| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #22 | 
| Użytkownik Forum | Witam. Od 12 gram, stoje pod dp i robie runy. A tak już bym miał lvl ehh ... No szkoda. Może coś napiszą na tibia.pl "wieści" co się dzieje. Albo może ktoś wie coś na ten temat ? Ehh i to w sobote, wolny dzień każdy chce pograć a tu zonk .. pozdr. | 
|  | 
|  | #23 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 04 2006 Lokacja: Thais depot... Wiek: 34 Posty: 600 Stan: Niegrający Imię: Petersaber Profesja: Druid Gildia: Silver Cross Świat: Julera Poziom: 43 Skille: 22/25 Poziom mag.: 49   | Mam najlepszą neostradę, gram na Julerze i też mam lagi. Nigdy takich nie miałem. Wszystko chodzi płynnie, a tu nagle poof, 5-sekundowy freez. Na szczęście nigdzie nie huntowałem dzisiaj, tylko robiłem runy. Żaden ze znajomych zza granicy nie miał lagów. A ja mam takie pierwszy raz. Dziwne... Wszystko przez niemców xD 
				__________________  Już skopiowałem, w końcu pomysł był mój ;d Cytuj: 
 | |
|  | 
|  | #24 | |
| Zbanowany Data dołączenia: 30 09 2006 Lokacja: Gdynia Posty: 625 Stan: Aktywny Gracz Imię: Glev Hammerfall Profesja: Druid Gildia: Mystical Creatures Świat: Celesta Poziom: 20 Skille: ._. Poziom mag.: 14 | Na Celeście mamy lagi  Cytuj: 
 A tak na serio to dzis mialem 20 sekundowego freeza | |
|  | 
|  | #25 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 12 2005 Lokacja: Knurów Wiek: 35 Posty: 239 Stan: Na Emeryturze Imię: Seraphinatis Profesja: Elite Knight Gildia: Order of the Golden Rose Świat: Askara Poziom: 96 Skille: 82/77 Poziom mag.: 7 | Ehhh pingi do onetu mam 16-19ms a jak sie logne na tibie to nawet ruszyc sie nie da :/ ale wali mnie to ;p i tak juz nie gram   
				__________________ Once a friend, always a friend. | 
|  | 
|  | #26 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 06 2005 Lokacja: Bełchatów Wiek: 32 Posty: 519 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Royal Paladin Gildia: Arashi/KoA Świat: Thoria/Aldora   | Gral sobie spokojnie bez lagow az nagle lag i zerek mnie ubil... 
				__________________ 'Świat schodzi na psy, razem z nim Ty wierzysz mi?' 'Niech rap da Tobie siłę, nadzieje i wiarę' | 
|  | 
|  | #27 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 11 2004 Lokacja: Uć Wiek: 33 Posty: 2,319 Stan: Na Emeryturze   | Na Antice tez lagi, a nie mam Neo... Tak samo wiekszosc znajomych z Polski. Co jest grane??:/ | 
|  | 
|  | #28 | 
| Born to Ban Data dołączenia: 04 06 2004 Lokacja: inny wymiar Wiek: 38 Wpisy bloga: 7 Posty: 2,783 Stan: Aktywny Gracz Imię: Dwimeron de'qel Profesja: Royal Paladin Świat: Harmonia Poziom: 88 Skille: 87/62 Poziom mag.: 18   | Dobra, dojść tego radosnego postowania bez celu. Jeżeli to wina routera-nic z tym nie zrobicie. Co najwyżej możecie namierzyć, i słać maile z prośbą o szybkie załatwienie sprawy. A jak ktoś mieszka blisko, to może się nawet przejść i wyjaśnić sprawę osobiście. 
				__________________ Poniższe zdanie jest fałszywe Powyższe zdanie jest prawdziwe. | 
|  |