|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Avonasak
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 9
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Polski serwer jak naj bardziej !! poniewarz są korzyści z tego nie takie jak to że npc po polsku będą mówić ale takie:
1. mniej Lagów i płynniej bedzie chodziła gra 2. konto bankowe cipów w polsce i nie musimy kombinować z kartami albo pocztami tylko iziemy do bank mówim że chcemy wpłacić na to i to konto tylke i tyle i juz mamy pacc 3. polscy GMowie z którymi idzie sie dogadać na 100% |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Hehe, ale za to GM z innego kraju nie zrozumie polskich przekleństw - mniej banów jest i namelocków
![]() Re down: Wcale nie taki duży kłopot, jeżeli masz własny, wydajny serwer i nie masz co z nim zrobić. ![]() Ostatnio edytowany przez Descartes - 28-08-2004 o 15:36. |
![]() |
![]() |
#23 |
Fallen Angel
|
![]() To by nie było głupie.... Serwer po polsku tylko dla uzytkownikow tibia.pl Wcale bym nie płakał. Wsumie, czy CipSoft miał by coś przeciw gdybyśmy przetłuczali tibie i za ich pozwoleniem umieszcili ten sam plik tylko ze po polsku? Nic by przecież nie stracili... Z serwerem by było gorzej
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Muahahhaha
A ja sie poznalem ze to kit jeszcze przed tym jak to napisales. Wiesz jak ? Look: Dobo (127.0.0.1) Chyba nie moosze dalej tlumaczyc ... Chocia| nie wszyscy wiedza o co chodzi :P
#26 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
U is teh 1337 ;] Wiem o tym, ale jak zapewne widzisz, prawie nikt nie zwracal na to uwagi... mogłem to edytować, stoi to od strony OTServ*****... ale zapomniałem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: a czy to ważne?
![]() |
![]() OMG!!! zatklo mnie....jak mozesz to ludziom robić? najpierw nadzieja na normalne zycie(
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() No cóż, widać że Ci sie nudziło...
Bezsensowny temat, zastanawiam się po co on w ogóle został założny, najlepiej wykasować jak najszybciej. Na takich tematach to [najlepsze]forum o Tibii wiele traci... |
![]() |
![]() |
#29 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() czyzby to jakis nowy test server?
![]() ![]()
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: Wałbrzych
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Euthoria
Profesja: Druid
Świat: Thoria
Poziom: 24
Poziom mag.: 25
![]() ![]() |
![]() [quote=Olorion.;108604]
Cytuj:
i mam pomysl niech kazdy polak sie tak "ubierze" |
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() łaał, no co ty nie powiesz, co za oryginalny pomysł... tyle, że do puty polacy będą się zachowywać jak się zachowują, nie mam zamiaru się przyznawać do bycia polakiem w tibii...
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 12-03-2007 o 16:31. |
![]() |