natychmiast uhy czy tam vite
|
![]() |
![]() |
#3216 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
|
![]() Cytuj:
Gdyby gdyby a co by było gdyby Tibia nie powstała? Po co tak gadać jeżeli można używać to logicznym jest ,że nie będą sobie utrudniać zdobywania fragów. |
|
![]() |
![]() |
#3217 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie mowie zeby utrudniac sobie zdobywanie fragow, ale parcie na hotkey bylo przesliczne
![]()
![]() |
![]() |
#3218 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobre w tym bocie jest to ze go maja wszyscy
![]()
#3219 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
@Edit Archin i tak padl w trapie, po drugie bot jest rowniez do leczenia wiec byc moze niektorzy by sie tak dobrze nie leczyli bez bota ![]() Ostatnio edytowany przez Ryba_90 - 28-02-2007 o 23:28. |
|
![]() |
![]() |
#3220 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak, racja, w sumie battle na potwory w Tibii 7.3 tez nie dzialalo idealnie, wiec poprostu CipSoft robi kiepskie boty
![]()
![]() |