Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 27-07-2006, 18:33   #361
Igragorn
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 01 2006

Imię: Igragorn
Profesja: Elite Knight
Gildia: Wanted
Świat: Azura
Poziom: 115
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos
Brawo za rozbudowana wypowiedz, widze ze Draz celowo dobiera tak inteligentne i wygadane osoby jak ty i Drago na "Slayerow"
Chcesz pokonwersowac? Zapraszam na priv -.-
Igragorn jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-07-2006, 18:47   #362
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
Domyślny

Yawi, czyli rozumiem ze namawiasz nas do zbiorowej ucieczki od draza ? I co mamy zrobic, pojsc do DoF ? Albo byc "nuetral" i napewno nic nam nie bedzie grozilo ?
Jestes naprawde zalosny
tajemniczy111 jest offline  
stary 27-07-2006, 21:45   #363
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
Yawi, czyli rozumiem ze namawiasz nas do zbiorowej ucieczki od draza ? I co mamy zrobic, pojsc do DoF ? Albo byc "nuetral" i napewno nic nam nie bedzie grozilo ?
Jestes naprawde zalosny
Mysle ze to byloby rozsadniejsze od twojego wczorajszego log in'u na sir kiksa i logouta szybko w trakcie walki. A potem Ander'soni says : pisz na tego chara. Jestes naprawde zalosny.
wr00n jest offline  
stary 27-07-2006, 22:10   #364
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

@up logout to dobre wyjscie wczoraj wanted i no remorse zablysneli z tego a jeszcze kilka dni temu draz mi mowil ze z urbem i mina moga zabic calego dofa jak widac mylil sie i to bardzo

@urbexx a co do twojego zachowania sie wczoraj (gdzie jest twardy adam ktorego znalem z wanted ?)
stary 27-07-2006, 22:46   #365
Talib
Użytkownik Forum

Talib's Avatar

Data dołączenia: 13 07 2006

Domyślny

Urbexx to chyba jedyna osoba z wanted ,ktora szanuje... Gdybyscie go zabili ,to bym jedynie jego zalowal ;/.
stary 27-07-2006, 23:27   #366
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saxe
@Yavimava
Pretensje o to ze Draz bije neutralnego kolesia co jest twoim kolegom, a DoF niby co robi? Na filmiku widac probe (bardzo nieudaczna zreszta) trapniecia i zabicia 41 master sorcka. Czyzby Sathanowi zabraklo na manasy? Tak samo napisalem na forum tibii.com ze scigam kolesia co zabil Eve a na to Nosso zablysnal intelektem "Co mi zrobisz jak ja zabije? Hunted forever?" i co to niby jest jak nie neutralna osoba? Zreszta na servie gdyby DoF rzadzil to i tak nie bylo by sensu grac, bo nawet potraficie przyjac najgorsze menty w wasze szeregi tylko po to by miec wieksze szanse na wygrana. Jak to powiedzial pewien czlonek DoFu:

"albo nie widziales mnie i moich dawnych kolegow z wanted
Pa bylo, bedzie i nazawsze bedzie stalym elementem gry
rundka na okolo kazz i masz na caly dzien expa ;D

Tylko nie kazdemu sie podoba krojenie armorow a na takim swiecie jak azura niestety PA (podrzodkiewka jest super Armor) to dobry sposob na kase

Jesli komus sie nie podoba PA to NONPVP i dogoncie Cachero ;D"

Jak DoF ma sie zamienic w gildie promujaca PA to dziekuje bardzo za taka k**** gre.
Saxe, ten 40+ ms rzucał mi MWalle pod nogi aby Minavand spierdolił, więc brał udział w walce.
Retired.
zeus1985 jest offline  
stary 27-07-2006, 23:29   #367
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Domyślny

@wron
A ty bys pewnie walczyl.
@shanoz
A co mialem zrobic ? Wolalem was poblokowac noob charami. Zreszta nie gadaj ze dupe grzalem w pz, bo calymi dniami to wy grzejacie w pz`tach albo na ventrillo.
stary 27-07-2006, 23:34   #368
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TSmaster
uhm, tydzien temu byles w wanted -.- , piszac cos takiego opisujesz rowniez siebie n/c
Lol? Spytaj się ludzi z WANTED kiedy ostatnio byłem w ich guildii i się dowiesz, więc nie pie**** głupot ok?

W WANTED już nie jestem od ponad 3 miesięcy.

@Sir Kiks
Właśnie trafiłeś na moją Vip Liste. Gz.
Retired.

Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 27-07-2006 o 23:36.
zeus1985 jest offline  
stary 27-07-2006, 23:56   #369
Sathan Bell
Użytkownik Forum

Sathan Bell's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW

Świat: Azura War
Poziom: 666
Domyślny

Cytuj:
Wiedzialem ze padnie takie pytanie dlatego odpowiedz mialem juz uszykowana. Wiem, pisales juz wczesniej ze w DoF nie jestes z jakiegos tam powodu, aczkolwiek pomagasz im czyli jestes ze tak to ujme ich aliantem. Co prawda nie odczulem na wlasnej skorze (a raczej moich znajomych) PA z twojej strony lecz Sathan Bell ktory jak najbardziej jest czlonkiem gildii Defenders of Fangorn scigal mojego znajomego za to ze ten nie chcial kupic Bohow.
Mozliwe ze bycie w DoF wyklucza jakiekolwiek PA ale sadze ze DoF w przyszlosci by nie tepil swoich niedawnych sojusznikow za PA na noobkach. Niewiem jakie macie plany co do Azury ale jesli by udalo wam sie wygrac wojne i jesli byscie chcieli tu grac (mowa o tobie i Sathanie) to sadze iz sposob zarabiania na zycie pozostanie ten sam co nie tak dawno.
Jest jeszcze jedna osoba w DoF ktorej nie potrafie zniesc. Jest to kochana i ubustwiana, piekna i jakze blyskotliwa Sandra Magnus. Pewnie czlonkowie DoF pamietaja maly incydent ktory sie wydarzyl za czasow jak nalezalem do tejze spolecznosci. Mowa tu o Ladybirdy ktora powiedziala na forum zaledwie prawde, nic co by moglo kogos urazic (gdyz jak wiadomo obrazliwe posty mozna zglosic i ukarac banem winowajce) a Sandra Magnus (ktora nawet lubilem gdyby nie to ze dzieli swe konto z jakims palantem [Sagattim] ktory zapewne nie zna w 100% tych samych ludzi co Sandra) zazadala za wyglaszanie swego jakze subiektywnego zdania na pewien temat na forum, bagatella 100k odszkodowania. Przeciez dla 60 lvla knighta jest to jak splunac!
Wlasnie dlatego nigdy ta postac nie bedzie darzona przeze mnie szacunkiem. Moze wydawac fortune na gra (ale jakze przyjemna), moze sobie shareowac jesli nie psuje jej to radosci z gry, ale tej jednej rzeczy jej nigdy nie wybacze.

A i prosze przestac glosic bledne opinie o tym ze WSZYSTCY w Wanted boja sie Draza badz sa jego dupolizami. Ogolnie na servie jest niewiele osob na ktorych naprawde mi zalezy. Najblizsi znajomi tacy jak Eve czy Lilith, moze i nawet nubkowaty Malkolm. Wczesniej takze czlowiek ktorego myslalem ze znam (Anim) albo czlowiek ktorego sam Draz mnie nie zmusi abym udezyl w wojnie (Tegax) niestety w jego sprawie chyba nie jestem w stanie w jakikolwiek sposob pomoc. Jest takze kilka osob w Wanted ktorych darze pewnym szacunkiem (np. Citek badz jedyny rozsadny czlowiek z Elblaga - Anarchos) i zapewne tylko dla nich jestem w Wanted gdyz sam przyznalem jakis czas temu iz gildie zmieniam glownie z powodu znajomych a po co pozostawac w gildii gdzie sie nie ma znajomych i ludzie nawzajem sobie nie ufaja. Draz jesli to czytasz to wiesz co mam na mysli... lecz wbrew pozorom jestem czlowiekiem honoru.
Hym Hym Mysl omnie jak chcesz ja jestem na wojnie wojna jest okrotna tu nie chodzi o to zeby byc tu chodzi o to zeby przetrwac taki jest system i nic tego nie zmieni. Dopuki bende w niej uczestniczyl bende trzymal sie systemu... jestem poprostu do tego zmuszony.

Pozdro by Sathan
stary 28-07-2006, 00:27   #370
Miter Furax
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Koszalin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 136
Skille: 92/69
Poziom mag.: 22
Domyślny

Ah... brak slowtroszke...

bylo milo ale sie skonczylo...

Wanted pada a DoF rosnie w sile...

po takich akcjach jak dzis draz odejbal to do Wanted nie dojda osoby ale do DoF Aleksy pomysl czasami<hahaha>

Zal.pl wita
Miter Furax jest offline  
stary 28-07-2006, 01:14   #371
Talib
Użytkownik Forum

Talib's Avatar

Data dołączenia: 13 07 2006

Domyślny

Hmm..Boje sie tylko jednego. Jakby DoF wygralo czy nie robili by PA i czy by dalo sie grac na azurze? Moje watpliwosci zaczynaja sie poglebiac ,kiedy juz Sandra zaczela huntowac kolesia za (protected by Drazharm)... Czas pokaze
stary 28-07-2006, 02:02   #372
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Domyślny

Zawsze znajda sie przeciwnicy danej gildi, ktora rzadzi na servie. Wiec jak wygra DoF, powstana nowe posty z zalami ze jak bylo wanted to bylo lepiej... i tak w kolko. Ale spokojna wasza narazie sa wakacje i trza sie cieszyc wolnoscia od szkol.
@Yawi
Przykro mi na mojej vip liscie nei ma miejsca dla ludzi takich jak ty. <== To nie byl komplement.
stary 28-07-2006, 02:03   #373
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@wron
A ty bys pewnie walczyl.
@shanoz
A co mialem zrobic ? Wolalem was poblokowac noob charami. Zreszta nie gadaj ze dupe grzalem w pz, bo calymi dniami to wy grzejacie w pz`tach albo na ventrillo.

Oczywisice ze bym walczyl i juz nawet dalem tego przyklad. Jak byla wojna z no remorse to po zabiciu marshalla jak ziomeck'a gonila 4 typow z NR wszedlem trapa zeby sie tam uhac razem z nim i cos pokombinowac mimo ze wiedzialem ze jest to trudna sytuacja i nie mialem locka i moglem wejsc do dp. Jak dzownilem po wiecej ludzi to dostalem ue i padlem , trudno. Jak 6 typow z no remorse szalalo w edron a ja bylem tylko z gotonem to ja wyszedlem zrobilem sobie locka i sie z nimi ganialem po murach. A ty? Ty to bys tylko siedzial w pz. Jak byles w mojej gildi z ktorej oprocz Sir Siera, Dhoraso , mego brata , wertexxa , axu~ oraz gotona i Manu Inverse i Dudy byly same tchorze to ani razu cie nie widzialem na polu bitwy. Tylko raz opowiadales jak to niby tam kogos solo lales na pohu. Nawet ziomeck ktory kiedys dawal log outa jak widzial skulla znalazl w sobie troche odwagi i poszedl z nami na 1 akcje. Wielki forumowy wojownik Sir Kiks zywa legenda, pogromca Nossa.

Zapomnialem o tylu lojalnych osobach sry jezeli o kims jescze zapomnialem.

Ostatnio edytowany przez wr00n - 28-07-2006 o 02:39.
wr00n jest offline  
stary 28-07-2006, 02:18   #374
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Domyślny

Wron jak zauwazyles nie pisze do Ciebie, wiec sie nei wpier***.
eheh przylizalem Ci dupe tylko po to aby miec pacca za 70 k a reszta zlalem w tej gildi. Nie wiem tylko po co ziomek pchal sie za Toba, bo ja juz przywyklem ze zawsze robisz problemy i zalatwiasz huntow kolegom.
I to tyle co chce Ci napisac i wiecej na zaden twoj post nie odpowiem. Jezeli lubisz oglaszac publicznie swoje uczucua to wstap do programu "Rozmowy w toku" albo "Sprawa reportera".
Odezwal sie ten co nei czyta ani nic nie pisze na forum.
stary 28-07-2006, 02:26   #375
Mebius
Użytkownik Forum

Mebius's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Mebi
Poziom: 124
Skille: 91/87
Mebius ma numer GG 1806166
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Talib
Hmm..Boje sie tylko jednego. Jakby DoF wygralo czy nie robili by PA i czy by dalo sie grac na azurze? Moje watpliwosci zaczynaja sie poglebiac ,kiedy juz Sandra zaczela huntowac kolesia za (protected by Drazharm)... Czas pokaze
draz nie ma przyjaciol wiec prota u niego mozesz zalatwic se placac mu lub robiac runki
tak czy siak support wroga jest wystarczajacym powodem
Mebius jest offline  
stary 28-07-2006, 02:35   #376
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Wron jak zauwazyles nie pisze do Ciebie, wiec sie nei wpier***.
W moim poscie byl cytat posta w ktorym mowiles ze ja na pewno bym walczyl , wiec sie do niego odwolalem. Twoja glupota mnie dobija. Moze powinnies zaczac zarzywac kwas glutaminowy , chyba by pomoglo na twoje problemy z glowa.

Cytuj:
eheh przylizalem Ci dupe tylko po to aby miec pacca za 70 k a reszta zlalem w tej gildi.
No tak w sumie nie potrzebnie mowilem ziomowi zeby tobie sprzedal po cenie jak dla mnie. Powinniem byl sie domyslic ze jestes jak taka typiara co stoi rozebrana do pasa na obwodnicy i lapie samochody. Ty tak jak ona zrobisz wszystko dla pieniedzy tyle ze w tibi... No coz ale tak to jest jak sie jest lazęgą i nie potrafi sie zarobic na pacca za 100k .

Cytuj:
Nie wiem tylko po co ziomek pchal sie za Toba, bo ja juz przywyklem ze zawsze robisz problemy i zalatwiasz huntow kolegom.
Ziomeck pchal sie bo ma honor. Jest to pojecie ktorego w ogole nie znasz wiec lepiej sprawdz w slowniku, moze sie czegos nauczysz. Jakos to ja a nie ty bieglem pomoc dudzie jak go lal grimm. O wlasnie zapomnialem o nim jak pisalem kto w gildi nie byl tchorzem wiec teraz za to przeprosiny duda... Moze i ja zalatwiam hunty ale ja rowniez pomagam kolegom a nie mam ich w dupie.

Cytuj:
I to tyle co chce Ci napisac i wiecej na zaden twoj post nie odpowiem. Jezeli lubisz oglaszac publicznie swoje uczucua to wstap do programu "Rozmowy w toku" albo "Sprawa reportera".
Odezwal sie ten co nei czyta ani nic nie pisze na forum.
Muahahhahahahahah . Jedyne uczucie jakie wyrazam na tym forum to pusty smiech ktory mnie ogarnia jak czytam twoje arcyimbecylowskie posty. A i ja tez wypowiadam sie na tym forum ale w tej wojnie nie biore udzialu wiec nie jestem waleczny tylko na forum. Ja juz w swojej wojnie walczylem jednym z jej skutkow jest moja absencja na azurze. Dobra mam nadzieje ze juz ci udowodnilem jak bardzo powyzsza wypowiedz byla nie przemyslana i moze w koncu cos do ciebie dotrze.

@ zeus lepiej dodaj sobie do vip Ander'soni ,bo tym swoim n00b charem to on moze wyjdzie z pz a sir kiks bedzie tam siedzial az po kres tibi, to chociaz mu n00ba sfragujesz.

Ostatnio edytowany przez wr00n - 28-07-2006 o 03:53.
wr00n jest offline  
stary 28-07-2006, 09:30   #377
Saxe
Użytkownik Forum

Saxe's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
Saxe ma numer GG 7826353
Domyślny

@Azureus
Wczoraj forum nie chcialo pokazac mojego ostatniego posta. Aby odpowiedziec na swoje pytanie przeczytaj go. A i sam tez mam jedno pytanie. Nie lubisz Draza, narzekasz na PA, a sam chowasz sie jak taki niobek w gildii sojuszniczej. Moze do DoF bys poszedl, co?

@Shanoz
Tak pamietam jak zostalo wydane rozporzadzenie iz nalezy robic PA aby zarobic na wojne. Ale jako DoF zawsze mozna zarabiac ganiajac tych co PA robia badz pekuja (a wciaz sa setki takich).

@Bakus
Siemano, dawno cos cie nie widzialem ;* Celesta? O.o

@Yavimava
40 ms rzucal m walle tak samo jak 20 innych kolesi ktorzy was blokowali albo 19 knight ktory wam rozwalil blokade na moscie. Why ich nie biliscie? Szkoda UJ?

@Sathan
W wojnie mozesz brac udzial jak najbardziej a wiadomo tez ze na wojne potrzebne sa fundusze. Ok, nic do tego niemam. Aczkolwiek jak bylo powiedziane ze PA mozna robic ale nie na znajomych ludzi z gildii to ty prawie jak na zlosc to robiles
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld
13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku
Saxe jest offline  
stary 28-07-2006, 10:46   #378
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@Azureus
Wczoraj forum nie chcialo pokazac mojego ostatniego posta. Aby odpowiedziec na swoje pytanie przeczytaj go. A i sam tez mam jedno pytanie. Nie lubisz Draza, narzekasz na PA, a sam chowasz sie jak taki niobek w gildii sojuszniczej. Moze do DoF bys poszedl, co?

@Shanoz
Tak pamietam jak zostalo wydane rozporzadzenie iz nalezy robic PA aby zarobic na wojne. Ale jako DoF zawsze mozna zarabiac ganiajac tych co PA robia badz pekuja (a wciaz sa setki takich).

@Bakus
Siemano, dawno cos cie nie widzialem ;* Celesta? O.o

@Yavimava
40 ms rzucal m walle tak samo jak 20 innych kolesi ktorzy was blokowali albo 19 knight ktory wam rozwalil blokade na moscie. Why ich nie biliscie? Szkoda UJ?

@Sathan
W wojnie mozesz brac udzial jak najbardziej a wiadomo tez ze na wojne potrzebne sa fundusze. Ok, nic do tego niemam. Aczkolwiek jak bylo powiedziane ze PA mozna robic ale nie na znajomych ludzi z gildii to ty prawie jak na zlosc to robiles
Jak nie? Jeżeli mieli tylko level wyższy niż 30 to lałem.
Retired.
zeus1985 jest offline  
stary 28-07-2006, 13:30   #379
Eldyn
Użytkownik Forum

Domyślny

Sir kiks kiedys mnie prosil zebym mu pomugl bo go zabije no remorse pamietam ten motyw jak rozpedzilem nobkow

a co do ganiania no remorse to nie ma sensu
stary 28-07-2006, 13:52   #380
Eldyn
Użytkownik Forum

Domyślny

@saxe ja wiem ze ty bys tych noobkow pozabijal pamietam z wanted jak zawsze sie zaliles ze nigdy nie mozesz zabic zadnego wiekszego lvla ;D

i nie namwiaj yavimavy zeby noobow zabijal bo to w niczym nam nie pomoze ;D

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania