![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Longaar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 104
Poziom mag.: 67
|
![]() Głupszej od mojej śmierci to raczej nikt nie miał. Ktoś już wspominał o brawurze itp i coś w tym jest.
Teraz po update pojawiły sie Wyverny... dobry resp na odrabianie soula i czasem coś wypadnie ![]() No i tak pewnego razu mam dużo many nudzi mi sie to poszedłem - kilka HMM, WoCE, no i Mort Hur ;] Wszedłem na resp koło kazo tam gdzie są trzy na raz. walnąłem pare razy aż wkońcu zauważyłem że coś mam mało many żółte hp i próbuje uciec ale jestem pijany i mi nie idzie. Uzdrowiłem sie i zszedłem... Czerwone hp - dokładnie 26 i 27 many... ale byłem zatruty ![]() ![]() BTW - kiedyś jak się zaczynało w to grać jak na rooku krążyły legendy że na mainlandzie są smoki itp moich dwóch kumpli (peace) jak już wybili te 8lvle - nakupili fire fieldów i poszli huncić draga pod thais ![]()
|
![]() |
#322 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
Lokacja: Katowice
Imię: Filczyk Finiarel
Profesja: Elder Druid
Świat: Luminera
![]() |
![]() Cytuj:
Kiedyś miałem taki zwyczaj że wylogowałem sie (po expie) w kopalni i jak znów wchodziłem do gry, miałem pecha że był pełny resp i dead... Często było też tak, że net się wyłączył i dedałem chodź miałem i runy i full hp... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Szczytno
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: 17
Skille: 51
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() 28 lvlu druid, kończąc z tibią, przenosił rzeczy z domku Snake Tower [gildiowy] do depo [bez eq], i gdy wcisnąłem na mape, żeby poszedł w strone miasta, zapomniałem, że mam tibie włączoną i zacząłem normalnie buszować po internecie.. Po kilku minutach sobie przypomniałem, zmieniam okno, a tam kilka hp... Nie zdążyłem wcisnąć binda z exura vita, i 32 scarab coiny, talony, 20k, diamenty, perły itd. wszystko co najcenniejsze poszło się za przeproszeniem jebać.
Aa... Ofc zostałem zabity przez snake'i i wolfy. Ostatnio edytowany przez Zizu007 - 20-12-2006 o 15:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2006
|
![]() Daawno temu, na 15lvl, chciałem pokazać kumplowi (lvl 10) fire devila na ghostlandzie. Nie było go, więc zostawiłem postać afk by coś przekąsić. Jak wróciłem to było tylko "you are dead".
Albo na hunterze dedłem, też na 15lvl, myślałem, że skoro ucieka, to musi być słaby jak deer albo chicken ![]() Oczywiście zaliczyłem także deda na giant spiderze na ghostlandzie, mimo że kumpel ostrzegał mnie przed nim ![]() Był jeszcze u mnie ded na lvl 11 na mino archerze, uciekał przed mną, a tu nagle hity za około 50, no i też "you are dead" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Titania, Venore, Łódź
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wiwerny, huncik, mfki sie skonczyly. wrocilem, kupilem.
Wrcam, wlaze po schoadch - k***** mać, cztery! Otoczyły, uchlały zabiły. am ja zamiast walić sio - vis =.=' gzgz for me =.='
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Użytkownik Forum
|
![]() lag/kick
![]()
![]() |
#327 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
|
![]() Ehhh.. Wstyd się przyznać... Po co chciałem solować mino archera a na czerwonym zszedłem na dół?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Daleko nad rzeką....
Stan: Na emeryturze
Imię: Azbesciak
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
|
![]() pamietam kiedys w ab jak trenowalismy w zamierzchłych czasach.. jakos zabilem rata.. czy tam nie mialem... i poszedlem kolo poczty na dol sobie rata zlurowac.. no i mialem na sobie tylko woodena i knifa czy tam daggera... no i mnie lagowalo strasznie
![]() ![]() aole wtedy bylem wq.... zdenerwowany ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Xeron Refel
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 40
Skille: 65/65
Poziom mag.: 5
|
![]() a ja kiedys chcialem sie zalogowac moim druidem ale... "You are at place 205 on waiting list" -.- wiec odrazu wlaczam TO forum zeby cos poczytac, mija jakies 5 min, patrze a tu jestem logout
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Galeon - 21-12-2006 o 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Guest
|
![]() Bylam na mino tower, chcialam kumplowi wyczyscic wieze, zeby questa zrobil. wchodze na magi, nie wiadomo kiedy utamka sie skonczyla. patrze... a ja red! szybko na dol, zostalo 5 hp. Ciesze sie jak glupia ze cudem smierci uniknelam a tu sie odezwalo energy field... i sie skulilam...
