Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 21-11-2006, 16:51   #21
Master Vilum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 08 2004

Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Świat: Titania
Poziom: 101
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez esdek Pokaż post
Za to twoje ,,legendarne" umiejętności w wypowiadaniu się stoją na niskim poziomie..

,,Utevo Gran Mas Vis" r0x..
I to mialo byc smieszne? To bylo smieszne z 2 miechy temu a teraz to jestes zalosnym gowniarzem bo wypowiadasz sie pod jakims name a nie prawdziwym podaj real name to wtedy pogadamy a no tak.......tacy jak ty mowia tylko pod ukryciem....
Master Vilum jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-11-2006, 17:27   #22
Martinesz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: EASTSIDERS

Stan: Zbanowany
Imię: Zbigniew~
Gildia: Sorrow
Świat: Pandoria
Poziom: 140
Poziom mag.: 72
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Carisha Pokaż post
czytać nie umiesz ?? sam napisałeś "Chodziło mi gdy działali jako Unit" jako Unit mieli bardzo dobre pvp.. po zatym baranie no i co z tego że ma 200 lvl?? jak jest 10 osób po 80 lvl + i mają go w trapie to kiedyś musi paść prawda??

aha Btw : dobrze że ty wszystko wiesz
lol, bez wątpienia ty, grając na non-pvp masz profesjonalne pvp i strasznie dużo wiesz o świecie na jakim gra yapan. nawet nie masz doświadczenia w wojnach, to nie wiem, po co wogóle tu się wypowiadasz... n/c

umiejętność zrobienia trapa to jest dopiero sztuka ^^ nie jest wcale tak łatwo, no, ale master CARISHA, wie wszystko, wie jakim jest masterem na non-pvp.

btw: myślę, że yapan o wiele więcej wie o Ciebie.
po 1sze gra na tym servie,
po 2gie np. każdy widział jak zeebee leciał na cave bocie <Ss na tibia.de> słuszność w tym, że unit uzywa(ł) botów.
po 3cie nie grasz na tym servie. tylko znasz historię z opowiadań i filmów.
stary 21-11-2006, 17:29   #23
kokos@
Użytkownik Forum

kokos@'s Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola

Stan: Na emeryturze
Profesja: Druid
kokos@ ma numer GG 4043610
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yapan Pokaż post
Sorry stary, paść na 200 lvlu od bandy 80 lvli, a paść na 80 lvlu od bandy 130+ lvli to jest co innego. Wogóle zabierz swoje zabawki i idź do innej piaskownicy bo gówno wiesz o mnie, o mojej gildii i naszym zgraniu. A jeżeli mówisz że każdy z nich miał/ma dobre pvp to jesteś bardzo daleko od prawdy. Unit to Gaura, bez Gaury nie będą mieli takiego zgrania ani organizacji. Ale niektórzy mają klapki na oczach
Mala sprawa nie mow do niej jak do facetaP bo to jest raczej kobiece iie ile razy trzeba to tlumaczyc?? Dobrze mowisz ubic Latuza to jest osiagniecie ale Vilum mylisz sie mowiac ze nic lvl nie daje!! daje bardzo duzo ale i tak bez pvp to gowno sie z tym lvl zrob i jesli sie umie wykorzystac ten lvl to wtedy nie jest juz tak lajtowo A co tdo tego ze Unita taki boski odpowiedz brzmi tak jak mowiles bez Gaura nie ma Unitu On nimi steruje jak pionkami w partii szachow a oni go słuchają i w tym jest ich sila ale Ostatnia wojna pokazala ze nie jest taki niepokonany
stary 21-11-2006, 17:59   #24
Torpedo
Użytkownik Forum

Torpedo's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp

Stan: Na Emeryturze
Imię: Torpeseq
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Martinesz Pokaż post
lol, bez wątpienia ty, grając na non-pvp masz profesjonalne pvp i strasznie dużo wiesz o świecie na jakim gra yapan. nawet nie masz doświadczenia w wojnach, to nie wiem, po co wogóle tu się wypowiadasz... n/c

umiejętność zrobienia trapa to jest dopiero sztuka ^^ nie jest wcale tak łatwo, no, ale master CARISHA, wie wszystko, wie jakim jest masterem na non-pvp.

po 2gie np. każdy widział jak zeebee leciał na cave bocie <Ss na tibia.de> słuszność w tym, że unit uzywa(ł) botów.
SKad mozesz wiedziec ze nie ma profesjonalnego pvp, ze nie ma doswiadczenia w wojnach??

Trapniecie kogos na cyclo nie jest wcale wielka sztuka wiec dziwie sie ze sie podniecasz tym lol wytarczy dobra organizacja i plan i zrobione a ze jak jakas chamara sie za kims rzuca to jest szansa ze sie to uda i w tym przypadklu wam wyszlo...

po 3. Taa ona zna historie unitu z opowiadan i filmow i co z tego?? Jest wielu takich ktorzy ci powiedza ze unit jest wielki bo o nim i jego akcjach slyszeli z wielu zrodel. Uwazasz to za powod by po kims jechac?? Ja tez sadze ze unit jest gildia znana, zgrana i wielka bo jednak potrafili sobie podporzadkowac ten serwer. I napewno mam odrobine szacunku wobec ich dokonan.
po 2.Kazdy widzial ze zeebe lecial na bocie ble ble ble a inni moze sa bez skazy??
po 1. Nie musi tu grac by miec swoje zdanie

In Memory of Morita De'Vrie
Torpedo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-11-2006, 18:14   #25
Smichael
Użytkownik Forum

Smichael's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.

Poziom: 1
Wyślij wiadomość przez ICQ do Smichael
Domyślny

w sumie kazdy ma swoja racje moze yapan ma dobre pvp nie powiedzial bym ze nie tyle ze smierc latuza heh na cyclo spojrz Arrow po 1 ue prawie hitnął floor wiec nie mow mi o tym ze lvl nie ma znaczenia.... a po 2 wiem napewno ze wiara w unicie lubi wyzwania i sie nie przejmuje jakas tam smiercia..
stary 21-11-2006, 18:24   #26
Master Vilum
Użytkownik Forum

Domyślny

Chcialem powiedziec ze lvl tak az duzo nie daje liczy sie raczej pvp to pomijajac Taifuna ktory nie musi miec pvp praktycznie...:> Ale kazdy jest do ubicia tak jak mowilem nie ma tak zwanych "Robocopow"
stary 21-11-2006, 19:31   #27
Carisha
Użytkownik Forum

Carisha's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2006

Świat: Celesta
Poziom: 100
Poziom mag.: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Martinesz Pokaż post

Martinesz a jak tobie idzie PK na Candi?? Po za tym skąd wiesz że nie grałem na świecie PvP.... nie liż tak mocno tyłka Polakom bo aż nie dobrze sie robi..

@Kokos

jak zawsze ma dużo do powiedzenia...

@Torpedo

Jedyny normalny

@Master Vilum

zgodze sie z tobą

Freddie Mercury live forever...
Carisha jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-11-2006, 22:52   #28
Yapan
Użytkownik Forum

Yapan's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genkotsu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smichael Pokaż post
w sumie kazdy ma swoja racje moze yapan ma dobre pvp nie powiedzial bym ze nie tyle ze smierc latuza heh na cyclo spojrz Arrow po 1 ue prawie hitnął floor wiec nie mow mi o tym ze lvl nie ma znaczenia.... a po 2 wiem napewno ze wiara w unicie lubi wyzwania i sie nie przejmuje jakas tam smiercia..
No cyclo to cyclo, a co z deadem koło kazz draga? Poprostu sam się władował w trapa.

No lvl daje, oczywiście że daje, ale chodzi o to, że jeżeli ktoś wbił 200, 300, 400, czy 500 lvl nei znaczy że ma dobre pvp. Bardzo często wręcz odwrotnie.
Yapan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-11-2006, 23:18   #29
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2005

Stan: Początkujący
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
Domyślny

Okhrana nie miala zgrania ot co. Gratz dla Versa ktory pomyslal i uciekl do kazo jak z morita chcielismy ich ubic . A co do tych wojen to kazda strona ma minusy.
@Edit:
Te pro playa Sinatra i co nadal mi grozisz za blu ropke? :<
stary 21-11-2006, 23:34   #30
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

NIe ma I nie bedzie graczy niesmiertelnych na serwerwach pvp.
Morii jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-11-2006, 23:43   #31
Smichael
Użytkownik Forum

Smichael's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SeQ_PL Pokaż post
@Edit:
Te pro playa Sinatra i co nadal mi grozisz za blu ropke? :<
nigdy sie za takiego nie uwazalem a tymbardziej ciebie jak zaczynalem grac miales 70 lvl ja CIe wyprzedzilem i przestalem grac z powodow zbyt czestych kickow hehe masz pecha bo gdybym gral to bys lache ciagnal kotku :* anyway mam wazniejsze rzeczy do roboty jak patrzec sie w monitor i bic wrle
dla mnie tibia to rozrywka a nie zycie wole spedzac czas z moja kobitka niz sie podniecac skullstafem czy g armem z wrla..
stary 22-11-2006, 09:18   #32
Osiol221
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 06 2006

Domyślny

Cytuj:
nigdy sie za takiego nie uwazalem a tymbardziej ciebie jak zaczynalem grac miales 70 lvl ja CIe wyprzedzilem i przestalem grac z powodow zbyt czestych kickow hehe masz pecha bo gdybym gral to bys lache ciagnal kotku :* anyway mam wazniejsze rzeczy do roboty jak patrzec sie w monitor i bic wrle
dla mnie tibia to rozrywka a nie zycie wole spedzac czas z moja kobitka niz sie podniecac skullstafem czy g armem z wrla..
to dobrze że jesteś taki życiowy ale kogo to obchodzi??
Osiol221 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-11-2006, 13:00   #33
Smichael
Użytkownik Forum

