|
|||||||
| Notki |
| tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
|
A ja tam byłem, miód i wino piłem.
Chyba w sobotę wpadł tam prawdziwy prawdopodobnie Xadam, ogólnie nie budził zastrzeżeń, obeszło się bez kicków i banów. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Nieobecny.
|
Póki ktoś nie przedstawi jakichś dowodów (dzień, miesiąc, rok + godzina z marginesem błędu 60 min) nie mam zamiaru się niczym zajmować. Więc albo macie _DO_WO_DY_ albo spadajcie wyzywać sobie jacy to jesteśmy wieśniaccy gdzieś indziej.
Tyle mam na ten temat do powiedzenia. |
|
|
|
|
#23 |
|
Zbanowany
|
stare ale jare
![]() ![]() ![]() pisalem już gdzieś o tym, tylko po co się wysilac , skoro taka sytuacja panuje tam od dobrych 2-3lat i co jakiś czas powstają takie tematy ![]() pozdrawiam dobranoc |
|
|
|
|
#24 |
|
Nieobecny.
|
Co cie boli?
Jaśniej, niżej i wolniej proszę, bo nie łapię Twojego toku rozumowania. I od kiedy jesteś adwokatem Wikta? |
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
|
Eeeeee.
Cholera, PiXik mnie zagiął, nie wiem, co powiedzieć - opieprzyć go, bo go nierozumiem, czy podziękować, bo pokazał normalny dzień z życia kanału.
|
|
#26 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
|
PiXik, jak już przestaniesz się bawić w wielką enigmę to zawitaj znowu.
|
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
PiXik, wiesz, że osobiście nie utożsamiam się z osobami, które po Tobie ciężko jeżdżą, ale nie rozumiem, co było złego w screen'ach, które przedstawiłeś.
@down Jest różnica między mówieniem pięknych, polskich słów podkreślających powagę wypowiedzi, a wyzywaniem kogoś od, za przeproszeniem, "jbnych hujuw z gupiego czatu!111" (błędy celowe). Operator/użytkownik powiedział "wyp*ierdalaj", uprzedzając twoje wyjście? Cóż, niektórych ludzi debilizm irytuje do tego stopnia. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 16-01-2007 o 20:19. |
|
|
|
|
#28 |
|
Zbanowany
|
do wypowiedzi kolegi z 1 posta o przeklinaniu a także zamieszczeniu w regulaminie czegoś takiego,wybacz cyfrówką nie będę nagrywał tego jak ktoś kopie za nic etc
kolega Xadam nawet napisał,że jest tam chamstwo. Ale zignorujcie dopóki na forum nie będzie czegoś takiego jak na ircu będzie super![]() no i przyznaje fotki słabe , działy się lepsze rzeczy ajjj teraz nawet nie potrafie odnaleśc regulaminu dla tego kanału, to znaczy,że wyedytowany i jestem do tyłu przepraszam za zamieszanie Ostatnio edytowany przez PiXik - 16-01-2007 o 20:17. |
|
|
|
|
#30 |
|
Nieobecny.
|
Pixik, a gdzie widzisz całkowity zakaz przeklinania na kanale?
Kiedyś, owszem, był, ale teraz nie ma ![]() Przepraszam bardzo że muszę Cię rozczarować, ale chyba jesteś nieco w tyle (czyli tam gdzie ma Cię większość z Nas- nie martw się, to chyba odpowiednie miejsce dla Ciebie). Przeklinanie jest jednym z tych miejsc, w którym specjalnie stworzone braki regulaminu umożliwiają nam pełną interpretację prawa w zależności od naszego humoru (czytaj: robimy z tym co chcemy, jak chcemy, i kiedy chcemy, a Tobie nic do tego, bo niestety nie dość że jesteś zwykłym użySZKODNIKIEM, to jeszcze w dodatku Cię nie lubimy (tak, to Nasza wina:>). Jak chcemy, to wywalamy, jak nie chcemy, to nie, i przynajmniej możemy się tak wyrażać jak się w danej chwili czujemy. :* |
|
|
|
|
#31 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Trzeci z brzegu przyklejony w "FAQ i zasady". A ja dalej nie rozumiem, na dowód czego wlepiłeś te fotki - nigdy nie powiedziałem, że nie jestem wulgarny na kanale. Zwróciłem jedynie uwagę autorowi tematu, który pieprzył, że bluzgów używają na kanale tylko operatorzy.
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
PiXik, nie widzę Twojego problemu. Co z tego, że kopią i przeklinają, skoro i tak nie wchodzisz?
Rada do innych: nie pasuje - spieprzać. Nikt Wam nie każe siedzieć. Poza tym - to logiczne, że jak coś denerwuje, to się tego unika. @Down: Tak też zrobiłem i jestem zadowolony ^^ Ostatnio edytowany przez NervGal - 16-01-2007 o 20:42. |
|
|
|
|
#33 |
|
Nieobecny.
|
Można też pozostać, poobserwować, i spróbować wpasować się w klimat. Powinno zadziałać
|
|
|
|
|
#34 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
|
@up
w moim przypadku podzialalo (czesciowo =])
|
|
#35 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
Co prowadzi do tego, że w moich oczach kilka osób, których wskazywanie sobie daruje, obróciło się o 180 stopni w akcie pozerstwa, i mimo, iż zachowywali się "głupio", to czułem do nich szacunek, że byli sobą.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
a to ciekawe, bo za moich czasow to coponiektorym sie calkowicie we lbach poprzewracalo i zaczeli sie wozic jak jakies pretty_fly_wannabe.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zbanowany
|
W moim tez. Chociaz nie wiem, dlaczego do tej pory jeszcze mnie wszyscy nie kochaja...
Po za tym, userzy tacy jak Fire-Necromancer czy NervGal pojawili sie w sumie z nikad - ale idac w mysl tego co powiedzial Scor, jakos nie lataja w te i we wte z kanalu. A co do Pixika. Pamietaj ze ja i tak bede Cie kochac az do smierci. #PixIkFanCluB!11 zaprasza, tam bedziemy Cie czcic az do Twojej smierci i jeden dzien dluzej. |
|
|
|
|
#38 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
|
Bo to elyta jest i tyle. =P
Zacytuje pana Scream-a "I nie, wy nie jestescie elytarni, wam sie tylko wydaje ze tacy jestescie" A co do osob wykopanych, bywa, maja swoje zły dni (pozdro dla Slaya :* )
|
|
#39 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
@UP
Ja bym w tym miejscu raczej pozdrowił Gewofa ;p |
|
|
|