|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiadomo ze knight jest lepszy do solowania potworow umieszczonych w trapie (jak sie nie mozna ruszac) poniewaz ma wiecej hp i sie uha a nie mfuje jak sorc.
Moze i sorc bije wiecej z sd ale nie ma wiekszych szans na przezycie na dluzej. @topic Tak knight jest najgorsza profesja ale tylko z tego powodu ze robi najmneij expa na godzine? Dla was sorc to pro evul pg ^^ niewiem jak wy ale ja nie umiem grac tak normalnie w dzien po szkole wiecej niz 2 godziny czy ile. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Imię: berius zack
Profesja: Master Sorcerer
Świat: arcania
Poziom: 29
Poziom mag.: 31
|
![]() To co napisałeś, że sorcem łatwiej dednąć na potworze niż knightowi to tylko teoria. W dzisiejszej tibii doświadczony gracz nie ma prawa dednąć na potworze. Obliczasz sobie maksymalne kombo potwora i wiesz kiedy się uleczyć. Jedyna szansa na zgon na potworze to kick/lag, ale to już wszystkie profesje deda równo i nie ma znaczenie czy ktoś jest knightem czy sorcem.
Posiadam knighta i wydawała mi się to ciekawa postać dopóki nie założyłem pozostałych profesji. Uwierz mi nie warto wbijać 200lv knightem, ja wbiłem 111lv knightem i bije tak samo jak na 50lv (bo nie skillowałem). Moi koledzy sorcowie expią dużo szybciej, solują mocne potwory dużo łatwiej. Gra knightem jest czasem upokarzająca jak koleś prosi cię o test hita, a ty go czasem bijesz za 0hp (puff, spark) mając skille po 95/95. Średnia knighta z melee na potwory jest żałosna, ale super żałosna jest średnia knighta w pvp. Ponieważ najpierw hity są dzielone na 2, a dopiero później są redukowane przez armor przeciwnika i wychodzą hitki po 30 średnie. A taki sorc na 100lv walnie za 500hp z ue w ludzi. Sorc daje możliwości w ataku pvp, knight w pvp nadaje się jedynie do obrony. Jakbyś nie był pewny dlaczego knight jest najgorszą profesją to napisz poniżej, a dam ci cały wykład i tym samym cię przekonam do swoich racji. Ostatnio edytowany przez blazee86 - 13-04-2007 o 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Że co? Napisz tak żeby to ktoś zrozumiał skoro już piszesz...
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Stan: Na Emeryturze
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
Carpe Jugulum ![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 13-04-2007 o 21:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
I co wobec tego znaczy moj malutki levelik nabity z niesamowitym wysilkiem, spowodowanym proba nieznudzenia sie ta gra ?
![]() |
![]() |
#326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Nie chce czytać całego tematu ale:
1. Knight na wysokim lvl może wejść wszędzie, nie boją się tak bardzo o deada jak reszta, 2. Pall, sorc, czy druid mają wielokrotnie mniejsze szanse na przeżycie w trapie, 3. Spróbujcie kiedyś bić np. 30 knightem z np. Warhammerem 30 palla bez tarczy ![]() Wniosek: knight nie jest najgorszą profesją w Tibi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 | |||||||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez avenmanti - 13-04-2007 o 22:16. |
|||||||||
![]() |
![]() |
#328 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Sharing jest jak dla mnie etycznie usprawiedliwiony, jesli nie sprowadza sie do budowania przewagi nad graczami postapujacymi regulaminowo. konczymy z OT.
![]() |
![]() |
#329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() @2UP
A jak ktoś sie nie zgadza ten jest chujem!;x Gorzej jeśli 42lv wie wiecej o tibii Ostatnio edytowany przez karate:] - 13-04-2007 o 22:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Hahaha xD Ale wy jesteście pojebani OMFG. Spać. ( Karate i Vil niespać! ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#331 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik Forum
|
![]() Avenmati zalosny jestes
![]() pall ma m walla i ma 2 x wiecej hp ale i tak knight do solowania dhq czy faraonow wymiata ![]() @btw sry za notopic |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
hack - po cholere dawales komus passy; pg - ty spisz, ktos inny gra za ciebie. niby wprowadzili stamine, ale to nie jest problem, zeby grac drugim charem z konta ( konczy sie stamina, to sobie porobie runkow/bolcow/polowe ryb ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
|
![]() Po chuja offtop?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Profesja: Knight
Poziom: 115
|
![]() Cytuj:
![]()
17:20 Crin Tamweasi [10]: ile masz ataku miecz ----------------------------------------------- 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 56 lvl 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: i red czaha 18:30 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 79 mlev 18:31 Krwiozerczy Kroliczek [15]: wszyscy sie mnie boja 00:32 Xemok [129]: mnie nie wychowuja rodzice tylko ulica wiec zamknij pizde i siedz cicho bo o zyciu nic nie wiesz . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do DHQ - ten sam pal co robil solo faraona zrobil DHQ na 100 lvlu, jest taki knight?(ja o takim nie slyszalem).
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Dodam tylko gwoli ścisłości, że tym paladynem jest Wanyn, a jego wyczyny są udokumentowane filmem wmv. Tak, jakby ktoś podawał to do wątpliwości.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |||||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez avenmanti - 15-04-2007 o 11:30. |
|||||||
![]() |
![]() |
#339 |
Guest
|
![]() Ludzie co wy mi tu Pier***, że Sorc albo Drut szybciej EXPIĄ???
Miałem 20 Knighta z 60 Sworda i zacząłem grać później jak braciak który miał 20 lvl jak ja zaczynałem. Poszłem na Dc z Giant Swordem na 3h. Po mnie poszedł braciak który mial 28lvl i 30mlvl i jakos wolniej expił. I teraz sie pytam ja na 20lvl szybciej od brata na 28? CO WY NA TO??? ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: ankrahmun
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartek thug
Profesja: Royal Paladin
Świat: Samera
Poziom: 81
Skille: 86/60
Poziom mag.: 18
|
![]() @up
czyli twoj brat nie umie expic.
THUG LIFE - The Hate U Gave Lil Infants Fuck Everybody 2Pac Shakur 1971-1996 R.I.P. 21:36 Prince On Samera [55]: me will wait you anther all of that will pay to me me will wait you so pay to me so the royal helemt will be 30 k 15:39 Phoragus [13]: SZUKAM PRZYJACIELA ()<45lvl+>() 00:55 Nassif Neto [53]: where are carlin? |
![]() |
![]() |