Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 06-12-2006, 13:50   #21
Moriento
Guest

LOL

Defender to z tega Noob ;]
Ale jest kilka spraw za co chailbym go pochwalic:
1)Dobry Filmik

2) Bylem na nim! (Dlatego Film Dobry)

3) No i zaiebiscie bo bylem na lisce ludzi do Pozdrowienia (Bez tego Film byl by do Baniii!)

Dobrze ze Def mnie tam wzuciles bo filmik by sie nie podobal moj char zatwil wszystko ;]

Pozdrawiam.

Ps: Defender dolaczaj do War ! Co ty na to?!
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-12-2006, 14:49   #22
Gesior
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
Król

Autor filmu (Kas): "Echh miałem nadzieje ,że chociaż troche więcej ściągniec będzie ale cóz takie życie..."

Minęły 2 dni i 3 godziny, a film został pobrany (tylko z mojego rehosta!):
76 razy (8.12.06 -pobrany)! Oplaca sie robic rehosty na tibicam.superhost.pl? (za jakis tydzien-dwa kazdy bedzie tam mogl wgrac swoj film!)

Ostatnio edytowany przez Gesior - 09-12-2006 o 11:48.
Gesior jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-12-2006, 21:13   #23
Jucha Furora
Użytkownik Forum

Jucha Furora's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
Domyślny huhu cudo!

Bardzo sie postarales. Gratulacje;]. Jezeli mógłbyś podac mi tytuł tej piosenki"Alleluja..."bo siostra sie domaga uahsuah pozdro
stary 07-12-2006, 22:13   #24
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gesior Pokaż post
Ostatnie 5 min to napisy!!! omg
Film po prostu cudo. Daaawno czegos tak dobrego nie bylo. Moze nie widzialem wszystkich filmow z tibia.pl, bo takich postowanych przez "Muminek12: barco dobry film WMW moj pierwszy. mam nadzieie ze wam sie spodopa." nie sciagalem, liczac, ze duzo nie strace
Chyba najlepszy polski film *****. Moze nie ma szans z "Toxic Fire", ale to chyba szwedzi nakrecici, a on maja inne kompy, innych graczy itd.
JUŻ TO WGRYWAM NA MOJ REHOST (brak kolejek, limitów i nie zniknie NIGDY! - www.tibicam.superhost.pl ), ale ze wzgledu na wielkosc bedzie za jakias godzine dopiero (39 min)
Już jest :
FILM DEF_LIFE***** - REHOST
NA WWW.TIBICAM.SUPERHOST.PL
IMHO Toxic Fire był nieporównywalnie lepszy od tego filmu, a także co drugi film z tibia.de, czy te które sporadycznie pojawiają się na tibia.pl są lepsze.

@Topic:
Widzę fajne komentarze, ściągam i myślę, że będzie co oglądać a tu co? Po pierwsze pokaz slajdów - może być jeżeli nie stanowi większości filmu, ten stanowi więc jest źle. Po drugie same filmy - jakieś tam są, ale bicie hero z mortów/hydr z visów jest nieciekawe. Muzyka może być, chociaż nie wsluchałem się dokładnie. 5 minut napisów na końcu utwierdza mnie w przekonaniu, że zmarnowałem tylko limit na rapidzie. Jak dla mnie film mierny, nawet bardzo słaby.

Buy k-legs!
Midarth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2006, 00:19   #25
MagField
Zbanowany

Data dołączenia: 11 11 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
MagField ma numer GG 723242
Domyślny

lipa ze pare razy uchwyciles tibie cam w rogu...
MagField jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-12-2006, 18:07   #26
Kas
Użytkownik Forum

Kas's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Warszawa Rembertów

Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom mag.: 7
Kas ma numer GG 4084463 Kas ma login Tlenu kas8_13@op.pl
Domyślny

@Midarth

Napisy były celowe , chciałem po prostu podziękować wszystkim przyjaciołom za pomoc jakią mi uświadczyli w chwilach słabości.
Filmy? Sam chciałem ,żeby w ogóle jakieś z PK były , ale jestem graczem pacyfista więc miałem ich troche mało.

Co miałem to dałem , jeżeli uważasz ,że mój jest jak dno to twoja subiektywna ocena , każdy może ocenić go jak chce a ja byłbym bardzo ciekaw twojego wmv jeżeli dałeś taką opinie...