Smichael's Avatar

Domyślny

@up get a life babe..
a co mnie to obchodzi co tam seq sobie mamrocze pod nosem .... skoro dla niektorych tutaj tibia jest wazniejsza od reala to w/e za 20 lat beda dziecia opowiadac o dziecinstwie no od 15 do 20 roku zycia gralem w tibie wiec dlatego nie mamy na chleb bo niestety kiepsko z wyksztalceniem. a tera nie ma tibi wiec nawet itemow sellnac nie moge
uahauha ?
stary 22-11-2006, 13:06   #34
Sorcers of titania
Użytkownik Forum

Sorcers of titania's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Nowa Sól

Stan: Aktywny gracz
Imię: Latimerid
Poziom: 60+
Skille: PoCoMi
Sorcers of titania ma numer GG 1804170
Domyślny

Cytuj:
@up get a life babe..
a co mnie to obchodzi co tam seq sobie mamrocze pod nosem .... skoro dla niektorych tutaj tibia jest wazniejsza od reala to w/e za 20 lat beda dziecia opowiadac o dziecinstwie no od 15 do 20 roku zycia gralem w tibie wiec dlatego nie mamy na chleb bo niestety kiepsko z wyksztalceniem. a tera nie ma tibi wiec nawet itemow sellnac nie moge
uahauha ?
Dobrze powiedziane Smichi :****** Jedziemy sQ

Lati~
Sorcers of titania jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-11-2006, 13:07   #35
Smichael
Użytkownik Forum

Smichael's Avatar

Domyślny

: ] wiesz ten co pisal to do gory to pewnie seq se zrobil nowe konto na tibia pl
stary 22-11-2006, 13:16   #36
Sorcers of titania
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez esdek Pokaż post
Za to twoje ,,legendarne" umiejętności w wypowiadaniu się stoją na niskim poziomie..

,,Utevo Gran Mas Vis" r0x..

To nie jest juz smieszne, to jest poprostu glupie i zalosne ze ciagle sie ktos z tego nabija, masz odwage stanac przeciwko unitowi ? Dlaczego teraz nikt nas nie jedzie gdy jestesmy wolni cooo boicie sie? Gdy bylismy w wojnie wszyscy mysleli ze jestesmy banda noobow to mozna nas wyzywac i lizac sie unitowi no ale teraz jakos nie widze ublizen na nasz temat ? , Ja tez mialem okazje bic sie z Unitem, i wiem ze nie jest mozliwym skombowac mnie tak jak mnie skombowali bez zadnego sh*tu , padlem ze stone skinem i full mana w jednej chwili aha no ... raczej nie walneli by we mnie wszyscy praktycznie w tej samej sekundzie no chyba ze mieli bota !

I popieram tutaj Viluma i Genka.

Lati~
stary 22-11-2006, 13:17   #37
Sorcers of titania
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
: ] wiesz ten co pisal to do gory to pewnie seq se zrobil nowe konto na tibia pl
Heheh bankowo !

Lati~
stary 22-11-2006, 14:27   #38
Smichael
Użytkownik Forum

Smichael's Avatar

Domyślny

Btw ja tez popieram Villuma i Gena bo wiem dlaczego unity mialy z nimi wojne ale seq nie wie P
stary 22-11-2006, 14:40   #39
Master Vilum
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sorcers of titania Pokaż post
To nie jest juz smieszne, to jest poprostu glupie i zalosne ze ciagle sie ktos z tego nabija, masz odwage stanac przeciwko unitowi ? Dlaczego teraz nikt nas nie jedzie gdy jestesmy wolni cooo boicie sie? Gdy bylismy w wojnie wszyscy mysleli ze jestesmy banda noobow to mozna nas wyzywac i lizac sie unitowi no ale teraz jakos nie widze ublizen na nasz temat ? , Ja tez mialem okazje bic sie z Unitem, i wiem ze nie jest mozliwym skombowac mnie tak jak mnie skombowali bez zadnego sh*tu , padlem ze stone skinem i full mana w jednej chwili aha no ... raczej nie walneli by we mnie wszyscy praktycznie w tej samej sekundzie no chyba ze mieli bota !

I popieram tutaj Viluma i Genka.
Jestem z toba bro xD
stary 23-11-2006, 00:12   #40
Miku
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek

Stan: Na Emeryturze
Gildia: Heat
Domyślny

@Smichael

Cry me a river .

@Latimerid

Tak wyzywasz Seqa i mu "jedziesz", a chyba nie wiesz, jaka pompe maja ludzie z ciebie x)

@Vilum

Ciagle gra toba 1337 ownerow jak na wojnie? Bo sie nie orietuje tymczasowo co sie dzieje na Titanii.

_/ Seq the Hamster

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania