|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
@down [ironia]W sumie to zgadzam się! Powinno być tak, żeby na każdym świecie były 2 gildie i nikt więcej!![/ironia] rotfl..brawoo brawooo naprawde nie zauwazyles? Ostatnio edytowany przez Bastash - 07-01-2007 o 21:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Tak...chciałbym <on zapewne również> ,aby powstaly non pvp...spójrz na średnią liczbe graczy na pvp i na non pvp,oraz popatrz na rekordy graczy online....
Bastash..argh...inteligencją nigdy nie grzeszyłeś......zal.. Ostatnio edytowany przez Mroku - 07-01-2007 o 21:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Princes Keaya
Profesja: Elite Knight
Gildia: Way It Was
Świat: Kyra
Poziom: 125
Skille: 96/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Swiaty non pvp sa ostanio bardziej popularne.
Harmonia jest przepelniona ale nie dlatego ze ludzie lubia non pvp ale dlatego ze gra tam Mateusz Dragon Wielki oraz dlatego ze padl tam rekord expa, a moze padl dlatego bo taki szybki resp jest hehe Nowy update juz jutro, Zobczymy jak bedzie. Teraz popatrzylem na graczy online i jest na swiatach non-pvp, za kazdym blisko 1000. Czy to koniec swiatow non-pvp mysle ze nie. Wydaje mi sie ze jutro beda 2 nowe swiaty non-pvp - jeden niemiecki i jeden amrykanski. Paci beda pewno do wygrania w jakis konkursach pewno w grze kazda postac bedzie mogla kupic losa czy cos w tym stylu, i pewno to musi byc aktywna postac. Ostatnio edytowany przez Princes - 07-01-2007 o 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
|
![]() uwaga, teraz macie szczyt debilizmu w moim wykonaniu ^^
Przez 3,5 roku mojej kariery w tibii złapałem 2 bany. 1. byl specjalnie, na pierwszym koncie kiedy probowalem przestac grac, wpadlem moim sorcem na 56 lvlu co w uwczesnych czasach na Isarze bylo dosyc dobrym osiagnieciem w Ven i wyrznalem pol miasta. drugi raz byl przedwczoraj... lenistwo i głupota 19:20 Morgharis [22]: tp plx! no cóż... peszek... dzien przed urodzinami. ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Imię: Xadam
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 120
Skille: 97/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja tam nie wiem czemu gracze chcą grac tylko na nowych serwerach.
Zadne nowe serwery nie sa obecnie planowane, ale wypuszczenie serwera nonpvp jest całkiem prawdopodobne w bliżej nieokreślonej przyszłości. Dobrze wszyscy wiemy, że nowy serwer to po prostu zgraja osób, które mają hunta na dotychczasowym serwerze, bądź też osoby którym się marzy kariera wodza ![]() Nie wspomne o hordach oszustów, głównie botterów i tych co dzielą konto. Szkoda grac z takimi ludźmi, tylko się człowiek denerwuje.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Suwałki
Stan: Na Emeryturze
Imię: Silkov
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Polish Syndicate
Świat: Luminera
Poziom: 80
Skille: dobre
Poziom mag.: 65
|
![]() Non pvp jest coraz bardziej popularniejsze, bo na pvp polaczkom się nie udaje nic bo "safsze mine pekójom jak stoje soibe na TeBeI i trenóje medżik lefel"
![]() ![]() A ja dalej się łudze, że powstaną nowe pvp ![]() CIP NEW PVP PLXOR!!! ![]()
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Wielkie gratz dla Cip-ów za Tibie ;] ... jest to zabawa, ale jak się tu bawić skoro rodzice grać nie pozwalają bo..jak mówi mój Ojciec "Nie bedziesz groł w takie ciulstwa" ;/ ...
Co do PACC to nie łudze się choć jak każdy - mam szanse ;] nikłe, ale są ![]() |
![]() |