|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#341 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
|
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() @Tuhamiid:
Bo albo się ma demokracje albo się jej nie ma. Tych których złapią będą zamykać na dołek i dzieciakom odechce się zabawy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2008
|
![]() Cytuj:
Przyrównaj sobie emo do hipisów,skinów,punków i pozostałych. Jak już dojdziesz do tego, czego emo brakuje w porównaniu do reszty to się wypowiedz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
Tym różnią się od emo.
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() A ja powiem tak teraz. Słowo "SUBKULTURA" To żenada. Na siłę próbowanie rozdzielić ludzi na jakieś różne strony,chodziarz tak naprawdę g***nem się różnią. Gadanie " Ja jestem z tej subkultury,nie trzymam z tymi. Robię to,wierze w to." Jest imo głupie ; p
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
|
![]() A byłeś kiedyś w Rosji (nie koniecznie w Moskwie)? W Rosji jest najwiecej skinheadów i chuliganów na Ziemi, a ci "ludzie" nie przepadaja m.in. za tą "subkulturą".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Ognisty Lis
|
![]() Subkultura to raczej schiz... a nie jakaś subkultura.. jak można tak sie ubierac i w ogole... To trzeba być na prawde dzciem neo ; p
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Skille: Milion
|
![]() Br? Zwroty "jak można robić/wyglądać/mówić/random_verb/" to już tylko w Polsce, gdzie jeno jest demokracja, jednak każdy ją chce dostosować do siebie xd "Ja ja ja ja mam w dupie Twoje zdanie, co o mnie myślisz!" <za 5 minut> "Ta ty jakie buty ubrała ;/"
![]() |
#351 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Royhav
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Squad
Świat: Premia
Poziom: 102
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Niestety muszę się zgodzić ;p @hooligan95 Mam się bać Ciebie trzynastolatku? ^^' Śmieszny jesteś synku. I powiem coś co wielu z was zaboli ale jest prawdą - ogromna nietolerancja, w skrócie - mohery nowej generacji. "Truth hurts" huh xD Pozdrawiam.
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2008
Lokacja: Tam, gdzie bez młota, to nie robota
Imię: Monter Elektryk
Gildia: Cumshot Team
Świat: Nekromehokomenc
Poziom: Dwa
Skille: 3bilion
|
![]() Subkultury to największe dno, jakie człowiek stworzył. Emo jest subkulturą, równie denną jak skini, metale, czy punki.
Co do mnie, po prostu lubię sobie czasem posłuchać emowych From A Second Story Window, czy Odszukać Listopad, zaraz jednak w moich głośnikach słychać Entombed, Nile, czy Unleashed, a dzień zwykle kończę pod znakiem KT Tunstall, czy Kate Nash i do jakiej subkultury się klasyfikuję?
Beneath those locks Of dirty red hair A necklace of follicles with sabertooth monocles They want a bouquet of black rose gems Castrating kisses stalactite stems They went and built a capsule in the cyanide one Where the holiest of water would have you to drown
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Wjal
![]() |
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() podział na subkultury był, jest i będzie zauważalny, ogólnie podział ludzi. Rodzaj.
-ej masz za krótkie ortalionowe dresiki -a ty wpijające się w d... czarne rurki -no ale patrz na tamtego, krok w kolanach, wygląda jakby najebał w spodnie i co z tego? Ludzie odbierają mnie jako skejta, a piję browar z metalem. Po co to wszystko, ważny jest człowiek. 'mam wielu ziomków, którzy nie słuchają rapu - nie obchodzi mnie to, dla dobrych chłopaków, jesteśmy tacy, jacy chcemy być, żyjemy właśnie w taki sposób w jaki chcemy żyć'
signed. ![]() Ostatnio edytowany przez Snopeczek - 29-07-2008 o 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: PL?
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Taki artykuł o emo.
Ukryty tekst:
![]() |
#356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Mieszkalem tam przez ostatni miesiac, mistrzu. Jest tam o wiele spokojniej niz w np. Warszawie, chociaz lekkie alkohole mozna pic tam wszedzie. Dresiarzy itp. jest tam o wiele mniej niz w polskich miastach, wiec przestan powtarzac uslyszane w telewizji bzdury. Emo w Moskwie sa o wiele bardziej..hmmm.. 'udziwnieni', a jednak nie widzialem, zeby ktos ich zaczepial.
![]() |
#357 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Po głębokim zastanowieniu doszedłem do wniosku, że emo to w większości przypadków nie tylko pokaz, ale pretekst, czy wymówka dzieci przed rodzicami. Aby rozwinąć myśl napiszę, że większość pokazowych emo zapewne mieszka w mieszkaniu o średnim rozmiarze co stanowi brak ucieczki od ivul rodziców. I stąd rodzą się wg. mnie te wszystkie emowskie wyzwiska. Pierw bunt przeciw rodzicielom. Później przyjaciołom. A na końcu na cały świat oprócz swojej grupy emo-pozerów. Zwykły pretekst. Tylko zastanawiam się na co? Na dozę poczucia wolności i wyższości dziecka?
![]() |
#358 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Bo nie jest. To pochodna punka, mająca korzenie w latach 80tych i w scenie hardcore.
Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 01-08-2008 o 09:48. |
![]() |
![]() |