|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() lotar wow ale smieszne jestes bossem naprawde jesu bo ty jestes najlepszy i wogole ogladlaem forum o thori i tak mi cie zal ciagle sie rzadzisz wszystko co inni powiedza jest zle bo ty panie mistrzu jestes najlepszy i wogole asslicker dla bloodz wes ta swoja rodzinke kile i idzcie na rat hunt ale i tak pewnie popadacie zal mi cie jesu co w tym smiesznego? ze ludzie sie pogubili ale nie ty bys to sam wziol bo ty jestse przeciez panem najelpszym graczem nosiles SOva i ci stanela parowka a nie sry ty nie amsz ty masz dziure z wloskami zal.pl bladiew sie wallil niechacy i dlatego zreszzta dobrze joe napisal jestes skur.wielem wzietym z chonolulu
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() btw. Lol Macie cos do yhasita bloczyl dzielnie:/ zal was
powtarzam lotar to stara kurwa lotar jebany jest |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() 1.Nice, 60+ lvle bez PODSTAWOWEJ znajomości J.Angielskiego.
2. 17:38 Clao'Dionz [60]: Cus I have 3 sds 17:38 Clao'Dionz [60]: ![]() 17:38 Yhasit [72]: z tyloma sdkami 17:38 Yhasit [72]: to mozecie 17:38 Vother [64]: go 17:38 Yhasit [72]: se kurwa 17:38 Yhasit [72]: rat quest 17:38 Yhasit [72]: robic 17:38 Yhasit [72]: .. euiUEuiEUIEHUIHUeiuaUHEIUE Co tu mówić... GRATZOR!! 17:47 Bladiew [78]: clao to noob Nom rly Ostatnio edytowany przez Upierz - 08-01-2007 o 18:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Stan: Niegrający
Imię: Undead Thornado
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() Eh ten moj stary serverek, normalka... to pobija nawet moj paradox quest ktory byl zenujacy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() ANAHAHAHAHHAHAHAHAHA AAHAHAHAHAHAH~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bonus: Ich rozmowa na Guild Chacie \/ Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Hahaha już można nominować do najlepszej komedii roku 2007! Widać, że generacja hotkey'i bez znajomości chociaż podstawowego angielskiego, nie jest w stanie zrobić czegokolwiek hah. Pozatym ktoś zbyt mocno się związał z Tibią, ktoś sharuje chara z bratem ale co tam
![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() Usunięto w roku 2010.
Nie. Ostatnio edytowany przez SQsek - 28-05-2010 o 01:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Hehehe
nuff more to say
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
|
![]() 1. Nie będę mówil po angielsku przy jednym obcokrajowcu
2. Nie wiem czego sie mnie czepiacie robilem swoje mialem odejsc w lewą strone to odszedlem 3. Gdyby nie incydent Bladiewa quest bylby wzorowo wykonany 4. Nie wiem co jest w tym smiesznego kazdy z was byl noobem a nawet jest(lotar) nawet jak jestescie pr0 gejmer to i tak zdazaja wam sie sytuacje noobskie więc zamiast sie smiac byscie napisali w stylu dobrze ze chociaz 4 przezylo etc. a nie sie wysmiewac i czlowieka dolowac + robic afere na cala skale Tibi 5. 4 slowa do Lotara H*j ci w dupe Tyle na temat pozdrawiam /Iknow |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() ktoś chciał nie na rapidzie: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16652
najlepszy ziomus: 19:30 Holzus Rookstayer [67]: mnie inv xD początek questu Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez SkateElement - 08-01-2007 o 19:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() @Joe Observator
czlowieku, spac 4h na dobe, zeby piksele zdobyc w wirtualnej grze, ledwo na oczy patrzec... ![]() get a life. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez XIII - 08-01-2007 o 19:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() 19:46 Bladiew has left the party.
19:47 Duren Ethartel has left the party. 19:47 Avren has left the party. 19:48 Joe Observator has left the party. Yhasit na klate chyba 4 banshee, dla i 2 gsy WOW 4osoby uciekły do TP.... ![]() ten ziom walczył sam do końca xD 19:50 Vother has left the party.
