![]() |
#361 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Okenosix
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 20
|
![]() Cytuj:
buehehehehe to bylo dobre ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#362 |
Guest
|
![]() Dragoholikus:
Killed at Level 117 by Tetra Striker and by Przemo Ent Anarchos: Killed at Level 88 by Xaviour and by Przemo Ent |
![]() |
#363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ja sie nigdy do swe nie przylacze u***ali mnie 3 razy ........
|
![]() |
![]() |
#364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Daleko
Poziom mag.: 8
|
![]() To swe do nich sie przylaczylo -.-
|
![]() |
![]() |
#365 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 89
![]() |
![]() Fragi z dzisiaj:
Drazharm Dec 02 2005, 16:47:08 CET Killed at Level 142 by Cors Ent and by Nosso Mc'Furry Dragoholikus Dec 02 2005, 14:15:02 CET Killed at Level 117 by Tetra Striker and by Przemo Ent Zuremi Dec 02 2005, 16:47:26 CET Killed at Level 115 by Cors Ent and by Mistrz Marionetek Gammbler Dec 02 2005, 15:44:23 CET Killed at Level 66 by Xaviour and by Cozmetic Jonez Anarchos Dec 02 2005, 14:17:43 CET Killed at Level 88 by Xaviour and by Przemo Ent Adi Gotti Dec 02 2005, 16:47:48 CET Killed at Level 127 by Hawek and by Asari Ake Dec 02 2005, 16:34:46 CET Killed at Level 79 by Nitros Thunderfist and by Przemo Ent |
![]() |
![]() |
#366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława
Stan: Zbanowany
Imię: Nosso Mc'Furry
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() http://rapidshare.de/files/8493249/Draz_pwned.JPG.html
Hail and kill A tak btw to ma ktos filmik z tej wojny?;o Ładnie popadali hehe mial byc trap a wyszlo inaczej ja tylko bieglem za wszytkimi a tu bah i Draz padl i zaraz potem Adi. I tak ma byc ! Azura wkoncu wyjdzie na dobra droge ![]()
![]() |
#367 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() skasujcie cos mi sie z forum rypalo
Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 02-12-2005 o 17:52. |
![]() |
![]() |
#368 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Sprostowanie dla all czlonkow SF którzy myślą że płaciłem Drazowi. NIE ZROBIŁEM TEGO !!!!! Draz dał mi czas do Niedzieli, nie grałem aż do dziś i gdy zobaczyłem co sie wydażyło pierwsze co pomyślałem to "pier**** nie płace drazowi". Mam honor i gdybym zeczywiscie mu zapłacił to niewybraniał bym się jak 5 latek który ukradł koledze grabki i mówił że tego nei zrobiłem
18:10 Cors Ent: pisales na forum ze placiles 20k drazowi- wiec dla rownwoagi masz teraz 20k do zaplacenia sf Nic takiego nie pisałem, przestudjuj dokładniej moje posty Cors. ehhh jak wracam po przerwie w grze, ciesze sie ze nie bede placic i mi wyjezdza ktos z takim tekstem to dostaje kur*icy |
![]() |
![]() |
#369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Gratuluje nowych fragow.
Jesli chodzi o filmy:http://tibicams.tibianetwork.net/en/...arch/1/5/0/7/0 Nie ma tu niestety filmu ze smiercia Drazharma. Sf zaczelo pokazywac pazury. ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() drazharm od dawna wazyl sobie piwa,teraz musi je wypic i przypuszczam ze go to aboli,dostanie neizlej czkawki i mam nadzieje ze sf raz na zawsze skonczy z nim,od zawsze byl kanciarzem,zlodziejem i pa,szkoda mi tylko 2-3 osob z wanted ale coz bedac z...... trzeba sie liczyc z konsekwencjami
haotaru tamoe
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
#371 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() drazharm od dawna wazyl sobie piwa,teraz musi je wypic i przypuszczam ze go to aboli,dostanie neizlej czkawki i mam nadzieje ze sf raz na zawsze skonczy z nim,od zawsze byl kanciarzem,zlodziejem i pa,szkoda mi tylko 2-3 osob z wanted ale coz bedac z...... trzeba sie liczyc z konsekwencjami
haotaru tamoe
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
#372 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Ktos jeszcze ma watpliwosci co do tego kto jest lepszy na tej wojnie?
16:49 Warning! The murder of Drazharm was not justified. 16:51 Warning! The murder of Zuremi was not justified. Dzisiejszy dzien nazwałem "Zemsta Entów" 3 fargi Przema, 2 moje good luck Wanted - zycze szczescia bedzie wam potrzebne |
![]() |
![]() |
#374 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#376 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#377 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Wiesz na czym polega wojna? WSZYSTKIE CHWYTY DOZWOLONE. Draz SAM sie wpakowal w ta wojne. Kiedy byla wojna Wanted, DoF i SF vs MK to nie plakales, ze ludzi z Mort Kell mniej i niech sie dueluja bo "Wanted jest wiecej", tylko jak Draz zaczal dostawac po tylku to trzeba go bronic. Nie podobaja Ci sie przyjaciele ze Szwecji? To wyp********.. o przepraszam, odejdz z serwera i nie placz nam na forum jak to dobrze bylo za panowania Wanted bo malo kto chce tego sluchac. Azura za panowania Wanted bylo duzo lepsza DLA CIEBIE. Mi sie podoba taka zamiana ról. A jak tak bardzo ci sie nie podoba to, ze El Drazito razem z kolegami dostaje po tylku to dojdz do Wanted Academy i moze nawet zobaczysz kogos z SF na ekranie zanim paniesz :> |
|
![]() |
![]() |
#378 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Poznań
Imię: Pollbull
Profesja: Elite Knight
Poziom: 121
Skille: 91-85
Poziom mag.: 7
|
![]() El Drazito say:
~"wanted tu bylo, jest i bedzie... zabijac swoich wrogow. powodzenia z `wywalaniem mnie z servera` noobku. czas pokaze ile jestes wart."~ Nic dodac, nic ujac... Cos mi tam z cytatem nie wyszlo sry... Ostatnio edytowany przez Polli~ - 02-12-2005 o 22:13. |
![]() |
![]() |
#379 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin City
|
![]() Zycze powodzenia all...mam kilku kumpli to obu stronach...ja odchodze na new serva..
Pozdro Poll~~ ![]() Takie jest zycie, Taka jest wojna, Tylko nie kminie niektorych tekstow np przy deadzie draga "ale zdechl pies" troche szacunku Ostatnio edytowany przez kruchy - 02-12-2005 o 22:37. |
![]() |
![]() |
#380 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 40
Skille: 77/76
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ja sie nie opowiadam po zadnej ze stron ale juz zauwazylem roznice w zachowaniu szwedow, wlasnie sobie stalem przed dp w Thais i zaczelo mnie dwoch okladac... Rozpuscili sie troche przez ta sytuacje... Przed wojna tak nie bylo ale coz zostaje niz nabic lvl i skille i odplacic i tym samym lecz watpie zeby mi sie to udalo jezeli ci przejma serwer.... smutne ale prawdziwe... PZDR i powodzenia wszystkim. |
||
![]() |