![]() |
#3741 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Rozwiń swoją myśl proszę , ja skocze zapalic do kuchni i zobacze czy ojciec menel z osiedlowcami nie rozjebali czegos i zaras wracam do kompa , jestem lekko wcięty (piwka ze swoimi + pare kielichów z ludzmi ojca w kuchni xD) i troche sie nudze , a nie mam ochoty isc expic w Tibii. Zapraszam wszystkich do polemiki.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
![]() |
|
![]() |
#3742 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() i tez jestem dumny z tego co osiagnalem i jak to osiagnalem, i tego mi zaden pa-gowniarz nigdy nie zabierze ![]()
![]() |
#3743 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
![]() Albo mi sie zdaje albo HWL sie powieksza... Wielki Dajmos znowu w HWL;]
|
![]() |
![]() |
#3744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Świat: Galana
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Kolejny team zrobil Banuta Quest :
Levandero Gamblino Zerowolve Rostek-horn Xairax Legorce Rumcio Lord Krupa Marduc Tiplik Dejwidek Dredz Sabrio
#3745 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co to za quest ten Banuta??
![]() No to wielki GZ;] |
![]() |
![]() |
#3746 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#3747 |
Guest
|
![]() Wy tak walicie te posty na forum sharing bla bla bla taka prawda byl jest i bedzie chyba ze cipsoft ustali ze mozna sie logowac z 1 ip to neostrada odapada tez byly takie pomysly
Wczesniej bylo ze Tharrin kupiony byl Rotfl Dravenor tez jakas bajka krazyla Dzumiora ze selniety ja wiem jak bylo czy byl czy nie byl i mowie ze Dzumior Nie byl Sprzedawany ani kupowany <SHARING> Z osobami z rl znaczy dokladnie z 1 osoba Tomkiem ktory poszedl razem z Haldir The SIlver Na WOW ja nie poszedlem gram/gralem dalej i wroce A piszac na forum nic nie zmienisz tutaj cos powiesz o catrishia to zaraz hunted w tibi za forum to mnie rozwala i jest smieszne ale na kazdego cwaniaka jest cwaniak Catrishia tez jak mi wiadomo ktorys owner i tak bedziecie gadac Aylithia-2 macikow czy juz postac zostala sprzedana tego nie wiem bo nie gram Bon Devil on ma moje passy ja mam jego i otwarcie mowie Bon Devil mozna kupic za 800-900zl mpa-mms-bs-rh=k legi-bohy-aol+ iles tam uhow i kasy Ktos komus ufa graja w 2-3-4 itd dojda szybciej do np bariery lvlowej 150+ i tyle masz wiekszy lvl w top jestes czujesz wladze tak jak czul ja Konda Jeijhev sharowaniem doszedl tak daleko i co sie stalo ? Hacked przez kogo to nie pamietam napisac na forum to dobra rzecz ale w tibi nic nie zmienisz postami tutaj najwyzej jak focha strzeli Catrishia to masz hunta Ostatnio edytowany przez Dzumior - 30-12-2006 o 10:22. |
![]() |
#3748 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
mmm... Nie wiem nablet skad mnie tam wcisnales... Pamietam ze jakis dzieciak z HwL mnie oskarzyl o sharing czy cos.. tyle ze niestety jak to typowi gowniarze nie mial zadnego argumentu w dyskusji i rzucil sie na to ze sharuje.. Rotfl! |
|
![]() |
![]() |
#3749 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grudgie pinguje hwli
Ja , Gaostic i Zazek Głupie szmaty nie umieja inaczej to tak próboja A juz bylo 12% do 121 ![]()
#3750 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3751 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
0 obiektywizmu EDIT: Jak pewnie zauwazyliscie od niedawna jestem facc i to raczej jest koniec grania w tibie, ale senior tutora dalej mam wiec uwazajcie co piszecie na trade i innych publicznych channelach ![]()
http://s14.photobucket.com/albums/a336/Navoxiv/ Ostatnio edytowany przez Bartol1 - 30-12-2006 o 12:37. |
|
![]() |
![]() |
#3752 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja
Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: League of Extreme Maffers
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3753 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() Omg Rumcio nie kompromituj sie.. jak hwl pingowalo to jakos tak nie narzekales i nie wyzywales swoich kolegow z gildii od glupich szmat.
|
![]() |
![]() |
#3754 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Poziom: big
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3755 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Anonim
SOVA zawsze mozesz kupic... ostatnio troche duzo ich na allegro, mzoe po wojnie HWL maja jakeis na sell;] Co to Jest "pinguje", "pinking" itp |
![]() |
![]() |
#3756 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
|
![]() Cytuj:
przykład, który znalazłem: http://img394.imageshack.us/img394/7338/pingat9.jpg Ostatnio edytowany przez Morbom - 30-12-2006 o 21:38. |
|
![]() |
![]() |
#3757 |
Użytkownik forum
|
![]() Morbom, ten Twój przykład jest słaby xD lekkie lagi może i będą przy takim czymś
|
![]() |
![]() |
#3758 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Ceatratus of Galana
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
|
![]() Cytuj:
Macie po kilkanscie lat, -escia, -esci i nie mówcie, ze skoro regulamin mówi ze nie wolno to tego nie robicie. Nie kaze łamac zasad i przeginac jak zrobil powiedzmy Tetro z kyry... Ale czy grzechem jest gra z bratem, kumplem czy przyjacielem. Chceciie miec w miare wysoki lvl, ktory pozwoli na hunty na demonach lub innych stworkach to czemu by nie ograniczyc spedzanai czasu przed kompem do 2 h z 4 dziennie grajac z kims jeszcze... Zreszta po co bede sie rozwodzic, jednak powiem, ze w dzisiejszych czasach tworza sie takie pokolenia dzieci komputera, ktore wpychaja słodycze przed monitorem zamiast latac i kopac pilke majac 10 lat... Ja chociaz komputer mam od ponad 14 lat to wspominam dziecinstwo, w ktorym latalem z kumplami po 8h dziennie kopiac pilke i robiac inne głupty nigdy przy tym sie nie nudzac. A teraz to tacy przychodza do siebie podlaczaja sie pod neta i sru w swiat nowej generacji... Ahh:/
![]() |
#3759 |
Użytkownik forum
|
![]() Prawda jest taka że prawie wszyscy sharują, używają mc, i chuj wie co jeszcze a potem pierdolą mi tu o jakims lamaniu zasad xD
jedziecie sobie jak jakies zjeby po wykształceniu, po rl life, po rodzicach itp, a chuj o tym wiecie i chuj ma to do galany moze troche najebany ale dobrze gadam i pozdro dla moderatora bo jak tu zajrzy to mam dilejta ;> elo |
![]() |
![]() |
#3760 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
To co pisze w regulaminie można spokojnie pokpic i olac, do czasu.. aż zgadzasz się na warunki , każdy znas który stworzyl konto , zgodzil sie , i teras w praniu wychodzi ile warte jest wasze slowo w tak smiesznej sprawie jaka jest rozrywka. Cytuj:
Lamanie danego slowa "bo ja chce miec lv" to juz jest uzaleznienie. Co do godzin spedzonych przed kompem , to ten powiedzmy 100 lv bezproblemu mozna wbic grajac godzinke dziennie albo i mniej , tak wiem ze to potrwa dlugo , ale tutaj odpowiadasz sobie na pytanie czy grasz dla przyjemnosci , czy dla cyferki , czy grasz bo lubisz , czy dlatego ze sie uzalezniles. Ja gram bo lubie , a wy ?
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 30-12-2006 o 23:37. |
||
![]() |