![]() |
#361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Stan: Rookstayer
Imię: Rookmaster Arcania
Świat: Arcania
Poziom: 13
Skille: 17/20
|
![]() A mnie najbardziej jak sobie z ghuli wracam wchodze do sklepu
loot sprzedaje a kots fire field w drzwi rzuca i nie mozna wyjsc trzeba z 20 min czekac a tak by sie zrobiło kilka% |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A mi ktoś rzucił przy wyjściu z depo.Wchodzę po drabince i BUCH!! w ogień.A że wtedy miałem słaby lvl to się modliłem żeby mnie nie zabił ogień
![]() ![]()
![]() |
#363 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() A mnie wkurza wiara która poza Tibią nie widzi świata.
A potem mówią że młodzież to tylko komp ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Stalówka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Magiczny Jan
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 9
Poziom mag.: 1
|
![]() mnie wkurza ze za kazdym razem kiedy sie kogos przypadkowo zaatakuje to masz biala czche i cie gonia gupie
![]() i to ze kiedy na Rooku chcialem wyjsc z kanalu to jakis kolo chowal kladke do wyjscia i ze zeby isc na fajowe wyspy trzeba placic niech platne konta diabli wezma rownosc i koniec Ostatnio edytowany przez Jory Vikarth - 20-04-2006 o 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2006
|
![]() A mnie denerwuje jak sprzedaje bełty a ktoś się pyta co to za pałeczki do po co one lub plx uh raczej nikt na noba nie da uh co najwyżej ih czesto daje ale trudno trzeba pomagac ludziom ale jak koles stoi przed dp robi se skul a po kilku sekundach prosi o uh a po cwili patrze a on na rook.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Tu i tam :P
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cabal Executioner
Profesja: Elite Knight
Gildia: Avis
Świat: Morgana
Poziom: 147
Skille: 95/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Mnie najbardziej denerwuje jak podczas skilowania wbije do mnie jakiś low lvl (8-20) i zaczyna mi truć rzeczami typu "your skils?", "can i train with you?", a najbardziej denerwuje sie jak mi ktos wparuje usłyszy odemnie "leave" lub "go away", a ten nadal stoi i po pewnym czasie zabija mi slimy. Takiego już nic nie uratuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Polska/Kraków
Imię: Druvid
Świat: Guardia
Poziom: 22
Skille: 15/20
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() wkurzaja mnie thieftowe noobki polskie ktore specjalizuja sie w ubijaniu mojich potworkow i zakaszaniu loota oraz glupiemu sluwku buhahaha ktore mnie najbardziej wnerwia
czy wy macie to samo? odp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Polska/Kraków
Imię: Druvid
Świat: Guardia
Poziom: 22
Skille: 15/20
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() jeszcze denerwujom mnie nooby ktore zamulaja w sklepie juz powiem o co chodzi np. gostek caly czas mowi hi hi hi hi... itd.albo stojom i chca sprzedac itemy ktorych nie maja i tak przez pol godziny w sklepie czy to nie lole a moze nooby?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Morphio
Profesja: Paladin
Gildia: Wezmie mnie ktos?
Świat: Xerena
Poziom: 16
Skille: 55/42
Poziom mag.: 7
|
![]() Wszystko pokolei :>
1. nOOby example: Ja: mam lagi Noob: daj mi troche pls or Fri Itenz pls 2. Pa example: Kolo wszedl do najlepszej gildii i wozi sie jakby byl 1000lvl 3. Pk example: Wyszeldes z rooka idziesz do dp i idziesz sobie szukac przygod(na torlle) i nagle ktoś z czaszka Cie goni, mozna dostac przy tym ataku serca 4. Pk save serv To najbardziej mnie denerwuje, gdyz newbie( nie noob) nie zawsze wie o co w tym chodzi i ze moze sie wyglowac. Czasami taki newbie ejst nawet na 20 lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2005
Lokacja: WWA
![]() |
![]() Mnie nic tak nie wkurza jak ogromne straty przy dedzie(skils,mlvl eq mniej wazne bo jest aol)nooby swoja drogą ale ded to strata wielu godzin trenigu zwłaszcza na h lvlu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Rookstayer
Imię: Neuroactive
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Guards of Kyra
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
![]() |
![]() Wnerwia mnie Głupi noob ubrany w outfit faccowego knighta na dodatek na rooku.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Guest
|
![]() Hmmm oszywiście mnie wkórzają nOOby , na serwerach non pvp zabierają ci potworki a na pvp pk ( przez co nie polecam PVP
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Guest
|
![]() Hehe Ja tez musze pwiedziec ze nielubie noobów ale jak zalpe jakiegos odrazu go dedam albo mi placi kase
![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Żory => Osiny ;D
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tukan pogromca sebka
Profesja: Knight
Gildia: Theos
Świat: Samera
Poziom: 74
Skille: 86/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Mnie najbardziej wkurza taie cosik: You are exhausted. :/ niemozna szybko czarów wpisywać ani szybko walic z sd :/niektórzy daja rune pod siebie i wala w potworka (naprzyklad na ots) a na rl tibii sie tak nieda bo jest exhausted :/
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2006
Lokacja: veno xD
Imię: MoTz
Profesja: Knight
Gildia: Apocalypticans
Świat: CeLeSTa
Poziom: 47
Skille: 74/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Mnie najbardzie wkurza to ze gdy sobie trenuje jaki nOObek zabija mi potwory
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() Noob oznacza tez kto kradnie zabija bez celu i zabija sumony
zebyscie wiedzieli na przyszlosc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() mnie głownie denerwuja nooby ktorym piszesz "leave please" (byles 1 na expowisku) a on cie ignoruje... lub taki co lazi za taba myslac ze mu pomagasz i zabija ci potworki.... albo taki co mu kiedys pomogłeś, ale gdy ty jestes w potrzebie ty go g*** obchodzisz.... (choc to ostatnie nie powinno sie zaliczac do n00bow tylko do Chamow :/)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@Topic Najbardziej mnie denerwuje jak pisze do mnie 20 osob naraz podczas expa, ale naszczescie jest opcja Ignore ![]()
![]() |
![]() |
#379 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: 10
Skille: 31/34
Poziom mag.: 4
|
![]() NAJGORSZA ZAKAŁA TIBII DO NIOOOBY!!!
LUDZIE TAKI NIOOB JEST GORSZY OD PK (SZCZCZEGÓLNIE SZWED CZY BR) Przez przypadek miałem pk bo jak waliłem w innego pk to użyłem gfb i przpadkiem walnąłem w kogoś, to jakiść pie****** nioob(szwed) zaczął w mnie napieprzać z snakebite roda(słaba rożczka ale ciul ) troche bierze. oczywiści manny nie miałem mówie mu że nie jestem pk a ten nic. Dalej ładuje. Wszyscy dookoła mówią no kill a ten h** nawet nie reaguje. Oczywiście dedłem i cały dzień skilowania na nic i pół lvl mniej. Potem jak wyszłem ze świątyni zacząłem go gonić i przyłączyło się coś z 10 osób ale i tak uciekł chyba na Folde. Teraz jest hunted ![]() LUDZIE UWAŻAJCIE NA NIOOBÓW (i nie dawajcie im eq) PS: Jakby sie kto pytał po co knightowi manna to ja grałem druidem wtedy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Użytkownik Forum
|
![]() W TIBI: Mnie na moim swiecie wnerwial taki gosciu (sprzedal chara [kilka razy przechodzil z rak do rak)]), co zabieral wszystko, co widzial! Robilem nawet proby z pustym bagiem (niby taki loot) to tez zabieral i uciekal z nim jak najdalej, a zabic takiego klienta nie moglem, bo non-pvp