|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Lokacja: Z kątowni koło blachowni.
Imię: Froys
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 28
Skille: 64/63
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ravill Eagle
Świat: Candia
|
![]() Można kupić iPod'a, 80 GB chyba każdemu wystarczy. Ja mam SanDisk 512 MB i dodatkowo karta SD 512 MB. Wystarczy mi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Za to prędzej ukradną Ci mp3 niż discman.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Nie prawda, kumpel ma ta komorke i kupil karte mmc 1GB i wszystko chodzi dobrze, slucha sobie normalnie muzyki z tej karty itp. Niektore strony podaja zle informacje i zapewniam ze 6230i obsluguje karty conajmniej 1GB moze nawet i wiecej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Można kupić iPody z 80-gigową pamięcią, przeciętny odtwarzacz z Creative ma jakieś 20GB na pokładzie. Tyle, że większość jest droga. Ale mnie np. absolutnie zadowala empetrójka z 256MB pamięci, nie ma sensu kupować discmana, jeśli zamierzasz zapętlać jedną płytę. Cytuj:
b) Tak, już widzę, jak nagrywasz np. 10GB kolekcji ulubionej muzyki na płyty CD i nosisz to wszystko ze sobą. Aczkolwiek, są odpowiednio tańsze od odtwarzaczy mp3.
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Mam mp3 playera i disc mana odtwarzajacego mp3. Z mp3 playera korzystam praktycznie codziennie podczas jazdy do szkoly, jest poreczny, miesci sie w kieszeni wiec ogolnie no problem. Disc man to tylko powiedzmy na wakacje czy dluzsze wyjazdy no bo ofkorz chodzi o pojemnosc, 500 mega raczej na 2 tygodnie nie starczy
![]() Edit: moj mp3 player 512 mb jest taki wytarty, wysluzony i stary ze nie wiem czy komukolwiek chcialoby sie go krasc i czy ktokolwiek dlaby rade go sprzedac ;]
"There's no pride to be found when you follow sheep around." Ostatnio edytowany przez Arrivald - 20-11-2006 o 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Chyba Discman, można zaszpanować przed kolegami, jak podłączysz do głośnika i puścisz na głos, ale MP3 ma wiele opcji, może służyć jako dysk do przenoszenia plików, można czytać różne teksty (jak ktoś umie), nagrywać, słuchać radia i inne takie bajery. A więc MP3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() @up
Do empetri podłączasz wzmacniacz + głośniki i jaki tu problem?. Ja jak siedze w swoim pokoju, to tylko w taki sposób słucham. Od 4 lat jadę na MuVo'ach Creativa (128MB -> 256MB -> teraz 512M ![]() i jestem bardzo zadowolony. Nieźle muzyke odtwarzają i mają regulowany equalizer. Wypas. Wolę empetri. Ostatnio edytowany przez Hieyan - 20-11-2006 o 19:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Nawet wzmacniacza nie trzeba, ale dość cicho będzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Moim faworytem jest mp3 player, nawet na dluzsze wypady, dlaczego? Powiedzcie tak szczerze, jesli jedziecie gdzies na jakies wczasy, to z reguly w poblizu jest jakies miasto Nawet jesli sa to dluzsze czasy, mozna miec ze soba plyty z muzyka i po prostu pojsc do kafejki, zaplacic zlotowke za pietnastominutowa sesje i zgrac co trzeba. Jezeli w poblizu mieszka kolega badz ktos z rodziny, ma w domu peceta, jest jeszcze prosciej.
Nie wspominajac juz o wytrzymalosci discman vs mp3playah. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() @wątek z 7GB muzyki na płytach:
no dlatego mówie: jak zależy mi, żeby mieć dużo muzyki przy sobie (np. podczas podróży) to lepszym rozwiązaniem jest imo discman, bo w samochodzie ta przestrzeń nie robi wielkiej różnicy, a rozwiązanie jest zdecydowanie tańsze. Ale jak chce posłuchać, np. podczas jaxdy na rowerze, to zdecydowanie MP3.
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Moja Bamicka Pochazi z Chrzanowa
![]() |
![]() to zależy jak jedziesz np. na wycieczke 2 tyg to discman
a jak np. jedziesz autobusem do szkoły to mp3 player
![]() |
#33 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() MP3 ze względu na mały rozmiar. Miałem to i to i z mp3 jestem o wiele bardziej zadowolony.
A co do 7 gb muzyki... No cóż będziesz musiał (tak jak ja ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Płock
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Nikt tu chyba nie wspomniał o żywotności baterii. W mp3 nie ma żadnych ruchomych części, więc pobór jest o wiele mniejszy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Sorcerer
Poziom mag.: 21
|
![]() Zdecydowanie mp3 player, jest mniejszy bardziej ergonomiczny (bateria/e na dłużej starczają) i daje większe możliwości (więcej muzyki można wrzucić, już za niewielką cenę można kupić stosunkowo dobry mp3 player 1gb) , mniej zajmuje miejsca niż discman. A co 7gb płyt to i tak raczej tego wszystkiego nie będziesz słuchał, chyba że wybierasz się na podróż dookoła świata lub jesteś wybredny i musisz mieć całą muzę przy sobie.
Ostatnio edytowany przez Colorado - 25-11-2006 o 00:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Właśnie znalazłem mojego Discman'a! Myślałem, że nie działa, ale nowe baterie zdziałały cuda! To dość drogi model, tzn wtedy, kiedy był kupiony (bodajże 600~700 zł), bateria trzyma długo, ma radio, obsługuje mp3 oraz ma 3 możliwe jakości odtwarzania. Jest boski, no i ma jednak ten urok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: UK
|
![]() Ja mam iPoda Shuffle 1gb i mi zupelnie wystarcza. Discman odpada bo nie da sie z nim chodzic, zcina sie jak sie ruszy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() A, i jeszcze jedno: Audio jest znacznie lepszej jakości niż *.mp3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle