|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() o.O u ciebie bp hmm kosztuje 1,5k na serwie ?
|
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight Shadow'Axe
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 12
Skille: 60/60
Poziom mag.: 3
|
![]() Ja mam 25 Druida i moim zdaniem bardziej opłaca się sprzedawać UHy.HMMy do własnego użytku .Jak napisałem na trade, że sprzedaje bp UH to za chwilę miałem 2 propzycje cen a HMM musiałem sprzedawać dość długo.
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Krolan
Profesja: Druid
Gildia: Empire of Poland
Świat: Harmonia
Poziom: 30
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Dzięki za te dobre porady i jako najbardziej opłacalne i popularne runy uznałem UHy które już produkuje.
![]() ![]() ![]() Pozdro tibia.pl P.S ale możecie pisać bo przecież porady nie zaszkodzą. Ostatnio edytowany przez Krolan - 03-01-2007 o 18:54. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Małopolska
Imię: Elder Zargo
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 72
Poziom mag.: 58
|
![]() Najlepiej znaleźć sobie stałego nabywce na określone runy. Sam często szukam kogoś kto by robił dla mnie runy:hmm czy sd.
Dobrym rozwiązaniem jest też robić runy dla siebie i o wiele szybciej expić. Na serverach non-pvp UHy nieraz często sprzedać. Za to sd ciężko kupić ![]() HMM jak już kupują to hurtowo, np.10bp+ |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: eTER
Poziom: 70+
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Oczywiecie rob uhy to najleprze runy dla druidow mozesz sprobowac z liferingami ale niezwraca się wcale tak pięknie jak jest to opisane w temacie ''runy z Liferinfami'' czy jakos tak. Oczywiscie ja na twoim miejscu jednak lecial bym na liferingach <slabiutki masz mlvl>
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2007
Świat: Azura
|
![]() Hmm. Przecież już możesz zaczać robić sobie UHy. 3k i dosyc szybko sie robi.xD
Potem dla siebie HMM na jakieś fajne hunty jak nie masz pacca i e visa xD ![]() Jak idzieszz na cos fajnego xD i duzo tego jest to sie przadadzą GFB xD Najlepiej jak idziesz na jakis quest ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2007
|
![]() To zalezy od profesji jaka posiadasz:
KNIGHT: - Nim nie porobisz sobie run PALADIN - Najopłacalniejsze sa Hmm'y, zreszta nie masz duzego wyboru SORCERER - Gdy posiadziesz odpowiedni level, rób Hmm (Gfb ciezko sprzedac, przynajmniej ja mialem taki problem). Potem gdy osiagniesz level 45 porób SD, jest na nie moim zdaniem duzy popyt szczegolnie wsrod wysokopoziomowych postaci. DRUID - Tutaj sprawa jest przesadzona, najoplacalniesze sa UH'y, nie tylko schodza jak swierze buleczki ale rowniez przydaja sie podczas huntow jak i questow trudniejszych. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Żadne. Nigdy. EOT.
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Władca a twój 38 ed to Callmerczyk?
__________________________________________________ _______________ Po co mi tytuł? CALMERA KRÓL!!!!!!!!!!!!! ![]() |