|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja mam 53/53 i skilluje na slimach, ale mam dobre eq. I tak mi się zdarza, że przez 10 minut nic mi nie pocisną, a teraz własnie stojęi czekam na hp, bo mi zaczęły ciskać po 20... 20,18, 26 etc. -.-
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 61
Skille: 24/29
Poziom mag.: 62
![]() |
![]() Widziałem kiedys taki patent:
Wchodzi mag na Geo, sumonuje monka, wychodzi. Jak sie Geo przerzuci na monka to wchodzi knight i treni na geo. To bylo gdzies pod mont sternum ![]() DZIAŁAŁO!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na non-pvp to normalna procedura. Ciekaw tylko jestem czy geo się nie przerzuca?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: War Saw
Stan: Niegrający
Imię: Geralt ze Spychowa
Profesja: Knight
Gildia: Guards of Doom (GoDs)
Świat: Calmera
Poziom: 49
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Cytuj:
-1 beholder 0 4 szkielety +1 4 ghoule +2 z 4 dsy +3 witch, gej, monk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
|
![]() z tego co pamitam geo sie nie przezuci jesli najt nie bedzie stal na preciwko niego tylko na skos najlpiej w jakos sczeline geo zapedzic a nad nim monk po boku najt. Co do skilowaniu na slimach mam kumpla co trenil tam do 92 i nadal chba treni ale dlmnie to masakra.... nie ma jak pvp i monk
![]() Ostatnio edytowany przez Prokocim - 30-11-2006 o 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() na slimie mozna trenowac do oporu nie ma okreslenia co za roznica 90 czy 100 ... bedziesz walil nieraz po 20 ale i tak summonow ci starczy
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Chłopie na slimach możesz trenić z dobrym rezultatem nawet do 90~/90~. Na moim świecie <no pvp> dużo osób z tymi skillami wybiera slimy, oczywiście ja też je gorąco polecam i odrazu mówie, że minoski/cyce/dwarfy nie są złe, lecz slimy są najczęściej wybierane
![]() ![]() PozdrawiaM slime trainerów ![]() |
![]() |