A porównywanie go do Toxic Fire? To był film wmv o wojnie , a ten był o moim Tibijskim alter ego.
A zresztą co się bede tłumaczyc , zaraz się pewnie doczepisz do mojej wypowiedzi jak Smuggler z CDA.
Jakbym chciał to bym walnoł na koniec filma thx for all? A masowa dziadówka a inwidualne podejście do osoby w tym przypadku przyjaciela to dwie różne rzeczy.
Niestety ,nie wszystkim na tym świecie idzie dogodzić....

A co do Magfielda no ,cóz niestety uchwiłem , ale to chyba nie wpływa to tak krytycznie na całość?

21:10 Defender Di'Vinci [88]: juz doszlas? 21:10 Olena Asta [113]: dochodze
11:33 Tonerro [124]: Jestes wprost zajebisty
18:46 Drago Di'Vinci [136]: just like a banshee.. your singing would kill the monsters.. lol

10:17 Pan-Eko [54]: przyjechala policjia wszyscy wstali pokazali im faki tylko i do nich jebac polisjie
10:17 Pan-Eko [54]: policja sie zesrala i pojechala
Kas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-12-2006, 21:43   #27
Gesior
Użytkownik Forum

Król

76 pobrań
A Toxic Fire mozna sciagnac z mojego tematu ostatniego "3 najlepsze wmv/avi - rehosty"
stary 11-12-2006, 14:41   #28
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kas Pokaż post
@Midarth

Napisy były celowe , chciałem po prostu podziękować wszystkim przyjaciołom za pomoc jakią mi uświadczyli w chwilach słabości.
Filmy? Sam chciałem ,żeby w ogóle jakieś z PK były , ale jestem graczem pacyfista więc miałem ich troche mało.

Co miałem to dałem , jeżeli uważasz ,że mój jest jak dno to twoja subiektywna ocena , każdy może ocenić go jak chce a ja byłbym bardzo ciekaw twojego wmv jeżeli dałeś taką opinie...

A porównywanie go do Toxic Fire? To był film wmv o wojnie , a ten był o moim Tibijskim alter ego.
A zresztą co się bede tłumaczyc , zaraz się pewnie doczepisz do mojej wypowiedzi jak Smuggler z CDA.
Jakbym chciał to bym walnoł na koniec filma thx for all? A masowa dziadówka a inwidualne podejście do osoby w tym przypadku przyjaciela to dwie różne rzeczy.
Niestety ,nie wszystkim na tym świecie idzie dogodzić....

A co do Magfielda no ,cóz niestety uchwiłem , ale to chyba nie wpływa to tak krytycznie na całość?
Tak to moja subiektywna opinia, a na jej poparcie daje tematy do filmów, które miałem okazję zrobić:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...hlight=siejnik

TY go nie porównałeś do Toxic Fire, więc mój komentarz nie był skierowany do Ciebie. Te indywidualne podziękowania to 20 mb filmu, czyli jak dla mnie sporo za dużo, jeżeli chcesz komuś podziękować to mu to napisz w grze/na gg itd. Patrząc obiektywnie na ten film, nie miałeś praktycznie ciekawych materiałów i próbowałeś coś zrobić. To tak jakbyś nakręcił dramat wojenny mając zdjęcie dziadka w mundurze i film instruktażowy o obsłudze bagnetu. Mi się nie podobało, ale to tylko moja skromna opinia ;p

Buy k-legs!
stary 12-12-2006, 10:01   #29
Gesior
Użytkownik Forum

Cool

Fajne linki do filmów ktore Ty robiles
Postowane przez kogos innego i tylko 1 z 4 dziala.. a reszta juz za stara i wywalona z rapidshare.

Rehost na www.tibicam.superhost.pl nie dziala ze wzgledu na to ze "Wykorzystany transfer 60572.37 / 50000 MB" o0
Postaram sie uruchomic jak najszybciej.

Ostatnio edytowany przez Gesior - 12-12-2006 o 10:07.
Gesior jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-12-2006, 14:43   #30
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Fajne linki do filmów ktore Ty robiles
Postowane przez kogos innego i tylko 1 z 4 dziala.. a reszta juz za stara i wywalona z rapidshare.

