![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Nomad Barbarzynca
Profesja: Elite Knight
Gildia: Conniption
Świat: Trimera
Poziom: 180
Skille: 106/104
Poziom mag.: 8
|
![]() Lagi Lagi i jeszcze raz Lagi.
Pozdrawiam Miki ®
|
![]() |
#322 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tron Onys
Profesja: Sorcerer
Gildia: Gildia Magów
Świat: Askara
Poziom: 8
Skille: 48/77
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Najbardziej wkurzają mnie nooby.kiedy brałem ślub weszły na ołtarz i zaczeli sie gapić.Po chwili wbiegło też kilku innych gosci z ulicy i zaczeli sie bic. W ten sposub zepsuli mi ślub.
A jeszcze na rooku jeden noob nie dawał mi spokoju tylko wyklinał na mnie bo nie umiał wejść na drabinke i dednął na ratach i spiderach. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Ługwałd
Imię: Milczaski of Solera
Świat: Solera
Poziom: 17
Skille: 20/27
Poziom mag.: 31
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2006
|
![]() Wkurzają mnie LAGI
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Guest
|
![]() Mnie najbardziej w****ia taki zasrany 9 druid co expi z zalozmy macy podchodzi wybija ci dwarfy :/
|
![]() |
![]() |
#326 |
Guest
|
![]() mnie najbardziej wkurza jak mi ktoś zabija stworki na których expie bądź skilluje (bardziej gdy skilluje)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: MMz
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() nie NooBY tylko pkerzy rzebraki i mendy
![]() |
#328 |
Guest
|
![]() najbardziej wkurzaja mnie:
-pk, -thify, -pacc, -mozliwosc posiadania pacc-ow, -domki tylko dla pacc-ow itp. dla pacc-ow, -oszusci, -hight lvl-owcy, -kolesie ktorych nie znam i mowia mi "hi", -hackerzy, -nooby, -moj brat ![]() -gupie imiona np:mini pici malutki fiucik serio, to chyba koniec PS:zamkniete drzwi. PS2:fajny ten temat. PS3: kontynujcie go! PS4 ![]() PS5:sorry za bledy ale sie do tibii przyzwyczjilem. |
![]() |
![]() |
#329 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Rzeszów
Imię: Isecross
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 58
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Wszystkie te okreslenia tycza sie ciebie ![]() Edit: Czego wam te pacce tak niepasuja? Ostatnio edytowany przez Isecross - 21-02-2006 o 21:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Guest
|
![]() Mnie najbardziej wkurzają takie noobki , ktore sie włóczą po kopalniach itp. i wybijaja potworki na ,których ja skiluje mimo ,żepisze im "MINE PLXXXX I TRAIN "
![]() |
![]() |
![]() |
#331 |
Guest
|
![]() Na fibuli dałem Simon the Beggar 100 gp i nie wiem jak odzyskać
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2006
|
![]() Co mnie najbardziej wkurza w Tibi?
hmm... Tibia nienawidze tej gry to jest nałogowe gówno które (zrzera j<ak to się piszę) nas od środka ![]() niewidzicie tego? Niektórzy potrawią się opanować, ale są takie przypadki w których nawet jak by się paliło i waliło to nieodeszli by od tibi. Niektórzy jak padają to ro*******ają kompa albo szafkę. Jak rodzice dają im kary na kompa, chcą ich zabić. Słyszeliście ten przypadek(podobno ale dla mnie 70% to bzdura)jak jakiś tam ziomek wsadził swojemu koledze nóż w głowę czy tam w plecy? Pomyślcie o tym Wiem że zaraz pojawią się komenty typu sam jesteś gównem albo to poco siedzisz na tym forum? Siedzę bo mi się podoba lubie patrzeć na filmiki z pk i wogóle Dobra to wszystko Pozdro 4all |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() mnie najbardziej wkurzaja po prostu debile, nawet nie nooby - z tego sie wyrasta a z debilizmu nigdy, na niskich lvl taki debil żebrzy, zabija ci potworki na ktorych skiluje , kradnie lootbagi, potem nabija wiekszy lvl i zaczyna pkowac.... potem jak juz nabije naprawde porzadny lvl to staje sie typowym pa co mu sie poprzewracalo we łbie i mysli ze wszytslko mu wolno. A co do glupich ksywek to mi nie przeszkadza
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Mnie osobiście nooby nie wkurzają, tylko ich ODZYWKI! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#335 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirgin
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mar Cin - 24-02-2006 o 22:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie wqrzali pkerzy na forterze. Sobie spokojnie skilluje a tu mi wyskakuje koles 22 knight jakis noob i ja go zabijam. Bez komentarza
A wczoraj to było totalne przegięcie. Zabił mnie pk i wypadł cały eq! No to przenosze sie na non-pvp i tam nie ma n00bow! Tam jak ktos komus cos kradnie to nikt temu kiolesiowi ani nie pomaga ani nie psrzedaje. ?Albo na forterce... Ja sobie 5 godzin lootowałem oki wszytko gotowe 40K okolo lootu mysle no mi sie udalo wracam i noob rzuca moim lootbagiem i wrzucil do wody a potem dam ci za to 100gp! ja sie zabije to bylo warte z 18K No to asie wqrzylem i zrobilem postac na Asterze
![]() |
#337 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2006
|
![]() nOOb z Rooka wyjdzie ale Rook z nOOba nigdy...
W sumie jestem bardzo początkującym Tibijczykiem (14 lvl na nPVP), ale juz widzę: głupoty nie da się wyplenić, ani w realu ani na tibii. Jezeli wchodziłem pierwszy raz do sklepu na Rooku stawałem grzecznie z boku i po chwili juz wiedziałem na jakiej zasadzie działa handel. Bez tekstów do NPC'a typu " Kup to ty *, ** , ***" Ludzie... jest taki fajny portalik+forum... Tibia.pl ![]() Co wkurza ? PK... problem dla llvl'a co sobie pierwszy raz wysuwa nos ze swiątyni i... pada od jakiegoś buraczka co ma 13 lvl... Ten problem ominąłem juz tworząc kolejna postac na nonPvP... Spooookój. ![]() inny motyw: - Stoi sobie uoś w trolowni na pd od Venore i miauczy Food PLX !! No rozumu albo dobrych butów zycze bo w trollach az od ryb chlupało... - Pełza 24 palek po depo i do kazdego o TP plixa... a jak nie było chętnych to nawtykał tak ze Linda w Psach by sie zarumienił... reasumując przy okazji posty poprzedników i własne doswiadczenia z Venore i okolic: Największe nOObostwo, chamstwo i buractwo tworzymy MY POLACY... PS: Aby było totalnie na temat: lagi lagi kicki lagi... chyba na chello przejdę. =^.^= J. W. - Najlepszy Knight spośród druidów w gildii magów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Guest
|
![]() A mnie wrukwia ogolny brak kultury i chciwosc oraz chamstwo...
Wkurza mnie,sytuacja,ze jak widze Polaka, i mowie mu siema, bo fajnie sie przywitac z rodakiem, ten od razu zaprasza mnie na party,a jak odrzuce, to i tak atakuje ;/ sic! Moze to i gownazeria,nie wiem,moze z tego sie wyrasta,kiedys beda milsi i kulturalniejsi oraz zmienia im sie priorytety, ale mnie to wrukwia... |
![]() |
![]() |
#339 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Cytuj:
Ciebie zabijaja i nikt Ci niepomaga dlatego ze Ciebie prawie nikt nielubi ![]() @Topic Mnie wkurzaja jak jakis kolo pisze do mnie czesc daj jakies intemy nie no poprostu wtedy bierze mnie k****ca Ostatnio edytowany przez Przemcio Zencio - 03-04-2006 o 17:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Sandomierz
Stan: Na emeryturze
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Prosta odpowiedź .. NOOBY