|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
1)Invisible dla pacc od kiedy? 2)Na guardach poexpisz nawet do 80 lvl palladynem ,a mowisz ze 10 pall moze isc na tomby , tak owszem 10k/h i waste z distem 50 3)Dworce po nocach bo zawsze zajete. 4)Poh,d lair,mines,mint... jak dla facc to nie starczy? |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Tam
Imię: enigmA
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 188
|
![]() @2x up ?
Poh/d lair/ mint/guardy.. wiecznie zajete expowiska, no chyba, ze masz zamiar expic na guardach w 1 cave gdzie bedziesz mial 30k/h 80 pallkiem... Poh= hail ? ;d czasem wolny czasem nie D lair= hail magom... mint= jak wolny to giezet |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Down Jak guardy beda zajete na 1 h nie widze problemu zeby isc zobaczyc do mint Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 21-05-2007 o 23:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Łódź
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
|
![]() Z mint do guardow sie idzie 30+ min. A z dworcow do tomby do 5 minut. Wiec mniedzy innymi dlatego jest roznica w tym aspekcie...czary, postman, addony, expowiska, domek to tylko podstawowe roznice...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Cytuj:
Lol kiedys palem bez pacca nie bylo tak zle poh / of / d lair venore Ale Cipki chca rozwijac swoja firme i robia najlepsze rzeczy tylko dla paccow od kilku updatow... Teraz kazda profesja traci DUUUUUUUUUUUZO jak jest facc
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Imię: Blubby the knight
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 22
Skille: **/**
Poziom mag.: 3
|
![]() hehh ale mozna zauwazyc , ze wielu ludzi gra w tibie bo jest to gra darmowa a sa np ze wsi , i nie kupia pacca
![]() knajt bez challenge albo berserka dobrze sobie radzi na faccu. nawet gdybym miał pacca to bym expil na facc area, poniewaz wszyscy mnie znaja na chimerze i wiedza co to znaczy leave wypowiedziane / napisane w liscie i zawsze dadza poexpic spokojnie ![]() @sry za brak alta :S Ostatnio edytowany przez punisher121 - 22-05-2007 o 09:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
O rly? Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 23-05-2007 o 18:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Moje zdanie jest takie all profesje tracą bez pacc. dzieki pacc xD mozna zdobyc wiele przydatnych czarów
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: Sopot
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Berylia
|
![]() traci haste addony i robienie boltow nic pozatym
19:59 Suren Thers [32]: kurwa 2 strylaz m wal yostaluz 18:07 Ramzes Sorcek [3]: kto gra w play? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
|
![]() @up
Popieram, na HellGate na m-lvlu też można dobrze poexpić i NIKT, ale to NIKT! mi nie wciśnie wała, że zajęte ;/. @down Na przeciętnym servie zrobię to samo + 2x więcej kasy na rotach na fibuli ;] Ostatnio edytowany przez Technick - 24-05-2007 o 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Polska
Imię: Modton
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
|
![]() Ja se PACC kupiłem na 24 lvlu, i jestem zadowolony.
Godzinka na -3 cave larvów. 19k zrobilem, i na 800 arrowów 2k. Ogólnie to palek wiele traci bez PACC, ale na FACCu tez da wytrzymac. ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Traci tylko expowiska...
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Paladin
Świat: Askara
Poziom: 25+
Skille: 60+
![]() |
![]() Aff nie moge z tego co tu niektorzy pisza...
@up Tylko expowiska? Jestes palantem.. Pacc daje Ci to, co jest najwazniejsze, czyli to ze sie nie nudzisz jak grasz .. Latasz gdzie chcesz, mozesz plynac do miasta a nie biegasz jak gej, utani hur, nowe potworki typu Necro, na facc ich nie znajdziesz, a paladyn juz od 45 + na necro smigac spokojnie moze... Postman, paradox, w pizdu kasy z questow... Poh dla expa dla palla? Tam Ci 8 lvle blocza na gsie i proboja lurowac je pod tempe ;| Wiec dajcie spokoj i nie piscie bezsensownych postow jezeli nikt z was nigdy royalem nie gral....
16:57 Rahuelle [21]: ej ludzie moji drodzy powieccie mi jedno po ile chodzi >>>>>wand of plague <<< jak tos wiem nie wali do mnie ;D: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------ Jestem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() Hmm... chce sobie zrobić druida, bo gra pallkiem zabiera zbyt wiele czasu... i mówicie ,że druidowi jest pacc potrzebny a wg mnie po co mu? No w sumie...exura sio" sie bardzo przydaje, ale możliwość robienia uh jest good... vis rzadko bym używał... mort to samo... mas res fajny ;P i wszystko... Druid rox, tylko sie głupio expi na małym levelu ;/
PS: Podobno zmniejszyły się hity z różdżek...czy to prawda?
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
|
![]() Nie mówiąc o promocji i utani gran hur ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() No w sumie...ale i tak druid rox!!!
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() Zaczynajac od tego ze kazda profesja bez pacca gra sie beznadziejnie z kilku powodów:Czeste ataki pk;Trudny trening;Exp; i wiele innych.Skupiajac sie na paladynie..hmm..Doszedłem do wniosku ze:Utani Hur jest b. potrzebne a bohy gówno daja, Exori Con, e spear, i wogóle zobaczyc tylko czary dla facc i pacc mozna sie juz przerazic.Nastepny problem to kasa..Mozliwosc zrobienia postmana dla pacc..lootowanie duzej kasy na scarabach w ank.i przede wszystkim tomby zródło olbrzymich zarobków; wamb hell i duzo innych których na facc nie spotkamy.Mozna trenowac na monku w ank i nie obawiac sie pk(pz wna piramidzie).Jedyne dobre miejsce dla pala na facc to PoH lecz na niskim poziomie nie mamy tam czego szukac porównywujac expowiska na pacc.
sk8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Terius
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia