![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() macie moze jakies filmiki gdzie niz~ pada!? np te z wojny?? jak ktos ma to prosze o wystawienie tu : D
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ravill Eagle
Świat: Candia
|
![]() Nizahe Inferno pewnie kicka złapał
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Arkadia
Stan: Początkujący
![]() |
![]() 15:41 Jedi Noreaga [28]: SELL NIZAHE INFERNOS BODY !
Film swietny |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ ta, to owns
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: Baranowice
Stan: Niegrający
Świat: Elysia
![]() |
![]() Ping-Pong... Ping-Pong... I tak dalej...
I co wy k**** wiecie o pingowaniu?? Jak dla mnie to jest 'pusty' frag. Bo co to za przyjemność zabić typa który nie może się bronić/leczyć/uciekać... Film oceniam na 7/10. Akcja z Inferno 0/10 nie no może dam 1/10...
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
widze że nie... Niz~~ to pe**ł i sku***el je**ny. Ciesze sie ze tak mu zrobili i ja chetnie poswiecil bym mojego hara zeby go w ten sposob zjechac do 20 lvl. I jestem przekonany ze swojego rs'a wbil na 15 lvl expaiących na larvach, czyli super czyste fragi nie?- moze sie myle moze wbil je na wojnie ale w to powątpiewam, wbil rs'a bo chcial zeby gadali jaki to on nie kozak. Nienawidze go za to ze tak cwaniaczy skur**syn, ze nigdy nie ma wolnych hrespów, demonow, hydr i tp bo Nizz~~ expi -.- albo jego kumple... kur*y je*ane. Ide zamowic hudry zeby z ziomami zaexpic cos i lotnac. Przychodze i sie pytam kiedy wolne a nizahe mnie klepie. hu*a nie boje sie stoj i pytam kolegow - oni ze za 5 godzin. No to ide z ziomkami za 5 h a ci nam klepy. i sie pytają po co przyszlismy, za tydzien moze wolne bedzie teraz my huncimy przyjdzcie za tydzien to moze cos dal was bedzie. Demon hunty slyszalem ze tak samo. Chodzi i cwaniaczy, jego ziomki go sluchją i przez to sie osmieszają bo on jeszcze nic dobrego im nie podpowiedzial. Za malo ludzi jest któzy sie buntują, all prawie sie boi... czego sie bac robimy ekipe i roka hu**wi 80% morgany go nienawidzi 10% nie lubi i 10% szanuje - powodznia Sa na morganie duze nawet lvl ale czy ktos cwaniaczy jak on? nie ku**a nie cwaniaczy ale w sumie co sie dziwic ile on ma lat na rl 13? no 13 chyba na rl go zlapac najebac i tyle... edytuje i przepraszam za błedy (dysleksja) Ostatnio edytowany przez Thor,hil,haw - 20-11-2006 o 16:23. |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Cytuj:
btw. to ze rsa wbil na 15lvlach... BUauhauhuHAUHAUAHha!!! chyba fragow z wojny nie widziales... ps. swoja nienawisc radze ci wyrazac w troche inny sposob |
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
spoko masz swoje zdanie szanuje to |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Sana Rapuzi
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 38
Skille: 75/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() dobry film.. i dobrze ze nizahe padl... dobrze mu tak
|
![]() |
![]() |
#30 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Do piachu z takimi ludźmi którzy jakieś hu*stwa na kompa wysyłają. W piz*u z wami!
Nie wiem jak jest na morganie i nei wiem co ten ziom robi, ale napewno takiego czegoś sie robićnie powinno acha i nie wątpie że każdy z takim lvl robił by takie same rzeczy a niektorzy nawet o wiele gorsze. Peace~~
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten s*****el wyzywał polakow od cip co nic nie potrafią i mowił ze nigdy go zaden Polak nie zabije... hahaaha noobiSh jebany ma teraz za swoje
![]() aha i dziwie sie polakowi który go broni... Ostatnio edytowany przez Thor,hil,haw - 22-11-2006 o 16:57. |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Śląsk
|
![]() Padł od własnej broni. Proste
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() on nie został "spingowany" wracał z demonów po uh , no bo tak jak kolega mówił on hunci i nie patrz na innych miał 0 uh ! zaden ping jak by miał pinga nie uzywał by exury -.-
|
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() O, znowu ty ;]
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Mateuszek
gówno prawda on sie z nimi bawił a nie wracał z hunta Niz nie jest głupi i nie lezie do noobków bez uh, exury użył 'lansując się' ze ich trap go nie rusza (ping po exurze?)
"Remember who I'm and what I did for you." Szukanie naprawdę nie boli ;-) Wkurza mnie to jak ktoś pisze każdy wyraz z dużej litery i myśli że jest fajny a nie jest -.^ ![]() 18:19 Shoot Draco [20]:whats the meaning of w8? 18:19 Frelynx Knight [50]: wait 18:19 Shoot Draco [20]: fast plix |
![]() |