|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() A o co Ci kaman. Popisałeś się inteligencją nie ma co.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() ta grafika przedstawiona na filmiku nie oddaje ani klimatu, ani nawet grafiki tamtejszej tibii. ta grafika byla lepsza tylko film ja znaaaacznie pogarsza, co nie zmienia faktu ze niektorzy sie wypowiadaja jak moi koledzy z bloku:
-jak mozesz grac w ta tibie, jakies kurwa kwadraciki, zagraj w csa! jak juz ktos kiedys powiedzial: "dzieci wychowane na grafice" ;];]
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Stan: Niegrający
Imię: Undead Thornado
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
2 Dzisiaj nawet aktywowalem TE konto ale wypowiadalem sie na forum tibia.pl od okolo 2 lat, tylko ze mialem inne konto. 3 Ty tutaj zachowujesz sie jak noob, a nie ja. 4 I nadal uważam że ci, którzy nazywaja dziecmi neostrady tych ktorzy wypowiadaja sie od starej tibii powinni cos ze soba zrobic. (Teraz oczywiście sprobuje mnie zbluzgac... tak sadze ) ![]() Pozdro. Ostatnio edytowany przez Valariazz - 09-11-2006 o 18:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
Nie ma roznicy kiedy kto dołączył..ja gram w tibie od 13.05.03 a konto tutaj mam od xx.10.05 wiec co mam czuć się gorszy bo ktos wczesniej założyl konto? Niektórzy ludzie nie wchodzą na forum i swietnie grają w tibie...zeby taki np. Taif. założyl konto 09.11.06 i cos powiedzial to bys go zbesztal ze nic nie wie o tibii? ![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ma'jok
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nikt mnie nie chce :S
Świat: Unitera
Poziom: 45+
Skille: 74+/58+
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() No... Tylko ze ani na lvl ani na date dołączenia patrzeć sie nie opłaca bo później sie okazuje że koleś ma 180~lvl i jest debilem, albo ze ma konto od 2 lat i to samo ^.^, ja tam wole tibie za czasow 7.1, to i grafika byla calkiem niezla i klimat
![]() |
![]() |
![]() |