![]() |
#361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No niezle sie wkurzyla po probnych, gdzie mielismy srednia ok 30 punktow.
Ale na lekcjach mozna z nia pozartowac (nie z niej ^^). I nie dreczy nas za bardzo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() W zadaniu z biologii chodziło o to, że małe ptaki i małe pająki mogą być konsumentami różnych rzędów - idąc przez mszyce odpowiednio drugiego i trzeciego i idąc drugą drogą trzeciego i czwartego.
![]() |
![]() |
#363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Z matematycznego 48 będzie, przejechałem się na najprostszym - to o oddychaniu komórkowym, zaznaczyłem Mitoza (tak, wiem że to zupełnie coś innego, ale pojęcia nie znałem a inne mi się mało kojarzyły XD)
![]() |
![]() |
#364 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#366 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic Może zejdzmy z testów? ![]() @up Nie każdy taki miszczu jak ty. Akurat to zadanie nie było trudne, ale każdemu może się zdarzyć. A pozatym co jest dziwnego w kojarzeniu? Ostatnio edytowany przez Argen - 24-04-2008 o 22:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Pron Akurus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 102
|
![]() Do jakich szkol sie wybieracie? Zadowoleni jestescie z tego, jak napisaliscie?xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() @Schneider (nick z filmu "Przyjęty"? ; ))
Co wam po tym, jak powiem, że do Wyspiańskiego/Kopernika w Będzinie? ; P W każdym razie Liceum -> Dziennikarstwo |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Rybnik
|
![]() Haha,wszędzie w prasie,tv czy radiach mówią o naszym egzaminie humanistycznym,możliwe że będziemy go powtarzać,z powodu że okolo 60% szkół jeszcze nie przerabiało Syzyfowych Prac !
Ja dopiero w czerwcu bym to przerabiał ![]() Mi to na ręke bo oddałem pustą charakterystykę ![]() A kto nie wierz niech włączy RADIO xD i poczeka na wiadomości ;]] a ja ide do Technikum Górniczego ![]() Ostatnio edytowany przez Pipcio - 25-04-2008 o 14:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guardia
|
![]() to już wina szkoły i nauczycieli że nie przerobili lektury -.-
technikum gastronomiczne Ostatnio edytowany przez NecroLukas - 25-04-2008 o 14:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
|
![]() Mają pecha ci co nie przeczytali, a egzaminu nie będzie na 100% powtórzonego bo te dwie lektury są jako obowiązkowe w gimnazjum tzn, które muszą zostać przerobione do testu. Więc to tylko wina nauczycieli, że tego nie przerobili. Ja miałem przerobione Kamienie na Szaniec ale i tak ciula z nich pamiętałem
![]()
![]() |
#373 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() No widzicie a my "Syzyfowe prace" mieliśmy bodajże albo w 1 gimn, albo jeszcze ich nie mieliśmy,a "Kamienie na szaniec" zostały zapowiedziane przez naszą polonistkę dziśaj(Piątek,3 dni po humanistycznym...). Z matmy będe miał 26-27 a z humana 28-30 (Z czego jakieś conajmniej 10 miałbym,gdybyśmy przerobili choć jedną lekturę, bo charakterystyki, rozprawki itd. itp. pisać potrafię). Jestem średnio zadowolony,z matmy mogło być lepiej, z humana też, ale to już nie moja wina, a polonistki.
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: Olsztyn
Imię: Myszoon
Świat: Candia
|
![]() Ja mam jeszcze wojewodzki konkurs z ang w maju więc jak bede laureatem (1sza 20stka) to automatycznie 200pkt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
Cos Ci sie chyba pomylilo. Jezeli bedziesz laureatem to masz wolny wstep do szkól. To wcale nie oznacza ze masz "automatycznie" 200 pkt. Edit: Czyli co, zmienily sie zasady? Ostatnio edytowany przez Adamsik - 25-04-2008 o 17:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Łódź
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
|
![]() @2up
Mylisz się, ma ,,automatycznie" 200 pkt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, coś mi się tak nie wydaje. Brat kolegi, który został laureatem z geografii (2004 rok) poszedł do liceum w Gdyni, ale jednak nie miał tych 200 pkt. Dostał on max. ilość punktów z testu mat-przyr + chyba 10 punktów za dojście do tego etapu. Z części humanistycznej był oceniany jak wszyscy, a na maxa nie napisał, więc w przypadku kolegi raczej będzie tak samo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: Olsztyn
Imię: Myszoon
Świat: Candia
|
![]() W sumie nie ma roznicy czy BĘDZIE te 200pkt czy NIE, skoro i tak pójdę gdzie kcem : o
Dobra, nie dają 200pkt, ale co z tego; 2. Z rozporządzenia MENiS z dnia 20 lutego 2004 r. w sprawie warunków i trybu przyjmowania uczniów do publicznych przedszkoli i szkół oraz przechodzenia z jednych typów szkół do innych (Dz. U. Nr 26 poz. 232, § 8 ust. 8, ) wynika, że: laureaci konkursów o zasięgu wojewódzkim i ponadwojewódzkim, których program obejmuje w całości lub poszerza treści podstawy programowej co najmniej jednego przedmiotu, przyjmowani są do wybranej szkoły ponadgimnazjalnej niezależnie od kryteriów przyjętych w statucie szkoły. Ostatnio edytowany przez Myszun - 25-04-2008 o 20:35. |
![]() |
![]() |