Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-12-2006, 22:29   #3741
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
boze co wy za bajki piszecie xD

Rozwiń swoją myśl proszę , ja skocze zapalic do kuchni i zobacze czy ojciec menel z osiedlowcami nie rozjebali czegos i zaras wracam do kompa , jestem lekko wcięty (piwka ze swoimi + pare kielichów z ludzmi ojca w kuchni xD) i troche sie nudze , a nie mam ochoty isc expic w Tibii.

Zapraszam wszystkich do polemiki.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-12-2006, 22:31   #3742
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88 Pokaż post

Zazdościmy ? rofl , ja gram w Tibie od początku sam , to jest dla mnie rozrywka i nie potrafie zrozumiec lamusa który potrzebuje pomocy (łamania zasad) żeby "wyprzedzic kogos w zabawie" , w chowanego jak grałes za gnojka to też oszukiwałes bo "Jacek z naprzeciwka" znał lepesze kryjówki ? XD

Gram dobre 4-5 lat, te 35-40 milionów expa i wszystkie skille na knigcie wbilem sam , tak wiem jestem jednym z niewielu którzy dotrzymują danego słowa (trzymają sie zasad na które sie zgodzili ) , jestem jednym z niewielu którym Tibia nie zjadła mózgu i nie oszukują dla cyferek.. i kurwa mac jestem , I będę z tego dumny.
haha to sie nazywa owned , nic dodac nic ujac

i tez jestem dumny z tego co osiagnalem i jak to osiagnalem, i tego mi zaden pa-gowniarz nigdy nie zabierze a jesli to tylko taka gra to czemu wam tak zalezy zeby sie wybic? haha xD
stary 29-12-2006, 22:49   #3743
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Stan: Początkujący
Domyślny

Albo mi sie zdaje albo HWL sie powieksza... Wielki Dajmos znowu w HWL;]
aragorn uczciwy jest offline  
stary 30-12-2006, 08:35   #3744
Bartol1
Użytkownik Forum

Bartol1's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
Domyślny

Kolejny team zrobil Banuta Quest :

Levandero Gamblino
Zerowolve
Rostek-horn
Xairax
Legorce
Rumcio
Lord Krupa
Marduc
Tiplik
Dejwidek
Dredz
Sabrio
Bartol1 jest offline  
stary 30-12-2006, 10:07   #3745
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Domyślny

A co to za quest ten Banuta??

No to wielki GZ;]
stary 30-12-2006, 10:16   #3746
WyslannikRivendel
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
boze co wy za bajki piszecie xD
Heh...

Jeśli się nie jest po jednej ze stron, to takie są tego efekty.

stary 30-12-2006, 10:21   #3747
Dzumior
Guest

Domyślny

Wy tak walicie te posty na forum sharing bla bla bla taka prawda byl jest i bedzie chyba ze cipsoft ustali ze mozna sie logowac z 1 ip to neostrada odapada tez byly takie pomysly
Wczesniej bylo ze
Tharrin kupiony byl Rotfl
Dravenor tez jakas bajka krazyla
Dzumiora ze selniety ja wiem jak bylo czy byl czy nie byl i mowie ze Dzumior Nie byl Sprzedawany ani kupowany <SHARING> Z osobami z rl znaczy dokladnie z 1 osoba Tomkiem ktory poszedl razem z Haldir The SIlver Na WOW ja nie poszedlem gram/gralem dalej i wroce
A piszac na forum nic nie zmienisz tutaj cos powiesz o catrishia to zaraz hunted w tibi za forum to mnie rozwala i jest smieszne ale na kazdego cwaniaka jest cwaniak Catrishia tez jak mi wiadomo ktorys owner i tak bedziecie gadac
Aylithia-2 macikow czy juz postac zostala sprzedana tego nie wiem bo nie gram
Bon Devil on ma moje passy ja mam jego i otwarcie mowie Bon Devil mozna kupic za 800-900zl mpa-mms-bs-rh=k legi-bohy-aol+ iles tam uhow i kasy
Ktos komus ufa graja w 2-3-4 itd dojda szybciej do np bariery lvlowej 150+ i tyle masz wiekszy lvl w top jestes czujesz wladze tak jak czul ja Konda
Jeijhev sharowaniem doszedl tak daleko i co sie stalo ? Hacked przez kogo to nie pamietam napisac na forum to dobra rzecz ale w tibi nic nie zmienisz postami tutaj najwyzej jak focha strzeli Catrishia to masz hunta

Ostatnio edytowany przez Dzumior - 30-12-2006 o 10:22.

stary 30-12-2006, 11:27   #3748
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzumior Pokaż post
Wy tak walicie te posty na forum sharing bla bla bla taka prawda byl jest i bedzie chyba ze cipsoft ustali ze mozna sie logowac z 1 ip to neostrada odapada tez byly takie pomysly
Wczesniej bylo ze
Dzumiora ze selniety ja wiem jak bylo czy byl czy nie byl i mowie ze Dzumior Nie byl Sprzedawany ani kupowany <SHARING> Z osobami z rl znaczy dokladnie z 1 osoba Tomkiem ktory poszedl razem z Haldir The SIlver Na WOW ja nie poszedlem gram/gralem dalej i wroce
A piszac na forum nic nie zmienisz tutaj cos powiesz o catrishia to zaraz hunted w tibi za forum to mnie rozwala i jest smieszne ale na kazdego cwaniaka jest cwaniak Catrishia tez jak mi wiadomo ktorys owner i tak bedziecie gadac
Bon Devil on ma moje passy ja mam jego i otwarcie mowie Bon Devil mozna kupic za 800-900zl mpa-mms-bs-rh=k legi-bohy-aol+ iles tam uhow i kasy
Ktos komus ufa graja w 2-3-4 itd dojda szybciej do np bariery lvlowej 150+ i tyle masz wiekszy lvl w top jestes czujesz wladze tak jak czul ja Konda
Jeijhev sharowaniem doszedl tak daleko i co sie stalo ? Hacked przez kogo to nie pamietam napisac na forum to dobra rzecz ale w tibi nic nie zmienisz postami tutaj najwyzej jak focha strzeli Catrishia to masz hunta

mmm... Nie wiem nablet skad mnie tam wcisnales...
Pamietam ze jakis dzieciak z HwL mnie oskarzyl o sharing czy cos.. tyle ze niestety jak to typowi gowniarze nie mial zadnego argumentu w dyskusji i rzucil sie na to ze sharuje.. Rotfl!
Kurier jest offline  
stary 30-12-2006, 12:07   #3749
Rumcio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: OstR

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rumcio
Profesja: Elite Knight
Gildia: Burners
Poziom: 184
Skille: 94/87
Poziom mag.: 9
Domyślny

Grudgie pinguje hwli

Ja , Gaostic i Zazek Głupie szmaty nie umieja inaczej to tak próboja

A juz bylo 12% do 121 kurw...
stary 30-12-2006, 12:27   #3750
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio Pokaż post
Grudgie pinguje hwli

Co to pinguje(wiem jestem noob)?
stary 30-12-2006, 12:34   #3751
Bartol1
Użytkownik Forum

Bartol1's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006

Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Grudgie pinguje hwli

Juz kiedys probowales wszystkim mowic ze ktos cie spingowal i padles, dosyc dawno ale nvm, watpie zeby to bylo prawda ale nawet jesli jest to teraz sami padacie od wlasnej broni... Mam przypomniec historie Rikiego? Podobno z Grudging to samo bylo ale tego nie moge potwierdzic. Po prostu oni prowadza wojne dokladnie w taki sam sposob jak wy. Tyle ze gdy wy to robiliscie to mysleliscie ze jestescie zajebiscie sprytni i pomyslowi w prowadzeniu wojny, a gdy oni to robia to sa je*** oszustami i nie potrafia walczyc bla bla bla itd

0 obiektywizmu

EDIT: Jak pewnie zauwazyliscie od niedawna jestem facc i to raczej jest koniec grania w tibie, ale senior tutora dalej mam wiec uwazajcie co piszecie na trade i innych publicznych channelach

Ostatnio edytowany przez Bartol1 - 30-12-2006 o 12:37.
Bartol1 jest offline  
stary 30-12-2006, 12:46   #3752
Adelao
Zbanowany

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja

Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
Grudgie pinguje hwli

Tak to sobie tłumacz ty glupi czlowieku....
Adelao jest offline  
stary 30-12-2006, 17:53   #3753
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

Omg Rumcio nie kompromituj sie.. jak hwl pingowalo to jakos tak nie narzekales i nie wyzywales swoich kolegow z gildii od glupich szmat.
sliver jest offline  
stary 30-12-2006, 20:01   #3754
GALLana_ANONIM
Użytkownik forum

GALLana_ANONIM's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2006

Poziom: big
Poziom mag.: 60
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzumior Pokaż post
Wczesniej bylo ze
nooooooo chlopie xD sie interesowalem czy Bon Devil na sell, tylko kurwa, pierdole jakieś mpa, k legi, rh, mms, jak nie ma sova, nie bede grac 130 knightem bez sova, bez przesady.
GALLana_ANONIM jest offline  
stary 30-12-2006, 21:17   #3755
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Domyślny

@Anonim
SOVA zawsze mozesz kupic... ostatnio troche duzo ich na allegro, mzoe po wojnie HWL maja jakeis na sell;]

Co to Jest "pinguje", "pinking" itp
stary 30-12-2006, 21:37   #3756
Morbom
Zbanowany

Morbom's Avatar

Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy Pokaż post
@Anonim
SOVA zawsze mozesz kupic... ostatnio troche duzo ich na allegro, mzoe po wojnie HWL maja jakeis na sell;]

Co to Jest "pinguje", "pinking" itp
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ping_flood

przykład, który znalazłem:
http://img394.imageshack.us/img394/7338/pingat9.jpg

Ostatnio edytowany przez Morbom - 30-12-2006 o 21:38.
Morbom jest offline  
stary 30-12-2006, 21:49   #3757
GALLana_ANONIM
Użytkownik forum

GALLana_ANONIM's Avatar

Domyślny

Morbom, ten Twój przykład jest słaby xD lekkie lagi może i będą przy takim czymś
stary 30-12-2006, 22:17   #3758
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88 Pokaż post
Byłeś człowieku w szkle podstawowej ? nauczyli cie tam czytac? tak ? to kurwa ma przeczytaj zasady tibi , i tam pisze wyrażnie że jeśli więcej niż jedna osoba ma dostęp do konta (zna passy) to jest to account sharing i jest to nielegalne (wbrew zasadą tibii) ihuj kogolwiek obchodzi czy ty to uważasz za sposób na zmniejszenie czegokolwiek ,to jest łamanie reguł które uderza w każdego pożądnego gracza więc nie pierdol farmazonów.