Rehost na www.tibicam.superhost.pl nie dziala ze wzgledu na to ze "Wykorzystany transfer 60572.37 / 50000 MB" o0
Postaram sie uruchomic jak najszybciej.

Postowane przezemnie, z innego konta, czego można się było domyślić... Tutaj rehost 1szej części na youtube.com
http://www.youtube.com/watch?v=o0DorRBAK-c

Buy k-legs!
stary 13-12-2006, 17:58   #31
Pablossoyos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 12 2006

Domyślny

Filmik jest fajny ...

Ehh szkoda ze di'vinci sie rozpadło ,bo była to fajna gildia

Zak nie gra
Sunny nie gra
Letax-szkoda słów ,jak już ma lvl to zapomniał dzięki komu
Batarel/Temir sprzedał konto
Deker też sprzedał i to juz dawno

a innych nic nie słychac.. Def pozostał sam ggogogo hard Good Luck Def

Best Regards
Sztynk
Pablossoyos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-12-2006, 14:00   #32
Gesior
Użytkownik Forum

Król

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Midarth Pokaż post
Postowane przezemnie, z innego konta, czego można się było domyślić... Tutaj rehost 1szej części na youtube.com
http://www.youtube.com/watch?v=o0DorRBAK-c
Nawet, nawet.. Tylko, ze 0 efektow specjalnych, ktore pomagaja wielu filmą (Toxic Fire - bardzo dobre efekty, Endless Shine - niezle efekty). Mozna by dac jakies napisy lub teksty czytane przez lektora ktory by mowil cokolwiek na temat tego co sie dzieje na filmie (jak postac tibijska z kapeluszem Chucka Norrisa w Toxic Fire). Zwykła sklejanka .rec'ów.. zwykle fragi (duza grupa zabija noobki).. muzyka jak w wiekszosci filmow, popularne kawalki (Guano Apes itp.). Moze w nowych wersjach filmu jest cos lepszego, ale linki do rapidshare..

@"Te indywidualne podziękowania to 20 mb filmu, czyli jak dla mnie sporo za dużo"
Jak dla mnie to jest 3 min ściągania.

@offtopic
Już niedlugo bedzie konkurs na najlepszy film *****/.AVI , ale tylko sposrod filmow niepublikowanych nigdy w necie (przygotowanych na tan konkurs). www.tibicam.superhost.pl (aktualnie nie dziala!) rusza w styczniu i ta beda dokladne informacje o konkursie.
stary 14-12-2006, 14:54   #33
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nawet, nawet.. Tylko, ze 0 efektow specjalnych, ktore pomagaja wielu filmą (Toxic Fire - bardzo dobre efekty, Endless Shine - niezle efekty). Mozna by dac jakies napisy lub teksty czytane przez lektora ktory by mowil cokolwiek na temat tego co sie dzieje na filmie (jak postac tibijska z kapeluszem Chucka Norrisa w Toxic Fire). Zwykła sklejanka .rec'ów.. zwykle fragi (duza grupa zabija noobki).. muzyka jak w wiekszosci filmow, popularne kawalki (Guano Apes itp.). Moze w nowych wersjach filmu jest cos lepszego, ale linki do rapidshare..
No ba czyli to samo co na twoim filmie, tyle że w ch*j więcej akcji i zrobione pół roku temu.

Buy k-legs!
stary 16-12-2006, 08:32   #34
Gesior
Użytkownik Forum

Cool

Moim filmie? Ja nie nagralem jeszcze zadnego filmu WMV z Tibii (tylko jeden kamerą w RL) Jak znajde "activate code" do "Magix Movie Edit Pro 10 lub 11" albo fulla "After Effect" to nagram cos, bo efekty z Windows Movie Makera sa juz nudne.. no i malo ich jest.
stary 16-12-2006, 11:33   #35
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Moim filmie? Ja nie nagralem jeszcze zadnego filmu WMV z Tibii (tylko jeden kamerą w RL) Jak znajde "activate code" do "Magix Movie Edit Pro 10 lub 11" albo fulla "After Effect" to nagram cos, bo efekty z Windows Movie Makera sa juz nudne.. no i malo ich jest.

Ahhh pomyliłem Cię z założycielem tematu i odpisałem tak jak by to on pisał. Jedyny mankament twoich wypowiedzi to to, że komentujesz mój film w temacie z innym filmem i robisz cholernego offtopa.

Buy k-legs!
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania