|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ja chciałbym dołączyć od grupy mimo tego, że nie czuję się dojrzały, bo zawsze kiedy się czuję coś szybko sprowadza mnie na ziemię, mam nadzieję, że sprawy nie przesądzi też mój 'kulwypasńy' nick, który zafundował mi mój kumpel kiedy ja o tym nic nie wiedziałem. Plz, plx plx!1111 ![]() PS. Ja słucham: Metalici, Pink Floyd (:0), Niravany itp. Linkin Park to 'amerykański shit'! |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Cytuj:
PS. A jeżeli chodzi ci o to, że napisałem "amerykański" to dlatego, że z tego kraju jest najwięcej takich zespołów i produkcji, na przykład filmowych(Aah.. te urzekające komedie romantyczne... ![]() EDIT: No to właśnie napisałem powyżej w ps.. Mnóstwo z tamtąd jes 'taakich' zespołów i produkcji amerykańskich co nie znaczy, że nie ma dobrych albo nawet kultowych. PS.2 A tego, że nie napisałem, że zespoły, które wymieniłeś pochodzą z Ameryki jest według mnie bardzo zrozumiałe, bo ktoś kto tego nie wie nie powinien wogóle czytać tego tematu. Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 21-12-2004 o 11:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() czepiam się tego "amerykański", bo dokładnie KAŻDY zespół, który wcześniej wymieniłem, pochodzi z USA... panimajesz? -.- Nie wszystko co made in USA = bad...
|
![]() |
![]() |