Rumcio sharowal , i to jest fakt do którego sam sie przynzal na tym forum , jest 0 i koniec tematu.
O moje wyksztalcenie się nie bój. Nie mam zamiaru się kłucić bo nie mam do tego nastroju. Jednak zrozum, ze zasady mi sa znane ale patrze na wszystko jak facet, ktory nigdy nie mial zamiaru tracic duzo czasu na gre. Nigdy niczego wielkiego w Tibi nie osiągnałem i prawde mówiac nie przemawialy we mnie jakies wielkie ambicje bo zycie mnie satysfakcjonuje kompleksów nie mam i "nie buduje sobie namiociku" w grach(słowa pewnej psycholoszki).

Macie po kilkanscie lat, -escia, -esci i nie mówcie, ze skoro regulamin mówi ze nie wolno to tego nie robicie. Nie kaze łamac zasad i przeginac jak zrobil powiedzmy Tetro z kyry... Ale czy grzechem jest gra z bratem, kumplem czy przyjacielem. Chceciie miec w miare wysoki lvl, ktory pozwoli na hunty na demonach lub innych stworkach to czemu by nie ograniczyc spedzanai czasu przed kompem do 2 h z 4 dziennie grajac z kims jeszcze...

Zreszta po co bede sie rozwodzic, jednak powiem, ze w dzisiejszych czasach tworza sie takie pokolenia dzieci komputera, ktore wpychaja słodycze przed monitorem zamiast latac i kopac pilke majac 10 lat... Ja chociaz komputer mam od ponad 14 lat to wspominam dziecinstwo, w ktorym latalem z kumplami po 8h dziennie kopiac pilke i robiac inne głupty nigdy przy tym sie nie nudzac.
A teraz to tacy przychodza do siebie podlaczaja sie pod neta i sru w swiat nowej generacji... Ahh:/
Ceapoznan jest offline  
stary 30-12-2006, 22:23   #3759
GALLana_ANONIM
Użytkownik forum

GALLana_ANONIM's Avatar

Domyślny

Prawda jest taka że prawie wszyscy sharują, używają mc, i chuj wie co jeszcze a potem pierdolą mi tu o jakims lamaniu zasad xD
jedziecie sobie jak jakies zjeby po wykształceniu, po rl life, po rodzicach itp, a chuj o tym wiecie i chuj ma to do galany
moze troche najebany ale dobrze gadam i pozdro dla moderatora bo jak tu zajrzy to mam dilejta ;> elo
stary 30-12-2006, 23:34   #3760
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan Pokaż post
Macie po kilkanscie lat, -escia, -esci i nie mówcie, ze skoro regulamin mówi ze nie wolno to tego nie robicie. Nie kaze łamac zasad i przeginac jak zrobil powiedzmy Tetro z kyry... Ale czy grzechem jest gra z bratem, kumplem czy przyjacielem.Chceciie miec w miare wysoki lvl, ktory pozwoli na hunty na demonach lub innych stworkach to czemu by nie ograniczyc spedzanai czasu przed kompem do 2 h z 4 dziennie grajac z kims jeszcze...

To co pisze w regulaminie można spokojnie pokpic i olac, do czasu.. aż zgadzasz się na warunki , każdy znas który stworzyl konto , zgodzil sie , i teras w praniu wychodzi ile warte jest wasze slowo w tak smiesznej sprawie jaka jest rozrywka.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan Pokaż post
Chceciie miec w miare wysoki lvl, ktory pozwoli na hunty na demonach lub innych stworkach to czemu by nie ograniczyc spedzanai czasu przed kompem do 2 h z 4 dziennie grajac z kims jeszcze...
Chcesz miec kupe kasy w rl ? to czemu nie ograniczyc czasu spedzonego na edukowaniu sie i pozniejszej pracy, tylko isc i ojebac bank ? postrzelic kogos na ulicy dla zawartosci portfela ?

Lamanie danego slowa "bo ja chce miec lv" to juz jest uzaleznienie.

Co do godzin spedzonych przed kompem , to ten powiedzmy 100 lv bezproblemu mozna wbic grajac godzinke dziennie albo i mniej , tak wiem ze to potrwa dlugo , ale tutaj odpowiadasz sobie na pytanie czy grasz dla przyjemnosci , czy dla cyferki , czy grasz bo lubisz , czy dlatego ze sie uzalezniles.

Ja gram bo lubie , a wy ?
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?

Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 30-12-2006 o 23:37.
Ajron 88 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania