|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Moim zdaniem akcja działa. Ja też dzięki temu się stopuj bo inaczej ktośby dzisiaj odemnie dostał w mordę.
Akcja działa i ją popieram... @down No...fakt
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 20-12-2006 o 19:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() @up
To nie jest temat "moje szkolne fantazje".
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() @andrzej
taka gadka (sposob gnebienia) jest tzw sposobem psychicznym i jest o wiele gorszy niz fizyczny. napisales do Pramusa :"sadzisz ze jednak pokonam cie na slowa?" to wg mnie jest swoistym przejawem prowokacji. i tak na marginesie, kiedys trafisz do LO lub zawodowki czy inne szkoly i tam nie wykrecisz sie gadaniem...ba! trafisz na kogos od siebie inteligentniejszego, teraz tylko ladnie kleisz zdania, ale jak jest w rl? taka rada: badz ostrozny z "inteligentna" gadka...nigdy nie wiesz kim jest druga osoba, chyba ze obserwujesz jakis czas i widzisz ze jest slaba -.-' |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xelijew
Profesja: Druid
Świat: Aldora
Poziom: 31
Skille: 20/20
Poziom mag.: 30
|
![]() @Kulikos
Sam nie przepadam za osobami z dlugimi wlosami, ale wg mnie twoja postawa jest najlepsza z mozliwych. Nie dajesz sie gnebic tylko olewasz typa xD Sam jak trafiam na mocniejszego tak robie @Pramus Pisząc ze podchodze i zaczynam gadke, to i tak mam powod(chcial pobic albo pobil mojego kolege lub smial sie ze mnie za moimi plecami) tylko wg mnie wtedy jest lepiej bo czuje ze mam nad nim przewage psychiczna. I to juz w zasadzie wygrana bo jak jest przewaga psychiczna to koles nic nie zdziala bo sam w takich sytuacjach nie oddaje tylko sie zaslaniam ![]() @Eivrel Konkretny przyklad: Koles mlodszy o 2 lata(znam go z rl) zagaduje do mnie na gadu i mnie wyzywa bo mysli ze na gadu jest kozak. Podchodze i zaczynam gadke "myslisz ze na gadu jeses kozak, mozemy sie sprawdzic jak ci zalezy". Po tym zwykle jest spuszczona glowa chyba ze typ ma twardsza psychike. @Arnisan Jestem w liceum profilowanym ![]() I tak wogole. Ktos moze nazwac mnie zlym czlowiekiem. I przedstawie wam, dlaczego za takiego sie nie uwazam. Kazdy kij ma 2 konce. Konkretny przyklad, robilem sobie jaja z takiego typa i ogolnie go zaczepialem. Uwazalem go za frajera bo on sprzedawal(mojege kolege sprzedali :S). Z czasem bylo coraz gozej(nie postawil sie na samym poczatku). I w koncu bilem sie z nim. I tyle tak to bylo. Dla niego ja jestem zly - pobilem go. Dla mnie on jest zly - sprzedal mojego kolege. Zaden czlowiek w swoich oczach nie jest zly. Nawet seryjny morderca, on jest chory umyslowo i w zasadzie to jest choroba. Ja mam dysografie i moja choroba jest to, ze brzydko pisze, nie kontroluje tego. Trzeba troche pomyslec ![]() Pozdrawiam @down Zakladam ze przeczytales caly temat, skoro twierdzisz ze nie stosuje sie do wlasnych slow ![]() ![]() @Arnisan(ten post nizej xD) Nie zamierzam cie wyzywac, nie mam ku temu powdow -.- Ty mi powiedziales prawde, to co o mnie sadzisz, nie wyzwales mnie wiec sadze ze zachowales sie wobec mnie w porzadku. I masz racje ze uwazam sie za lepszego od innych(nie wszystkich). Np taki typ z mojej klasy. 