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja tak od siebie apropo banshee questa zarzuce linka do filmiku prezentujacego wykonanie owego questu przez kilka osob z mojej gildii na Danubii.
http://www.youtube.com/watch?v=q9RCPU_6wms Edit Jeszcze nie oglądałem rec wczesniej, teraz jestem po wiec moge się wypowiedzieć. Tak na przyszlosc do calego teamu, warto czasem posluchac osoby ktora ma do podzielenia z wami jakas taktyke przed czyms. Jeden koles tam sie niemało nagimnastykowal zdradzajac ciezko ulozony plan (ktory strikte nie byl zly) jak dzieciakom pokazujac to wszystko na monetach,dwojac sie do tego i trojac, a koniec koncow i tak kazdy mial to wszystko głeboko ![]() ![]()
Ludzie sami sobie winni, gdy zamiast szukać klucza kombinują wytrych... Ostatnio edytowany przez Violetic - 08-01-2007 o 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() No to ziomki moze za tydzien next podejscie ;[ ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() @up
problem w tym, ze do final romma da sie wejsc tylko raz. ![]() ten kolezka, co monka pobil i nie moze plynac na wysepke: -niech idzie na IoK przez Ghostland i zaplaci monkowi 10k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
Poziom: 94
Poziom mag.: 65
|
![]() Joe nie bądź zły, ale quest został "wykonany" żałośnie jednak to chyba norma na tym quescie ,bez zgranej ekipy to się nie ma co cudów spodziewać sam wykonywałem go trzy razy.
1. Za pierwszym razem nie zaliczyło mi seala przez co musiałem się wrócić kolega zlurował cały room a sam uciekł na niższy poziom : ) 2. Quest prawie udany tylko ze w momencie kiedy jeden członek drużyny przeszedł przez linie śmierci 2 innych kolegów zapomniało zdjąć falloow ; ) 3. Quest wykonany perfekcyjnie pod moim przywództwem ( nie chwaląc się ). Wszystko szybko sprawnie po za potknięciem main blokera na 4 wrlach ; ) Nagrody pozbierane no i zaczęło - się czemu by kogoś nie uciąć ? trafiło na kumpla, ponieważ głupi ja stanąłem w obronie kumpla , nie musiałem wracać do miasta przez GL : ) To tutaj zraziłem się do WRLI, sam uważam ten quest za "Mini POI"
God save me from my friends. I can protect myself from my enemies. Ostatnio edytowany przez Sachiel - 08-01-2007 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() aff no cóź... nie moja wina ze wpadłem (popchniety), ale stało się skończyły się ssa, mana i sorc pada...
Mówi sie trudno. PS. Nie gadajcie takich rzeczy jak nooby że weszłem tam żeby sprawdzić bo myślałem ze można wrocić.. itp. Zanim cos napiszecie ruszcie głową. |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Profesja: Elite Knight
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
Poziom mag.: 7
|
![]() @chlopoki z qesta
Sry ale .... HauheuhahehuUASHUAEHUAHuahsuaheuUAHUEHUAHEUHSDHAW rozjebal mnie ten filmik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() @Bladiew
Fakt, Vother idiotycznie postąpił przepychając cię w na skraj "przepaści", ale skoro już tak się stało powinieneś był stać przy schodach i czekać na odsiecz (która notabene mogła nadejść szybciej, zamiast czekać aż padniesz). Uciekając ściągnąłeś tylko na siebie (i przy okazji na kolegów) więcej potworów, a pojedynczego dragon lorda i banshee czy giant spidera przecież byś wytrzymał. Gdyby nie to, quest prawdopodobnie poszedłby sprawnie, więc nie ma co wyśmiewać się z "noobów", bo to ten jeden błąd (a w zasadzie dwa) przyczynił się do niepowodzenia. Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 08-01-2007 o 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niusiek
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 69
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
![]() Tekst roku
21:29 Yhasit [72]: KURWA MAM GS 21:29 Yhasit [72]: KURWA MAM GS Ale przejdźmy do rzeczy. Rzeczywiście, błąd był w tym, że któryś z graczy popchnął Blada a ten pewnie miał laga poszedł na doł.. Zdarza się i współczuje. Yhasit pewnie troche stresu prawda ? Blokowałeś prawie świetnie ale czy nie za blisko ? Przecież Banshee jechały w sorków. A i chciałbym powiedzieć. Lotar, jesteś noobem ? Nie rozumiem Cię człowieku kolega powierzył Ci filmik z nadzieją, że go nikomu nie pokażesz. Jak mogłes to nmie jest śmieszne chorzy ludzie jesteście ? Wy też padliście nie raz i jeszcze gorzej na ratach itp. To nie jest śmieszne... Lotar Ciekawe jakich masz kolegów i czy w ogóle, że masz. Nie rozumiesz, że on Cię obdarzył zaufaniem ? Wierzył Ci, że nikomu to nie dasz ? Zachowałeś się jak kąmpletny nOOb. Joe-Graj, na jednym dedzie gra się nie kończy. Jeszcze pewnie nie raz padniesz. To tylko gra, nie poddawaj sie. I nie przejmuj tym Lotarem. Wszyscy inni z tego zespołu naprawdę wam współczuje.