|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Imię: Retired
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 50
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() Cytuj:
1. willem nie gral 1 owner ( ktory coraz mniej gra :< ) 2. gral nim jakis lamus 3. zobaczymy jak will sie lognie co zrobi z tymi pajacami 4. ty nigdy nie bedziesz mial takiego lvl , a nawet jak bedziesz mial to bedziesz na wojnie mieszkal w pz`ecie ![]()
Nie chce byc ofiara instytucji , ani teraz modnej auto-destrukcji. Nic sie nie stanie jak odrzucimy cpanie ,chlanie wlasne sie nawzajem ponizanie. All eyez on me Życie to nie sen to chyba jasne , ja na jego przebieg patenty mam własne. Takie życie na codzień widać , Elo Elo Elo może Ci się przydać. Jak pale to grubo , ty po takich dawkach pewnie widział byś ufo. Retired 4 ever ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaskoczony? Możliwe, aczkolwiek wcześniej biegał i NAGLE stanął jak kołek.
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Btw: ciekawe za co padl ;]
![]() Ostatnio edytowany przez Anvortis - 28-11-2006 o 22:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Mam to wiedzieć ?
Świat: Berylia
|
![]() Co tu duzo pisac koles sie nie popisał swoimi umiejetnosciami pvp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Może ma duży level, bo tylko na expowisku siedzi jednym i zabija jakies dragi... Ale jego pvp to tragedia... A może sprzedał postac dla jakiegoś bogatego noobka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Do cholery jasnej, gadacie słabe pvp etc.
A co on mógł kurwa w danej chwili zrobić?! Ciekawe co wy byście zrobili... czekam na jakieś propozycje.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Lokacja: Dolnyśląsk
Profesja: Royal Paladin
Świat: Epoca
Poziom: 186
Skille: 103/100
Poziom mag.: 23
|
![]() Dobrze,że wogule zakładał te ssa i szczerze wątpie żeby grał na paru ownerów bo wcale tak szybko nie expi(przynajmniej nie expil).A wszyscy pier**lą a sami by pewnie staneli przed dywanem i by czekali az im pz minie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Will nie miał co robić oprócz zmieniania ssa's i próba jakiejkolwiek ucieczki. Mógł próbować oddzielać się magic wallami w jakis sposób aż nadejdzie pomoc. Pozatym UE nie wchodziło w grę bo tam noobów kilku było.. Pvp nie miało zbyt wiele do znaczenia.
A co do kłotni co to jest pvp? W skrócie przewidywanie ruchu przeciwnika i odpowiednie zareagowanie. A bot wbudowany w tibie jeżeli ktoś biega nie zawsze trafia. Czasem trzeba spamować hotkeyem żeby trafiło. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() LUDZIE, ŻAL MI WAS JAK PISZECIE ŻE WILL NIE MA PVP...
W takiej sytuacji nie mógł po prostu NIC zrobić! Zmianiał stone skiny, manasował się, żadnej mowy o ucieczce nie było. Manę i tak tracił gdyż oni bili go z sd więcej niż się manasował (nawet w SS'ach)... Acha, pozdrawiam tego pana co mówil ze by sie leczyl vitką, gdy schodzi na jedna serie z sd (i to nawet nie od każdego). |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak wroce do gry i skoluje 3 ownerow to napewno ;] .
Nie chce byc ofiara instytucji , ani teraz modnej auto-destrukcji. Nic sie nie stanie jak odrzucimy cpanie ,chlanie wlasne sie nawzajem ponizanie. All eyez on me Życie to nie sen to chyba jasne , ja na jego przebieg patenty mam własne. Takie życie na codzień widać , Elo Elo Elo może Ci się przydać. Jak pale to grubo , ty po takich dawkach pewnie widział byś ufo. Retired 4 ever ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wbij na dragach 197 master sorcem XD brawo ^.^ ;] od 100 lvl + mozna demonie z explo i dobijac z mortow ;].
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Przeworsk
Imię: Migarkada Sakorpire
Świat: Samera
|
![]() Na labirynt na 7 uciekać pfff....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
off topic :Albo mi sie wydaje albo Memphiz jest swe lol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: Baranowice
Stan: Niegrający
Świat: Elysia
![]() |
![]() Troche noobowato padl...
Jesli sie nie myle to Will jest najlepszym kumplem Eternala?
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() No jednym z lepszych...Ciekawie by było jakby EO zadeklarował wojne.
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() Słabe pvp to może ma ale co miał zrobic
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: Śrem
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
to nie chciałbym widzieć filmu gdybyś ty grał Willem w tamtej chwili... To już by był zupełny żal ;] |
|
![]() |
![]() |