15 kg lzejszy odemnie ok 10 cm wyzszy. Tak kozaczyl ze to niby nie wiadomo kto. Na wf poszlismy na silownie a on 10 kg na biceps podniesc nie mogl NA WYCIĄGU -.- To juz lekka przesada. Wiem ze bicie jest gowniarskie, ale poprostu takie mam hobby, lubie to robic. Jaki inny cel ja moge sobie postawic w zyciu? moze dobrze sie uczyc pojsc na dobre studia? Moze i tak ale mam problemy z koncentracja. Co ja innego moge robic? Jak moge sie wykazac? mam dysografie(brzydko pisze i maluje) wiec raczej artysta tez nie bede. Wiec odpowiedz mi, co ja innego moge robic w moim zyciu? Moze siedziec przed TV i kompem i grac w jakies durne gry z ktorych nic mi nie przyjdzie tylko psychika mi sie zjedzie. A tak jednak ktos bedzie mowil ze sie biles i pewnego rodzaju reputacja jest. Moze jestem niedojzaly. Moze kiedys zrozumiem ze robie zle, ale narazie uwazam moje postepowanie za dobre. Wiem ze osoby mojego pokroju sa lubiane i nienawidzone. Ale trudno ![]() Ostatnio edytowany przez Andrzej_czarnoksieznik - 20-12-2006 o 22:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Wiesz, z twojego posta jedyna mądra rzecz, to 'trzeba trochę pomyśleć'. To, co w twoim poście nie jest mądre, to to, że cała reszta literek które spłodziłeś na*******a między oczy młotem z napisem 'nie stosuje się do własnych słów'.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() ojej..ale gim to wiekszosc dzieci sa...w liceum juz sie zbieraja ludzi madrzejsi i na wyzszym poziomie intelektualnym (zaleznie od poziomu liceum), w ogole kozaczenie sie to zla cecha i niewarto az nazbyt sie pokazywac.
takie pokazywanie konczy sie albo niezlym mantem albo jakims rodzajem przychylnosci i szacunku, naprawde nie nalezy sie wozic, bo widze ze jestes typem czlowieka uznajacy swoja wyzszosc nad innymi i wcale tego nie ukrywasz (nie przecz nawet). takie zachowania sa zgubne...taka rada od znajomego z forum, i to nie ze zlosci: zachowuj sie normalnie za bardzo korzystasz ze swojej powiedzmy inteligencji w dosc nieszlachetnym celu, a co do bicia to jest gowniarskie bardzo. co z tego ze sie smieje za plecami, on jest na tyle niedojrzaly zeby tak robic a Ty bijac go za to niewiele sie wyroznisz. dojrzalosc, przemysl to slowo. jak czytalem powyzszy post to widze ze o wszystko gnebisz i bijesz, kolege sprzedal, kolegi problem i tylo. zycie jest brutalne. nie tlumacz sie psychika tylko zwroc uwage na wartosc jaka jest dojrzalosc... juz sie wiecej nie udzielam, wtracilem 3 grosze ;P wszelkie obelgi prosze sobie zatrzymac bo i tak nawet ich nie przeczytam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Zapewne o to ci chodzilo ![]() ![]() Pozdrawiam @down Moge cie zapewnic ze nie jestem dzieckiem sieci ![]() "No sorry, skoro sam pokazałeś już dwa elementy, w których zaprzeczasz sam sobie, to po co ja mam wymieniać" Wg ciebie jestem dzieckiem sieci wiec uwazasz mnie za dzieciaka ktory ledwo co rozumie co sie wokol niego dzieje wiec jednak musisz mi to wyjasnic ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Andrzej_czarnoksieznik - 20-12-2006 o 23:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() No sorry, skoro sam pokazałeś już dwa elementy, w których zaprzeczasz sam sobie, to po co ja mam wymieniać ich więcej? Jak dla mnie, jesteś typowym przykładem dziecka sieci. Chcesz poopowiadać jeszcze parę bajeczek o tym, kogo to nie pobiłeś?
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dla mnie przemoc fizyczna jest objawem działań bardziej instynktownych, często zatracanych przy uzyskiwaniu coraz wyższych stopni świadomości za pomocą edukacji. Bijesz kogoś? Po co? Naśmiewa się? Jeżeli czyjeś słowa sprawiają ci taki ból, ze musisz coś z tym zrobić bo nie wytrzymasz, to jest to tzw. granica wytrzymałości psychicznej (wnioskuje, że u ciebie jest dość nisko- Ja bym powiedział, że c**j mnie to boli, że ktoś się ze mnie naśmiewa, to świadczy tylko o nim. Jeżeli wiem, że to co ktoś mówi nie odzwierciedla prawdy nie przejmuje się tym, bo i po co?).
Cytuj:
Jeżeli chodzi o 'zawód - bijacz szkolny' to muszę powiedzieć, że to nie jest życiowe podejście. Jeżeli lubisz się bić zapisz się na boks czy coś i walcz z takimi, którzy będą się stawiać.
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() @up
Ten pan ma racje. Gdyby ludzie nie sprzedawali innych drudzy by robili co chcieli... to mi dalo duzo do myslenia i udowadnia czemu lepiej naskarzyc, a potem ... (gdy sie to powtorzy bec!) Adrzej ja tez sie lubie bic, ale to nie znaczy, ze podchodze i kogos bije ;p. Nie wspomne jaka wojne to ja mam z bratem bo wiekszosc z was uznala by mie za wariata XD. (ale pelna kontrola) Jedyne co mie powtrzymuje przed bijatyka w szkole to pragnienie oceny celowej z zachowania XD. (oj duzo ta ocena daje very ) Ogolnie rzecz biorac jestem opanowany i nie robie zadnych ruchow, ktorych moglbym zalowac. Przemoc w szkolach miedzy uczniami to jedna sprawa druga jest uczen vs nauczyciel, w ktorej uczen nie ma nic do komentarza. Patrzac na ta szkole i na tych "ziomkuw" zrozumialem, ze ich zachowanie zalezy od wychowania. Nie tak dawno temu kiedy byla komuna takie dzialania (bijatyki) byly zadkoscia na terenie szkoly poniewaz uczniowie przestrzegali rygorystyczny regulamin. Co sie stalo? samowolka uczniow doprowadzila do takich zdarzen jak samobojstwo. Sumujac to all daje nam wrazenie braku dyscypliny w szkolach co jest calkowicie prawda. the end @edit to andrzej A cie zaczepiaja jak nosisz np: czapke, kurtke sprzed 4 lat czy zaczepiaja cie za to? Jak nie to nie masz nic do powiedzenia... (demokracja) Ostatnio edytowany przez janek@ - 21-12-2006 o 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() @Andrzej
Wiesz co?.. Wydajesz sie być głupiomądry. Potrafisz niby gadać na poziomie, ale pokazujesz nam też swój prymitywizm. Cytuj:
Jak wchodziłes po schodach to pewnie roz*******ałeś się na całą szerokość schodów i stracałeś plecakiem młodszych za poręcz co? Idiota... Powiem mocniej niż poprzednio - Wy*******aj stąd @Down Odpowiedziałem na jego durne i bezpodstawne zachowanie. I mowisz, ze ja nie mam zadnych argumentow? Przeczytaj caly temat zanim cos napiszesz. Ty za to tym postem wniosles mniej niz ja ta edycja -,-
Ostatnio edytowany przez Pramus - 21-12-2006 o 14:11. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
|
![]() @Up Jak nie masz żadnych argumentów to się nie udzielaj bo na tą chwile to ty wydajesz się po prostu głupi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Andrzej, lubisz się bić? Zapisz się na boks czy coś w ten deseń =.= wątpie czy "bijąc się" wybierasz sobie równego przwciwnika. Wybierasz pewnie słabsze ofiary ;p i masz satysfakcje, że zrobiłeś ała jakiemuś słabszemu... Nie kumam cię, po co więc ten temat... Piszesz a akcji przeciw przemocy a jak narazie widzę tu tylko przechwałki itp. puste słowa O.o
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
|
![]() @Quezacoatl
Moze i mial powod zeby go sprzedac. Ale pomysl sobie cos takiego. Ktos robi cos czego nie powinien, chocby jakas pierdole, co wogole ci nie przeszkadza(np palenie fajek - juz donos do pedagoga). Jednak musisz go sprzedac bo to twoj "obywatelski obowiazek". @janek@ Ja powtarza. NIGDY nie bije sie z kims bez powodu -.- Czasem mam 2 walki w tygodniu, czasem 1 na 3 miesiace. Zalezy czy ktos zachowuje sie(w moich oczach) nie wporzadku wobec mnie. @Wieszok Tak, zalozylem go bo w pewnym sensie to dotyczy mnie ![]() @Pramus Czemu nie przepadam za osobami z dlugimi wlosami? Bo juz sie na nich poznalem. Wiem ze oni jak ktos ich zaczepia na ulicy(ja tego nie robie) to sie tlumacza ze zaczepiaja ich z powodu tego ze inaczej wygladaja. Ale czy oni tacy sie urodzili? NIE poprostu sami sie na to skazuja. Niech zetna te kudly i nikt sie do nich buzyl nie bedzie. Nie, ja sie nie woze. I jeszcze cos. Kazdy sie jednak uwaza za lepszego od innych. Ty np uwazasz sie za lepszego odemnie. Dlaczego tak sadze? Bo kazesz mi stad "szybko odejsc". Nie ma osoby w 100% obiektywnej. Zawsze znajdzie sie ktos gorszy i lepszy od ciebie. I wg mnie Komarek dobrze powiedzial bo BEZPODSTAWNIE twierdzisz ze zrzucam slabszych za porecz. Skad wogole takie przypuszczenie? Bo juz sobie ulozyles moj obraz w twojej glowie, a zeby byl pewniejszy bo nie znasz mnie, dopowiedziales sobie co nieco. Ja cie nie oceniam, a ty mimo wszystko prubujesz to mi robic. @Kulikos Chodze na zapasy. I jak zdefiniujesz "slabsze ofiary". Wg mnie w walce licza sie 4 najwazniejsze elementy: Sila psychiczna, sila fizyczna, technika i wiek. Moge od kogos byc rok mlodszy silniejszy fizycznie i psychicznie a on ma lepsza technike. I jak okreslisz kto jest LEPSZY? Jedynie walka. Co ja staram sie robic. Pozdrawiam ![]() @down Nie znam cie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Andrzej_czarnoksieznik - 21-12-2006 o 14:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehhh...Ludzie!
Andrzej was prowokuje! Ten chłopczyk ma kompleksy, i udaje że jest mastah! Zapewniam was że w szkole codziennie dostaje (on) kilka kuksanców ![]() Andrzej...ty mnie znasz i wiesz o tym!
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Andrzeju urzekła mnie Twoja historia i dlatego opowiem Ci swoją. W piątki idę w ciemne miejsca czekając na ofiary. Najpierw gwałcę potem przez resztę nocy torturuję. W sobotę rano wypuszczam do domu. Nie można mnie nazwać złym człowiekiem, mimo że gwałty i tortury są dziecinne, bo ja nie wybieram potencjalnych ofiar bez powodu (gdyż mija się to z celem). Ja wybieram 14-latki które przeklinają. Dla nich ja jestem zły bo gwałcę i torturuję, a dla mnie one są złe bo przeklinają.
PS. O moim wujku z Ipswich nie muszę chyba opowiadać? Edit: Myślisz, że cie zgwałciłem? rotfl Żeby było jasne nie pisałem nigdzie, że jesteś dzieckiem neostrady. Ale jeżeli naprawdę bijesz kogoś z verbe, to musisz być kretynem.
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 21-12-2006 o 15:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Może razem pogwałcimy i potorturujemy?" ![]()
![]() |