|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#361 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Yawi, czyli rozumiem ze namawiasz nas do zbiorowej ucieczki od draza ? I co mamy zrobic, pojsc do DoF ? Albo byc "nuetral" i napewno nic nam nie bedzie grozilo ?
Jestes naprawde zalosny |
![]() |
![]() |
#363 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @up logout to dobre wyjscie wczoraj wanted i no remorse zablysneli z tego a jeszcze kilka dni temu draz mi mowil ze z urbem i mina moga zabic calego dofa jak widac mylil sie i to bardzo
![]() @urbexx a co do twojego zachowania sie wczoraj (gdzie jest twardy adam ktorego znalem z wanted ?)
#365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2006
|
![]() Urbexx to chyba jedyna osoba z wanted ,ktora szanuje... Gdybyscie go zabili ,to bym jedynie jego zalowal ;/.
#366 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
#367 |
Użytkownik Forum
|
![]() @wron
A ty bys pewnie walczyl. @shanoz A co mialem zrobic ? Wolalem was poblokowac noob charami. Zreszta nie gadaj ze dupe grzalem w pz, bo calymi dniami to wy grzejacie w pz`tach albo na ventrillo. |
![]() |
![]() |
#368 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
W WANTED już nie jestem od ponad 3 miesięcy. @Sir Kiks Właśnie trafiłeś na moją Vip Liste. Gz.
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 27-07-2006 o 23:36. |
|
![]() |
![]() |
#369 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW
Imię: Sathan Bell
Świat: Azura War
Poziom: 666
|
![]() Cytuj:
Pozdro by Sathan
![]() |
#370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Koszalin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cron Raven aka Miter
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 136
Skille: 92/69
Poziom mag.: 22
|
![]() Ah... brak slowtroszke...
bylo milo ale sie skonczylo... Wanted pada a DoF rosnie w sile... po takich akcjach jak dzis draz odejbal to do Wanted nie dojda osoby ale do DoF Aleksy pomysl czasami<hahaha> Zal.pl wita ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2006
|
![]() Hmm..Boje sie tylko jednego. Jakby DoF wygralo czy nie robili by PA i czy by dalo sie grac na azurze? Moje watpliwosci zaczynaja sie poglebiac ,kiedy juz Sandra zaczela huntowac kolesia za (protected by Drazharm)... Czas pokaze
#372 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zawsze znajda sie przeciwnicy danej gildi, ktora rzadzi na servie. Wiec jak wygra DoF, powstana nowe posty z zalami ze jak bylo wanted to bylo lepiej... i tak w kolko. Ale spokojna wasza narazie sa wakacje i trza sie cieszyc wolnoscia od szkol.
@Yawi Przykro mi na mojej vip liscie nei ma miejsca dla ludzi takich jak ty. <== To nie byl komplement. |
![]() |
![]() |
#373 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Oczywisice ze bym walczyl i juz nawet dalem tego przyklad. Jak byla wojna z no remorse to po zabiciu marshalla jak ziomeck'a gonila 4 typow z NR wszedlem trapa zeby sie tam uhac razem z nim i cos pokombinowac mimo ze wiedzialem ze jest to trudna sytuacja i nie mialem locka i moglem wejsc do dp. Jak dzownilem po wiecej ludzi to dostalem ue i padlem , trudno. Jak 6 typow z no remorse szalalo w edron a ja bylem tylko z gotonem to ja wyszedlem zrobilem sobie locka i sie z nimi ganialem po murach. A ty? Ty to bys tylko siedzial w pz. Jak byles w mojej gildi z ktorej oprocz Sir Siera, Dhoraso , mego brata , wertexxa , axu~ oraz gotona i Manu Inverse i Dudy byly same tchorze to ani razu cie nie widzialem na polu bitwy. Tylko raz opowiadales jak to niby tam kogos solo lales na pohu. Nawet ziomeck ktory kiedys dawal log outa jak widzial skulla znalazl w sobie troche odwagi i poszedl z nami na 1 akcje. Wielki forumowy wojownik Sir Kiks zywa legenda, pogromca Nossa. Zapomnialem o tylu lojalnych osobach sry jezeli o kims jescze zapomnialem. Ostatnio edytowany przez wr00n - 28-07-2006 o 02:39. |
|
![]() |
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wron jak zauwazyles nie pisze do Ciebie, wiec sie nei wpier***.
eheh przylizalem Ci dupe tylko po to aby miec pacca za 70 k a reszta zlalem w tej gildi. Nie wiem tylko po co ziomek pchal sie za Toba, bo ja juz przywyklem ze zawsze robisz problemy i zalatwiasz huntow kolegom. I to tyle co chce Ci napisac i wiecej na zaden twoj post nie odpowiem. Jezeli lubisz oglaszac publicznie swoje uczucua to wstap do programu "Rozmowy w toku" albo "Sprawa reportera". Odezwal sie ten co nei czyta ani nic nie pisze na forum. |
![]() |
![]() |
#375 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mebi
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 124
Skille: 91/87
![]() |
![]() Cytuj:
tak czy siak support wroga jest wystarczajacym powodem |
|
![]() |
![]() |
#376 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@ zeus lepiej dodaj sobie do vip Ander'soni ,bo tym swoim n00b charem to on moze wyjdzie z pz a sir kiks bedzie tam siedzial az po kres tibi, to chociaz mu n00ba sfragujesz. Ostatnio edytowany przez wr00n - 28-07-2006 o 03:53. |
||||
![]() |
![]() |
#377 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Saxeboze Ar'Sol
Profesja: Paladin
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() @Azureus
Wczoraj forum nie chcialo pokazac mojego ostatniego posta. Aby odpowiedziec na swoje pytanie przeczytaj go. A i sam tez mam jedno pytanie. Nie lubisz Draza, narzekasz na PA, a sam chowasz sie jak taki niobek w gildii sojuszniczej. Moze do DoF bys poszedl, co? @Shanoz Tak pamietam jak zostalo wydane rozporzadzenie iz nalezy robic PA aby zarobic na wojne. Ale jako DoF zawsze mozna zarabiac ganiajac tych co PA robia badz pekuja (a wciaz sa setki takich). @Bakus Siemano, dawno cos cie nie widzialem ;* Celesta? O.o @Yavimava 40 ms rzucal m walle tak samo jak 20 innych kolesi ktorzy was blokowali albo 19 knight ktory wam rozwalil blokade na moscie. Why ich nie biliscie? Szkoda UJ? @Sathan W wojnie mozesz brac udzial jak najbardziej a wiadomo tez ze na wojne potrzebne sa fundusze. Ok, nic do tego niemam. Aczkolwiek jak bylo powiedziane ze PA mozna robic ale nie na znajomych ludzi z gildii to ty prawie jak na zlosc to robiles ![]()
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld 13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku |
![]() |
![]() |
#378 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#379 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sir kiks kiedys mnie prosil zebym mu pomugl bo go zabije no remorse pamietam ten motyw jak rozpedzilem nobkow
a co do ganiania no remorse to nie ma sensu ![]()
#380 |
Użytkownik Forum
|
![]() @saxe ja wiem ze ty bys tych noobkow pozabijal pamietam z wanted jak zawsze sie zaliles ze nigdy nie mozesz zabic zadnego wiekszego lvla ;D
i nie namwiaj yavimavy zeby noobow zabijal bo to w niczym nam nie pomoze ;D