![]() |
#3681 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Morgana
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
#3682 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
Ktoś zaczął NPNP traktować tak jak NPNP traktuje innych (nie mówię oczywiście o wszystkich). Są 2 wyjścia, albo przestaniecie się wszyscy wzajemnie wyzywać i dopiekać sobie albo dalej będziecie prowadzić tę durną grę, kto kogo bardziej "zjedzie?" :/ .... Jest w ogóle w tym jakiś cel? Ciężko dyskutować na temat wojny w miłej atmosferze i na poziomie? Bo wiecie, ludzie tu zaglądają żeby dowiedzieć się czegoś o wojnie, a nie czytać wasze wzajemne wyzwiska.
#3683 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz całkowitą rację, ale po 1. On nie ujawnia kim jest po to żeby wjechać na paru z NPNP. Po 2. Takich jak on każdy ma dość, ale mu to nic nie daje do zrozumienia, więc wystarczy go olać.
#3685 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() dlaczego mam wrazenie ze ten nigga, niza czy chuj wie jak mu tam to albo garax albo kaalar? i jak juz tak bardzo chcesz pokazac jakie slownictwo mamy to sie nazywa żydobranie nie żydokoszenie
![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
#3686 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Lokacja: d(-.-)b
|
![]() Cytuj:
2. Nie, nie jestem ani Kaalar, ani Garax~ 3. Wy macie żydobranie, my żydokoszenie - czego ulungu nie rozumiesz? Edit: Będę wrzucał na ciebie jak i na resztę zbachorzałych żydów w NPNP i SR (wykluczam kilka normalnych osób z tych gildii, więc proszę, suegrować się tym komu wrzucam, bo nie każdego z wyżej wymienionych wojujących chcę obrażać), bo: 1. Mogę 2. Lubię 3. Śmiać mi się chce jak żaden z was nie przejmuje się wrzutami, ale każdy odpisuje xD A co do charów, to o twoim wiem dużo więcej niż ty sam (znałem poprzedniego ownera) i to samo tyczy się jeszcze kilkunastu charów z byłego Rise xD @ Senoth Kto mieczem wojuje... ![]() ![]() @ Pensive~ Mogę dużo więcej niż ty kiedykolwiek będziesz mógł ![]() Napinka _/ !!!oneoneeleven!!! Ostatnio edytowany przez Niza - 25-04-2008 o 15:19. |
|
![]() |
![]() |
#3687 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() @Seith
Nikt nikomu nie kazal wysylac listu, jak sie komus nie podoba to droga wolna. Ludzie wyslali listy z wlasnej woli, wiec nie rzucajcie tutaj takimi tekstami ze straszymy ludzi zeby walczyli lol. PRZECIEZ W KONCU NIE MA SIE CO BAC WY JUZ DAWNO WYGRALISCIE TA WOJNE... w sumie pozytywne myslenie to 50% sukcesu ... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3688 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorka, missclick przy edycji
Ostatnio edytowany przez Niza - 25-04-2008 o 15:16. |
![]() |
![]() |
#3689 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Edinburgh
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
:* |
|
![]() |
![]() |
#3690 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3691 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ niza
jebie mnie to co sadzisz o tej postaci jak sie u was to nazywa ale jak mowisz ze mozesz wiecej od kogoś stąd to bym sie klocil -.- kozak przez neta? zalosne nigdy nie bedziesz wiedzial kim jestem ani ktokolwiek inny i co osiagnalem/osiagnął w zyciu wiec WYP3! @ seith wybacz, ale wasz kochany spy sie troche myli. nikt od nas nie ma zamiaru placic a o ile wiem to my co chwile kase z paymentow zgarniamy nie wy. @up rozumiem że podliczacie nawet te nooby które przychodziły popatrzeć czy cos takiego? ![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. Ostatnio edytowany przez xBardolekx - 25-04-2008 o 16:25. |
![]() |
![]() |
#3692 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3693 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niz
Jezeli oni wszyscy sa tak samo jak ty rozgarnieci to "TAK JESTEM POJEBANY, PRZYPIERODLNY ZLODZIEJ, żYD, śMIEć, PIZDA" i wiele wiecej epitetow ![]() Czuj sie usatysfakcjonowany pojechales Shejqa teraz mozesz isc do przedszkola i sie pochwalic rowiesnikom ![]() Be Greetings ![]()
#3694 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#3695 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ahahahahahahahahahha Druga osoba juz w dniu dzisiejszym skarzy mi sie na Xavrassa ktory szuka kolegow i kolezanek (pozdrawiam Marte i Zuzie :*)w naszej gildi. Piszac czy by nie sprzedali sie za marne 250k Proszeeeee was
![]() Na to jak te osoby go wysmialy nazwal Marte "puta" w polskim znaczeniu "dziwka" a Ernesto mowi ze slabo u niego z Englisz, wiec nie pogadal dlugo tylko to co mu dyktowali na vent ![]() Nie osmieszajcie sie plzz malo wam tych spyow? xP
#3696 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Shejq
Nie rób z siebie większego debila niż ustawa przewiduje, bo naprawdę nie musisz, i nie zgyrwaj fajnego, bo ci z tym nie do twarzy. @ Pensive Jery Idź kup kolejnego chara, tak jak kupiłeś (a raczej wymieniłeś) owego druida ![]() A gówno mogę - zrobić i rozsmarować ci na japie ![]() @ xBardolekx Grałem na Morganie, kiedy jeszcze na gówno wołałeś "papu", a na chleb "jeb", więc nie pierdol farmazonów i jak już pisałem wcześniej - wy*******aj do swojego baraku. Napinka _/ !!!oneoneeleven!!! |
![]() |
![]() |
#3697 |
Użytkownik Forum
|
![]() tez cie kocham <3 :****
a sorki, pomylka ciebie to raczej tak sie kocha 3<
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
#3698 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Niza co do Ciebie, to mam Cie już gdzieś. Jeżeli masz coś jeszcze do powiedzenia > priv.
![]() |
#3699 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ xBardolekx Wolę być kochanym tak niż tak jak ty - tylko w nocy... Napinka _/ !!!oneoneeleven!!! |
|
![]() |
![]() |
#3700 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Ekipa z Krakowa <3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: W robocie ;]
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora>Morgana