![]() |
#341 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Stwierdzam ze musze to powiedzeic....nie wiem czy ktos to mowil ale pierwsze czesci byly lepsze gdzyz w tych drugich pewnie nie masz co robic i tak nic nie ma (krzesla itp.0te zerki np mogly siedziec.Sala tronowa ....biedna
Aha i nie wiadomo czy to zamek czy podziemia wez zrob konkretniej aha i Pamietaj orci to straszne balaganiarz ![]()
![]() |
|
![]() |
#342 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
![]() 2.To nie jest sala tronowa, tylko sala zebrań... Dokładniej o tym niżej... 3.No właśnie o to chodzi! Jakby wiadomo było od razu, to niepotrzebnie Lord Pypek by to zwiedzał... ![]() 4. Fakt że pierwsze części były lepsze, no ale wiadomo że tak jest: 1 część(np.Saga LOTR, albo Matrix): Suer, wielki hicor, na topie! 2 część:Już gorszę, traci to "Coś"... No ale się przeżyje... 3 część(Która będzie) i licze że ta zasada się sprawdzi... ![]()
![]() |
#343 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#344 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() @up
Calkowicie sie zgadzam. Teraz wymysl cos ciekawego i poloz innych na kolana ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hejka! No więc nie przedłużając:
Część 7!!! Pojedynek o Rookgard!!! ![]() ![]() Dupa. ![]() ![]() ![]() ![]() <Jak chcecie podkład dźwiękowy, to dopasujcie se Z Dragon Ball'a Z...> ![]() ![]() Hurra!!! ![]() Nieeee!!!!!!!! ![]() Oceniać!!! ...Koniecznie!!!: 1.Fabuła... 2.Grafika 3."Efekty specjalne": a)profesjonalne ![]() ![]() ![]()
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 28-09-2005 o 12:34. |
![]() |
![]() |
#346 |
Zbanowany
![]() |
![]() No... Fajne, mamy byc w pokojowych stosunkach
![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ale weź oceń grafikę i te "Efekty specjalne", bo nie wiem czy nie są za nieestetyczne...
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Więc zrobiłeś to o co prosiłem-bardzo dobrze. Tak trzymać! Wreszcie mnie troche wciągneło, i te efekty
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() hehe, dopiero teraz sie kapnolem o co chodzi z tym efektem specjalnym w ostatniej czesci ;P Dragon Ball Rox! Super Player Rox!
![]() EDIT: A tak wogole Pypek, co z twoim drugim Fake Story? :s
#350 |
Zbanowany
![]() |
![]() Chcesz, to ocenie. Ostatnia czesc jest super. Efekty sa dobre no i to... hmm.... kame hame
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Widzę że sie nieżle poprawiłeś.
Teraz to znowu jest b.dobre,oby tak dalej! |
![]() |
![]() |
#352 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A co do 2 Fake'a... To pojawi sie nie wiem kiedy, bo mam wycieczke szkolna...
![]() |
#353 |
Zbanowany
![]() |
![]() Fajnie... Jesli nastepne beda tak robione to super. Juz sie nowej czesci nie moge doczekac.
|
![]() |
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Tak dalej stary.
![]() ![]() Ocena:100/10 \/ \/ \/ Może nie lubisz czegoś takiego, ale mi, się to naprawde spodobało (zwłaszcza, że mam rookstayera) xD.
![]() Ostatnio edytowany przez Milan ognia - 13-10-2005 o 16:13. Powód: Błąd językowy |
![]() |
![]() |
#355 |
Zbanowany
![]() |
![]() Kurde, jak ja nie lubie czegos takiego jak jeden post do gory.... np. hej stary fajnie to zrobiles masz 100/10 najlepszy fake na forum.
A potem jest inny fake na tym samym poziomie i jest to samo.... nielubie takiego czegos ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Wykonanie nawet,nawet ale fabua dupna...W 1 albo 2 czensci Lordowi Ppkowi z ronki wystrzeliwają jakies promienie zrobione w paincie, to troche dziecinne
![]() ![]() JAK KTOS CHCE POGADAC TO NIECH PISZE ! ! ! |
![]() |
![]() |
#357 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I kur--! Mówiłem żeby oceniać tylko najnowszą część! Proszę o ponowną ocenę. P.S. Jeżeli to twoja ostateczna decyzja, to oki, żeby znowu ktoś nie mówił że nie mogę się przyznać do porażki!
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: ToRuń
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ej no ludzie ja was nie czaje swietny fake ze swietnymi efektami nie ma co sie czepiac 10/10
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Izual Inferno
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Gangsters
Świat: Aruea
Poziom: 25
Skille: 65
Poziom mag.: 10
|
![]() Gratz
![]() ![]() ![]() Bardzo mi siepodoba ten fake!! oby tak dalej ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
![]() @topick Stwierdzam super.efekty wszystko esteycznie ogolnie OK.ALe fabula sie troche nudzi.Orci,wojna zabicie warlorda,i znow orci wojna zabicie V warlordusa srry ale troche wieje nuda.....
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 30-09-2005 o 23:20. |
||
![]() |