|
![]() |
![]() |
#331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: Suwałki
Imię: Purek Pallek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 78+2/56
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() ja sam przez kicka dedłem na beho (lost bs, bp uh i manasów)
potem 11lvl napisał czemu sie nie leczyłem ... a najgłupszy dead to ziomuś padł na bh i stracił 1k kasy, two handeda, 9 manasów i p ammy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik forum
Lokacja: Grudziądz
Imię: Elite Comandos
Gildia: Elite Academy
Świat: Harmonia
Poziom: 49
Skille: -/-
Poziom mag.: 5
|
![]() Wiesz co mi sie przydazylo mialem logina i odcieli mi netana 2 godz jak dziala na tibia.com pisalo ze zginolem od Rotworma na 22lvl Full Def ot dopeiro glupie co?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Szczytno
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: 17
Skille: 51
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @up
Ja: Dec 03 2006, 14:28:47 CET Died at Level 21 by a slime Dec 03 2006, 08:43:26 CET Died at Level 21 by a rotworm Slim - wpakowałem się wprost na bande psn spiderów, slimakow i batów w dc [kliknalem na mape i odszedlem na chwile od kompa] Rot - ubity przez ~4 roty tak samo jak wyżej :F |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: W.....m
Profesja: Sorcerer
Świat: Pythera
Poziom: 23
Skille: Sorc.
Poziom mag.: 35
|
![]() Ja mielm 2 takie bradzo kretynskie.
1. Ide sobie z Venore na Swap Trole. Pomyliły mi się kierunki i poszedlelm sobie. ide ide.... juz nie pamietam czy to była dziura czy drabin. Ale wszedlem tak i skorpin, i pizd... mnie -20, -20 uciekam, pisze do kolegów, doszedelm po brame miasta... "You are Dead" To był 10 lvl knight. Doszedlem tak dalego dzieki.... Uh'om. Kolega dał mi 5. 2.To bło w Zamku koło Ab'Dendreil. NO ide sobie do zamku mojim 16 lvl Druidem. Plecak Ih'ów, troche mf, troche hmm. Bogaty byłem. Wchodze sobie do zamku, zadne potworki nie stawialy mi oporu. A tu nagle Orc Berselek. Wiec spiepszam i sie iham... doszdlem do Draga, sam nie wiem jak. Nic mi na drodze nie stalo. Wtedy przypomnialem sobie zasade "na ukos od draga". I zaczyna walic w draga, Drag dosatl 3 razy odemnie ja raz od niego. Znowu "You are Dead". Ale walczylem z dragiem. Bo wolalem zeby mi pisalo Killerd by Dragon, ni Killed by Orc B. |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Użytkownik Forum
Stan: Początkujący
Imię: Nie Wazne
Profesja: Knight
Świat: Antica
|
![]() Ja miałem stosunkowo duzo dedow, ale to moja pierwsza postać
Dec 24 2006, 21:43:24 CET Killed at Level 10 by Shea Gran Zabił mnie , sie uwziął ![]() Dec 24 2006, 16:36:15 CET Died at Level 9 by a wyvern Poraz pierwszy jestem w miescie obchodze se miasto patrze jakies schody wchodze patrze nie znam potwora i schodze a tu mi bierze z zatrucia po 12-15 i nie zdazylem dojsc do miasta Dec 22 2006, 14:11:42 CET Died at Level 6 by an orc Dec 21 2006, 20:38:53 CET Died at Level 5 by a minotaur Tu dwa nienajśmieszniejsze ale przez glupich ludzi na rooku se zabijalem orki i mi doszedly dwa minotaury i mnie ludzie specjalnie zablokowali i sie jescze smiali ;/ A tkaich smiesznych smierci to ani nie widzialem ani nie slyszalem |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Guest
|
![]() Ja dedlem jak zwiedzałem piękny świat Tibijski
![]() Byl to 14 lvl scorka...chodziłem po podziemiach koło Carlin i schodziłem coraz niżej i niżej aż wkońcu wpadłem do komnaty gdzie po jej drogiej stronie była dziura do ucieczki a pomędzy nia a mna stal GSik ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Imię: Cossma
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Died at Level 45 by a slime
-tak to jest jak sie w pracy skilluje w tibii na slimach, i net przestaje działać ![]() Died at Level 50 by a dragon lord -najpierw zapierdzielanie cały dzien zeby wbić 50lvl (cale 100%) zeby potem na Deep Fibula mimo iż kumpel na 108lvl EK był blokerem, żeby potem jak KAMIKADZE wyskoczyc prosto na dwa DLe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Mój najgłupszy ded:
hunce spokojnie bk z zoną, tylko stoje a ona bije gwiazdkami i mnie leczy uhami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Maze of Lost Souls
Imię: Orzech Chaos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Danera
Poziom: 75
Skille: 16/28
Poziom mag.: 75
|
![]() Pojsc zrobic sobie zapiekanki w trakcie skilowania.
Wypicie slime (dla zartu by na black poscic exane) i dostac freeza/kicka xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Hmm... Na 103lvlu padłem na hero. Włączyłem winampa (który jednak "nie wyskoczył"), następnie Tibię. Poleciałem na hero, zacząłem bić, a tu mi winamp wyskakuje ;o Niestety hero jakoś wyczuł moment i 2 comba po 200+ zdążył zajechać zanim się pokapowałem o co biega w ogóle ^^
|
![]() |
![]() |