|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#361 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2007
|
![]() mam tutora od dzis bo dopiero zrobilem testy. dzięki za odp. a dokladniej jak tam wejśc na test serv
|
![]() |
|
![]() |
#362 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Hi$zP@N
Brawo należysz do 15% normalnych ludzi na tym forum. Exori na odległość z tym samym exhaustem co teraz to byłaby przesada, ale jak widać dodali odległość - zmniejszyli częstotliwość. To byłby za dużo easy mode on gdybym expił tym czarem z dystansu z dużą prędkością. |
![]() |
![]() |
#363 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() @UP
HAIL KKS!!! Cytuj:
Tu masz wszelkie info. W link możesz wejść dopiero po zalogowaniu na www.Tibia.com ![]() jakiś screen: ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez SkateElement - 16-11-2007 o 23:57. |
|
![]() |
![]() |
#364 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() Ave
pytanie: jeżeli nie mam kumpli, którzy zawsze mogą iść ze mną na hunta to jaką profesją będzie mi teraz najlepiej grać? pzrd |
![]() |
![]() |
#366 |
Użytkownik forum
|
![]() [quote=SkateElement;1749429]@UP
HAIL KKS!!! http://forum.tibia.com/forum/?action=board&boardid=4476 Tu masz wszelkie info. W link możesz wejść dopiero po zalogowaniu na www.Tibia.com ![]() niewiem czy wiesz ale z angla mam kose w tescie pomugl mi kumpel ktury zna angielski. prosze cie o dokladne wytłumaczenie. zgóry dzienki |
![]() |
![]() |
#367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Zambrów
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 100
Poziom mag.: 6
|
![]() Jakie kamyczki robi drut a jakie sorc?
SD i inne runy maja wiecej uzyc, czyli jak z ceną? BP of SD kosztuje 3 razy wiecej? Widzialem w ssach, ze mozna zaczarowac mystic blade, dragon slayer, blacksteel sword, spike sword i jeszcze jakis. Tylko nie jestem pewien, czy mercenary sword czy nie? I ile wreszcie leczy uh w porownaniu do 8.0? Mowia, ze EK nie bedzie sie oplacalo leczyc uhami lecz tylko potionami. |
![]() |
![]() |
#368 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Rzeszów ..:B3:..
Stan: Niegrający
|
![]() @adek91 nie wejdziesz na tsa
![]() ![]() @topic hmm nie ma co teraz narzekac itd okaze sie jak update wejdzie w zycie a knightem gram od zawsze i tak juz pozostanie ![]() ![]()
"(...) I don't know what to do, 'Cause I'll never be with you." Ostatnio edytowany przez Fazox - 17-11-2007 o 00:12. |
![]() |
![]() |
#369 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
hahaha nice noob z 100 lev ;] buziaki for him :*:* xD
09:27 Muritarida [23]: where is santa claus? 09:28 Beronox [31]: Africa |
![]() |
![]() |
#370 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
![]() |
![]() Cytuj:
Z tego co widzę, znajomość języka ojczystego również kuleje... Btw. fajnie byłoby zobaczyć animacje nowych czarów na filmie, ale zapewne nikomu nie będzie chciało się go kręcić ;p Ostatnio edytowany przez Sir Tibiak - 17-11-2007 o 00:21. |
|
![]() |
![]() |
#371 |
Użytkownik forum
|
![]() dlaczego nie wejde na tsa. odp
|
![]() |
![]() |
#373 |
Użytkownik Forum
|
![]() co za baran bo ida ci co zrobili testa na prostytutke przed jakas tam data a zes zrobil to dzis czy wczoraj to nie wejdziejsz
krotko mowiac nie i huj
![]() |
![]() |
#374 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#375 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Troche się zmienią wandy i rody. Volcanic rod -> necrotic rod, death class; wand of plague -> wand of decay, death class; tempest rod -> hailstorm rod.
Nie chce mi sie wrzucac ssow ;p
![]() |
#376 |
Użytkownik Forum
|
![]() dajcie ss z ek albo tych hitow bo chce cos widziec a nie ze sie nie chce
btw jak chodzi o moje bledy ortograficzne to mam na to papierek ;] z gory przepraszam
![]() |
![]() |
#377 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Daj cama to nakręcę.
#379 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Profesja: Elder Druid
Poziom: 50+
Skille: 20/24
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
Knight moze pic life fluidy co sekunde, a sorce bija z sd co 2 sekundy, wiec potrzeba 6 sorcow(wedlug twojej teori, ktora nie jest prawidlowa, bo seromontis na pewno bedzie uzywal might ringow, ssa/elven amuletow). Zabicie 300 knighta przez 6 sorcow 150lvli jest normalne. Tak samo z expieniem na frostach i innych. Leczac sie po 600hp na sek latwo jest sie wyleczyc z comba. Na OB knightow lecza inne osoby z druzyny. W Tibi 8.0 tez knight sam sie nie wyuha na OB. |
|
![]() |
![]() |
#380 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Twój argument jest żałosny. To, że nie gram uczciwie nie oznacza, że nie mogę pouczać niedouczonych 100 lvl-i. Ja przynajmniej nie udaje, że mam 100lvl na candii, którego nick jest sekretem, z nieznanych nikomu powodów, nawet dla kumpli. Czego sie boisz? Że cię będą huntować na n-pvp? ![]()
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 17-11-2007 o 00:33. |
|
![]() |